Watch Dogs

poruka: 1.438
|
čitano: 275.531
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Watch Dogs

Čim se lijepo pale gume odmah veći gušt na motoru se vozikat.

Super je što nemoš pasti sa motora, zabijem se svako malo ali ne padam, to mi je zabavno.

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
Moj PC  
3 2 hvala 0
16 godina
Watch Dogs

Pošto se proziva V, WD nije loš naslov ali za mene je to naslov pređi i briši sa HDDa. GTA V s druge strane imam 100% pređeno, ali sam ostavio na HDDu instalirano i malo malo je upalim da radim kaos sa Trevorom ili jednostavno cruiseam sa Frankiem. WD mi nekako nema taj štih da ju igram nakon što pređem glavnu priču.

Moj PC  
8 1 hvala 0
16 godina
Watch Dogs

evo moj mali osvrt za WD.

završio story i od svega pomalo probao i na 49% igre sam stao.

Ubisoft kao uvijek radi sve na istu foru,osjeti se da je sve to isti tim koji radi uvijek isto.isti voice casting od prijašnjih igara,najvjerojatnije isti music dept radio na Blacklistu i Farcry 3 i WD.jednostavno počeo sam igrati i rekao sam si kao da samo ovo već igrao.takav ugođaj mi ostavio.

Možda da su stavili RPG elemente,više likova,frakcije,više contenta u igri(time trial vožnje i cuganje su debilana imo)neka se developeri maknu od tih klasičnih side activitiesa.

Ovo je sve nedorađeno,traljavo,prehypano i ovo se ne isplati uzimati sad.neki steam sale sa svim DLC onda da.Ja se bojim Divisiona,dobro Ubisoft je publisher ali ako i to ukenjaju.

Ustvari kenjkam jer sam želio GTA 5 na PC i da ga WD zamijeni u međuvremenu ali sam se prevario.

Moj PC  
13 1 hvala 0
15 godina
Watch Dogs

To je stara Ubisoftova šema, isto ce biti s far cry4 ,the divisionom i novim Rainbow6.

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | You are a Faraday cage dreaming of being a man. Break your path to ground and learn to float.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Watch Dogs

{#}

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Watch Dogs

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
Watch Dogs

Meni su performance ocajne. Do 25 fps-a. Na high postavkama.

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Watch Dogs
acarnoje kaže...

Meni su performance ocajne. Do 25 fps-a. Na high postavkama.

Nemoguce.Imamo skoro identicnu konfiguraciju i meni na ultra detaljima,1920 x 1080,HBAO+High,TXAA,GPU Buffer 5,vsync 1 frame radi na 60 FPS-a.Niti trza,niti lagira,niti ima fps dropova.Drajveri su 13.12.

Najpovoljniji web shop za PC i PS3 igre. https://www.g2a.com/r/pcgames_66-_discount-html
11 godina
protjeran
Watch Dogs

Obožavam invejdat ljudima u njihovu igru.....prvih 10ak pokušaja su me otkrili prije nego što je hakiranje došlo do 100 % ali sad sam uspio 5 puta za redom ostati neotkriven. Nevjerojatno kako ljudima ne pada na pamet pogledati u parkirani auto hahah

Očekivano, WD oborio rekord po day one prodaji od svih UBI naslova do sada

http://blog.ubi.com/watch-dogs-record-breaking-sales-day-one/

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2014 1:38 (Reanimator).
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Watch Dogs

{#}{#}{#}

1 18 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ovi 14.6 beta driveri stvaraju veći lag nego 14.4 beta. Imam 4GB RAM ali na 14.4 uopće nije bilo lagga. I igra koristi oko 1.8GB RAM.
Interested in all thing Android, also freelance programmer! Battlelog: https://battlelog.battlefield.com/bf4/user/ppero196/
15 godina
neaktivan
Watch Dogs

Instalirao sam igru, riješio prvu misiju da izađem van na ulicu i šibao free roam po gradu nekih pola sata.

Bit ću kratak: 

- igra mi djeluje odlično
- gameplay neću komentirat jer naravno još nisam pohvatao što i kako 
- grad obiluje ljudima, fora su razgovori prolaznika, ekipa u mračnim ulicama, vatrica u bačvi
- GTA štih prisutan
- vožnja auta je solidna (brza vozila su malo zbunjena, dok su ostala vrlo dobra)
- vožnja kamiona i sporijih vozila je normalna za pojam PC igre
- vožnja barki/jahti je odlična kao i u npr. GTA
- grafika je u ukupnom dojmu stvarno odlična
- damage auta je malo oslabljen ali sva ta silna osvjetljenja prilikom sudara, dimovi/pare, eksplozije, leteće "čestice" čine svoje i sve to skupa izgleda super
- igra ima gomilu nekakvih sitnica i situacija (bar što sam vidio)
- opet da se vratim na (zvuk) i osvjetljenja: genijalno 
- kretnje lika: hodanje, trčanje i skakanje preko ograde/prepreka je izvedeno ultra fluidno i baš nekako doprinosi svemu tome, realniji osjećaj igranja likom.

Na mom kompu igra radi, hmm, ajmo reći solidno (i to po noći, nisam još probao po danu). 
- Nemam instalirane zadnje drivere koji navodno poboljšavaju performanse
- Nemam instaliran neki navodni patch/update (iako sam ga probao stavit ali nisam uspio pokrenut igru) 

Igru sada brišem, a zatim kupujem čim se malo još pokrpa, uredi i slično. Bit će ovdje dobrog igranja čini mi se..

Evo par SS-a:

(đizus, pa što se na ovom forumu ne može normalno fotka uploadat sa "pohrani.com" onako sa pregledom?)

Jer ako odaberem sa kompa onda brutalno skreše detalje..

MiR; Prestigio PAP 5000T DUO on stock JB 4.1.1
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2014 9:23 (Omerta23).
Moj PC  
10 1 hvala 0
15 godina
Watch Dogs

jel probao tko ctOS mobile aplikaciju? od 10 pokušaja uspio sam se spojiti samo jednom.

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ja.

Uspio sam se čak spojiti i igrat protiv nekog. Cilj je sprječiti igrača da skupi 10 zastavica
Interested in all thing Android, also freelance programmer! Battlelog: https://battlelog.battlefield.com/bf4/user/ppero196/
15 godina
Watch Dogs

Treba mi pomoc. Nisam siguran da li je itko imao iskustva s ovim problemom ali ako je, ne mogu ga nikako rijesit... reinstalirao sam igru vise puta, koristim 337.88 drivere. Naime ukoliko udem u auto i smartphone izbaci notifikaciju da je novo vozilo dostupno u "car on demand" igra se zamrzne. Ali zamrzne mi se samo sama igra, tj ja auto i sve na mapi... mogu izac u glavni meni i izac iz igre. Al ne mogu nista napravit da se slika odmrzne i moram loadat zadnji savegame. 

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
jameshook kaže...
Ja.

Uspio sam se čak spojiti i igrat protiv nekog. Cilj je sprječiti igrača da skupi 10 zastavica

Ma može se custom challenge raditi kako hoćeš......ja sam odigrao desetak različitih challengea ali istina, svaki put moraš kroz checkpoint proći. Jednom me izazvao preko moba  neki lik imam osjećaj kao da je igrao tisuću puta taj mod kako mi je dobro sjekao puteve, ganjao autima te snajperom iz helića.

11 godina
neaktivan
Mquany kaže...

{#}{#}{#}

Igra je extra, danas sam malo trcao po siromasnoj cetvrti i gledao okolo, ima tonu nekih detalja, i stvarno je dobro uradjeno.

Samo neznam zasto mi svi dislike videic, bas je fun. {#}

15 godina
neaktivan
Watch Dogs

Fora je videić, niš mu ne fali.. Svi tako u virtualnom svijetu tamanimo..

Nego, jeste primjetili kada kolega počne pucati po ženi, u desnom kutu se pokaže onaj info da je ubio civila, no nakon toga žena izlazi iz auta i tek tada bijaše ubijena :D

MiR; Prestigio PAP 5000T DUO on stock JB 4.1.1
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2014 11:46 (Omerta23).
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Omerta23 kaže...

Fora je videić, niš mu ne fali.. Svi tako u virtualnom svijetu tamanimo..

Nego, jeste primjetili kada kolega počne pucati po ženi, u desnom kutu se pokaže onaj info da je ubio civila, no nakon toga žena izlazi iz auta i tek tada bijaše ubijena :D

Reflexi kao kada ovcu ubijes, ipak je to zensko. {#}{#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2014 12:03 (Mquany).
15 godina
athlon64 kaže...

Treba mi pomoc. Nisam siguran da li je itko imao iskustva s ovim problemom ali ako je, ne mogu ga nikako rijesit... reinstalirao sam igru vise puta, koristim 337.88 drivere. Naime ukoliko udem u auto i smartphone izbaci notifikaciju da je novo vozilo dostupno u "car on demand" igra se zamrzne. Ali zamrzne mi se samo sama igra, tj ja auto i sve na mapi... mogu izac u glavni meni i izac iz igre. Al ne mogu nista napravit da se slika odmrzne i moram loadat zadnji savegame. 

Nikome nije poznat problem :/ ?

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
Watch Dogs

Jel radi ta igrica na 4870 radeonki?

LoLEUNE main: matija1991, smurf: nameless1991

0 0 hvala 0
15 godina
Watch Dogs

Meni crasha na desktop i s novim driverima 14.6.

Ne radi na radeonki jer nije DX 11 kartica. Ima nešto kao da se može, pa možeš isprobati, ali službeno ja mislim da ne možeš

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2014 12:28 (softwaremaniac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Watch Dogs

Makar sam na pocetku bio malo razocaran,igra mi je sve bolja i bolja,posebno kad sam zasao u klosarske dijelove Chicaga,puno detalja razgovora,akcije svega...primjer,obracunao sam se sa bandom uletila je i murija,totalni kuršlus,rijesio sam lika kojeg sam trebao rijesit i pobjegao u smjeru nadzemne di sam se ukrcao u vlak,gledajuci iz njega plave rotirke i kaos koji sam ostavio...

1 0 hvala 1
15 godina
Watch Dogs

Watch Dogs vs iPhone (Parody) 

2 0 hvala 0
17 godina
Watch Dogs

Je tko rješio serijskog ubojicu... {#}

Danas samo hakiram tornjeve i tražim njegove "uratke"... Baš me zanim atko je taj psihopat..

Igra ima odlične lokacije koje tako i izgledaju... luka, i industrijska zona na jugu, Pawnee i brana na sjeveru itd...

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2014 14:39 (doktor1).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
doktor1 kaže...

Je tko rješio serijskog ubojicu... {#}

Danas samo hakiram tornjeve i tražim njegove "uratke"... Baš me zanim atko je taj psihopat..

Igra ima odlične lokacije koje tako i izgledaju... luka, i industrijska zona na jugu, Pawnee i brana na sjeveru itd...

Kakav ti je fps. bgt. posto imam slicnu konfu, meni jedva 25 u prosjeku ma da nekad zna biti i 80 na nekim mjestima gdje nema puno detalja, ljudi, auta  . . .

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2014 15:24 (Xpider).
17 godina
Watch Dogs

Oko 30/35, (High teksture, High detalji, HBAO Low, FXAA preko control panela) po gradu; ovisno o sadržaju ekrana ide do 45. No naravano za vrijeme vožnje često kod nagle promjene smjera padne na 20... Neovisno o postavkama...

Uz CP tweakove, isključen pagefile i igri stavim visoki prioritet....

Moj PC  
0 1 hvala 1
13 godina

Kak ti se da igrat na 30 fps na 60 hz monitoru?

17 godina
Rocinante2112 kaže...

Ne fantaziraj...

15 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...

Ja se idem ranit s zoljom {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice