Ovako od pocetka izgleda na ps4
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovako od pocetka izgleda na ps4
jea right sweat fx radi čuda
Da evo to je to sto je kolega pricao lik je smodao igru samo malo cfg se promjeni i 2 datotke dodaju http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=390114
Link za download: http://www.mediafire.com/download/k74681m7v96ek8z/TheWorseMod%28lol%29+TEST.rar
Da evo to je to sto je kolega pricao lik je smodao igru samo malo cfg se promjeni i 2 datotke dodaju http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=390114
Link za download: http://www.mediafire.com/download/k74681m7v96ek8z/TheWorseMod%28lol%29+TEST.rar
Maloprije sam to isprobao.. Igra vizualno djeluje puno puno bolje, sjene su sada kako trebaju biti, prije je igra bila bez njih..
Postavke su na ULTRA.. izgubio sam oko 10 fps-a.. Iako čekam official patch, za sada ovako guštam u MOD-u i postavkama..
Prva fotka je prije MOD-a a druga je sa MOD-om..
Ostale fotke su također sa MOD-om.. Obratite pažnju na sjene..
0.7 verzija upravo uploadana. Dosta je stabilnija i odlično izgleda..
http://forums.guru3d.com/showpost.php?p=4843237&postcount=1306
Ima li kakav "mod" koji mi moze pomoci da igra manje laga odnosno da nemam svako malo frame dropove?
Ima li kakav "mod" koji mi moze pomoci da igra manje laga odnosno da nemam svako malo frame dropove?
Ima. Službeni patch 1.01 ;)
Pozdrav svima, treba mi pomoć, znači konfiguracija mi je kao što se može i vidjeti: procesor Q6600 2.4Ghz, 4GB RAM, Ati HD6670 1GB DDR5...
Da li je to dovoljno?
Naime, imam problema, instaliram, sve odradim, pokrenem igru normalno, uđe u glavni menu, idem na postavke, mogu sve, ali kad idem na new game da krenem igrati neće, load napuni do pred kraj i zastane tako malo stoji, čuju se samo kao neki zvukovi u pozadini, i onda nakon izvjesnog vremena kao nešto trzne i pojavi mi se samo crni ekran stoji..zaglavi, i moram izaci na Alt-Ctrl-Del svaki put...
???
0.7 verzija upravo uploadana. Dosta je stabilnija i odlično izgleda..
http://forums.guru3d.com/showpost.php?p=4843237&postcount=1306
Ovo je odlično, hvala!
jel moze neko korak po korak napisat kako ubacit ove fx modove ?
jel moze neko korak po korak napisat kako ubacit ove fx modove ?
Pa pise ti sve u "Readme" file-u.
"gamerprofile.xml" otvori sa Notepad-om ili WordPadom. Scr.
Installation:
Open one of the folders and put the files inside your data_win64 folder (/yourinstallationpath/Watch Dogs/data_win64)
In order to use my ultra preset you must go to your gamerprofile.xml located in (/documents/My Games/Watch_Dogs/YOUR_PROFILE/gamerprofile.xml)
In render profile find the words quality="_runtime" and change it to "ultra" save the file and close
Keep in mind if you change the graphical settings from inside the game, the gamerprofile.xml will be set to default again.
ubaci jedan od foldera ali koja ima ih tri normal camera front camera i closer camera di to paste-am to me sam zanima i sto paste-am cijeli folder ili pojedine stavri iz njih
jer u jednom od njih ima pod folder patch unpack di to stavljam ?
ovaj dio sa gamerprofile sam skuzio i napravio tj promjenio na ultra
ubaci jedan od foldera ali koja ima ih tri normal camera front camera i closer camera di to paste-am to me sam zanima i sto paste-am cijeli folder ili pojedine stavri iz njih
jer u jednom od njih ima pod folder patch unpack di to stavljam ?
ovaj dio sa gamerprofile sam skuzio i napravio tj promjenio na ultra
Ne ubacujes folder, nego dva filea (patch.dat i patch.fat) iz tog foldera.. Ja sam stavio iz "Normal Camera" foldera u "data_win64" folder.
ok kad startam igru da stavim na ultra texture ili high ?
Nemoj si nista mijenjat nakon sto startas igru, nego vidi da li ti odgovaraju te postavke... DOF, MotionBlur i ostalo. Drugacije je u svakom slucaju.
Nemoj si nista mijenjat nakon sto startas igru, nego vidi da li ti odgovaraju te postavke... DOF, MotionBlur i ostalo. Drugacije je u svakom slucaju.
evo i tema o SweetFx pa moze mala pomoc kako to sve radi i sta sve treba meni i ostalima?!
http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-softverske-teme/sweetfx/210605.aspx
tx!sry za mali LP
Kakav si ti jazavac!
Ovdje je diskusija u tome šta je čovjek našao i kako je osposobio mnoge grafičke dodatke koje su namjerno onesposobili!! Pitanje Ubisoftove politike!
Malo pročitaj ovu temu i pogledaj slike i doslovno ne serii sa spamom i postovima da igra tako izgleda na PS4!
ovo super radi ! prvo nisam nista mjenjao daklem imao sam konbu hightexture,temporalssao + mhbao cross of i vidjelo se pomaka ali ne pretjerano sa modom
no kad sam stavio mssa8x ultra texture i hbao+ ostao sam zpanjem ! inace ta konbinacija mi se rusila nenormalno i imala frame dropove pogotovo u voznji
istina tuce malo na HW al se isplati izgubio sam 8fps-a
Kako to da je tek sad, na intervenciju modding zajednice, pc verzija igre uspjela doci na nivo ps4?? Mislim, barem po vizualijama , jer koliko vidim, na fluidnosti se jos mora poraditi. Mislim da jaki pc hardver ipak ima šanse doći i po fluidnosti na razinu ps4. Ako treba malo okljaštriti vizualije, bože moj...
A ubisoftu jedan veliki thumb down jer je pokušao namagarčiti pc zajednicu.
Kako to da je tek sad, na intervenciju modding zajednice, pc verzija igre uspjela doci na nivo ps4?? Mislim, barem po vizualijama , jer koliko vidim, na fluidnosti se jos mora poraditi. Mislim da jaki pc hardver ipak ima šanse doći i po fluidnosti na razinu ps4. Ako treba malo okljaštriti vizualije, bože moj...
dafuq did i just read?
pc je i s downgradeom bio ljepši vizualno od ps4 i xboxa jer mi imamo 1080p.
Basically na kompu je bila verzija od ''next gen'' konzoli prakticki. Tek sa svim enablanim igra izgleda kao pc title kak je trebao. Za to je kriv ubisoft (HEBEM IM MATER PREVARANTSKU).
Ugl,treba bojkotirati takve kompanije,supci su i tako..
Znači skinem taj o.7 mod i stavim u igru i sve pet? il pvaj 1.01? malo sam se pogubio u svemu ovome pa ako netko može pomoć :S
mod + sweat fx = perfect
sad samo da naprave patch za bolju optimizaciju sa 2 grafe i deri-peri
Oce bit neki official patch sa ovim svim da ne moram rucno?
Kako direktan port PS4 moze biti losiji na jacem hardveru?
Ko prvo igra i bez tog "moda" izgleda 10 puta bolje na PC-u ko drugo to nije nikakv mod jer nije aboslutno nista modano ti settingsi su tu samo su "skriveni" a sad zakaj ubisoft namjerno downgrade-a grafiku vlastite igre na PC-u treba pitati njih i to je jednostavno nevjerojatno da ste takve gluposti rade.
I sta se tice fluidnosti naravno da igra nije fluidna na PC-u kad su nam dali neoptimizirano portovsko govno koje si mogu u guzicu nagurati.
Kako direktan port PS4 moze biti losiji na jacem hardveru?
Pa ovo nije prava next gen igra odnosno igra prilagodena za x86 arhitekture, igra je dostupna i za stare konzole...
Ko prvo igra i bez tog "moda" izgleda 10 puta bolje na PC-u ko drugo to nije nikakv mod jer nije aboslutno nista modano ti settingsi su tu samo su "skriveni" a sad zakaj ubisoft namjerno downgrade-a grafiku vlastite igre na PC-u treba pitati njih i to je jednostavno nevjerojatno da ste takve gluposti rade.
I sta se tice fluidnosti naravno da igra nije fluidna na PC-u kad su nam dali neoptimizirano portovsko govno koje si mogu u guzicu nagurati.
Pretjerao si, naravno da izgleda bolje ali i nema nema drasticne razlike kaako ti kazes (najveca razlika je u kvaliteti vode), sve ostalo su nijanse. Nije niti cudno jer PS4/X1 verzija koristi i do cca 3 GB VRAMA (na konzolama je igra prakticki kao na high detaljima vise manje). Sto se tice ovog "moda", za to se vec moze reci da na PC-u izgleda puno bolje, samo se pitam za koji su k te naprednije graficke postavke skrili.