Igrao na ps4 radi odlicno :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
oho.i tiren je na ovom forumu
Skinuo... mislio sam da se nece na mojoj konfi vrtit, ali sasvim uredno radi na low detaljima. Ne znam koliko je FPS.a ali ne steka niti nista, igranje je sasvim ugodno. Ali sa misom ne moguce. Xbox joy je ustekan i onda radi perfektno.
Ok igra, ali ne vrijedi love koju traze.
ovakve igre su stvorene za djoskit
Meni na Q6600 clockan na 3.4 ghz, XFX 5770, 4 gb ram ddr3 ide na medium postavkama, tu i tamo zna zatrzati ali sasvim zadovoljan igrom. Prešao sam već par misija i mogu reći da je odlična igra stvarno. Priča mi se sviđa.
Koja je to "neprava" verzija koju si skinuo?
Meni na Q6600 clockan na 3.4 ghz, XFX 5770, 4 gb ram ddr3 ide na medium postavkama, tu i tamo zna zatrzati ali sasvim zadovoljan igrom. Prešao sam već par misija i mogu reći da je odlična igra stvarno. Priča mi se sviđa.
Tako i meni ide, radi na mediumu na nekih 35 fps-a vani, ali zna pasti s vremena na vrijeme i na 25, u zatvorenim prostorima 40+
A što se tiče same igre smeta me ponašanje auta, gore nego Sleeping Dogs što se toga tiče, izgleda da po tom pitanju nitko još dugo vremena neće prešišati Gta i Mafiu :D
ovakve igre su stvorene za djoskit
NIkad nisu bile, niti ce bit
rofl
igre iz 3. lica + tipkovnica = fail
cisto zato jer su tipke digitalne i ne mozes odredit brzinu kretnje lika
niti ima 360°
U FPS sa misem okreces lika i kameru u 360° ,ali u igri iz 3. lica samo kameru mices
rofl
igre iz 3. lica + tipkovnica = fail
cisto zato jer su tipke digitalne i ne mozes odredit brzinu kretnje lika
niti ima 360°
U FPS sa misem okreces lika i kameru u 360° ,ali u igri iz 3. lica samo kameru mices
ne mozes odrediti brzinu kretnje lika? lik ili hoda ili trci (u svima igrama iz 3. lica sto sam ja dosad igrao)
ili drzis W ili drzis W+shift da trcis..nije bas neka nauka
a ako mislis na voznju, nije rijec o simulatorima pa da ti treba fina kontrola nad brzinom...
ne kontam ovo sa 360.. ne vidim sta je problem kod kontrole kamere sa misem i kretanja sa tipkovnicom
dok ti nesto naciljas na gamepadu sa gljivama, ja za to vrijeme napravim 5 headshotova misem
gamepad nikad nije bio namjenjen za preciznost u igrama (zato na konzolama uglavnom i imas autoaim u pucacinama) nego vise za voznje i tucnjave
mis ga dere po pitanju ciljanja/preciznosti bez j*bemti i bez obzira na zanr.
sa gamepadom od open world igara jedino igram assassins creed posto je tu rijec uglavnom o hand to hand combatu a ono malo sto se puca ima lock on target tako da preciznost apsolutno nije od znacaja
Skinuo... mislio sam da se nece na mojoj konfi vrtit, ali sasvim uredno radi na low detaljima. Ne znam koliko je FPS.a ali ne steka niti nista, igranje je sasvim ugodno. Ali sa misom ne moguce. Xbox joy je ustekan i onda radi perfektno.
Ok igra, ali ne vrijedi love koju traze.
Naravno da vrijedi, pokreni je na high i ultra detaljima . Ne mozes procjenjivat igru na low detaljima i nekom low rezolucijom..Igra je i vise nego perfektna , samo se ceka " jogurt" verzija i podrska za cross. Steta ju je opce zaigrat ovoliko bugovitu( zasad)

pc verzija definitivno.. ps4 nije ni do koljena pc-u sto se tice grafike
nije bas neka razlika. imas ps4 pa znas ili to ovak napamet pricas?
Ajde ljudi malo o gameplay-u pričajte, uhvatili ste se te grafike ko pijani.. Što se sve može raditi u free roamu, sakupljanje love, kupovanje određenih stvari, dali je gušt vožnja po gradu i predgrađu, ovo ono?
Za glavne misije vjerujem da su odlično i zanimljivo napravljene, ali također me zanima što se ima za raditi kada se čovjek želi opustiti i čilati po gradu?
pc verzija definitivno.. ps4 nije ni do koljena pc-u sto se tice grafike
da zato infamous na PS4 izgleda bolje nego watch dogs bilo koja verzija
Rečeno je da je ps4 kao PC na high, uz naravno 900p. Podijeli igru za ps4 sa još 3 pouzdana tipa i izađe te siću neku ;)
Nego kakva je priča, likovi, misije?
Svaki put kad hoću izaći,quit to desktop,zabrejka se i WD stop responding.... Jel još ko ima taj problem? Inače vožnja je užas i potjere s murjom zadaju glavobolje... Ne mogu igrati na max sve,ali ljudi koji mogu vidit će da dobro izgleda.
Igra se može shareati između 4 osobe. 2 nositelja i 2 tzv. fantoma. Fantomi aktiviraju igru (može se na 2 uređaja), skinu je i instaliraju te nakon toga deaktiviraju igru. Igra će im raditi dko god je na hard disku, kad je pobrišu, nema više. Nakon deaktivacije daju pristup nositeljima, koji onda aktiviraju igru, skine, instaliraju i kod njih igra ostaje aktivirana za stalno, znači mogu je brisati i skidati kad požele.
U pravilu nositelji plaćaju CijenaIgre/3, a fantomi CijenaIgre/6. Tako da recimo watch dogsi za ps3 od 60$, izađu nositelje po 20$, a fantome po 10$.
No uzmi u obzir da je ovako na ps3, a za ps4 nisam zapravo siguran jel ista situacija. Raspitaj se negdje ipak :D
kolko gluposti i spama ja moram citat naravno da je komtnije igrat na gamepadu pogtovo od x boxa sto se tice TPS-a vidim ima tu dosta zagrizenih pc fanboyeva
nije bas neka razlika. imas ps4 pa znas ili to ovak napamet pricas?
nemam ali gledam recenzije.. sad mi usporedi npr watch dogs na 1440p /ultra postavke sa ps4.. daj molim te o cemu pricamo..
Ja većinu igara na PC-u igram na PS1 gamepadu. Jedino Battlefield i slične igre na tipkovnici i mišu.
Nego, moram priznat da mi vožnja auta izgleda jako razočaravajuće. Tužno mi je što nakon gotovo 7 godina GTA IV još uvijek ima najbolju fiziku vožnje auta.
uglavnom izbriso sam ovo smece leakano jer se nemre igrat nikak , cekam cf profil od amd-a i novu verziju
Ja većinu igara na PC-u igram na PS1 gamepadu. Jedino Battlefield i slične igre na tipkovnici i mišu.
Nego, moram priznat da mi vožnja auta izgleda jako razočaravajuće. Tužno mi je što nakon gotovo 7 godina GTA IV još uvijek ima najbolju fiziku vožnje auta.
Ja sam isto jako razočar, meni je ovo gore upravljanje od onog is sleeping dogsa. Auto je kao kartonska kutija uopće nema težine. GTA i Mafia su daleko ispred. Samo da su kopirali upravljanje iz novog drivera sve bi bilo dobro i bolje od ovog što je sad.
Igra dobro izgleda ali daleko od ono što se prikazivalo, opet su malo našminkali te trailere kao i za FC3. Kretanje lika i opčenito šuljanje i borba je dobro napravljena, malo me onaj početni dio gdje hackaš podsjetio na splinter cell. Solidna igra ali daleko od onog hajpa kojeg su radili oko nje.
Znači igrivo je na 4GB RAM-a?
Ja sam isto jako razočar, meni je ovo gore upravljanje od onog is sleeping dogsa. Auto je kao kartonska kutija uopće nema težine. GTA i Mafia su daleko ispred. Samo da su kopirali upravljanje iz novog drivera sve bi bilo dobro i bolje od ovog što je sad.
Igra dobro izgleda ali daleko od ono što se prikazivalo, opet su malo našminkali te trailere kao i za FC3. Kretanje lika i opčenito šuljanje i borba je dobro napravljena, malo me onaj početni dio gdje hackaš podsjetio na splinter cell. Solidna igra ali daleko od onog hajpa kojeg su radili oko nje.
al kolko sam vidio driving skill se povecava kroz leveliranje (il vec kak) pa se onda vjerojatno tak popravlja to
I ako je tako onda je glupo
Ju, kak sam mogao zaboravit na Mafiu. Iskreno između GTA4 i Mafie ne znam koja ima bolju fiziku vožnje.. Al bi htio da se ostali developeri ugledaju na GTA IV ili Mafiu 2. U njima je čista uživancija vozat se po gradu. Nadao sam se da će i Watch Dogs imati sličan model vožnje, no eto, razočarali me.
Nisam siguran ni hoću li igrati igru. Skidam 40GB Wolfensteina prije Watch Dogs, eto koliko me privlači igra.
+1
vožnja je katastrofa!
grafika i to, neću komentirati, onaj E3 gameplay je valjda bio fejk jer nemoguće je igru natjerati da tako izgleda.
Inače mi je grafa na 99 natjerana i dobro je pali, a fps je 50-60, moram se poigrati sa postavkama da dobijem +60 uvrijek.
Na prvu, razoračan, očekivao sam više.
Koliko problema s PC verzijom evo ja sibam na PS4 igra ide super glatko i izgleda fenomenalno po danu a po noci i po kisi izgleda jos bolje, gameplay je odlican i prica a glavni lik mi je super karizmatican idem sibat dalje dok cete se vi na PC-u ustimavat do sljedece nedjelje