Watch Dogs

poruka: 1.438
|
čitano: 281.654
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Watch Dogs

Zadnja dobra igra od Ubisofta je bio Splinter Cell: Chaos Theory(ma da je isto imala problema s performansama) tamo jos 2005 sve ostalo je neoptimizirano portovosko overhypeano smece i nevjerojatno da se ljudi jos uvijek nisu naucili pameti {#}

twice the pride double the fall
Moj PC  
5 2 hvala 0
11 godina
protjeran
Re: Watch Dogs
dad0r kaže...

Zadnja dobra igra od Ubisofta je bio Splinter Cell: Chaos Theory(ma da je isto imala problema s performansama) tamo jos 2005 sve ostalo je neoptimizirano portovosko overhypeano smece i nevjerojatno da se ljudi jos uvijek nisu naucili pameti {#}

Iako sam nabrojao vrhunske portove ranije evo dat ću ti savršen jedan primjer. Zaviri u temu od AC Black Flag.............igru koju 99,99999 % nisi ni igrao, inače ne bi pričao takve nebuloze

11 godina
neaktivan
Watch Dogs

Evo me na pola treceg akta i WD je sve bolji i bolji, igra izgleda odlicno, tona sitnih detalja koje vidis tek kada provedes neko vrijeme u virtualnom Chikagu. Side misions su mi extra pogotovo one gdje moras zaustaviti neke zlocince na cesti, filmski. Voznja mi je za divno cudo nakon sto sam se malo navikao sve bolja, bugova nekih nema, a nakon prvog pathca igra radi odlicno.

Par savjeta za nove igrace:

Prvo istrazite skill da automacki otvarate vrata od auta.

Onda istrazite skillove za hacking da dobijate vise love i da vam automatski pokazuje tko ima nesto vrijedno kod sebe, puno lakse doci do system keys, koje ce te use za craft, plus nemorate cijelo vrijeme imati smartphone u ruci vec vam automacki taga nekoga tko ima rich acount ili system key.

Istrazite da mozete craftat i uvjek craftajte jam coms, kad ih craft 5, onda nastakajte max matse da ih mozete craft jos ako zatreba. Puno pomazu.

Nemojte kill civile, igra postaje teza biti ce te na vjestima stalno i stalno ce vas prijavljivat.

Rano kupite onaj mali grande luncher za 4000, puno pomogne kod nekih misija {#}.

Ocijena raste od kad sam poceo igrati i sada je 9.1/10. {#}

9 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Watch Dogs

Jel probo ko igrat s 4 gige rama ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
dad0r kaže...

Ti si jedini covjek kome Far Cry 3 nevalja, meni igra godine za 2012, a i u mom drustvu omiljena single player razbibriga za opustiti se. Ukljucujuci mene par mojih frendova igru ima stalno instalirano na hardu, probaj, neces pozaliti.

17 godina
Mquany kaže...

Evo me na pola treceg akta i WD je sve bolji i bolji, igra izgleda odlicno, tona sitnih detalja koje vidis tek kada provedes neko vrijeme u virtualnom Chikagu. Side misions su mi extra pogotovo one gdje moras zaustaviti neke zlocince na cesti, filmski. Voznja mi je za divno cudo nakon sto sam se malo navikao sve bolja, bugova nekih nema, a nakon prvog pathca igra radi odlicno.

Slažem se... Ja sam na drugom actu i bap mi se sviđa gameplay...Nakon početnog šoka šta se tiče reklamiranih vizualija i isporučenih dojmovi su se smirili i gameplay je raznolik šta je dobro.

Dali ima pištolj sa prigušivačem? Nisam još posjetio dučan...

15 godina
Praetorian1 kaže...

I mene ovo zanima

Who bolan cares
17 godina
Watch Dogs

"Now, Morin has revealed on Twitter that, while 4GB of RAM is lower than the minimum specification, the game will start, meaning there's no system in place to stop it from running.
However, expect lag when it starts reading from the hard drive in order to load textures, data, and other such things."

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Ja probao i možeš pokrenuti igru bez problema i igrati uvod a kad krene open world krenu lagovi da nemožeš normalno igrati  6G je min testirao i sa njima neces imati problema, ne pomaže ni virtual memory  isto se javljaju lagovi. Da i ne pomaže ako smanjis video opcije isto se javljaju lagovi ja stavio na najmanju rez. i opet se javljaju lagovi.

14 godina

Piratske verzije nemaju veze s losim portom. po stoti put. kriv je developer,tretira nas ko govna. ak je tebi prihvatljivo da igra radi ispod 60 fpsa na danasnjem hardwareu onda svaka čast

Ko drugo,gameplay je meni dosadan,ko i svaka igra ubisofta,al to je moje misljenje,o ukusima se ne raspravlja.Ali s tehnickog aspekta napravili su govno i nemare nimalo za PC community,a cujem i na ps i xboxu je igra downscaleana na 30 fps. Zakon.

11 godina
protjeran
dejan1471 kaže...
Praetorian1 kaže...

I mene ovo zanima

Vidi moju konfu, sasvim ok ide na medium postavkama.

15 godina
Watch Dogs

Evo kak radi na mojem pc-u.

Ne znam baš najbolje engleski tak da nemojte zamjeriti :P

I da, nemojte stavljati palac dolje, da ne moram mjenjati vidljivost ocjenjivanja. :)

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Moj PC  
2 8 hvala 0
12 godina
neaktivan
Gremlin144 kaže...

I da, nemojte stavljati palac dolje, da ne moram mjenjati vidljivost ocjenjivanja. :)

Jesi ti čuo za nekakav screen recorder ? A ne snimati ovako.

Ako nam se ne sviđa, naravno da ću staviti 'palac dolje' !

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
17 godina
Watch Dogs

Priča je MEH. Toliko dosadna i ofucana da nemam volje da je igram. Ubili mu familiju i on sad proganja negativce. Za ovo je GTA 5 mila majka. Ona uvodna scena kad je Michael kod psihijatra i njegov sin debil koji citav dan igra igre i pusi travu,a zena mu se tuca sa trenerom,nacin na koji je sve to prikazano,kao da je rezirao Francis Ford Coppola. A ovo smece Watch Dogs kao da se Uwe boll zajeba?vao.

haha.Ma koja igra moze ovo nadmasiti

Najpovoljniji web shop za PC i PS3 igre. https://www.g2a.com/r/pcgames_66-_discount-html
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.5.2014 14:18 (Romano).
Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
Romano kaže...

Priča je MEH. Toliko dosadna i ofucana da nemam volje da je igram. Ubili mu familiju i on sad proganja negativce. Za ovo je GTA 5 mila majka. Ona uvodna scena kad je Michael kod psihijatra i njegov sin debil koji citav dan igra igre i pusi travu,a zena mu se tuca sa trenerom,nacin na koji je sve to prikazano,kao da je rezirao Francis Ford Coppola. A ovo smece Watch Dogs kao da se Uwe boll zajeba?vao.

a koja igra danas ima drugaciju radnju? Uvijek je rijec o istjerivanju pravde u 90% igara je tako

psn id: mNik987
17 godina
Watch Dogs

Pa sad sam ti napisao.GTA V. Pa onda recimo GTA IV,pa GTA III. 

Najpovoljniji web shop za PC i PS3 igre. https://www.g2a.com/r/pcgames_66-_discount-html
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.5.2014 14:24 (Romano).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Romano kaže...

Fuck.......... fuck...... fuck...........................fuck...........fuck...fuck........fuck..........

Vrhunac GTA je bio Vice City od tamo pa na ovamo to postaje sve gore i gore, bar sto se tice story tellinga, a gameplay je isti, manje vise, IV nisam zavrsio, a V nemam nikakve zelje odigrati, dosadi i taj fuck...fuck..fuck.........fuck....fuck....

Dobar je GTA, ali ipak malo prerazvikan.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.5.2014 14:27 (Mquany).
15 godina
doktor1 kaže...
Ezio kaže...

ma hajde, voliš tu mafijašku spiku i zato ti se sviđa gta stil. a svaki taj film je na isti kalup...forgedabaoudit, forgazi, sex, nasilje...svi to vole i nitko se nikad ne žali na ofucanost.

i ako si igrao gta 5 na ps-u onda igraj wd na ps-u isto. kad nema standardnih pc problema sa drajverima, trzanje itd... sve izgleda ljepše.

Svaki post pljuvanje po računalima i veličanje konzole.. Malo si retardiran.. Te plaćaju?

tako se ponašaju console peasanti, samo ignore.

{#}

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
Moj PC  
8 2 hvala 0
16 godina
doktor1 kaže...
Svaki post pljuvanje po računalima i veličanje konzole.. Malo si retardiran.. Te plaćaju?

ne obaziri se...on ne kuzi da iritacije sa hardwareom i drajverima nije radi PC-a nego zato sta developeri ne optimiziraju igru za PC-eve. konzolas ne zna sta je optimizacija jer je njima sve isto...nemozes ocekivat da razumiju...

Sinatrin izvadak...

Moj PC  
3 3 hvala 0
17 godina
Ezio kaže...

ma hajde, voliš tu mafijašku spiku i zato ti se sviđa gta stil. a svaki taj film je na isti kalup...forgedabaoudit, forgazi, sex, nasilje...svi to vole i nitko se nikad ne žali na ofucanost.

i ako si igrao gta 5 na ps-u onda igraj wd na ps-u isto. kad nema standardnih pc problema sa drajverima, trzanje itd... sve izgleda ljepše.

Pa watch Dogs mi radi savrseno na ultra detaljima niti imam ikakvih problema sa trzanjem ili frame dropovima.Samo sam rekao da je priča smece. Dosadna i bezvezna. Nitko nije ni jednom opsovao u 2 sata gameplaya. Ubili mu obitelj,a on ko mimoza. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Watch Dogs

Watch Dogs Review 

0 0 hvala 0
15 godina
TheMenstalist kaže...
Gremlin144 kaže...

Jesi ti čuo za nekakav screen recorder ? A ne snimati ovako.

Ako nam se ne sviđa, naravno da ću staviti 'palac dolje' !

Hvala na palcu, nego fraps mi smanji fps, a niti se ne vidi kad snjimam

http://www.youtube.com/user/Brzi559
17 godina
Romano kaže...
Ezio kaže...

Pa watch Dogs mi radi savrseno na ultra detaljima niti imam ikakvih problema sa trzanjem ili frame dropovima.Samo sam rekao da je priča smece. Dosadna i bezvezna. Nitko nije ni jednom opsovao u 2 sata gameplaya. Ubili mu obitelj,a on ko mimoza. 

ti bi uzeo bazuku i rokao okolo? da strada više nevinih...

ja bih to radije na tiši način riješio.. i sviđa mi se ideja za watch dogs..

psn id: mNik987
16 godina
Romano kaže...

pa psuj ti dok igraš.

ja nemam vremena za psovke jer dok igram 50% vremena veličam konzolu a 50% ne kužim zašto pc igračima trza.

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.5.2014 15:55 (Ezio).
13 godina
odjavljen
Mquany kaže...
Romano kaže...

Fuck.......... fuck...... fuck...........................fuck...........fuck...fuck........fuck..........

Vrhunac GTA je bio Vice City od tamo pa na ovamo to postaje sve gore i gore, bar sto se tice story tellinga, a gameplay je isti, manje vise, IV nisam zavrsio, a V nemam nikakve zelje odigrati, dosadi i taj fuck...fuck..fuck.........fuck....fuck....

Ovo mi zvuci kao da se tjesis

Dam se kladit da 90% vas koji sad igrate watch dogs nebi mu se niti priblizili da je gta V  pc verzija dostupna

http://www.snabbox.org/
13 godina
protjeran
Watch Dogs

Ja evo instaliram watch dogs pa cemo vidjet kako je ;) btw original je i nije mi bilo zao dat 320 kn za igru . 

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...
Mquany kaže...
Romano kaže...

Ovo mi zvuci kao da se tjesis

Dam se kladit da 90% vas koji sad igrate watch dogs nebi mu se niti priblizili da je gta V  pc verzija dostupna

Dva puta sam install GTA IV s nakanom da ga predjem i nisam, nije me uspio zadrzati vise od par sati, od frenda sam uzeo ps3 i odigrao The Last of Us, a nije mi palo na pamet da igram GTA V, tako da...

15 godina
Watch Dogs

Ima li rješenja za crashed to desktop? Možete pogledati konfiguraciju na moj pc. Nemam više pojma šta da promjenim. Možda bolje da sam si kupio 5 kila janjetine {#}

http://www.youtube.com/user/SarcasticTwist
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.5.2014 16:28 (thechosenfreak).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Istina nisam niti ja presao gta iv, ali gta V je cisti uzitak taman humora i ozbiljnosti kolko treba u prici

Watch dogs mu se ne priblizava niti po kolicini, a niti po kvaliteti sadrzaja

http://www.snabbox.org/
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.5.2014 16:51 (Arnold Layne).
13 godina
Watch Dogs

Kad pocnem neki side mission, kako ga prekinut... svaki put kad udem u igur moram stunat neku dvojicu u auto... a kad god dignem blokade oni izlaze van i porokaju me ko macku kad moram igrat ko retard sa joystickom.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice