Watch Dogs

poruka: 1.438
|
čitano: 274.366
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Watch Dogs

Meni s novim updateom radi isto kak je i radilo.

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
Watch Dogs

kod mene je pomak velik. prije nisam mogo igrat u crossfireu a sad to ide glatko bez greške.grafika je poboljšana/ tj. otvoreni su hd detalji . uz to sam ubacio i profil od sweat fx-a i mogu reci da sam poprilično zadovoljan  grafikom  nasprem wd-a od  kad je izašao

Prodajem Asus Nexus 7
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Watch Dogs

Za sluzbeni update napadaju ubisoft da je dodatno srozao performanse i nije popravio stuttering......na svu srecu stuttering nisam imao a jedino koristim onaj unlock za graficke opcije koji sam spomenuo prije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Watch Dogs

Uplay je tako retardirana platforma...nesposobni su staviti opciju "Check for updates" ,to bi bilo valjda previše...meni i dalje 1.00

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
13 godina
neaktivan
Watch Dogs

moj pc: ati readon 7850 (2gb)

AMD Black Edition quad core 3.4Ghz

4gb ram Kingstone

ukratko , jeli mi mogao na ultra igrati sa ovim pc?

eune : Flaeryy

0 0 hvala 0
16 godina
Super flaeryy kaže...

4gb ram Kingstone

Iako će me neki napasti, ne, nikako...ali NIKAKO ;)

Osim ako ti paše 3fps-a...

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
13 godina
neaktivan
Watch Dogs

cek malo jel ko probal ovaj update(jogurt) na pb..pa krek uopce ne radi?!?!

Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
lazicki88 kaže...

Baš to.

13 godina
neaktivan
mrxa1 kaže...
Super flaeryy kaže...

4gb ram Kingstone

Iako će me neki napasti, ne, nikako...ali NIKAKO ;)

Osim ako ti paše 3fps-a...

onda cu moci na high?

eune : Flaeryy
13 godina
protjeran
Watch Dogs

pa skoro da bi i mogao, ak ja s gtx660ti (koja je za 20-30% jaca od 7850) igram u 56-57fps-a average na high moci ces i ti s nesto manje fps-a mozda oko 50...{#}!lp

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.6.2014 0:25 (Stjepanj).
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
lazicki88 kaže...

svi koji imate problem pokretanja nakon updatea i crack-a ugasite fraps ili msi afterburner.. kresaju  igru odma na pocetku

Prodajem Asus Nexus 7
16 godina
Watch Dogs

Instalirao sam ovaj zadnji update 1.03 i TheWorse-ov mod i igra radi dosta dobro, ultra postavke 1920x1200 37 do 55 fps konfig pod moj pc

2 0 hvala 0
15 godina
Watch Dogs

Meni je zestoki suttering dok vozim auto jos uvjek tu. Gpu load varira izmedu 70 i 100% gore dolje stalno... uzas. Nije mi jasno do cega. Gtx770 2GB 4670k. 16GB rama i igra je na ssd-u. A dosta ljudi radi skroz uredno. Texture su mi na high. 

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Watch Dogs

Jedan lik je sredio SweetFX za Win 8.1 da radi bez RadeonPro-a, LINK. Samo normalno extractate sadržaj u bin folder od igre. Inače MSI Afterburner se treba isključiti ko ga koristi, inače neće ni ući u igru što je i istina ali otkrio sam kako to srediti. U Riva tuneru napravite profil za Watch dogs.exe i slider za Custom Direct3D support stavite na off, i rješeno. 

Moj PC  
1 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
zagy15061984 kaže...
lazicki88 kaže...

svi koji imate problem pokretanja nakon updatea i crack-a ugasite fraps ili msi afterburner.. kresaju  igru odma na pocetku

eto,meni ne radi...probal sam ugasit sve i ne šljaka

12 godina
Watch Dogs
Ja rokam samo sa onim unlockom grafickih opcija od 45kb.Stutteringa nemam niti sam imao,igram na ultra postavkama i sa ultra teksturama plus ove graficke opcije koje dolaze sa unlockom.Mijerio sam i sa mojim postavkama igra mi trosi 5GB RAMa i 3,6 GB Vrama sto je valjda vise od ijedne druge igre,kombinirano 8,6gb rama.Igram lockano na 30 fps sa 4xmsaa a ako stavim na smaa onda mogu igrat na 60 fps na ultra ali odabrao sam 4xmsaa i 30 fps.
Stuttering vam uzrokuje samo nedostatak dovoljne kolicine Vrama i nista drugo ali vidio sam da ima i noviji mod koji optimizira igru za 2gb Vrama pa si isprobajteto...
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Watch Dogs

Meni s updateom radi isto ko i prije, ne vidim bas nikakvo poboljsanje. Jel moze netko molim vas stavit korake kako rijesit fps sa Ultra postavkama?

0 0 hvala 0
15 godina
Watch Dogs

Da evo ja sam shvatia da mi moze radit skroz okej ali ne medium texturama. Dakle 2gb gtx770 i 4670k se ne mogu niti na high texturama provuc bez stuteringa. Ali zato sve drugo mogu gurat maxed out :) + temporal SMAA

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
Watch Dogs

Da jedini problem je nazalost manjak Vrama dok ciste snage svakako ima dovoljno u gtx 770 za vrtit WD na ultra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MEGATAMA kaže...

Da jedini problem je nazalost manjak Vrama dok ciste snage svakako ima dovoljno u gtx 770 za vrtit WD na ultra.

Nikakav Vram nije problem.. Frend vrti sa GTX 770 2GB sve na ultra, texture ultra takodjer. Ja na svojoj konfi jos nisam isprobao, nemam vremena. 

12 godina
Almin94 kaže...
MEGATAMA kaže...

Nikakav Vram nije problem.. Frend vrti sa GTX 770 2GB sve na ultra, texture ultra takodjer. Ja na svojoj konfi jos nisam isprobao, nemam vremena. 

Ok onda je jedini u svijetu koji vrti ultra teksture na ultra sa 2gb Vrama i nema stuttering.

http://hothardware.com/News/Optimization-Tips-And-Tricks-For-Watch-Dogs/

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.6.2014 1:44 (MEGATAMA).
13 godina
Sigurno vrti na nekom 15" monitoru sa rezom od 1376x768 ili tako nesto x)
AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina
neaktivan
Almin94 kaže...
MEGATAMA kaže...

nemoguce ljudi sa r9 290x od 3 gb nemogu to vrtit (bez stuttera) a kamoli gtx 770 od 2gb

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.6.2014 12:04 (njuska11).
17 godina
Watch Dogs

290/x imaju 4gige pa i njima rade probleme

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
4mal kaže...

290/x imaju 4gige pa i njima rade probleme

a to je problem u necem drugom ...

Igra nije bog zna kaj tak da mi se neda zafrkavat s tim glupostima

http://www.snabbox.org/
11 godina
neaktivan
Watch Dogs

Eto ja imam R9 290 i na High texturama a ostalo Ultra mi igra radi oko 40-45 fps... Mrtvi ubisoft, bolje nek prestane radit igre za pc i nek se pocne ulizivat konzolasima sto vise moze.

2 0 hvala 0
15 godina
Watch Dogs

A laga bi kad bi reka da mi je nakon 50-ak sati gameplaya jos uvjek zabavna... fali materijala. Prosla me volja igrat gotovo skroz. Neka oni patchaju,  jos kad gta 5 izade mislim da bi WD moga umrit vise manje. Da su pametni iskupili bi se besplatnim dlc-ovima al moraju oni bit gamad pa, mislim da ce ic njima na stetu :) 

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Watch Dogs

Napisao sam tocno na koji nacin igram,sve ultra sa 4xmsaa i stutteringa nema.Na igri imam onaj day one patch i onaj 45kb unlock vizuala i naravno zadnje AMD drivere i to je to.

Kao sto sam rekao maknuo sam i msaa i stavio obicam AA i onda mogu imat 60 fps i opet nema stutteringa ali igram na 30 fps i 4xmsaa jer mi je slika tako logicno ljepsa.

Vram usage mi ide do 3600MB i Vram jeste uzrok stutteringa,ekipa sa gtx 780 ti na ultra teksturama ga ima dok ekipa sa Titanima nema.

Ali ok svatko ima svoje misljenje......

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Video or it neva happnd
AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
15 godina
neaktivan
Watch Dogs

Pipl mast trast as!!!!

Moj PC  
3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice