Watch Dogs

poruka: 1.438
|
čitano: 275.826
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Watch Dogs
Rocinante2112 kaže...

JeS!napokon. Ko rendera videe zna u čem je štos. Pogotovo ako su neki mrcniski,svaka pomoc je dobrodosla.
Btw nvidija na sebi ima cpu za fiziku,ati nema. Recimo svi oni shiny specijalni efekti u planetsideu su atijevcima nedostupni. (Govorim o particle efektima kod onih lansirnih rampi na krovovima itd)

Ako nisi znao - isto to čini i Ati, ima mogućnost za hardverski transkoding. A što se tiče fizike - da... jako je to bitno... (inače sve to zadovoljavajuće radi i na Atiju).

Molim te, ne pretvaraj ovu temu u svoj poligon za razračunavanje sa neistomišljenicima, i daj malo objektivnosti (znači: sagledaš stvari iz više kuteva, ne samo svog). Govorimo o igri WD, btw. Koja loše radi i na jednim i na drugim karticama.

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.6.2014 3:03 (Danyel).
13 godina

Dobro rasprave ati vs nvidia nije za ovaj topic. slazem se.

vratimo se na WD. Da ,igra radi ko govno.

*Flies away

11 godina
protjeran
Watch Dogs
Moj PC  
14 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Reanimator kaže...

Primijetio sam da im je to "random", kada krenem iznova misiju za istu osobu uvijek napiše nešto drugo... 

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.6.2014 4:26 (Danyel).
15 godina
neaktivan
Watch Dogs

Pa naravno da su imena rendom a i te sporedne misije..

MiR; Prestigio PAP 5000T DUO on stock JB 4.1.1
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Danyel kaže...
Reanimator kaže...

Primijetio sam da im je to "random", kada krenem iznova misiju za istu osobu uvijek napiše nešto drugo... 

Naravno. Sve generira igra u datom trenutku, možda i server, neznam da li igraš piratsku verziju ili original?

13 godina
neaktivan
Watch Dogs

Meni igra radi relativno ok bez stuttera sa ponekim fps dropom

sve na maksimumu AA opcija je SMAA ali su teksture high a mogle bi biti ultra

međutim ako stavim na ultra igra gadno steka

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Watch Dogs

Koliko mi se cini po pitanju performansi je trenutno situacija da s 2gb videomemorije nema nista od ultra textura bez obzira na GPU. A osim toga evo ja sam upgrejdao s i5 4570 koji je radio na 3.3ghz u watch dogsu, na 4670k kojeg sam overclockao na 4.2 i igra je stvarno prodisala, puno manje stutteringa ima u komabinaciji s gtx770. Dakle dosta je cpu ovisna.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.6.2014 17:38 (athlon64).
Moj PC  
1 6 hvala 0
12 godina
Watch Dogs

Meni je normalno radila...FULL HD i sve ultra osim textura na High...cim sam stavil texture na Ultra pocelo je laggat...al samo dok sam upravljo vozilom...

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sandro HR Zagorje kaže...

Meni je normalno radila...FULL HD i sve ultra osim textura na High...cim sam stavil texture na Ultra pocelo je laggat...al samo dok sam upravljo vozilom...

indentican problem nadam se da ce fixat patchem te ultra texture

13 godina
protjeran
njuska11 kaže...

nemaju sta patchati ako nemas dovoljo radne memorije u sistemu ili video memorije na grafickoj( za ultra texture naravno) ! pa nemogu ti patchati fizicki nedostatak memorije{#}

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
13 godina

Nemogu mu pečat nedostatak memorije ali za igru gdje razlike izmedju high i ultra nema neznam kakve a performance samo tankaju,nešto ne štima.

Sa 2 gige bi na 1080p trebao moći ultra texture vrtiti.postoje igre s vecom kvalitetom texturi nego WD pa sa 2 gige ide.

13 godina
protjeran
Rocinante2112 kaže...

Nemogu mu pečat nedostatak memorije ali za igru gdje razlike izmedju high i ultra nema neznam kakve a performance samo tankaju,nešto ne štima.

Sa 2 gige bi na 1080p trebao moći ultra texture vrtiti.postoje igre s vecom kvalitetom texturi nego WD pa sa 2 gige ide.

naravno da ima razlike, i naravno da postoje igre s vecim texturama(recimo Crysis3) no te texture su vezane uz kolicinu poligona a kolicina poligona u WD je za 10x veca nego u C3 i koje se konstantno ucitavaju takoder daleko, daleko vise, zato igra najvise i steka dok se vozis gradom jer se tada to intezivno desava (dok toga u C3 nema)...nema tu nista cudno!LP

13 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
njuska11 kaže...

nemaju sta patchati ako nemas dovoljo radne memorije u sistemu ili video memorije na grafickoj( za ultra texture naravno) ! pa nemogu ti patchati fizicki nedostatak memorije{#}

pise da za ultra teksture treba 3gb VRAMA-a

14 godina

Ja sam stavio teksture na high, potrošnja memorije dok igram je 63% pa svejedno šteka ko da fali memorije dok vozim po gradu. Mislim da ne bi trebali imat ikakve izlike za to nakon 5 godina developmenta.

Igra je sasvim okej ovako, ništa posebno al zabavno ju je igrat, mada se suzdržavam dok patch ne stigne.

13 godina
protjeran
buljo781 kaže...

Ja sam stavio teksture na high, potrošnja memorije dok igram je 63% pa svejedno šteka ko da fali memorije dok vozim po gradu. Mislim da ne bi trebali imat ikakve izlike za to nakon 5 godina developmenta.

Igra je sasvim okej ovako, ništa posebno al zabavno ju je igrat, mada se suzdržavam dok patch ne stigne.

kod mene fulhd i high preset 1,7gb vrama! neam nikakvog stekanja, taman ostane 300mb za load veceg broja i novih tekstura ak zafali!

17 godina
Watch Dogs

ja mislim da je kod njih memory leak u samoj igri prisutam , ista stvar se desava i meni da kao nemam dovoljno VRAMA lol kad stavim na ultra sve bio u cf-u ili ne {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Watch Dogs

pogledajte si video na HCL.hr ,lik igra sa R9 290 vs gtx 670...! Sa r9 290 mora igrat na High texture jer mu u protivnom steka! Tako da definitivno treba fixat igru,nesto ne valja... Nije sve u memoriji...jer ovih 4gb bi trebalo biti i vise nego dovoljne,no zasto onda to nije tako?

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina

a nemoš objasnit ljudima

optimizacija je šit,al ne. igra treba tolko i tolko vrama. a koristi 70 % jedva.

15 godina
neaktivan

pogledajte si video na HCL.hr ,lik igra sa R9 290 vs gtx 670...! Sa r9 290 mora igrat na High texture jer mu u protivnom steka! Tako da definitivno treba fixat igru,nesto ne valja... Nije sve u memoriji...jer ovih 4gb bi trebalo biti i vise nego dovoljne,no zasto onda to nije tako?

Kada je vram bio problem da igra postane neigriva? - Nikad.

To ce oni rijesiti ubrzo, nadam se.

14 godina
neaktivan
Watch Dogs

http://www.youtube.com/user/SylarSilent
Moj PC  
2 0 hvala 2
11 godina
protjeran
Watch Dogs

Za one koji neznaju, objavljen GTA V za PC i next gen konzole

Moj PC  
6 2 hvala 4
15 godina
Watch Dogs

konacno... 

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Watch Dogs

kad ce više taj patch. jel ima ko kakvih saznanja??

Prodajem Asus Nexus 7
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
zagy15061984 kaže...

kad ce više taj patch. jel ima ko kakvih saznanja??

Taman tia pitat... ne zelim prelazit igru dok ne proradi kako treba xd.

16 godina
neaktivan
Watch Dogs

I mene zanima kad će patch, onaj stutter prilikom vožnje je grozan...

Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

I mene zanima kad će patch, onaj stutter prilikom vožnje je grozan...

probaj dodati ovo u target polje kod shortcuta igre

-disablepagefilecheck

smanji texture na high (ili na medium)

i ja isto bi htio patch igra uopce nije losa totalno je prepljuvana

15 godina
Watch Dogs

Kako su civili glupi u ovoj igri,skrenem autom u ulicu i ekipa mi se baca pod kotace a vozim 5kmh (tri civila mrtva ) ,trebali su stavit mogucnost da ih se moze zatuc s onom palicom kolko su jadni...........

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
lmutak kaže...

Kako su civili glupi u ovoj igri,skrenem autom u ulicu i ekipa mi se baca pod kotace a vozim 5kmh (tri civila mrtva ) ,trebali su stavit mogucnost da ih se moze zatuc s onom palicom kolko su jadni...........

Tak je i u RL 

11 godina
protjeran
Watch Dogs

Male upute kako tweakat igru - 

Installing SweetFX for Watch Dogs (Windows 7/8.1)

Igraci koji su to slozili su odusevljeni rezultatima.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.6.2014 19:58 (Hades86).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice