TrackMania games Balkans

poruka: 21
|
čitano: 4.712
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
TrackMania games Balkans

Interesantno je da je na world ladderu Croatia stavljena pod Balkans

http://www.tm-ladder.com/tmu_loc.php 

=WZ= Dado_mt
http://www.bfwarzone.net
"Are you trying to TK me or you're just noob"
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2008 9:23 (dado_mt).

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
TrackMania games Balkans

A to je pogresno?

Opinion is like an as*hole, everyone has it!

0 0 hvala 0
17 godina
RE: TrackMania games Balkans
DrNasty kaže...

A to je pogresno?

da, mi smo u JI europi!Neodlučan

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 1024 MB (DDR2-667 2x512) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb....
1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
17 godina
moderator
Ag008 kaže...

Hval(ol)a na objasnjenju. Smijeh

17 godina
Ag008 kaže...
DrNasty kaže...

A to je pogresno?

istina, al htio ti to priznat ili ne, geografska je činjenica da se Hrvatska nalazi na "Balkanskom poluotoku"...
17 godina
moderator
TrackMania games Balkans

E bas sam na to htio da ukazem, jadranska obala je zapadna obala balkana.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TrackMania games Balkans

he he  kako se lako može izpolitizirati geografsko područje. Ali nije mi onda jasna zastava balkana :-)

=WZ= Dado_mt
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2008 19:48 (dado_mt).

0 0 hvala 0
17 godina
dado_mt kaže...

he he  kako se lako može izpolitizirati geografsko područje. Ali nije mi onda jasna zastava balkana :-)

to što su ovi iz TM-a neobrazovani je druga stvar...
vjerojatno su mislili na bivše zemlje SFRJ, al su stavili zastavu od SRJ, a Srbima prilijepili tu istu...
još će ih Grci tužit jer nisu dodali FYROM za "Macedonia" Namigiva
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2008 20:12 (LittleNicky).
17 godina
neaktivan
TrackMania games Balkans

Hrvatska ne spada pod Balkan zbog više činjenica.

1. Mi smo katolička država dok ostake balkanske nidu.

2. Preko 800 god. smo bili pod Ugarskom i Habsburškom monarhijom koje su srednjoeuropske države što i nas čini srednjoeuropskom državom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2008 20:23 (Captain Mitchel).

0 0 hvala 0
17 godina
Captain Mitchel kaže...

2. Preko 800 god. smo bili pod Ugarskom i Habsburškom monarhijom koje su srednjoeuropske države što i nas čini srednjoeuropskom državom.

pretpostavljam da pod pojmom "balkan" misliš na balkanski mentalitet i povezane "popularne" pojmove za koje svatko ima svoju definiciju, a i tu smo negdje na granici (samo pogledaj koje se gluposti događaju kod nas), no ide na bolje Osmijeh

Balkan bi bio dio kopna JI Europe južno od zamišljene linije koju spajaju (u grubo) Trst u Italiji i Odessa u Ukrajini, iz čega se vidi da je velika većina teritorija Hrvatske na tom području (SZ obala Balkana)...
srednja Europa bi bila od južne granice Slovenije i Mađarske do sjeverne obale Njemačke i Poljske, odnosno zapadne granice Njemačke i Švicarske do zapadne granice ex SSSRa...
eto malo zemljopisa Namigiva
17 godina
neaktivan
LittleNicky kaže...
Captain Mitchel kaže...

pretpostavljam da pod pojmom "balkan" misliš na balkanski mentalitet i povezane "popularne" pojmove za koje svatko ima svoju definiciju, a i tu smo negdje na granici (samo pogledaj koje se gluposti događaju kod nas), no ide na bolje Osmijeh

Balkan bi bio dio kopna JI Europe južno od zamišljene linije koju spajaju (u grubo) Trst u Italiji i Odessa u Ukrajini, iz čega se vidi da je velika većina teritorija Hrvatske na tom području (SZ obala Balkana)...
srednja Europa bi bila od južne granice Slovenije i Mađarske do sjeverne obale Njemačke i Poljske, odnosno zapadne granice Njemačke i Švicarske do zapadne granice ex SSSRa...
eto malo zemljopisa Namigiva
 Istina da se kod nas događaju svakakva sranja, ali oni razlozi koje sam prije naveo nas nikako ne svrstavaju u balkan.
17 godina
neaktivan
TrackMania games Balkans

Al po mentalitetu mi i tako malo naginjemo prema balkanu i ne vidim zast bi se toga sramili (npr. Balkanski humor).

Bolje ispast budala nego iz aviona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TrackMania games Balkans

Ej otišli ste totalno krivo. Ideja nije rasplamsati temu balkan ili ne balkan. Ako su sve države odvojene od svojih geografskih obilježja onda i cro, bih i mak i ostale zemlje bi po tom pravilu bi trebale biti  odvojene sa svojim pripadajućim zastavama.. ali nemožemo mi bez politike je li? Bogataš

=WZ= Dado_mt

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
dado_mt kaže...

Ako su sve države odvojene od svojih geografskih obilježja onda i cro, bih i mak i ostale zemlje bi po tom pravilu bi trebale biti  odvojene sa svojim pripadajućim zastavama..

Ja balkan i gledam cisto geografski. Ok, zastava nije u redu, ali geografski su te zemlje sve na balkanu (kao sto su granice balkana lijepo prije objasnjene). Sad ako se neko nadje uvrijedjen sto je na balkanu (zbog politike, nema drugo sta biti) to je njegov problem. Ja ne zalazim u politiku nit zelim, samo se osvrcem na geografski polozaj.

17 godina
protjeran
LittleNicky kaže...
Ag008 kaže...
DrNasty kaže...

A to je pogresno?

istina, al htio ti to priznat ili ne, geografska je činjenica da se Hrvatska nalazi na "Balkanskom poluotoku"...
Isto tako je geografska činjenica da i Grčka spada pod Balkans ali je odvojena na njihovoj stranici. Trebali su još staviti i CCCP zastavu pod Asians and Europe. Netko od idiota tamo provocira. Mogli su staviti Estoniju,  Latviju  i  Litvu pod Rusiju onda, plus Poljsku, Mađarsku, Ukrajinu itd. Balkans kao država ne postoji a nisu ni podijelili zemlje na DVD regije, tako da je ovo totalni promašaj. Manja bi greška bila da su stavili Yugoslavia. Idioti i pokvarenjaci, to su.

DrNasty kaže...
Ja balkan i gledam cisto geografski. Ok, zastava nije u redu, ali geografski su te zemlje sve na balkanu (kao sto su granice balkana lijepo prije objasnjene). Sad ako se neko nadje uvrijedjen sto je na balkanu (zbog politike, nema drugo sta biti) to je njegov problem. Ja ne zalazim u politiku nit zelim, samo se osvrcem na geografski polozaj.

I Kanada je geografski Sjeverna Amerika. Tako da su je mogli staviti pod US of A.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.4.2008 22:34 (the_tux).
17 godina
neaktivan
the_tux kaže...
LittleNicky kaže...
Ag008 kaže...
DrNasty kaže...

A to je pogresno?

Isto tako je geografska činjenica da i Grčka spada pod Balkans ali je odvojena na njihovoj stranici. Trebali su još staviti i CCCP zastavu pod Asians and Europe. Netko od idiota tamo provocira. Mogli su staviti Estoniju,  Latviju  i  Litvu pod Rusiju onda, plus Poljsku, Mađarsku, Ukrajinu itd. Balkans kao država ne postoji a nisu ni podijelili zemlje na DVD regije, tako da je ovo totalni promašaj. Manja bi greška bila da su stavili Yugoslavia. Idioti i pokvarenjaci, to su.

DrNasty kaže...

I Kanada je geografski Sjeverna Amerika. Tako da su je mogli staviti pod US of A.

Nisu! Jer USA (a ne US of A) znaci United States of America i to niposto nije geografski nego politicki pojam! Balkanski poluotok je GEOGRAFSKI pojam i Hrvatska se nalazi na njemu, ali isto tako ni Hrvatsku se nebi moglo stavit pod EU jer je EU politicki pojam. Kanadu su mogli staviti pod Sjevernu Ameriku jer je i to geografski pojam (kontinent)! To sto ti mislis da je Balkanski poluotok politicki pojam je totalno krivo!
Malo razmislite prije nego sto se pocnete "rasipati" primjerima!

Bolje ispast budala nego iz aviona!
17 godina
protjeran
Assassin kaže...

Nisu! Jer USA (a ne US of A) znaci United States of America i to niposto nije geografski nego politicki pojam! Balkanski poluotok je GEOGRAFSKI pojam i Hrvatska se nalazi na njemu, ali isto tako ni Hrvatsku se nebi moglo stavit pod EU jer je EU politicki pojam. Kanadu su mogli staviti pod Sjevernu Ameriku jer je i to geografski pojam (kontinent)! To sto ti mislis da je Balkanski poluotok politicki pojam je totalno krivo!

Malo razmislite prije nego sto se pocnete "rasipati" primjerima!

I što sada? Tamo nisu zastavice i nazivi geografski pojmovi  nego  su  nazivi  država. Tako da Balkans tamo uopće ne pripada, o tome se radi.

17 godina
neaktivan
the_tux kaže...
I što sada? Tamo nisu zastavice i nazivi geografski pojmovi  nego  su  nazivi  država. Tako da Balkans tamo uopće ne pripada, o tome se radi.

Poslati im mail?
Iako je zanimljivo kako su to smislili - ako nemaš blage veze ni o čemu, uzmeš recimo atlas, kartu europe i tamo tog pojma
uopće nema. Ima balkanski poluotok, ima i ostalih poluotoka, ali izgleda da to nije bila nit vodilja.

17 godina
neaktivan
TrackMania games Balkans

Ja neman problema s tim sto su nas stavili pod balkan.. zasto? jer se pod balkan misli na poluotok zvan= Balkan.. evo par slija sa wiki:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/b6/Balkan_topo_en.jpg/657px-Balkan_topo_en.jpg

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/4/4d/Balkans-political-map-small.png

Oni oce rec da mi spadamo pod balkanski poluotok.. To sta se mi uvaljivamo EU-u pa govorimo da smo mi po povijesti sredisnja europa to je po meni sr***e.

Gledajuci geografski mi smo balkan i gotovo.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
cigo kaže...

Ja neman problema s tim sto su nas stavili pod balkan.. zasto? jer se pod balkan misli na poluotok zvan= Balkan.. evo par slija sa wiki:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/b6/Balkan_topo_en.jpg/657px-Balkan_topo_en.jpg

Oni oce rec da mi spadamo pod balkanski poluotok.. To sta se mi uvaljivamo EU-u pa govorimo da smo mi po povijesti sredisnja europa to je po meni sr***e.

Grčka spada pod balkanski poluotok a izdvojena je. Nekoga tamo očito svrbi pa mu je teško staviti HRVATSKA-CROATIA.

17 godina
neaktivan
cigo kaže...

Nemam ni ja problema sa balkanskim poluotokom. Jedino nemam blagog pojma koja je to zemlja Balkanija sa
obrnutom zastavom Luksemburga. To nigdje ne postoji.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice