Watch Dogs

poruka: 1.438
|
čitano: 276.178
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Watch Dogs

Bas cu probat snimat danas malo ako stignem,ali sve mi je na ultra,i ide OK. Nije bajno ali je ok. Sa ultrom imam nekih spikeova manjih koji znaju zivcirat. 

Provijerim jos. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Re: Watch Dogs
omomomomoomm kaže...
Ma igra uopce nije losa dapace me i je bas oke. MP je bas fora,misija ima puno. Najbolje vam je odmah otkljucati svih 13 ctos tornjeva. Prica mi nije bas nesto ultra zanimljiva jer je prozvakana sto puta

A pa koja priča nije zar ne? Teško je danas biti originalan.....

14 godina
neaktivan
Watch Dogs

meni igra radi bez problema- dapače tek sam je jučer instalirao i odigrao svega sat-dva.

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Watch Dogs

Svi koji igrate na kompu ako imate stuttering obavezno prvo stavite na 30 fps jer to u globalu rijesava stuttering itd......

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
MEGATAMA kaže...

Svi koji igrate na kompu ako imate stuttering obavezno prvo stavite na 30 fps jer to u globalu rijesava stuttering itd......

Fking consoles,right.. ? 

16 godina
MEGATAMA kaže...

Kako da to stavimo, vidim da nvidia ima neki svoj alat, ali kako mi AMDovci?

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.6.2014 14:06 (Jack Sparrow).
15 godina
Watch Dogs

Istina, dajte nekakve trikove za amd? Ajde ne smrdimo mi toliko koliko watch dogs očito misli {#}

http://www.youtube.com/user/SarcasticTwist
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...
MEGATAMA kaže...

Kako da to stavimo, vidim da nvidia ima neki svoj alat, ali kako mi AMDovci?

zar ne radi sa MSI afterburnerom ?

http://www.snabbox.org/
13 godina

ja sam ozbiljan.

ak vama tu sve štima,nothing to do here!

15 godina
Watch Dogs

.

Potpis!
Moj PC  
13 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Watch Dogs

ima li možda kakav"fix" ili patch na vidiku?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
maxy0 kaže...
doktor1 kaže...

Samo savjet za one koji imaju stuttering...

Nekima je pomoglo limitiranje igre na 30 FPSa...

Jel ima sta za amd?

Alternativa je Bandicam, ukljuci opciju "set FPS limit" ali iskljuci opciju za snimanje odnosno "only when capturing" (vidi sliku).... na taj nacin ti Bandicam nece usporavati komp.

Malo sam testirao igru i vidim da igra koristi oko 2 - 2.3GB RAMA MAX bez obzira na graficke postavke tako da nez sto Ubisoft se*** s onim minimum 6GB RAM (vrlo bitno je istaknuti da neke druge igre takoder koriste toliko rama, pa cak i vise pa ih vrtim na 40-60 FPS-a + high postavke bez problema. Ugl, imam 4GB rama s tim da mi Windowsi 7 zderu oko 1.7 - 2 GB rama kada nemam niti jednu otvorenu aplikaciju/igru (iskljucio sam sve procese koji mi ne trebaju), postlije sam probao igru s 8GB RAMA i nema razlike izmedu 4GB i 8GB rama u performansama (usput, igra radi i s 3GB rama ali tada sam iskljucio i druge procese koje inace nikada ne iskljucujem i tu se vec primjeti pad performansi). Takoder sam gledao VRAM usage itd (MSi Afterburner, RTSS + HWINFO64) sa GTX 460 i 4GB rama.... igra radi glatko kada mi je GPU usage 80-90+ % ali kada padne na 1-30 % (dobro vidite, jedan posto) dogodi se drasticni frame drop na 1- 20 FPS-a, kako kad (medium postavke, bez AA/DOF/MotionBlura. Frame drop se dogodi bez obzira na to o kakvoj se sceni radi, za nepovjerovati {#}. Necete vjerovati al igra radi "dobro" i s dual core procesorom (probao s 8GB rama i gtx 780), pod "dobro" mislim da i nema neke razlike u performansama u odnosu na quad core procesor, to me sokiralo..... next gen my ass {#}. GTX 780 i 8GB je od frenda, takoder ima frame dropove i stuttere cak i na medium/high detaljima ali ofc manje nego ja s GTX 460 i 4GB rama (medium/low detalji). Jest nas Ubisoft nasamario u pm ("amazing next gen experience", "samo 6GB i quad core procesori", onda downgrade itd) {#}

Zakljucak, igra je pravi VRAM hog.... nije niti cudo, Ubisoft kaze da se PS4 verzija vrti na high detaljima + 900p (30 FPS) i da zna zderati preko 3GB VRAMA (sudeci prema Digital Foundry-u i ostalima, ispada da PS4 verzija zbilja jest negdje oko high detalja.... jedino je voda medium jer na PC-u izgleda osjetno bolje).

BTW da mi je znati tko je taj genijalac koji se dosjetio "mouse acceleration-a" aaaaaaa

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.6.2014 18:08 (lovac82).
13 godina

To je loš coding. ništa drugo. Ilitiga: optimizacija je smeće.

S trenutnim kodiranjem i optimizacijom next gen igre i konzole neće 60 fps vidit nikad.

Što je dost žalosno jer igrači najviše tu pate. I console i PC playeri. Pc zbog lošeg portanja a konzolasi jer je devovima svejedno jel 30 il 60,njima se igre prodaju...

:(

17 godina

next gen je nista drugo nego urbani mit.

sta to znaci da je igra next gen? ima fancy graficke opcije? ima nekakav uber gameplay feature koji do sada nije viden? samo zato sto je izasla nova generacije konzola sve zivo poslije toga mora bit next gen. a hardware bolji od novih konzola vec davno na trzistu.

za mene ce next gen bit kad ne bude vise day 1 patcheva, kad ne bude vise glupih dlc sadrzaja, kad igre budu pravilno optimizirane itd itd.

next gen sada predstavlja samo moneygrab, hrpetinu love utrosenu u marketing umjesto u igru, kupovanje macka u vreci iliti false advertising i ostale posasti koje su prisutne u gaming industriji. cast iznimkama, a i njih je jako malo.

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

sta to znaci da je igra next gen? ima fancy graficke opcije? ima nekakav uber gameplay feature koji do sada nije viden? samo zato sto je izasla nova generacije konzola sve zivo poslije toga mora bit next gen. a hardware bolji od novih konzola vec davno na trzistu.

za mene ce next gen bit kad ne bude vise day 1 patcheva, kad ne bude vise glupih dlc sadrzaja, kad igre budu pravilno optimizirane itd itd.

next gen sada predstavlja samo moneygrab, hrpetinu love utrosenu u marketing umjesto u igru, kupovanje macka u vreci iliti false advertising i ostale posasti koje su prisutne u gaming industriji. cast iznimkama, a i njih je jako malo.

To ti je past past past gen

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
16 godina
Watch Dogs

Lockao sam FPS na 30 i dosta je ugodnije igrati tako, još se desi pokoji trzaj radi konfiguracije valjda ali puno manje nego prije. Dao sam drugu šansu igri i kad se malo privikneš na vožnju sasvim je u redu, ali daleko je ovo od nextgena.

Inaće lockao sam FPS sa programom Dxtory.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Obi Wan kaže...

Živim za taj dan. Dan gdje su igre kompletne na dan kad izadju. Koje nisu neigrive i crashaju...Igre gdje nema dlc-a uopće,nego full expanzije koje actually vrijede para. Igre gdje nema dlc skrivenog na originalnom DVD-u ili sadrzaju igre kupljene a onda naplate otkljucavanje ssadrzaja koji je vec kupljen. Igre koje su optimizirane za hardver koji bi to trebao ko iz PEEEP vrtiti...

Igre gdje A.I nije zadnja rupa na svirali,i naravno igre koje netrose glavninu buđeta na marketing a ne na actual game design.

Sve je zarada,sve se prebrzo izdaje da se pokriju enormni troskovi produkcije. Oslo je sve u materinu.

Nemam nista protiv konzolasa i svako ima pravo igrati na kojoj platformi želi,al činjenica je da je gaming pati trenutno zbog trenda konzola,a ujedno i svi patimo s time jer smo svi gameri.

Ista stvar ko u 80ima i muzikom. Radio je uništio produkciju i kvalitetu muzike kao muzike. Al pare su se okretale. Još se oporavljamo od štete lol

12 godina
Watch Dogs
Lock na 30 fps vam je unutar izbornika igre napamet mislim da je vsync 2 frames.Max gpu bufered frames drzim na cini mi se 3,kad provjerim tocno lako ispravim sto sam napisao.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Watch Dogs

watch dogs je primjer svega sto nevalja u gaming industriji ovih dana

ključna riječ boldana

PS zamislite si da ste ubisoft CEO

sta bi odabrali brze pare preko fake marketinga ili kvalitetnu igru s malo marketinga

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.6.2014 21:13 (njuska11).
Moj PC  
5 6 hvala 0
14 godina
neaktivan
Watch Dogs

Puno sam ocekivao od wd, a nakraju razocaran obicnim prosjekom u svim pogledima, razocarano se tijesim da ima jedina dobra strana, a to je sto nisam uradio pre-order i bacio pare na ovo. Isprobao sam naravno piratsku verziju :) i hvala bogu na tome, jer kako javidiim  to je posteno u ovako vrijeme gdije ti na svakom koraku gledaju da uvale poluproizvod. Meni licno ova industrijska grana i zabava  je vec odavno pocela da biva ne zanimljiva i dosadna...

4 0 hvala 0
13 godina
Watch Dogs

igram juce watch dogs sa gtx660 i dobijam bottleneck od fx 6300 na 4ghz

Uninstall.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
1 11 hvala 0
16 godina
MEGATAMA kaže...
Lock na 30 fps vam je unutar izbornika igre napamet mislim da je vsync 2 frames.Max gpu bufered frames drzim na cini mi se 3,kad provjerim tocno lako ispravim sto sam napisao.

Da... ali input lag se poveca. Max Buffered frames treba drzati na 1 ili 2 za bolje perfromanse, takoder treba iskljuciti page file ukoliko imate dovoljno rama.

chaselol kaže...

Uninstall.

Sumnjam da je do procesora, igra prakticki niti ne zahtjeva neki jaci procesor (kazem ti, s dvojezgrenim nema pretjerane razlike). Za ovu igru je vrlo bitan GPU, tocnije VRAM (ukoliko su ti teksture na ultra i high, vjerojatnost da ce ti igra stekati iznosi 90%).

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.6.2014 15:20 (lovac82).
12 godina
immolation kaže...

Puno sam ocekivao od wd, a nakraju razocaran obicnim prosjekom u svim pogledima, razocarano se tijesim da ima jedina dobra strana, a to je sto nisam uradio pre-order i bacio pare na ovo. Isprobao sam naravno piratsku verziju :) i hvala bogu na tome, jer kako javidiim  to je posteno u ovako vrijeme gdije ti na svakom koraku gledaju da uvale poluproizvod. Meni licno ova industrijska grana i zabava  je vec odavno pocela da biva ne zanimljiva i dosadna...

Pa moras biti lud da bilo kaj od Ubisofta preorderas. Ja si mislim da oni namjerno PC igrace prcaju u mozak, zadnjih 20 igra kaj su izdali ljudi im govore za mouse acceleration i slicne stvari a ovi svaku igru sve gore i gore. Kakva je to PC igra u kojoj niti mis ne radi kak spada?

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.6.2014 15:27 (steelman).
12 godina
chaselol kaže...

Uninstall.

i ja s gtx 660 vrtim na 1280x1024 sve na low. ne znam ako je to zbog procesora ili neceg drugog.na max 40 fpsa {#}
ne znam zasto mi nvidia experience mi optimizira na full hd, high/ultra postavke.

GamingOnline
13 godina

zato jer je WD neoptmizirano smeće.

S tvojom konfom je sve u redu,al s igrom tj. kodiranjem iste nije.

15 godina
maxy0 kaže...
doktor1 kaže...

Samo savjet za one koji imaju stuttering...

Nekima je pomoglo limitiranje igre na 30 FPSa...

Jel ima sta za amd?

Evo dva nacina koja meni provjereno rade, možda i tebi pomognu sa stutteringom i lagom.

Youtube kanal: https://www.youtube.com/user/MyBalkanGaming
15 godina
neaktivan
Watch Dogs

Ugasiš semafor i ovo dobiješ

Interested in all thing Android, also freelance programmer! Battlelog: https://battlelog.battlefield.com/bf4/user/ppero196/
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.6.2014 17:44 (jameshook).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Igra kao igra je vrhunska.

Odlična ideja i priča, ali ovo je sklepalo milijun različitih programera.

Ne bih znao da li itko u Ubisoftu može pročitati čiji je čiji kod, neoptimizirana je ko GTA IV bez patcheva.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
16 godina

Bitno da se dlc-evi štancaju...to što igra većini kašlje nije problem.

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice