Trebam savjet u odabiru igre X

poruka: 7
|
čitano: 1.420
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Ovako igram X3:Reunion i nije me bas zadivila,jednostavno mi nije igriva,kad ju usporedim s Freelancerom u igrivosti i prici X3 se moze sakriti.

Pa vas trazim savjet da mi kazete kakav je X2  i dali mi se isplati nabavljati  X1 ili X2 ,citao sam u Bugu da je X2 puno bolji od 3. nastavka i da je X3 promasaj u odnosu na prethodna 2 nastavka.

Prvi i drugi dio nisam igrao jer mi je u to vrijeme komp bio jednostavno preslabi.    Bilo kakva preporuka ili savjet su dobrodosli!

0 0 hvala 0
17 godina

DAJTE LJUDI NITKO TO NIJE IGRAO!?!!

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Trebam savjet u odabiru igre X
NE! Ja prvi put čujem za igru.
17 godina

To je svemirska simulacija slicno onome Space force:rouge universe sto su napravili nasi(Provox games!!)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina

Eh sad, kad bas nece nitko, budem ja iako nisam igrao (X2 sam malo isprobavao kod frenda)...

X2 je bila dobra, kompleksna igra u koju si morao dosta uloziti da bi ju poceo i znao cijeniti. Dosla je na pomalo zao glas zbog hrpetine bugova i neoptimiziranog enginea koji je znao trzat na solidnim strojevima (svojevremeno jel, ima vec par godina), dok se na ekranu iscrtavaju samo kokpit i crnilo svemira s par zvjezdica u daljini. Danas ta boljka vjerojatno vise nije problem, dok bi grafika jos uvijek morala biti barem zadovoljavajuca. No ono sto je ostalo su sulude animacije likova u cut-scenama, koji svi izgledaju kao da imaju metlu zabijenu... tamo gdje joj nije mjesto, i izgledaju potpuno neprirodno. Jos uvijek se odvalim kad se sjetim glavnog lika kako frajerski ulazi u neki kompleks (nemam pojma, bila je neka zenska u igri haha :)), a obje ruke drzi ko strasilo, samo ravno dolje, sa svim prstima skroz razmaknutima i hoda kao robot... Ne kuzim kojem dizajneru se to cinilo prolazno, ali bar je posluzilo u neku grotesknu svrhu. No u igri tog zanra, to bi bila neka manja stavka, al svejedno kvari dojam.

A za X3 sam citao po netu, samo se vise ne sjecam tocno dojmova, potrazi okolo, lako ces naci. Cini mi se da je zakljucak bio - doradjeni i produbljeni X2, s poboljsanim engineom, tako da samo naprijed. Uostalom, fanovi ovog zanra nazalost i nemaju beneficiju izbirljivosti... Osobno, najbolja takva igra mi je bio Privateer iz '93, jos uvijek nenadmaseno. Freelancer mi je bio ok, ali dok nije joystick u igri, za mene nema "prave" svemirske simulacije (bez ulazenja u fizikalne modele, pogone i ostalo o cemu su se uvijek vodile rasprave; smatram da tu i ne treba pretjerivati jer se dolazi do one fine granice kad simulacija pocinje oduzimati od igrivosti).

E da, i sram bilo sve vas koji niste ni culi za ove igre, jos na Bug-ovom forumu... ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2008 21:22 (Pixidar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Zahvaljujem sto ste se odazvali u tako velikom broju,bas sam iznenađen...šalu na stranu,puno HVALA na savjetu tenutacno igram COD 4 pa kad zavrsim dat cu si truda za X3.

sad za ozbiljno mislim iznenadilo me sto je tako malo ljudi culo za te igre.Captain Mitchel mi je dao link za game spot i na tome se zahvaljujem,makar sam ga vidio i zato me zanimalo bas osobno misljenje

forumaša.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.4.2008 14:18 (tommy2103).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice