Victoria 2

poruka: 15
|
čitano: 3.446
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Victoria 2

Evo, Oleg je igri dao sjajnu ocjenu i razmisljam o tome da ju uzmem, ali bih prbo zelio cuti komentare nekih koji su je vec koristili...

Zanima me dali su igrive BAS SVE drzave, i dali mapa pokriva cijeli svijet, zato sto bi bilo interesantno igrati s japanom ili kinom...

i, igra li netko???

50Niggas

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Victoria 2

Imas DEMO na BUG CDu pa probaj, a ovo za cijeli svijet, ima mapa cijelog svijeta i oznacene su drzave, ne znam jeli mozes sa svima, progooglaj i odigraj Demo

The ONE and ONLY!
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
RE: Victoria 2
jedna od najdetaljnijih igrica ikada...
igrao sam sa austrijom, prvo osvojio srbiju, kad mu je rusije objavila rat (saveznici su) i napali me izgubio sam dosta vojske ali ihh porazio i na kraju preuzeo dobar dio istocne rusije,nakon dosta vremena razvijanja tehnologija i cekanja da infamy splasne (plus dva pruska napada, odbijena baz vecih problema) mobilizirao sam se i pokrenuo opci rat za njemacku hegemoniju koji je zavrsio potpunom pobijedom, skrsiosam prusiju, preuzeo sav njezin teritorij, zajedno sa teritorijom svih njemackih knezevina,rusija nije imala vojsku posto sam joj sporazumom to zabranio, ali su me onda francuzi, englezi, nizozemci, belgijanci i spanjolci (mada oni nisu vojno direktno sudjelovali) napali, nakon jaako dugo vremena, i ogromnog opceg rata, koji bi u stvarnosti bez problema bio klasificiran kao svijetski rat, pobijedio sam, i to jedva, prvo su me zajednickim snagama napali i otjerali sve do praga, ali je onda uslijedio protunapad potpomognut gerilom, na kraju sam zauzeo istocnu francusku, engleskoj oduzeo sve kolonije, spanjolskoj također, zemlje beneluksa aneksirao, i svima zabranio podizanje vojske...
sad krece napad na rusiju (ugovor o vojsci istice za 3 godine)
9.2/1
preporucam svim stratezima da probaju...
i zelio bih zahvaliti olegu sto je recenzirao igru, nebi ni cuo za nju bez njega, a druzit cemo se (igra i ja) jos jakooo dugo....
50Niggas
16 godina
neaktivan

Igra brutala fala Olegu na reci ;) preporuka halam sa frendovima coop za 4 !!!

15 godina
neaktivan
probao sam upalit cheeteva sa alt+21 ko sto pise, ali nece, jel moze neko pomoc???
50Niggas
17 godina
Victoria 2

Jel ima netko osim mene problema sa pokretanjem igre ? Kada mi krene onaj uvodni film, stisnem esc i film se prekine izađe iz igre, ponovno uđe u igru i izbaci mi nekakav error i cujem glazbu ali nema slike i zatim me izbaci iz igre skroz ?

Jeste li svi kupili igru ili ? Ako ne mozete odg ovdje zbog pravila foruma, moze na pp. Hvala !

BF:BC2 ingame nick: steve385
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mene izbaci iz igre, al me ze ~2 s vrati i igram normalno
probaj pachat igru, ako jos nece reinstaliraj ju
50Niggas
17 godina
Victoria 2

probo sve.. nece nist. jos koji prijedlog ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jel original ili *khm*?
50Niggas
17 godina
Victoria 2

pa.. khm :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
probao sam upalit cheeteva sa alt+21 ko sto pise, ali nece, jel moze neko pomoc???

Nemoj pritiskati istovremeno 2 i 1, nego prvo 2 pa 1. 

15 godina
neaktivan
znaci alt+2, pa onda (bez pustanja alt) alt+1
50Niggas
17 godina
neaktivan
Victoria 2

Drzis ALT cijelo vrijeme... i onda pritisnes 2 pa 1. 

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

"ali su me onda francuzi, englezi, nizozemci, belgijanci i spanjolci (mada oni nisu vojno direktno sudjelovali) napali, nakon jaako dugo vremena, i ogromnog opceg rata, koji bi u stvarnosti bez problema bio klasificiran kao svijetski rat, pobijedio sam, i to jedva, prvo su me zajednickim snagama napali i otjerali sve do praga, ali je onda uslijedio protunapad potpomognut gerilom, na kraju sam zauzeo istocnu francusku, engleskoj oduzeo sve kolonije, spanjolskoj također, zemlje beneluksa aneksirao, i svima zabranio podizanje vojske."

To bi u stvarnosti bilo klasificirano kao garazna rasprodaja Austrijskih zemalja, sto je po meni i najveca zamjerka ovoj igri. Za nesto sto se recenzira kao "izuzetno detaljna i realistična državnička simulacija" Vic2 je ultra jednostavna. Ja sam takodjer uzeo Austriju kao i ti, odmah cim sam poceo igrat i stanje u mojoj zemlji je ovakvo: nitko ne placa porez vec dobrih 20 godina, trgovinske takse su otrpilike da ja placam nekom da uvozi umjesto da bi on trebo placat meni porez na to, izdaci za skolstvo, vojsku, socijalna davanja, birokraciju sve je na maksimum, ako neka tvornica i dodje do minusa sve gubitke placam ja iz proracuna, svaka pokraina ima utvrdu, pokrainske zemlje imaju na maksimum, ostale ne cisto zato sto mi se ne da klikat na 200 pokraina svaki put kad istrazim novi stupanj utvrda, svaka pokraina ima zeljeznicu, priobalne sve imaju pomorske baze i nekim cudom 25 MILIJUNA sam u plusu i sto je najgore nista ne mogu s tim novcem jer jednostavno ne postoji opcija da ih potrosim, jer kolko god da trosim stalno imam sve vise i vise. 

Pomislio sam prvo da ima neki stupanj tezine, pa da igram na onom za debile (no nisam uspio naci nikakvu gradaciju, tako da ili ga nema ili jednostavno onda i igram na svom nivou). Drugo sto sam pomislio je to sto nemam bas "najoriginalniju" verziju igre pa da postoji neki namjerni bug da se to dogadja. Tako da sam sad malo u dilemi. Igra bi bila super da nije toliko jednostavna i najblaze receno cudno se ponasa, pa kad bi znao da je to slucaj u ovoj mojoj "sumnjivoj" verziji kupio bi original.

Inace ako to nije slucaj i ako ova moja verzija radi kako bi i trebala radit, onda sorry Oleg, ali ovo ne zasluzuje ni 72%, a di 92%, a komentar o TW: Napoleon je u najmanju ruku svetogrđe. Sto se tice "izuzetno detaljne i realistične državničke simulacije" Europa Univerzalis je bila i ostala pravi pravcati simulator naspram ovog.

15 godina
neaktivan
igra je jako detaljna, smisao nije ratovanje vec drzavnistvo, u kojemu mozes mjenjati skoro sve....
to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice