I uz to igra nije port s konzola.
Jos se sjecam kada je izasao Rome : Total War i kada sam je poceo igrat, eee znaci ta igrica je bila ko napravljena od Boga kako sam je obozavao i iskreno vec se jako jako dugo nisam veselio nekoj igrici al ovu ja nemogu docekat hahahaha :D
Jos se sjecam kada je izasao Rome : Total War i kada sam je poceo igrat, eee znaci ta igrica je bila ko napravljena od Boga kako sam je obozavao i iskreno vec se jako jako dugo nisam veselio nekoj igrici al ovu ja nemogu docekat hahahaha :D
Mislim da će ti se i čekanje isplatit :D
Mislim da će ti se i čekanje isplatit :D
Evo bas gledam ovaj Rome II Live Code Demo i nemogu vjerovat da sam toliko uzbudjen haahhha ko fanboy :D :D
Dobro je.. Moj dida sa kojom zetegnutom borom će moći ugodno to tjerat...
Total War:Rome II gameplay - pomorska bitka
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dPQCn7beqew
As armies rank up you can give them “traditions,” which buffs certain units and specializes the army for specific purposes. “The beauty of the tradition system is, if the worst should happen and the army is crushed on the field of battle, you could go back to Rome or one of your cities and re-raise the banner of the thirteenth legion,” Bickham explains. “You could pack a new army under the banner of the Thirteenth Legion. And while all of those guys would be green recruits without all that individual unit veterancy, they will benefit from the traditions and all of the army experience that you’ve given to the banner.”
The tradition system has turned the Thirteenth Legion into Rome’s premier city-smashing unit in this playthrough, which… doesn’t really help them a whole lot. During the battle, Rome sends half its strength on ships to sail behind the Egyptians, land on the beaches and flank the enemy. The Egyptian navy rams the Roman ships and engages in ship-to-ship melee combat. With its reinforcements tied up, the Romans are simply charging up a hill into rushing chariots, artillery, elephants, and flaming boulders. It does not go very well.
One of the most striking new changes is the sense of weight that attacking units have. The new physics-based engine has chariots plowing through rows of units and ballistae strikes creating blast craters of dead and flattened soldiers.
Check out Chris’s preview for a ton of details on one of our most anticipated games of the year. Rome II will be released on September 3.
Hebeno izgleda, ovo treba igrat :)
Jeste li primjetili u videu da se može dotjeravati svaka pojedina legija. Od mijenjanja imena, tradicije, raznih zastava i simbola... pa do njenog ponovnog podizanja nakon što izgine.
Stvarno su puno detalja stavili u igru, a takve stvari nas najviše i vesele. Brijem da nikad neću prestat ovo igrati.
Realno, svaku Total War igru, od prvog Shoguna na ovamo i dan danas povremeno poigram. Ovo je apsolutni must have, i ima da traje dugo godina.
Brijem da nikad neću prestat ovo igrati.
Dok ne izbace kakav Medieval 3 ili Shogun 3...
Ili pak nešto skroz novo...
Samo neka nikad ne idu u moderno ratovanje :)
Medieval 3 mi je najveća želja.
Poslije toga bi volio da što detaljnije obrade Empire doba i cijeli svijet što ono obuhvaća, a ne da bi cijepaju igru na Napoleona i neke gluposti.
Shogun 3 nebi bas volio vidjeti, to razdoblje je ljudima najmanje sjelo.
A WW1 je najkasnije razdoblje što bi se dalo obraditi.
Isto mislim da im je shogun bio najmanje potreban.ljudi daleko više čekaju rome,medieval ili novi empire.
empire mi je bio odličan zbog veličine mape.
shogun sam igrao daleko najmanje
Empire vjerovatno i ima najveći potencijal, ali igru su sahranili sa onim silnim bugovima.
Nadam se da se u Rome 2 neće pojaviti takve greške.
Shogun mi nije interesantan jer se ne mogu povezat sa igrom, pritom mislim na te pokrjine i povijest, o tome malo znam.
Dok su rim, europa,. pa čak i napoleon odlični baš radi toga što možeš testirati svoja znanja uz igru i nuačiti svašta.
Shogun mi nije interesantan jer se ne mogu povezat sa igrom, pritom mislim na te pokrjine i povijest, o tome malo znam.
Dok su rim, europa,. pa čak i napoleon odlični baš radi toga što možeš testirati svoja znanja uz igru i nuačiti svašta.
Točno to, Shogun mi ima previše nepoznatu povijest, pa se nemogu uživit u igru...
Točno to, Shogun mi ima previše nepoznatu povijest, pa se nemogu uživit u igru...
Iako je kvalitetna igra dostojna serijala, ali ne sjeda radi tematike :)
Zato medieval je gušt igrat, sa vremena na vrijeme ga instaliram pa odigram, stavrno igra za sva vremena.
WW1 nebi bila losa ideja, bas nisam previse upoznat s tematikom, tako da bi gradivo utvrdio kampanjom :D
Rise of the Samura i Fall of the Samurai su mi najbolji total War naslovi, (ekspanzije)...
Naravano prvi Shogun Total War se nemože uspoređivat jer smo tada dobili sasvim drugačiji "RTS/TBS"...
Rise of the Samura i Fall of the Samurai su mi najbolji total War naslovi, (ekspanzije)...
Naravano prvi Shogun Total War se nemože uspoređivat jer smo tada dobili sasvim drugačiji "RTS/TBS"...
MA igra je odlično napravnjena i ispolirana, jedino mi se to razdoblje ne sviđa baš previše.
Shogun 2 je odlicna igra ali ne sjeda ni nakon malo detaljnijeg istrazivanja tog razdoblja. Jednostavno je tesko pohvatati te sve klanove... A od novih Total War naslova rado bi vidio nesto novo, npr. Total War: WW1. Od starih naslova najvise sam igrao Empire, i nakon nekoliko modova, to mi je najdraza igra iz serijala
Zamisli kako je jadnim amerikancima onda, nikad u centru pažnje.
Zamisli kako je jadnim amerikancima onda, nikad u centru pažnje.
a imali su one neke kampanje po americi ali ništa pamtljivo...ali morat će složit neki ww2 samo da oni dođu do izražaja
Zamislite ljudi samo rušenje zgrada, totalnu devastaciju, oslikavanje globalne mape nakon bitke, eksplozije atomskih bombi, enormno velike bitke... Eh, da je WW I ili WW II tematiku obuhvatiti.
Ako treba bit cu gladan 2 mjeseca tako da mogu kupit novu grafu za ultra grafiku hahaah :D
Smiješni su kada napišu: Graphics:1024 MB DirectX 11 compatible graphics card pod recommended.
Onda jedna nvidia GTS 450 1 GB DDR5 je kao za vissoke postavke... Moš mislit...
35 GB
Meni je Shogun 2 sa svim DLCovima 23 GB.