Watch Dogs

poruka: 1.438
|
čitano: 281.853
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Watch Dogs
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 9:21 (doktor1).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
Re: Watch Dogs

Zbog ovakvih gluposti vise nikad Ncrap ne kupujem!!?!

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
17 godina
Watch Dogs

Evo prvi dojam ps4 kupca ove igre...

nakon sto sam skinuo igru i krenuo igrat... ono na pocetku di gasim stadium..

igra stane i veli ovak installing 28%...

Installing game data on the hdd, please do not turn off the power of your system druing the installation... btw u 10 minuta je poraslo 1%..

ubisoft fuck off.

psn id: mNik987
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
toxic kaže...

Evo prvi dojam ps4 kupca ove igre...

nakon sto sam skinuo igru i krenuo igrat... ono na pocetku di gasim stadium..

igra stane i veli ovak installing 28%...

Installing game data on the hdd, please do not turn off the power of your system druing the installation... btw u 10 minuta je poraslo 1%..

ubisoft fuck off.

to im je totalni idotizam. ne znam koji k odmah ne nastavi dalje skidati nego moras pokrenuti igru prvo. ja sam jutros pokrenuo da se skida onih početnih 2-3 gige i otišao na posao. I sad umjesto da se preostalih 18 giga skine dok sam na poslu, neće se dogoditi ništa dok ne dođem doma i pokrenem igru. kreteni

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 9:53 (Ezio).
14 godina

Ja sam davno u Ubisoft izgubio povjerenje.

Tamo negdje poslije AC2

15 godina
Watch Dogs

Totalbiscuit

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Watch Dogs

U cemu je razlika između deluxe edition 13gb i reloaded 24gb ?

Allen
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Zajeb kaže...

Totalbiscuit

Znaci bio sam ipak u pravu dok sam rekel da je igra overhyped do jaja i da ce na kraju biti poluproizvod a na pc-u loš port ofc.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 11:44 (dad0r).
11 godina
protjeran
Rocinante2112 kaže...

Ja sam davno u Ubisoft izgubio povjerenje.

Tamo negdje poslije AC2

Zašto? Black Flag je brutalna igra, kao i Brotherhood

11 godina
protjeran

Ti si, i ovo je iskreno i od srca, pomaknut izvan vremena i prostora. Nevjerojatno koliko sa tobom i tebi sličnima mogu manipulirati razni recenzenti, revieweri i ocjenjivači igara ili biločega. Kog normalnog briga za neke neobjektivne ocjene nekih debila koji su si umislili da znaju nešta o videoigrama a nikad u životu nisu ni sudjelovali u kreiranju jedne. Da ne spominjem ove koji su u ovoj temi odigrali igru sat-dva (besplatno) i popljuvali igru od poda do stropa.

13 godina
Reanimator strikes again.

Kupio, ne kupio igra je ista. Ako kupim smijem pljuvat, ako ne eee onda suti tamo.

Tebi bi dobro dosla jedna reanimacija u stvarni svijet.
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
protjeran
SimeKZ kaže...

Kupio, ne kupio igra je ista. Ako kupim smijem pljuvat, ako ne eee onda suti tamo.

Pa eto ja nebih tako napisao ali u suštini bi i trebalo bit tako. Đabalebaroši koji su ukrali igru bi trebali zadržati kritike za sebe, pogotovo ako su retardirane, debilne i nisu na mjestu dok bi prave kritike trebali davati oni koji su zaista platili igru, tj odvojili novac za nju. Sasvim logično. Usput defibriliraj si glavu, MOŽDA ti namjesti moždane valove pa počneš razmišljati normalno.

12 godina
Reanimator kaže...

Ti si, i ovo je iskreno i od srca, pomaknut izvan vremena i prostora. Nevjerojatno koliko sa tobom i tebi sličnima mogu manipulirati razni recenzenti, revieweri i ocjenjivači igara ili biločega. Kog normalnog briga za neke neobjektivne ocjene nekih debila koji su si umislili da znaju nešta o videoigrama a nikad u životu nisu ni sudjelovali u kreiranju jedne. Da ne spominjem ove koji su u ovoj temi odigrali igru sat-dva (besplatno) i popljuvali igru od poda do stropa.

pa recimo da je briga one koji kupuju igre, jer baš i nemamo love za kupovanje svega odreda, pa što ne valja uninstall i zaboravi

rijetko, ali vrlo rijetko mi se dogodilo da se u većini slučajeva i nakon odigrane ili pokušaja odigravanja igre ne složim s većinom recenzija, jer i to su gameri, itekako iskusni i, osim u slučajevima ako su prisiljeni recenzirati žanr igre koji ne podnose, uglavnom su itekako korisni

no, eto ti si normalan, objektivan i pozvan nešto pametno reći sa svojih 12+ godina

13 godina
odjavljen
Watch Dogs

Evo ipak sam i ja malo odigrao

Sve na ultra Full HD MSAA x2 AA

prosjek oko 30 min oko 25 max oko 45 (FPS)

konfa pod moj pc

Osim par bugova nemam problema sa igrom ,al nije me dojmila niti malo

Evo mojih slika

https://www.flickr.com/photos/124918585@N05/sets/72157644457817638

Btw moram rec da sam ponosan na ovu konfu :D trosi max 150W, a tjera ovu igru na max

http://www.snabbox.org/
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 11:47 (Arnold Layne).
Moj PC  
0 2 hvala 0
11 godina
protjeran
picajzla0707 kaže...

pa recimo da je briga one koji kupuju igre, jer baš i nemamo love za kupovanje svega odreda, pa što ne valja uninstall i zaboravi

rijetko, ali vrlo rijetko mi se dogodilo da se u većini slučajeva i nakon odigrane ili pokušaja odigravanja igre ne složim s većinom recenzija, jer i to su gameri, itekako iskusni i, osim u slučajevima ako su prisiljeni recenzirati žanr igre koji ne podnose, uglavnom su itekako korisni

no, eto ti si normalan, objektivan i pozvan nešto pametno reći sa svojih 12+ godina

Pa ja nisam ni komentirao igru još, niti ne namjeravam dok ju ne odigram do kraja, ali me nerviraju likovi koji sve dobiju džaba (čitaj ukradu, što je podjsećam kažnjivo zakonom) i onda se drznu nešta kritizirati. Takvima savjetujem nek si momentalno propucaju koljena.

Usput Arnold, dali je ovo na drugoj slici možda automobil DeLorean? :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 11:52 (Reanimator).
13 godina
Nemoj koristit foru od posta gore... Nije smijesno vise.

Ociti je da sa tobom nema normalne komunikacije nigdje. Jer sve sta ti kupis to je zlatno, najbolje... Svi negativni komentri su debilni i glupi a ti si hebeno najpametniji.

Kritizirat mogu kad hocu i sta hocu ako sak odigro ili igram. A sad platio ne platio moja briga i moj novac. I nece me neki tu nazivati dabalerosom mene i neke kolege samo zato jer nemamo lovu na bacanje.
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
protjeran
SimeKZ kaže...
Nemoj koristit foru od posta gore... Nije smijesno vise.

Ociti je da sa tobom nema normalne komunikacije nigdje. Jer sve sta ti kupis to je zlatno, najbolje... Svi negativni komentri su debilni i glupi a ti si hebeno najpametniji.

Kritizirat mogu kad hocu i sta hocu ako sak odigro ili igram. A sad platio ne platio moja briga i moj novac. I nece me neki tu nazivati dabalerosom mene i neke kolege samo zato jer nemamo lovu na bacanje.

Ja ću koristit foru koju ja hoću i kad hoću, neće mi neodgojeni đabalebaroš/balavac kao ti govoriti šta da pišem i gdje. A i đabalebaroš je bilo blago, prava riječ je zapravo - kriminalac

17 godina
neaktivan
Watch Dogs

Skulirajte se jer ćete pocrvenit.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

11 0 hvala 4
14 godina

Pusti dijete, vidiš da je isfrustriran jer je dao pare za igru koja je poluproizvod i sada pokušava svim silama opravdati kupnju. Ne nama, nego sebi. 

Doživio sam to već nebrojeno puta. Sam sebe lupam po glavi kad bacim pare za igru koja nije nimalo od onoga što sam očekivao. Onda su mi svi krivi, a najmanje ja. 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
13 godina
Reanimator kaže...
SimeKZ kaže...

Pa eto ja nebih tako napisao ali u suštini bi i trebalo bit tako. Đabalebaroši koji su ukrali igru bi trebali zadržati kritike za sebe, pogotovo ako su retardirane, debilne i nisu na mjestu dok bi prave kritike trebali davati oni koji su zaista platili igru, tj odvojili novac za nju. Sasvim logično. Usput defibriliraj si glavu, MOŽDA ti namjesti moždane valove pa počneš razmišljati normalno.

zasto bi netko tko je odigrao igru trebao zadrzati kritike za sebe? totalno je svejedno jesi li kupio igru ili ne, rijec je o istom proizvodu

sta, ako odem kod frenda odigrati nesto, ne racuna se? moram iskesirati 300+kn da bi moje misljenje imalo ikakvog utjecaja? debilana

nema nikakve logike u tvom postu

zbog ljudi kao sto si ti (tj tvog nacina razmisljanja) ova zemlja i je u banani i zaokupljena nacionalizmom, tko vozi koji auto, tko hebe koga i ostalim nebitnim pi*darijama

meni se cini da ti ne zelis ispasti budala zato sto si unaprijed dao masne pare za proizvod koji je podbacio 

kao sto sam vec rekao, u danasnje vrijeme teskog kapitalizma i prvenstveno naglaska na marketingu a zatim na kvaliteti proizvoda, moras biti debil da kupis nesto na nevidjeno ( i sam sam kriv za to - fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me )

15 godina
Watch Dogs

Moderator malo popusti i vidi sramote... Nije igra toliko losa koliko je ubisoft ulozio 70% resursa u marketing. Stvarno su se potrudili... i naravno da smo sad razocarani. I ja sam. Al opet mi je zabavna igra :). Samo cekam da rijese probleme s optimizacijom... i s novim driverima ovo je uzas. 

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 12:06 (athlon64).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xFx889 kaže...

U cemu je razlika između deluxe edition 13gb i reloaded 24gb ?

Razlika je valjda u jezicima, u ovoj verziji od 13GB ima samo enleski jezik.

Inace, citam vase komentare, i uzet cu igra da probam radi reda (ako bude igrivo na mojoj konfiguraciji) jer stvarno igra je po svemu sudeci razocaranje.

dzix
17 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

Nije igra toliko losa koliko je ubisoft ulozio 70% resursa u marketing. Stvarno su se potrudili... i naravno da smo sad razocarani. I ja sam. Al opet mi je zabavna igra :). Samo cekam da rijese probleme s optimizacijom... i s novim driverima ovo je uzas. 

Mislim da je kvaka u tome što su igrači očekivali nešto šta je dosad uspio samo Rockstar sa svojim GTA. Nije pomoglo ni to što je GTAV bio "kraj svijeta" i što one koji se igraju na PC-u već "svrbe" prsti od iščekivanja.

Ubi se fino provozao na hype trainu i povukao momentum s marketingom pa je kod većine stvorio neku sliku o tome šta će Watch Dogs biti. Tu onda stiže razočarenje jer igra nije dobra kao GTA, kao da je to realno očekivati.

Nisam probao, vjerojatno ću danas, al sumnjam da je baš šljuka. Siguran sam da ima nešto šta bi me moglo zadržati. Okej, vozni model vjerojatno ne :), al sumnjam da su baš napravili smeće, pa svi recenzenti izmišljaju.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
13 godina
odjavljen
athlon64 kaže...

Moderator malo popusti i vidi sramote... Nije igra toliko losa koliko je ubisoft ulozio 70% resursa u marketing. Stvarno su se potrudili... i naravno da smo sad razocarani. I ja sam. Al opet mi je zabavna igra :). Samo cekam da rijese probleme s optimizacijom... i s novim driverima ovo je uzas. 

ja imam 335 drivere i radi mi dobro igra nemam FPS dropove ,a s obzirom da nemam high end karticu niti procesor
poprilicno sam zadvoljan kaj dobijem kakvih 30FPS-a na ultra i 1080p rezoluciji

zar je moguce da tebi radi losije ?

http://www.snabbox.org/
17 godina
athlon64 kaže...

Samo cekam da rijese probleme s optimizacijom... i s novim driverima ovo je uzas. 

337.88 WHQL su vani već... Kao i day one patch...

15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
Almin94 kaže...

Sta jos moze izazvati fps drop, toliki fps drop da se ne moze igrati? Takodje i zvuk štuca. Gpu usage uzasan.

Day one patch:

"Whatever patch that they threw in at the last minute made a world of difference. High textures are completely playable now.. VRAM usage down a lot."

Ista stvar i sa patchom. :(

17 godina
Watch Dogs

Jesi probao dodat ovu komandu u shortcut te isključit ručno pagefile

-disablepagefilecheck

Čudno, meni je GPU Usage 100% za vrijeme igranja

Moj PC  
0 2 hvala 1
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

-disablepagefilecheck

Ne pomaže. Igra povuce 2.5GB rama.

15 godina
Danny_HR kaže...

Mislim da je kvaka u tome što su igrači očekivali nešto šta je dosad uspio samo Rockstar sa svojim GTA. Nije pomoglo ni to što je GTAV bio "kraj svijeta" i što one koji se igraju na PC-u već "svrbe" prsti od iščekivanja.

Ubi se fino provozao na hype trainu i povukao momentum s marketingom pa je kod većine stvorio neku sliku o tome šta će Watch Dogs biti. Tu onda stiže razočarenje jer igra nije dobra kao GTA, kao da je to realno očekivati.

Nisam probao, vjerojatno ću danas, al sumnjam da je baš šljuka. Siguran sam da ima nešto šta bi me moglo zadržati. Okej, vozni model vjerojatno ne :), al sumnjam da su baš napravili smeće, pa svi recenzenti izmišljaju.

Ima istine tu... evo unatocs bugovima i problemima odigrao sam jedno 4 sata do sad i zabavljam se ali vec igra ostaje bez materijala... tu gta ulazi s ogromnom mapom i jednostavno neizmjernim kolicinama zabavnog materijala. Neznam sta bi reka... sudeci po reklamama ocekivao sam nesto sto ce konkurirati gta5. Zato i jesam razocaran. Sama igra je koliko toliko zabavna. Moram je prec pa cu vidit.

Arnold Layne kaže...

ja imam 335 drivere i radi mi dobro igra nemam FPS dropove ,a s obzirom da nemam high end karticu niti procesor
poprilicno sam zadvoljan kaj dobijem kakvih 30FPS-a na ultra i 1080p rezoluciji

zar je moguce da tebi radi losije ?

Imam 337.88, koristim overclockiranu gtx770 + i5 4570 i imam zestoke fps dropove u nekim scenama.  Na kojim si postavkama? Ja guram sve ultra (shadows medium/ FXAA)

doktor1 kaže...

337.88 WHQL su vani već... Kao i day one patch...

337.88 sam instalirao. Day one patch nisam. Idem sad. 

doktor1 kaže...

-disablepagefilecheck

Pagefile u windowsima mi je potpuno ugasen, na 16GB rama sam pa mi ne treba. Dakle nije do toga. 

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 13:21 (athlon64).
14 godina
neaktivan
Watch Dogs

Jogurt verzija? Bitcoin miner?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice