Pa i nije, no izgleda dosta zabavno... :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni se dogodija samo br. 9(rjesija sam tako da sam svoje vojnike ubacija medju njihove te su se automatski borili, te kad su se poceli routat dobio sam bitku)...
3 su ista, assoult tower nisam koristija(nisam imao potrebe do sada)
ok ja imam pitanje
zar kao rimljani uopće koristite bilo što drugo osim baliste?
meni svaka legija ima 2x balista+2x onager - ovime doslovce desetkujem protivnike, a kad su opsade u pitanju...
...zabava je na kvadrat
napadnem tornjeve, pa onda 3 širine zida (vrata izbjegavam - da me ne iznenade sa uljem)
i onda se samo ušetam u grad sa legionarima u punoj širini u čijoj su pratnji strijelci
super mi je što sa svakim turnom imam sve manje fpsa.što više mape otvaram to mi igra slabije ide. za tridesetak poteza ću imat 4 fpsa
. isti problem je prijavljen na forumu od dobrog dijela forumaša ali kako se to nije dogodilo tončiju vjerojatno nije ni meni.haluciniram
super mi je što sa svakim turnom imam sve manje fpsa.što više mape otvaram to mi igra slabije ide. za tridesetak poteza ću imat 4 fpsa
. isti problem je prijavljen na forumu od dobrog dijela forumaša ali kako se to nije dogodilo tončiju vjerojatno nije ni meni.haluciniram
Znao sam tipa koji kad je došao u blizinu kompjutera, komp je odmah poblesavio, a printer je počeo žvakati papir (matrični sa beskonačnom trakom), a čim se udaljio sve je radilo ko urica
možda je i kod tebe tako, možda širiš previše negativne energije od koje strada tvoj komp
Znam, znam, to nije znanstveno dokazano, ali primjeri iz života ukazuju na takve anomalije
Digao sam CPU sa 3.4 na 4.0 te mi je FPS narastao...
Neznam jel se radi o bugu ili koj qurac.
Dakle ja kao egypt sam osvojio sve regije cyrenaice ali oni su nekim čudom i dalje na mapi.Dakle sve njihove gradove sam okupirao ali njihove dvije flote su i dalje na mapi i moj grad se i dalje vodi kao njihov ali je moj.Na diplomatskoj mapi je njihov a na običnoj grand mapi je moj i ja u njemu mogu gradit šta hoću.Taj dio regije kao što se vidi na slici je moj ali sam grad njihov...wtf
Neznam jel se radi o bugu ili koj qurac.
Dakle ja kao egypt sam osvojio sve regije cyrenaice ali oni su nekim čudom i dalje na mapi.Dakle sve njihove gradove sam okupirao ali njihove dvije flote su i dalje na mapi i moj grad se i dalje vodi kao njihov ali je moj.Na diplomatskoj mapi je njihov a na običnoj grand mapi je moj i ja u njemu mogu gradit šta hoću.Taj dio regije kao što se vidi na slici je moj ali sam grad njihov...wtf
Mislim da je to njihova vojska oznacena.
Ali kakva vojska kad im nema države a i njihova se država i dalje vidi pod diplomacijom
Ali kakva vojska kad im nema države a i njihova se država i dalje vidi pod diplomacijom
Postoje sve dok im je ziv jedan general
aha.onda ok.to nisam znao.
aha.onda ok.to nisam znao.
uffff...a sta ce tek bit kad skuzis da mozes ic preko mora ili koristitit agente... pa di ce ti bit kraj
To si nauci prijatelja toncija
Stranice su trenutno nedostupne.
To si nauci prijatelja toncija
Zajedno ćemo u školske klupe. Čini se da ipak nisi takav sensei kakav želiš da svi mi mislimo
.
uffff...a sta ce tek bit kad skuzis da mozes ic preko mora ili koristitit agente... pa di ce ti bit kraj
a napad sa dvije legije odjednom, to si zaboravio ? 
Koliko ima historical battlesa igra? Prešao sam 4 otključane i nisam dobio više ništa-
Kad smo kod historical battles, kaj nebi trebali moći igrati i sa drugom stranom a ne samo Rimom?
Kako bi izbjegli civil war moramo sve obitelji balansirat tj da imaju podjednak utjecaj?
Sad mi je izbio civil war sa egiptom i moja kampanja je gotova jer mi se naštancalo 12 punih vojski a ja sam sa tri osvojio lijep dio mape.
Kako bi izbjegli civil war moramo sve obitelji balansirat tj da imaju podjednak utjecaj?
Sad mi je izbio civil war sa egiptom i moja kampanja je gotova jer mi se naštancalo 12 punih vojski a ja sam sa tri osvojio lijep dio mape.
pa dobro jel ti čitaš u regijama kakvo je stanje?
opasne su sve građevine koje daju -10 disorder
i ako ih ne anuliraš eto ti problema
kaj se tiče frakcija, ja obično uvijek uzimam generale iz svoje partije (ili ih adoptam ili kupim sa vjenčanjem)
i do sad nisam imao internih problema
Igra je totalna koma, samo ideš i osvajaš gradove,nema nikakve strategije, orginal Rome TW mi je bolji od ovog totalnog zbugiranog sranja.
Sreća šta nisam kupio igru nego posudio od brata koji je odusto od igre za 2 dana. 1/10
Nisam imao takvih građevina.
Sve je bilo kao po špagi.Pare super,food preko 30,growth velik, nigdje nitko ne zadovoljan...jedino je utjecaj moje obitelji padao i došao do 52%.Adoptom i ostalim opcijama utjecaj samo pada.Mislio sam da što je manji utjecaj to je veća mogućnost civil wara.Očito nije tako
Baš sad čitam i očito ima dosta parametara koji odlučuju o civilu waru.Neki čak kažu ako želiš pobjedit nemožeš bez civil wara jer jedan od parametara je i utjecaj na mapi a ja sam se taman počeo širit na veliko.
Nisam prije obraćao pažnju na civil war ali sada ću morat.Igram na very hard
Na početku kampanje stalnih 35 fpsa a kasnije 15.Što više mape se otvara to je gore.U bitkama sve ok
Baš sad čitam i očito ima dosta parametara koji odlučuju o civilu waru.Neki čak kažu ako želiš pobjedit nemožeš bez civil wara jer jedan od parametara je i utjecaj na mapi a ja sam se taman počeo širit na veliko.
Nisam prije obraćao pažnju na civil war ali sada ću morat.Igram na very hard
Na početku kampanje stalnih 35 fpsa a kasnije 15.Što više mape se otvara to je gore.U bitkama sve ok
Primijetili smo da je dosta random triggeranje Civil Wara, i da se ne pojavi uvijek nobles frakcija u Fraction capitolu (frendu koji igra sa Egiptom se spawnala u Ateni, koju je zauzeo). Ako se komu neda za*bavati sa njima, najjednostavnije je loadati zadnji autosave i endati turn opet, postoji velika šansa da se neće opet spawnati jedno vrijeme i tako se može odgađati unedogled pojava njih ako je balans dinastije podjednak.
a sad kužim di je kod tebe problem
ja tih problema nemam iz jednostavnog razloga kaj mi generali prebrzo ginu (protivnički agenti ih skidaju ko muhe)
kod mene ako nije admiral ako izdrži duže od 10 poteza živ to je čudo
Meni generali umiru prirodnom smrću ali i to je prebrzo.Skilovi nemaju nikakvog smisla zbog one year turna.
Zadnjih par generala je bilo iz druge obitelji jer nisam htjeo da mi utjecaj pada.Možda je to problem.
Meni generali umiru prirodnom smrću ali i to je prebrzo.Skilovi nemaju nikakvog smisla zbog one year turna.
Zadnjih par generala je bilo iz druge obitelji jer nisam htjeo da mi utjecaj pada.Možda je to problem.
ma *ebe* utjecaj, uzmi najboljeg generala koji se nudi u rosteru, i nastoj da nisu svi iz iste partije
ja recimo volim uzeti generala iz manjih bezimenih familija (kako igram Julije, izbjegavam Corelia i Junie) i meni je balans oko 30-50% čak i kad imam 7 legija od kojih je 5 mojih generala
jednako tako i vjenčanjem napravim dodatnu zbrku, pa mi se ne bune
@ Kill Frenzy
Ak je utjecaj tvoje obitelji prevelik, u nekoj regiji će se stvoriti puno pobnjeničkih vojski koju čine ostale familije (to je nova frakcija) i ti moraš obraniti teritorij od njih.
Ak ti je utjecaj premalen, izgubiti ćeš sav teritorij i ti ćeš postati pobunjenik i morati ćeš se praktički boriti protiv države koja si bio.
Uzmi te tri vojske, pokušaj dobit mir sa ostalim frakcijama ako si u rati s nekim, skupi ih zajedno i samo vataj njegovu vojsku dok ih nepobiješ.
Malo dosadno ali je.... to je mehanika igre kao i u shogunu world divide.
Nemoj se zabrinjavat ako ti gradove uzimaju, samo ti njemu hvataj vojsku i riješavaj ih se pomalo.