A jebe*ti, baš bih si uzeo Everton. :D
Ionako je bitan skill, a ne klub.
dal je dozvoljeno zamjeniti klub sa nikim od ne zauzetih klubova?
oce bit jos nekih informacija? kad krece? btw kako sam bas porto dobio? XD ..ne bunim se :D
ja dobio galatasaray..sad će drogba da dere
kad bi ždrijeb mogao biti
Evo, sada ću objaviti ždrijeb tj. group stage.
Dosegnuo sam limit što se tiće privatni poruka, tako da vam se nemogu obratiti privatno.
Dosegnuo sam limit što se tiće privatni poruka, tako da vam se nemogu obratiti privatno.
Imaš volju i organizaciju kakvu ja nebi mogao nikad imat, nemogu te jednostavno dovoljno nahvalit :D
Ma pusti PM, piši javno.
Ljudi Group stage je OUT. Možete početi, a ja odoh odmoriti uz Chelsea vs. Man United.
Grupe D i G skupine smrti :D
Opet SimeRosonero.
Prva tekma skupine A (Fiorentina) vs (Real Sociedad) 4:3
Bilo je malo laga u prvom poluvrijemenu ali tu sam gubio 2.0. U drugom poluvrijemenu sam okrenuo rezultat zavjaljujući Cuadradu i Joaquinu. Fer i korektat protivnik
Ja igram il ne?
Jel bi mi tko htio poslati u inbox s kime sam u grupi?
Nece mi otvoriti onaj link s prve stranice...
(Za moju grupu : u utorak sam slobodan cijeli dan, od jutra do mraka... pa mozemo odograti sve tekme... ako tko ne moze u utorak, mogu ja i sutra negdje tokom dana)
Hvala
(Za moju grupu : u utorak sam slobodan cijeli dan, od jutra do mraka... pa mozemo odograti sve tekme... ako tko ne moze u utorak, mogu ja i sutra negdje tokom dana)
Hvala
AC Milan
Olympique Lyon
Borussia M'gladbach
Newcastle United F.C.
Samnom si u grupi, mozemo danas odigrat 1?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
AC Milan - Borussia M'Gladbach 3:2 ( s time da sam vodio 2:0 )
Borussia M'Gladbach - AC Milan 1:0
gg
Ja igram il ne?
Ne
Molim Vas, kada pisete rezultate, napisite onako kako sam naveo u PRAVILNIKU. Bez Kole-ovaj-onaj...
Opet SimeRosonero.
?
Prvi rez. upisani a grupe ažurirane...
Želim vam sve najbolje, i nadam se da ćemo do sljedeće nedjelje odraditi grupnu fazu.
Pozzz!!!
Onaj koji je to izjavio nikad nije morao igrati s Monacom.
momci koji su jos samnom u grupi, ako ste za, mozemo veceras jos odigrat nesto nakon tekme hrvatska-francuska... ionako sam budan do 4-5 ujutro :D
Ja igram il ne?
Valjda ce te ubacit ako se netko ne pojavi..
Dobio sam marseille svi spori,ne znaju pucati i mali
Hvala
AC Milan
Olympique Lyon
Borussia M'gladbach
Newcastle United F.C.
Samnom si u grupi, mozemo danas odigrat 1?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hvala, eo poslao sam vam request na originu pa kad me prihvatite mozemo odigrat koju...
LP
Marseille 0-1 Internazionale
Internazionale 4-1 Marseille
Izvlacenjem... jer ih se pola ne udostoji uopce pogledati tamo gdje su se prijavili, pa da ne traje dugo izvlaceni su.
Random odabir organizatora
eto ja odustajem onda ..pisalo je da ce se klubovi birat ...a ovo ne vidim da je posteno ..vidim ima likova koji su se prijavili kasno pa eto mu moje mjesto
EDIT: igrat cu iako nije kak je pisalo,al nvm ...iz zabave i tog sto sam vec zauzeo mjesto ...a i ko da je bitan klub
Nisi mogo birati bilo koji klub jer bi ti mozda taj netko uzeo klub prije tebe... i ne razumijem sta se bunis, dobio si mednu 4-5 najjaca 4-4.5 rating kluba.
Niti meni nije to ok, ali sta ces, ako si se prijavio onda je red da ostanes i igrat.