Tražim RTS za igranje na 1680x1050

poruka: 10
|
čitano: 1.569
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina

Tražim neku dobru strategiju koju bih na svom kompu mogao glatko igrati na 22" 1680x1050.

Dakle igra treba podržavati tu rezoluciju i raditi glatko (nebitni detalji) na:

Core Duo 1.6GHz, 2GB DDR2, x1600 256MB (laptop) ili na kompu koji imam pod moja konfiguracija.

Jel bi radio CoH? A WiC? Imam obje, al nisam igrao jer volim one starijeg tipa kao što su Warcraft 3, Rise of nations, Battle realms, ...

Možda neka malo jednostvanija (tenk rush)?

No skill, just 191x7!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Stronghold Crusader, Stronghold 2 , Stronghold Legends (da,volim stronghold xD)

Warcraft 3 DOTA Allstars ako već nisi :P

Music is my life :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
RE: Tražim RTS za igranje na 1680x1050
makaweli kaže...

Stronghold Crusader, Stronghold 2 , Stronghold Legends (da,volim stronghold xD)

Warcraft 3 DOTA Allstars ako već nisi :P

Morat ću te razočarati:

1. Te igre ne podržavaju 1680x1050 (mislim da čak ni nemogu wide rezolucije uopće).

2. Igrao sam Stronghold naslove i ne držim puno do njih. Warcraft je ok, al ja bi neš drugo, pogotovo zbog onog pod 1..

No skill, just 191x7!
18 godina
neaktivan

Eto na veo si CoH .. preporucam cijeli serijal jer je igra zbilja vrhunska pogotovo za one koje vole tu tematiku

Necu zvaku , hocu kusur !!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Probaj s nekim Total War-om (Rome), World in conflict je isto super, Supreme Comander ak voliš robote, LOTR:Battle for the Middle-Earth 1 i 2(volim Lord Of the Rings serijal). Ima jako puno dobrih strategija tak da bi bilo dobro da kažeš koju tematiku voliš, onda bi bilo puno lakše preporučit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Volim one što nemaju puno takticiranja tipa Warcraft 3, Battle Realms, Rise of Nations (već sam naveo).

Ove nove mi ne pašu; ne cijenim strategije koje imaju tutorial od sat vremena kako bi popamtio šta gdje kako i kad.

Dakle ono da ima resurs dva tri koje skupljaš, gradiš zgrade, vojsku i onda fino klasični tenk rush (pobijedi onaj s jačom vojskom).

I obavezno moraju podržavati (da se može u njima podesiti) rezolucija 1680x1050.

Tražim pomoć na forumu pošto se nisam dugo informirao o novijim strategijama, samo zato.

Još da napomenem, ne volim nešt tipa Medieval II: Total War.

Ovo s LOTR zvuči primamljivo; igrao sam neku Lotr što je bilo na foru warcraft 3...

No skill, just 191x7!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

LOTR:Battle For The Middle-Earth 1 i 2 i ekspanzija za dvicu je baš to što tražiš. Neam previše taktiziranja, fantazijska je, i pomalo liči na Warcraft. Ja sam prešo oba dijela i mogu ti ih preporučit. Nećeš se razočarat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Potraži Command & Conquer serijal, jest da je futuristički. Ali zarazno i oni su kraljevi tank rush-a.

Isto preporučujem LOTR: BFME 1 i 2

Vjerojatno bi mogao pogoniti (nisam siguran za potrebnu konfu) Age of empires 3

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

0 0 hvala 0
18 godina
RE: Tražim RTS za igranje na 1680x1050
zzz kaže...
Command And Conquer 3 Kanes Wrath

//link na torrent//

Prijavljeno.

No skill, just 191x7!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja ti preporučam Command & Conquer: Tiberium Wars, ostao sam totalno iznenađen kada sam vidio kako je igra izvrsna. Jeste futuristička strategija, ali je grafika strava, a meni na mojoj konfiguraciji nije niti malo trzalo na najjačim postavkama pri rezoluciji 1024x768, pretpostavljam da ta igra podržava rezoluciju koja tebi treba. Uglavnom, s ovom igrom nećeš promašit, jedino ako možda ne voliš futurističke strategije.

A ovaj iznad mene bi mogao dobiti karton ili ban zbog svojeg (ne)djela.

Za sve koji prate (i vole) Prison Break: http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice