Warhammer 40,000: Total War

poruka: 1
|
čitano: 135
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Warhammer 40,000: Total War

Od Creative Assembleya nam stiže najnoviji Total War, i to Warhammer 40,000. S obzirom da je dosad ipak glavni način borbe u total war igrama bio mačevi, odnosno borba prsa o prsa, te primitivna vatrena oružja, Warhammer 1-3 serijal je uveo osvježenje vrlo različitim jedinicama i načinima borbe i magijom, ali sada nam stiže totalni napredak u vidu borbe sa vrlo jakim automatskim oružjem, tenkovima, velikim cijevima, i kojekakvim galaktičkim oružjem. Već su rekli na videima da se svaki projektil (metak, raketa ili šta god) prikazuje u realnom vremenu.

Setting je savršen za Total war, uvijek je opći rat, hrpa frakcija, rasa, legendarnih likova, nema čega nema. Nema ni sumnje da će CA maksimalno izmusti gamere financijski, iako osobno nemam s tim problema dok god je dobar sadržaj. S druge strane su po meni bili korektni u pogledu Warhammer igara, kada su dopustili da sa kupnjom određene frakcije u jednoj igri, automatski ti se otključa u sve tri igre. Ja sam čak kao kupac prve i druge igre dobio i treću besplatno, samo sa manje frakcija, odnosno sa onim frakcijama koje sam imao u prve dvije igre.

Najavljene početne frakcije su Space Marines, Orks, Aeldari, Astra Militarum, te je također rečeno da će se moći i kreirati svoja frakcija.

Što se tiče izlaska, CA je dosad uvijek izbacivao igre u roku od godine dana od prve objave, tako da bi teoretski moglo biti krajem ove ili početkom iduće. Beta će se igrati na Gamescomu sad krajem kolovoza. iako treba imati na umu da je najavljen i Medieval III.

Ovo je prvi trailer i prvi prikazani gameplay - bitka:

Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice