ono što je meni zakon od kada sam prodao pc..
na konzoli nema ratova tko igra na kojim postavkama i koliko frejmova, svi imaju jednake uvjete i rokavela :)
na konzoli nema ratova tko igra na kojim postavkama i koliko frejmova, svi imaju jednake uvjete i rokavela :)
Vi koji imate 14.6 drivere ili ste ih probali ima li neke osjetne razlike? Jer negdje citam da pomaka ima, negdje da nema, negdje da je cak i do 20% pa neznam vise sta da mislim. SKinut cu pa probat i nadam se ce bit poobljsanja sta se tice FPS-a skupa sa onim day one updateom.
+ nema cheatera
Igra je odlična. Probao malo na pcu i jako mi se sviđa. Uzet ću je za ps4 čim uzmem konzolu.
Svaka platforma ima svoje prednosti i mane,kao sto si naveo prednost je da svi imaju iste uvjete za igru ali takodjer ti uvjeti mogu znacit i minus koji nemozes nikako popravit na fiksnoj platformi.....sub 30 fps,sub 1080p i to je to nema mogucnosti poboljsanja u slucaju WD na recimo ps4.Kad je na konzolama lock 30 fps to je skroz ok ali imaju hrpe igara koje tonu podosta ispod 30 fps na recimo ps3.
Prije dvije godine mi je PC postao main gaming stroj do tada sam imao konzole od doba NESa.....i povratka natrag nema jedino ce mi vjerujem second gaming stroj bit ps4 kad izadju igre radi kojih cu ga uzet.
Svaka platforma ima svoje prednosti i mane,kao sto si naveo prednost je da svi imaju iste uvjete za igru ali takodjer ti uvjeti mogu znacit i minus koji nemozes nikako popravit na fiksnoj platformi.....sub 30 fps,sub 1080p i to je to nema mogucnosti poboljsanja u slucaju WD na recimo ps4.Kad je na konzolama lock 30 fps to je skroz ok ali imaju hrpe igara koje tonu podosta ispod 30 fps na recimo ps3.
Prije dvije godine mi je PC postao main gaming stroj do tada sam imao konzole od doba NESa.....i povratka natrag nema jedino ce mi vjerujem second gaming stroj bit ps4 kad izadju igre radi kojih cu ga uzet.
Sve ovo što si napisao je upravo mana zbog koje je zakon imati iste uvjete. Naravno, PC od 10000 kn će teoretski imati bolju grafiku ali što ti to recimo u multiplayeru vrijedi kad onaj koji igra na tri puta jeftinijoj konfiguraciji tebe bolje uoči i upuca te jer mu je efekt lens flarea isključen pa bolje vidi? To je poanta istih uvjeta.
Velika prednost PCija: -backwards compatible, možeš igrat sve igre koje su relesane
- jeftinije igre (saleovi)
- da igraš online ne moraš plaćat subskripciju
- ekskluzive koje su ujedno i najpopularnije igre na planeti (lol,dota2,wow)
Ps4 košta 300-400eur + ako želiš igrat online igre moraš plaćat pretplatu (ne znam koliko iznosi za evropu) i pri tome uživaš u 4-5 naslova koji su izbačeni dosad. Naravno, ps4, pa i konzole kao platforma, imaju određene prednosti: zagarantovani framratovi igara, minimalan broj cheatera, smanjen broj "smetnji" i sl.
Svako od nas je drugačiji, imamo različite potrebe. Nekom odgovara konzola, nekom PC i u tome nema ništa pogrešno. Meni, za moje potrebe je PC (iako nisam neki gamer, povremeno lol i hearthstone) superiornija platforma, ali razumijem da je nekom drugom konzola bolja.
Jao opet ste poceli sa console-pc flameanjem
postavke 1920x1080 high i fps 30 pada i do 25 di ima vise detalja,ne kuzim i da smanjim opet isto
Kod mene ista stvar, s prijasnjim driverima je bilo kolko tolko igrivo sa zadnjima je slideshow kod voznje autom.
Kod mene ista stvar, s prijasnjim driverima je bilo kolko tolko igrivo sa zadnjima je slideshow kod voznje autom.
Vi bar nekako igrate, ja nikako. crasha mi se na desktop i ne mogu uopće igrati, a vidim da ljudi s dosta slabijim konfama od moje(čak i s AMD-ovim karticama) igraju. S manje ili više problema, ali igraju.
Vi bar nekako igrate, ja nikako. crasha mi se na desktop i ne mogu uopće igrati, a vidim da ljudi s dosta slabijim konfama od moje(čak i s AMD-ovim karticama) igraju. S manje ili više problema, ali igraju.
Probaj stavit najnovije drivere ako nisi, ili updejtat windowse. Reinstlirati directx. Mislim da sa takvom grafom kakvu ti imaš nebi smjelo imati nikakvih problema.
Dobra večer svima..
Užasne lagove imam dok igram WATCH DOGS iako sam sve stavio na low,gadi mi se igrat koliko je grafika loša ali ipak igram jer me zanima...
Graficka mi je RADEON 7850 HD 1GB
procesor FX X6 63000 SIX CORE 3.50GHZ
4GB RAM
Kako je moguce da mi igrica laga ako su minimum performance puno slabije od ovih mojih..
Dali postoji kakav patch ili rijesenje za dignut fps barem za 10-15 ?? HVALA!
Dobra večer svima..
Užasne lagove imam dok igram WATCH DOGS iako sam sve stavio na low,gadi mi se igrat koliko je grafika loša ali ipak igram jer me zanima...
Graficka mi je RADEON 7850 HD 1GB
procesor FX X6 63000 SIX CORE 3.50GHZ
4GB RAM
Kako je moguce da mi igrica laga ako su minimum performance puno slabije od ovih mojih..
Dali postoji kakav patch ili rijesenje za dignut fps barem za 10-15 ?? HVALA!
minimum rama je 6 gb, ne 4
Ali graficka i proc su mi jako dobri..ne kuzim u cemu je caka ?
Jel ti nije rečeno da je min 6GB RAM...
Igra lagano radi na 4gb ram kod moga frenda , slicna konfiguracija tako da je vjerojatno do kompa
Igra lagano radi na 4gb ram kod moga frenda , slicna konfiguracija tako da je vjerojatno do kompa
Ono što je službeno rečen je min 6GB, a na 4GB RAM će igra početi koristit HDD kad proguta sav RAM, i to vjerojatno uzrokuje fps dropove. Al pošto su ljudi sve i svašta pokušavali nek jux proleti kroz prethodne stranice teme i proba neke stvari, možda nešta uspije.
Pitao kolega na HCLu da snimim vožnju sa sportskim autom nakon woodiea...
I snimam ja tako kada mi se odmah pokraj ceste nađe jedna osoba koja nije dobro prošla
Urlik i splat... Neznam koji je k tamo radila..ccccc
Snimam u shadow modu sa nvidia shadoplayom, ali video mi ima stuttering dok ga nema u igri, (zatrokiralo je malo kod bliskog susreta lima i ljduskog mesa)... Nemam pojma
hmm ja igram sa 14.6 driverima 8gb 1333mhz, phenom II 965 na stock 3.4ghz i R9 270 OC dual X 2gb, i igram na full hd rez. i postavke medium/high i ide na prosjek 30 fpsa po danu a po noci vise, jedino znam imat ne primjetnih lag spikeova kad je nesto bas komplicirano, ali citam da su neki napisali da im je jos bolje na 14.4 driverima ?! Dali se onda isplati vracat na 14.4 ? jer iz nekog razloga BF4 mi je imao nesto manje fpsa na 14.4 driverima nego na 14.4 beta i prethodnima...
Moj primjerak igre je stigao.
Evo nešto riječi:
-Ubisoftovi serveri su krcati, pa tako save game ne može spremiti na cloud, a multiplayer još nisam probao
-hakiranje je fora, igrao sam se sa side misijama i mogu reći da mi se sviđa taj način
-vožnja, kao već prije rečeno, jako loša, ali kad se naviknete ide ok (motori su bolji)
-napucavanje je u stilu gta v, imate dobru foru jer možete gledati na nadzorne kamere pa znate gdje su vam neprijatelji
-o postavkama grafike neću pričati, jer ste sve već rekli (ja vrtim na medium, sve super na konfiguraciji pod moj pc)
-sve u svemu, igra je ok, valjda neću predugo čekati na gta da izađe za pc
i ja imam problem. na mojoj konfiguraciji igrica steka. 1280x1024.sve low.fps 20-30 s dropovoma do 11 fpsa. nvidia experience mi optimizira na full hd i sve high.gledam po youtube svi s gtx 660 igraju na high/ultra al ja ne mogu ni na low.je li to zbog procesora?
Ako vam igra šteka sa 4 gige rama probajte upalit prvo neki program tipa AMD Fusion da pogasi procese i oslobodi ram, moguce da vam je pc natrpan programima koji zderu ram pasivno pa onda igra nema dosta.
Jedna stvar koja mi se dopada su zvukovi motora auta, vožnja je malo blesava, ali kad se uštosaš baš je guštanje.
Misije su zasad ok, nisu dosadne, samo me ubija putovati stalno na drugi kraj grada za misiju.
Sve u svemu, igra je igriva, iako me ubiajju frame dropovi, ali ajde, pregrmit ćemo.
Mogla je dati više, ali kakve danas igra izlaze...
Odi na metro - fast travel...