Virtua Tennis 4

poruka: 92
|
čitano: 33.439
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Virtua Tennis 4

ma account sam napravio i vec se presao na hardu čak sam onog kinga razvalio u chicagu poslje WT .... ma igra je bezvjeze.... prelagana.... tj pre monotona

14 godina
protjeran
Virtua Tennis 4

,,koji jad od tenisa, mila mama jaoooo..{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Virtua Tennis 4

imam pitanje zašto na world tour nebrem ići na svaki tjedan nego samo na one koji mi on ponudi?

i kad slažem igrača za kaj je ono kaj si trebam odabrati casual hard i to

0 0 hvala 0
16 godina
Virtua Tennis 4

Evo ja krenem da upalim igru i onda mi piše : Failed to initialized games for windows live, I nakon toga pokušam otvorit games for windows marketplace i kaze mi da mi je neka Windows funkcija disabled, Šta da napravim? Reinstalira sam igru  i nikako ista stvar.

Još svojom bodriš me lepotom za druge slep sam o tom potom jer znam, zauvek blizu si =)
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Virtua Tennis 4

Zabavna igra :)

0 0 hvala 0
15 godina
AtomicBomb kaže...

Zabavna igra :)

je,zabavna ko 4.albanska liga u skokovima u vodu za slijepce,ja neznam gdje vi vidite zabavu u ovoj igri? ovo nema veze sa teniskom simulacijom.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina

zabavna je za dicu i nejač od 12 godina

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
Virtua Tennis 4

e ako idem na world tour i stavim na profesionall i li hard igram više sezona ili 

zato jer na casual je samo 5 sezona i nemoguće je skoro doćži do 1 mjesta 

u če,mu je razlika molim odgovorite

0 0 hvala 0
15 godina
IvanPower kaže...

e ako idem na world tour i stavim na profesionall i li hard igram više sezona ili 

zato jer na casual je samo 5 sezona i nemoguće je skoro doćži do 1 mjesta 

u če,mu je razlika molim odgovorite

O čemu ti govoriš? Daj molim te pročitaj taj post pa onda lupi glavom u stol pa pokušaj ponovno.

Ma bez uvrede, i ja znam imat žute minute, ali daj sroči to nekako da te se razumije. Ako si iz Makedonije ili nešto onda radije piši na engleskom mego da pišeš na ovakvom hrvatskom.

14 godina
protjeran
Virtua Tennis 4

sta ovog world toura ima samo malo...jbt glupost....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
*Processor: Intel Pentium D 2.66GHz / AMD Athlon LE-1640
*Memory Ram: 2 GB
*Hard Disk Space: 5 GB Free
*Video: nVidia GeForce GT 130 / ATI Radeon HD 5550 512MB
*Sound Card: DirectX Compatible
*DirectX: 9
*Keyboard / Mouse
nenad3108
15 godina
Virtua Tennis 4

kako je igrica retardiranaaa... znaci igram wimbledon i osvojim 1. gem s lakocom, i onda popcne nenormalno igrat, ono sranje gore mi se napuni al nece da pukne taj super shot, i na kraju nekako mu vratim skroz pred crtu, a frajer je bio na drugom kraju terena i onda se ko munja stvori i vrati... e lud sam

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2011 17:12 (maxy0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Virtua Tennis 4

e zna ko kako osvojiti king-a

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
IvanPower kaže...

ja sam ga iz prve dobio :/ ... isto kao i sve ostale ...nema nikakva fora

15 godina
force_d kaže...
IvanPower kaže...

ja sam ga iz prve dobio :/ ... isto kao i sve ostale ...nema nikakva fora

Na srednjoj težini je laganini, na najvećoj težini ne možeš baš samo tako, treba malo više šarat i kombinirat udarce, ali sve u svemu jednostavno.

meni je Courrier bio teži na najtežoj težini nego King. Da se razumijemo, oba su pala iz prve, ali Courier je bio dosta bolji od Kinga.

inače kod mene je generalno pravilo da kad malo zapneš onda primijeniš servu, seiraš mu u sredinu terena, kad opet zapne onda opet serviraš na rub terena. I to je kod ove glupe igre sva mudrost. Glupa je, ali evo neki dan nisam imao šta radit i opet sam bacio jedan WT, i opet mi dojadila i rekao neću više. Ma tlaka. Prejednostavno, prelagano, prejednolično. Na prste 1 ruke mogu nabrojat koliko moečeva NISAM dobio Perfect bonus.

14 godina
neaktivan
Virtua Tennis 4

no ali kaj trebam uradit da ga osvojim

0 0 hvala 0
15 godina
IvanPower kaže...

no ali kaj trebam uradit da ga osvojim

Pa pobijedit Kinga. Mislim stvarno nije to tako teško, Courier je, barem meni teži brem 20% od Kinga. Iako ni Courier nije težak.

NE znam šta radiš da ga ne možeš pobijedit, mixaj malo udarce ako ne ide drukčije, inače ja ih rastrčim udarac il dva i onda naih na mreži ubijem. Samo ponekad na najvišoj težini sam malo mixao servu u sredinu ili u rub terena i to je sve.

14 godina
neaktivan
Virtua Tennis 4

kaj ti ne kužiš ja te pitam, kaj trebam napravit kaj bum protiv njega igral jer nebrem protiv njega ssamo protiv cou.. i duke-a

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Virtua Tennis 4

Lol,ne kužim onu mapu nikako?Zašto ja nemogu ici tamo gdje ja hocu nego biram između 2 eventa umjesto 4?Da li ću se poslije moći vratit na ono što sam preskočio ili?{#}

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
big_guy kaže...

Lol,ne kužim onu mapu nikako?Zašto ja nemogu ici tamo gdje ja hocu nego biram između 2 eventa umjesto 4?Da li ću se poslije moći vratit na ono što sam preskočio ili?{#}

Kako ne kužiš, pa nije to atomska fizika. Imaš sa desne strane ekrana karte za putovanje, 3 karte+3 ili koliko, zaboravio sam dodatne koje možeš kupovat. U te dodatne možeš stavit i odmr, i razmjenu svih karata itd, ali ove gore 3 su fixne, i samo služe za putovanje i nakon svakog putovanja onu koju potrošiš mijenje neka druga. Dužina putovanja se dodjeljuje random i na to ne možeš nikako utjecat. Imaš 1, 2, 3 i 4 polja.

I onda imaš mapu sa poljima. I ovisno o tome koje karte za putovanja imaš saom na ta polja možeš otići. I to sam ou napred, nema u nazad. I da, neki put ćeš ako nemaš sreće moći birati između samo npr 2 loša polja, ako imaš sve 3 karte za putovanje iste, onda uopće ne možeš birat nego možeš saom na 1 polje itd. Nema povratka

16 godina
neaktivan
miki1981 kaže...
big_guy kaže...

Kako ne kužiš, pa nije to atomska fizika. Imaš sa desne strane ekrana karte za putovanje, 3 karte+3 ili koliko, zaboravio sam dodatne koje možeš kupovat. U te dodatne možeš stavit i odmr, i razmjenu svih karata itd, ali ove gore 3 su fixne, i samo služe za putovanje i nakon svakog putovanja onu koju potrošiš mijenje neka druga. Dužina putovanja se dodjeljuje random i na to ne možeš nikako utjecat. Imaš 1, 2, 3 i 4 polja.

I onda imaš mapu sa poljima. I ovisno o tome koje karte za putovanja imaš saom na ta polja možeš otići. I to sam ou napred, nema u nazad. I da, neki put ćeš ako nemaš sreće moći birati između samo npr 2 loša polja, ako imaš sve 3 karte za putovanje iste, onda uopće ne možeš birat nego možeš saom na 1 polje itd. Nema povratka

Hvala,sad ću pročitat post jedno 3-4 puta da skužim. {#}

Malo su to šlampavo napravili,bar po meni,ali ovak je igra sasvim solidna,najbolja teniska za pc kad već nemamo top spin,jbg.

I kako znam s kojom kartom se pomičem jedno polje,kojom 2 itd jel ne piše(možda nisam uočio).

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 14:10 (big_guy).
15 godina
big_guy kaže...

Malo su to šlampavo napravili,bar po meni,ali ovak je igra sasvim solidna,najbolja teniska za pc kad već nemamo top spin,jbg.

I kako znam s kojom kartom se pomičem jedno polje,kojom 2 itd jel ne piše(možda nisam uočio).

Ok, imaš mapu sa poljima, kao čovječe ne ljuti se. Imaš sa desne strane ekrana putne karte na kojima piše veliki broj, od 1 do 4. I taj broj označava koliko se možeš pomaknut polja u napred. Karte dolaze random, tako da se lako dogodi da ne možeš točno stat baš na ono polje koje bi htio.

16 godina
neaktivan
miki1981 kaže...
big_guy kaže...

Ok, imaš mapu sa poljima, kao čovječe ne ljuti se. Imaš sa desne strane ekrana putne karte na kojima piše veliki broj, od 1 do 4. I taj broj označava koliko se možeš pomaknut polja u napred. Karte dolaze random, tako da se lako dogodi da ne možeš točno stat baš na ono polje koje bi htio.

Da li se mogu preobući igrači kao što se može u world tour,znaci nadala,federera da preobučem?

15 godina
big_guy kaže...

Da li se mogu preobući igrači kao što se može u world tour,znaci nadala,federera da preobučem?

Sebe možeš preobući u svašta, za one neke maškarane doubles turnire i MORAŠ biti preobučen da bi uopće mogao igrati na njima.

Inače pobjeđivanjem određenih igrača dobivaš njihovu robu, a ove ostale stvari pojedinačne možeš kupiti sam, ovisno o novcu kojega zaradiš.

16 godina
neaktivan
miki1981 kaže...
big_guy kaže...

Sebe možeš preobući u svašta, za one neke maškarane doubles turnire i MORAŠ biti preobučen da bi uopće mogao igrati na njima.

Inače pobjeđivanjem određenih igrača dobivaš njihovu robu, a ove ostale stvari pojedinačne možeš kupiti sam, ovisno o novcu kojega zaradiš.

Ma znam da,ali da li mogu preobući Nadala,Federera,Sharapovu i ostale u stvari koje ja kupim?

15 godina
big_guy kaže...

Ma znam da,ali da li mogu preobući Nadala,Federera,Sharapovu i ostale u stvari koje ja kupim?

Ne.

15 godina
neaktivan
Virtua Tennis 4

Kaad idem pokrenut igru kaže mi da fali neki configuration file?

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Virtua Tennis 4

zna ko koji tennis a di su bar nekoliko paravih igrača ali da je i tablica i neki pravi turniri ko na top spin 2 ali tam su mi stari igrači hoću nove

ima možda kakav patch

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Virtua Tennis 4
Igram ovu igricu i imam par pitanja za one koji ju igraju i koji imaju iskustva u njoj. Prvi put mi je da igram ovu igricu pa zato nisam do kraja usavršio neke probleme. Znači ovako, kada igram World Tour, sa svojim igračem svaki meč, svaki meč u turniru, ama baš svaki meč igram na 1 set i na 2 osvojena gema ama baš svaki, jeli se to može ikako promjeniti ? I kako da promjenim težinu igre u World Touru? Hvala na odgovorima i lijep pozzz!!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Virtua Tennis 4

Pozdrav drugovi dali iko ima vremna da mi pomogne instalrio sam VT4 .i prije sam ga igro na svom kompu , ali sad kada ga instaliram nemogu da ga pokerenem pojavi mi se ono Dont sned vjerovatno znate o cemu je rijec da bezvez ne stavljam sliku eto , ko ima vremena da mi pomogne bio bih mu vjecito zahvalan pozz

BELI
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice