Total War: Rome 2

poruka: 1.409
|
čitano: 314.065
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Total War: Rome 2
fila2208 kaže...

Postoje li system requirementsi? da znam dal moram računalo obnavljat.

Iz Creative Assemblya su izjavili da će se pokušat zadržat što bliže ( neki su portali čak prenijeli da su izjavili da ćeostati isti system requiermentsi, u što ja sumnjam da je izvedivo, ali vidjet cemo možda me iznenade ) zahtjevima koje su postavili za Shogun 2, tako da osim ako imaš višak para u novčaniku nebi trebala bit neka velika nadogradnja {#}

16 godina

Info o campaign mapi.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Samo ću reći, uživajte u najboljem Total Waru do sada! {#}

Izgleda fenomenalno, pogotovo campaign mapa. {#}

Datum izlaska: 3.9.2013.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.6.2013 21:32 (Tsar).
Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

Fenomenalno, ne mogu dočekati.

Zar ne izlazi u devetom mjesecu ?

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Rome Total War se slijedeća 24h može kupiti za samo 1€ na steamu!

Ponuda je super, a i mogli bi se malo podsjetiti gradiva prije duje. {#}

Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Evo ovdje još. {#}

Mapa i gradovi izgledaju jednostavno fenomenalno, nisam uopće očekivao i zamišljao da će biti ovoliko dobro. 

Svaka im čast! 

*Uskoro dolazi video "Bitka za Nil" koja će pokazivati gameplay sa bojišta i campain mape. 

Evo, samo campaign map slike:

13 godina
neaktivan

Prema ovim screenovima karta će se moći okretati u raznim kutovima umjesto da je fiksirana na sjever-jug? Vidim to po Sinopeu i Aleksandriji. To je zakon!!!

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ako je nekome dosadno za koju minutu krece prikaz bitke kod nila http://www.gamespot.com/e3/stage-1-day-2/

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Historix kaže...

Prema ovim screenovima karta će se moći okretati u raznim kutovima umjesto da je fiksirana na sjever-jug? Vidim to po Sinopeu i Aleksandriji. To je zakon!!!

Mogao si to raditi i u Shogun 2 TW-u, mislim da sa Q i E. {#}

13 godina
neaktivan

ja nisam igrao nista novije od M2TW pa nebih znao ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ROME 2 Gameplay E3 Demo

Ovo bude najjaci Total War do sad {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.6.2013 12:32 (Sova).
Moj PC  
2 0 hvala 2
12 godina

Sve je to divno krasno ali da malo pokvarim sveopće oduševljenje moram podsjetit da je ova igra (bar što se mene tiće) jedan poluproizvod. Zašto? Zato što nakon RTW2 sljede još cca 28 ekspanzija, DLCova, patcheva... Sjetimo se SHOGUNA 2. Tko je igrao i htio apsolutno sve od SHOGUNA 2 (taj sam) zna o čem pričam. Uglavnom moje pare neće dobit dok se ne objave SVE što misle za RTW2 i ponude to u nekom COMPLETE paketu jer ne namjeravam svako malo lovit nove objave i u konačnici paltiti 10x više nego što treba. Preporučam strpljenje. JEst da će potrajati ali uštedit ćete i na kraju dobiti zbilja gotovu igru.

Moj PC  
3 4 hvala 0
15 godina
Azmo kaže...

Sve je to divno krasno ali da malo pokvarim sveopće oduševljenje moram podsjetit da je ova igra (bar što se mene tiće) jedan poluproizvod. Zašto? Zato što nakon RTW2 sljede još cca 28 ekspanzija, DLCova, patcheva... Sjetimo se SHOGUNA 2. Tko je igrao i htio apsolutno sve od SHOGUNA 2 (taj sam) zna o čem pričam. Uglavnom moje pare neće dobit dok se ne objave SVE što misle za RTW2 i ponude to u nekom COMPLETE paketu jer ne namjeravam svako malo lovit nove objave i u konačnici paltiti 10x više nego što treba. Preporučam strpljenje. JEst da će potrajati ali uštedit ćete i na kraju dobiti zbilja gotovu igru.

To je normalna politika danas i protiv toga se može samo na svoju štetu. 

I ja sam se protiv toga prije borio ali sam shvatio da ne možeš, toliko te igra nabirje da nakupuješ sve te dlcove i to je to. Tko igru jedva čeka kupit će i preorderat će...a ti čekaj sine još koju godinu dok ne bude na steamu na popustu, svaka čast na strpljenju.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
12 godina
neaktivan
Azmo kaže...

Slažem se. Ne pada mi napamet kupit bilo kakav dlc. Da je to nekakva dobra expanzija donekle vrijedna novca, onda bih ali ovako..

Izbjegavajte piratebay, kupujte igre i spasite pc gaming !
12 godina
fila2208 kaže...
Azmo kaže...

To je normalna politika danas i protiv toga se može samo na svoju štetu. 

I ja sam se protiv toga prije borio ali sam shvatio da ne možeš, toliko te igra nabirje da nakupuješ sve te dlcove i to je to. Tko igru jedva čeka kupit će i preorderat će...a ti čekaj sine još koju godinu dok ne bude na steamu na popustu, svaka čast na strpljenju.

Što je tebi normalna politika meni je pljačka naivnih i nabrijanih igrača. I to mi se gadi jer muzu na svakom koraku. A čekanje se svodi na godinu do godinu i pol tak da nije strašno. :-)

15 godina
Azmo kaže...
f

Što je tebi normalna politika meni je pljačka naivnih i nabrijanih igrača. I to mi se gadi jer muzu na svakom koraku. A čekanje se svodi na godinu do godinu i pol tak da nije strašno. :-)

Nije normalna politika, ali sam prihvatio kapitalizam i svijet u kojem živim. 

Cilj je prodavati jedinice i nule za novac, volim igre i kupujem ih, i uštedim si i kupim i taj dlc i bok. Ne vidim problem uopće, tj. prihvatio sam to i igram igru kad izađe sa užitkom a ne par godina nakon kad je na nekom popustu complete edition.

Velim svaka čast na strpljenju.

p.s. sjećam se kako sam ja imao problem kad je sva ekipa iz klana kupila premium od 50 eura za bf3 dakle sve dlcove unaprijed a ja nisam, svi idu igrat ja ne mogu, e reko yebga, moram i ja. Jednostvano si prisiljen, ako želiš igrati, plati i gotovo, nažalost.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.6.2013 12:57 (fila2208).
13 godina

u tw serijalu nemas dlcova kao u bf3 ja vecinu puta uzmem obican bez ovih dodatnih jedinica jedino sam u empireu uzeo amere i engleze jel su mi se svidjali u napoleonu nista a igram normalno kao svi tako da ne vidim problem u tome..:)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
tomislavivic kaže...

u tw serijalu nemas dlcova kao u bf3 ja vecinu puta uzmem obican bez ovih dodatnih jedinica jedino sam u empireu uzeo amere i engleze jel su mi se svidjali u napoleonu nista a igram normalno kao svi tako da ne vidim problem u tome..:)

Dobro, bf3 sam spomenuo tako jer sam ga se sjetio, tamo da bi igrao neke mape i koristio oružja moraš imati taj dlc.

Ako ekipa ide igrati tu mapu, šta bi ja trebao sjest i plakat, a kupit ću i ja dlc pa igrat sa njima, ali loša usporedba možda, drukčije su to igre.

Ugl. kupiš šta ti se sviđa, šta nećeš ne moraš, ali čekati godinama za complete editio, još jednom svaka mu čast.

Nadam se da mu neće bit teško čitat temu i gledat uradke iz igre, koju će on čekat još godinama :)

Ali dosta offtopica.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.6.2013 13:33 (fila2208).
17 godina

Ja sam od Shoguna kupio samo Fall of the Samurai, jer to kompletno mijenja nacin igranja. Kad se stave svi DLCovi od Shoguna na hrpu, to je ogromna kolicina dodatnog sadrzaja i niko te ne sili da to sve kupis... Ekipa iz Creative Assemblya stvarno radi DLC na fer nacin, i taj dodatni sadrzaj je uistinu DODATNI SADRZAJ. Za mene je Rome 2 siguran preorder jer sam siguran da ce biti visokokvalitetna strategija kakvih ima malo u ovo vrijeme konzolitisa.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.6.2013 13:51 (Sova).
Moj PC  
5 0 hvala 1
15 godina
Sova kaže...

JZa mene je Rome 2 siguran preorder jer sam siguran da ce biti visokokvalitetna strategija kakvih ima malo u ovo vrijeme konzolitisa.

Ideš preko steama ili ćeš negdje ključ uzeti jeftinije?

12 godina
fila2208 kaže...
Sova kaže...

JZa mene je Rome 2 siguran preorder jer sam siguran da ce biti visokokvalitetna strategija kakvih ima malo u ovo vrijeme konzolitisa.

Ja sam se navukao na GAMERSGATE. :-) Stalno neke akcije, popusti... I dosta stvari treba aktivirati na STEAMU tak da imaš primjerke na 2 mjesta! {#}

15 godina
Azmo kaže...
fila2208 kaže...
Sova kaže...

Ja sam se navukao na GAMERSGATE. :-) Stalno neke akcije, popusti... I dosta stvari treba aktivirati na STEAMU tak da imaš primjerke na 2 mjesta!{#}

Što je taj gamersgate? Neki klon steama? Ne kužim ovo sa dva primjerka?

Ja uzmem ključ i aktiviram u stemu i skinem, tako je najjeftinije.

17 godina
Azmo kaže...

Ja sam se navukao na GAMERSGATE. :-) Stalno neke akcije, popusti... I dosta stvari treba aktivirati na STEAMU tak da imaš primjerke na 2 mjesta! {#}

Hm 50+ eura rome 2 na toj stranici. Pogledaj malo na g2play, trenutno je 37 eura rome 2 ali do izlaska će vjerovatno imat neku veću akciju pa će bit i još jeftinije.

Svaki dan samo svratiš na stranicu i vidiš dali ti je neka omiljena igra na velikom sniženju.  :)

12 godina
Vakaka kaže...
Azmo kaže...

Hm 50+ eura rome 2 na toj stranici. Pogledaj malo na g2play, trenutno je 37 eura rome 2 ali do izlaska će vjerovatno imat neku veću akciju pa će bit i još jeftinije.

Svaki dan samo svratiš na stranicu i vidiš dali ti je neka omiljena igra na velikom sniženju.  :)

Ista stvar je na GG. Nekako mi se GG do sad pokazao najbolji. Plus što je odličan za fanove PARADOXOVIH igara. :-)

15 godina

G2play najjači za keyeve i to uzimat ha vakaka?

vidim cijene su opake. Sigurni su 100% nema fejka?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo ja narucujem sa ove stranice. Provjereno pouzdani. Volim imati kutije od dragih igri {#} a plus je da se aktivira putem Steama i dolazi sa jednim DLC. Posto od 01.07. nema carine sveukuno cca 260kn!!

http://www.game.co.uk/en/-180277?cm_vc=Prod_1

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.6.2013 15:03 (Sova).
Moj PC  
0 0 hvala 2
12 godina

Koja konfa treba za to da bi uzivo dali treba kaj pojacavati

Hvala

Work hard play harder
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vuk15 kaže...

Koja konfa treba za to da bi uzivo dali treba kaj pojacavati

Hvala

Koristi zareze{#}

Rekli su da će biti zahtjevna ko Shogun II, sad dal je to istina ne znam. Ja samo kažem kak sam čuo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.6.2013 16:12 (Praetorian1).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice