Warhammer Online: Age of Reckoning

poruka: 10
|
čitano: 1.981
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Sto mislite o ovoj igrici? Age of Conan i LOTRO je definitivno bacaju u drugi plan, a opet mozda i nije tako losa!

Bas i nema previse informacija o njoj, ali opet mislim da je drugorazredna, neiskoristen potencijal... Vjerojatno se opet varam pa ako je tko sto zanimljivo cuo o ovoj igrici neka napise ovdje!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Igrica???!!! Ti nisi normalan! Na kompu ima vrlo malo "igrica", 90% su "igre" A ovo je "igretina". Pa to ce ownat i WOW, i conana i sve sadasnje i buduce MMO-e...warhammer je warhammer i tko neznam o cem prica bolje da tu ne posta! Sramota

...:::MB Gigabyte M55S, AMD Athlon X2 64 4000+, 2x1GB Kingmax 800Mhz,XFX 8800GTS 512MB Alpha Dog Edition,160GB & 250GB Seagate Baracuda & 750GB WD external,Foltron 500W Blue,Thermaltake Soprano case black,MX518 gaming mouse,Audigy2,Samsung SyncMaster 226BW,2X Pioneer DVD/RW:::...
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.5.2008 9:41 (Aral).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Warhammer Online: Age of Reckoning
Aral kaže...

Igrica???!!! Ti nisi normalan! Na kompu ima vrlo malo "igrica", 90% su "igre" A ovo je "igretina". Pa to ce ownat i WOW, i conana i sve sadasnje i buduce MMO-e...warhammer je warhammer i tko neznam o cem prica bolje da tu ne posta! Sramota

Gledao sam neke early trailere, i ne cini mi se bolje ni od LOTRO-a a pogotovo Conana. Jako vuce na WOW, malo zaostalo!

Ali to je valjda zato sto je early trailer, poboljsat ce valjda sve do izlaska...
17 godina
neaktivan

Ma nije...to se vec dugo najavljuje kao wow killer! Al to valjda ovisi o igracu, meni je npr. conan totalno bezveze ;)

...:::MB Gigabyte M55S, AMD Athlon X2 64 4000+, 2x1GB Kingmax 800Mhz,XFX 8800GTS 512MB Alpha Dog Edition,160GB & 250GB Seagate Baracuda & 750GB WD external,Foltron 500W Blue,Thermaltake Soprano case black,MX518 gaming mouse,Audigy2,Samsung SyncMaster 226BW,2X Pioneer DVD/RW:::...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Warhammer ce bit preebena igra za RvR. Ipak je to nasljednik DAoC-a.

Ipak sto se tice PvPa AoC mi je bolji jer ce imat FFAPvP a i bit ce sieginga.

Kod WARHa je dobro sta ce se moc raidat capital gradovi i zauzimat.

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz
HD3850 512 Mb OC
2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

FFAPvP

Kako obozavam te kratice!:D
Aj reci nammrtnicima sto znaci? Ono ne kuzim u cem je fora same kratice koriti... Aj jos PVP svi kuze ali ovo... :D
17 godina
Luka kaže...
Psiho246 kaže...

FFAPvP

Kako obozavam te kratice!:D
Aj reci nammrtnicima sto znaci? Ono ne kuzim u cem je fora same kratice koriti... Aj jos PVP svi kuze ali ovo... :D
 Free for All PvP, iliti ga mozes ubit bilo koga bilo kad i skoro pa bilo gdje (nemos u gradu). :D

HD3850 512 Mb OC
17 godina

Koliko ja znam FFAPvP je Free For All Player versus Player.

Što znači da svako može napadati svakoga.

Ljudi mogu napdati ljude, okrovi orkove itd.

Malo blesavo ali možda nije loše.

Mogli bi staviti i da ratuju gilde sa gildama e to bi već bilo zanimljivo.

Sometime the best defense is to attack!
17 godina
Hummer kaže...

Koliko ja znam FFAPvP je Free For All Player versus Player.

Što znači da svako može napadati svakoga.

Ljudi mogu napdati ljude, okrovi orkove itd.

Malo blesavo ali možda nije loše.

Mogli bi staviti i da ratuju gilde sa gildama e to bi već bilo zanimljivo.

FFAPvPa nece bit jer je igra bazirana na Faction PvPu. Tak su rekli developeri.

HD3850 512 Mb OC
17 godina
neaktivan

RvR je predpostavljam 'Race versus Race' onda?

Nego danas sam malo gledao filmove i slike iz igre, te poslušao sve objavljene intervjue s kreatorima na službenoj stranici igre.

Grafika je nažalost malo zastarjela za današnje standarde, no ne izgleda loše (kao nabrijeni WoW engine, u biti nešto između WoWa i LOTRa), ali pravi potencijal igre se krije u IGRIVOSTI koja se, čini se biti na visini Namigiva

Pogledajte si malo pa skomentirajte:

http://www.warhammeronline.com/

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice