Meni s novim updateom radi isto kak je i radilo.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kod mene je pomak velik. prije nisam mogo igrat u crossfireu a sad to ide glatko bez greške.grafika je poboljšana/ tj. otvoreni su hd detalji . uz to sam ubacio i profil od sweat fx-a i mogu reci da sam poprilično zadovoljan grafikom nasprem wd-a od kad je izašao
Za sluzbeni update napadaju ubisoft da je dodatno srozao performanse i nije popravio stuttering......na svu srecu stuttering nisam imao a jedino koristim onaj unlock za graficke opcije koji sam spomenuo prije.
Uplay je tako retardirana platforma...nesposobni su staviti opciju "Check for updates" ,to bi bilo valjda previše...meni i dalje 1.00
moj pc: ati readon 7850 (2gb)
AMD Black Edition quad core 3.4Ghz
4gb ram Kingstone
ukratko , jeli mi mogao na ultra igrati sa ovim pc?
4gb ram Kingstone
Iako će me neki napasti, ne, nikako...ali NIKAKO ;)
Osim ako ti paše 3fps-a...
cek malo jel ko probal ovaj update(jogurt) na pb..pa krek uopce ne radi?!?!
Baš to.
4gb ram Kingstone
Iako će me neki napasti, ne, nikako...ali NIKAKO ;)
Osim ako ti paše 3fps-a...
onda cu moci na high?
pa skoro da bi i mogao, ak ja s gtx660ti (koja je za 20-30% jaca od 7850) igram u 56-57fps-a average na high moci ces i ti s nesto manje fps-a mozda oko 50...!lp
svi koji imate problem pokretanja nakon updatea i crack-a ugasite fraps ili msi afterburner.. kresaju igru odma na pocetku
Instalirao sam ovaj zadnji update 1.03 i TheWorse-ov mod i igra radi dosta dobro, ultra postavke 1920x1200 37 do 55 fps konfig pod moj pc
Meni je zestoki suttering dok vozim auto jos uvjek tu. Gpu load varira izmedu 70 i 100% gore dolje stalno... uzas. Nije mi jasno do cega. Gtx770 2GB 4670k. 16GB rama i igra je na ssd-u. A dosta ljudi radi skroz uredno. Texture su mi na high.
Jedan lik je sredio SweetFX za Win 8.1 da radi bez RadeonPro-a, LINK. Samo normalno extractate sadržaj u bin folder od igre. Inače MSI Afterburner se treba isključiti ko ga koristi, inače neće ni ući u igru što je i istina ali otkrio sam kako to srediti. U Riva tuneru napravite profil za Watch dogs.exe i slider za Custom Direct3D support stavite na off, i rješeno.
svi koji imate problem pokretanja nakon updatea i crack-a ugasite fraps ili msi afterburner.. kresaju igru odma na pocetku
eto,meni ne radi...probal sam ugasit sve i ne šljaka
Stuttering vam uzrokuje samo nedostatak dovoljne kolicine Vrama i nista drugo ali vidio sam da ima i noviji mod koji optimizira igru za 2gb Vrama pa si isprobajteto...
Meni s updateom radi isto ko i prije, ne vidim bas nikakvo poboljsanje. Jel moze netko molim vas stavit korake kako rijesit fps sa Ultra postavkama?
Da evo ja sam shvatia da mi moze radit skroz okej ali ne medium texturama. Dakle 2gb gtx770 i 4670k se ne mogu niti na high texturama provuc bez stuteringa. Ali zato sve drugo mogu gurat maxed out :) + temporal SMAA
Da jedini problem je nazalost manjak Vrama dok ciste snage svakako ima dovoljno u gtx 770 za vrtit WD na ultra.
Da jedini problem je nazalost manjak Vrama dok ciste snage svakako ima dovoljno u gtx 770 za vrtit WD na ultra.
Nikakav Vram nije problem.. Frend vrti sa GTX 770 2GB sve na ultra, texture ultra takodjer. Ja na svojoj konfi jos nisam isprobao, nemam vremena.
Nikakav Vram nije problem.. Frend vrti sa GTX 770 2GB sve na ultra, texture ultra takodjer. Ja na svojoj konfi jos nisam isprobao, nemam vremena.
Ok onda je jedini u svijetu koji vrti ultra teksture na ultra sa 2gb Vrama i nema stuttering.
http://hothardware.com/News/Optimization-Tips-And-Tricks-For-Watch-Dogs/

nemoguce ljudi sa r9 290x od 3 gb nemogu to vrtit (bez stuttera) a kamoli gtx 770 od 2gb
290/x imaju 4gige pa i njima rade probleme
290/x imaju 4gige pa i njima rade probleme
a to je problem u necem drugom ...
Igra nije bog zna kaj tak da mi se neda zafrkavat s tim glupostima
Eto ja imam R9 290 i na High texturama a ostalo Ultra mi igra radi oko 40-45 fps... Mrtvi ubisoft, bolje nek prestane radit igre za pc i nek se pocne ulizivat konzolasima sto vise moze.
A laga bi kad bi reka da mi je nakon 50-ak sati gameplaya jos uvjek zabavna... fali materijala. Prosla me volja igrat gotovo skroz. Neka oni patchaju, jos kad gta 5 izade mislim da bi WD moga umrit vise manje. Da su pametni iskupili bi se besplatnim dlc-ovima al moraju oni bit gamad pa, mislim da ce ic njima na stetu :)
Napisao sam tocno na koji nacin igram,sve ultra sa 4xmsaa i stutteringa nema.Na igri imam onaj day one patch i onaj 45kb unlock vizuala i naravno zadnje AMD drivere i to je to.
Kao sto sam rekao maknuo sam i msaa i stavio obicam AA i onda mogu imat 60 fps i opet nema stutteringa ali igram na 30 fps i 4xmsaa jer mi je slika tako logicno ljepsa.
Vram usage mi ide do 3600MB i Vram jeste uzrok stutteringa,ekipa sa gtx 780 ti na ultra teksturama ga ima dok ekipa sa Titanima nema.
Ali ok svatko ima svoje misljenje......

Pipl mast trast as!!!!