Ubisoft otkrio vlastitu DRM zaštitu

poruka: 9
|
čitano: 2.131
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
propast piratstva?

pogledajte ovaj link  pa komentirajte:((((

http://www.hcl.hr/vijesti-ubisoft-otkrio-vlastitu-drm-zastitu-3799-17.html

ako postoji ista tema molim admine da temu locka

živi danas da ne umres sutra
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Koja gluparija!!!

Ovo će potaknuti samo još više piratstva. A najgore od svega je konstantna veza na internet. A tko god ima wireless zna kako veza zna pucati kada je loše vrijeme. A kako je tek onima koji još imaju modem ili uopće nemaju interneta. Ne samo da je ovo loše, nego je na neki način i diskriminacija korisnika koji nemaju internet vezu.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Ubisoft otkrio vlastitu DRM zaštitu

Na koje gluposti oni trose pare.

18 godina
protjeran

Ma nek im je sa srecom.

Jadni  kupci njihovih igara kad ih izdavac tretira kao kriminalce.Opet cu ponoviti; najbolja zastita je kvalitetan proizvod.Te paranoicne debilne zastite samo forsiraju ilegalne aktivnosti.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja mislim da je samo pitanje vremena dok se ta  zastita razbije nista nije nemoguce ako postoji volja:)

živi danas da ne umres sutra
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Belji se

Kaže da nema nikakvih provjera osim tog spajanja na centralni server...

Workaround: malo praćenja što to igra šalje na server i što joj server vraća, malo razmišljanja i pisanja i eto modificiranog exea ili nekog "generatora" koji vraća odgovarajuće podatke o "uspješnom" logiranju na ubisoft....

Baš me zanima koliko će ta zaštita izdržati. Izgleda kao reverzni cdkey. Umjesto da mi njima pošaljemo svoj na verifikaciju, oni nama šalju "kod" sa servera koji igra verificira... Nice...

Mislim da ima logike u ovom što sam nalupao Smijeh

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Zato je tu razor da riješi nepravdu za ljude bez neta :)

Moj PC  
5 0 hvala 0
18 godina

Imaju pravo zastitit svoj rad najbolje kako znaju.

Na vama je da kupite ili ne...

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni ovo ne smeta. Igram se doma na stroju koji je uvijek na internetu.

Ako bih bio negdje bez neta npr. na laptopu, ne bih igrao tu igru već neku koja radi u offlineu.

Kad bi sve igre postale takve, onda bih razmišljao o nekom mobile internet rješenju. A ako bih bio negdje gdje nema signala, pa jebi ga, onda ne bih igrao igre.

Ako je to cijena da opstane pc gaming i da proizvođači i dalje rade dobre naslove za tu platformu, ja sam za.

A ono za jadne ljude koji imaju modem pa ne bi mogli igrati, ma dajte molim vas, ako netko ima za kantu za igranje, onda si sigurno može priuštiti brzi internet. A ako nema, onda će ionako igrati stare igre koje neće imati tu zaštitu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice