Varanje

poruka: 18
|
čitano: 3.503
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Varanje

Zanima me što mislite o cheatovima.

Ja osobno prezirem bilo kakav oblik varanja u igrama jer onda totalno gube čar.

Probao jesam i onda mi je igra nakon nekoliko sati dosadila i obrisao sam je.

Kad sam već dao novce za nju mislim da hu treba što bolje iskoristiti.

Recimo ja uvijek kad krećem nešta igrat stavim na najtežu razinu.

Tako znatno dulje igram tu igru i kad pređemneki stvarno težak dio ili nekog bossa

osijećaj je daleko bolji.

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Varanje
Spaz kaže...

Ja osobno prezirem bilo kakav oblik varanja u igrama jer onda totalno gube čar.

Kao i ja..
Nemoj varat ne isplati se..Pogotovo kad te bannaju..na MP naravno
Bolje biti pocetnik nego n00b
17 godina
neaktivan
Varanje

Omg koliko je bilo vec ovakvih tema..znam svi nevolimo cheat-eve ali smo ih svi isprobali...nevolim ih ni ja(ali ih nisam probo)..Namigiva

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Varanje

ja sam probo na crysisu i neko vrijeme mi se svidjelo,ali nakon par dana sam presto igrat uopce igru

hoyahoyahoyahoya

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Varanje je za jadnike koji se nemogu mjeriti s poštenim narodom

Nemojte se zamarati oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade
17 godina
neaktivan
Varanje
E4600@2400MHz 1.16V, 8600GTS, 2GB DDR2@800MHz 4-4-4-12

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Lockajte temu onda

Nemojte se zamarati oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade
17 godina
neaktivan
Mrzim bilo kakav oblik MP cheat-anja.. Svi ti wh-ovi, aimbotovi, itd.. Nisam ih nikada probao nit bih volio, damn, u cemu je bit? Neigras da spasis svijet od nuklearnog rata, igras radi zabave, a gdje je tu zabava ako vec vidis gdje ti je neprijatelj i nemoras se nimalo muciti da postignes taj famozni headshot? S.U.X.
You cannot change your fate, no man can... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
Dark Prince kaže...
Mrzim bilo kakav oblik MP cheat-anja.. Svi ti wh-ovi, aimbotovi, itd.. Nisam ih nikada probao nit bih volio, damn, u cemu je bit? Neigras da spasis svijet od nuklearnog rata, igras radi zabave, a gdje je tu zabava ako vec vidis gdje ti je neprijatelj i nemoras se nimalo muciti da postignes taj famozni headshot? S.U.X.

Moj potpis također.
Znam par ljudi u Gridu koji konstantno igraju u utrkama bez oštećenja kako bi koristili svoje nedopuštene speed upove.
Kaj ćeš kad uvijek takvi postoje, u svakoj igri.
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
protjeran
Varanje

cheatanje gadno..bannovi jos gadniji

u zivotu nisam koristio cheat u online gamingu...nikad... i jucer sam zaradio BAN na jednom serveru na cod4 samo zato kaj sam bio bolji od server admina...cim si prvi odmah si cheater... (server je (G) kresina kuja 1.7 HC TDM) ... prejadno... kikan od strane (G) Nicebag-a

niej to samo jucer...svaki tjedan me bannaju negdje a NEMAM cheateve...pocnu me vrijedjat i svakaj radit i cim nekaj kazem.... BAN!!!

nesmijem koristit vise svoj nick na serverima jer cim me vide odma me bannaju...a glupani neznaju uzet PB SS da vide da nemam nista

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz (2 CPUs) 2048MB RAM 250 GB Total ASUS EAH3650 Series 1024 MB xFire-->ddoxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

cheatanje gadno..bannovi jos gadniji

u zivotu nisam koristio cheat u online gamingu...nikad... i jucer sam zaradio BAN na jednom serveru na cod4 samo zato kaj sam bio bolji od server admina...cim si prvi odmah si cheater... (server je (G) kresina kuja 1.7 HC TDM) ... prejadno... kikan od strane (G) Nicebag-a

niej to samo jucer...svaki tjedan me bannaju negdje a NEMAM cheateve...pocnu me vrijedjat i svakaj radit i cim nekaj kazem.... BAN!!!

nesmijem koristit vise svoj nick na serverima jer cim me vide odma me bannaju...a glupani neznaju uzet PB SS da vide da nemam nista

Da, znam kakav je to osjećaj..... Bio sam i ja u cod2 prvi više puta i frajeri kao misle da su ultimate gameri pa nas izbace van jer smo bolji.... Al nemožeš si pomoć. najbolje sredit server sa frendovima i mirno igrat...

17 godina
neaktivan
Varanje

Cheatanje mi ne valja i uništava igru,al s druge strane npr.: večina ljudi na battle netu od warcrafta 3 koriste maphack pa i nije tolki grjeh kad igraš protiv nekih opakih protivnika(koji imaju mh 100%)ga povremeno i upalit(nije da ga ja palim).Cool

0 0 hvala 0
17 godina
na kojim se stranicama mogu naći najviše cheatova konkretno treba mi za DiRT.
Viva la vida
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
na kojim se stranicama mogu naći najviše cheatova konkretno treba mi za DiRT.
ufff
a da probaš u google upisat cheat+DIRT?
Mislim da bi moglo nešto izbacit Namigiva

EDIT:

1.810.000 pogodaka
C2D E8400@3.9ghz,Gigabyte GA-P31-DS3L,Geil ultra 2x1gb@870mhz@4-4-4-12, Gigabyte radeon HD 3870
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.7.2008 20:42 (LUXX).
17 godina
hvala ja sam mislio da su ti podatci teško nabavljivi :)
Viva la vida
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
hvala ja sam mislio da su ti podatci teško nabavljivi :)
Sve što nije baš legalno ili dobro vrlo lako se nađe na internetu.
Samo treba znat tražit.
I gdje.
C2D E8400@3.9ghz,Gigabyte GA-P31-DS3L,Geil ultra 2x1gb@870mhz@4-4-4-12, Gigabyte radeon HD 3870
17 godina
neaktivan
Varanje

nikad nisam, nikad neću

http://www.freewebs.com/horagio/ 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Varanje

u svakom slucaju cheater = noobbeskonacno

Necu zvaku , hocu kusur !!!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: