Tom Clancy’s The Division PC

poruka: 2.435
|
čitano: 248.324
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Tom Clancy’s The Division PC

sentry i striker imaju, s sentry dobiješ headshot dmg i dmg to elites... hmm, možda da pričekaš 10. mjesec i 1.4 pa onda pčni opet, da sad ne sastavljaš neki set, pa s 1.4 sve padne u vodu...

Engage...
16 godina

Nisam znao za peti ability kad sam ja prestao toga nije bilo, hvala. A sad gdje najviše dropa striker i sentry?

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3 uplay: StariGAD_HR
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2016 6:39 (Butcher).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Butcher kaže...

Nisam znao za peti ability kad sam ja prestao toga nije bilo, hvala. A sad gdje najviše dropa striker i sentry?

Zapravo su Sentry i Striker bili "prejaki" u odnosu na ostale setove, pa su im stari kompletni 4 set bonus razbili na 5 komada, ali bonus za više dmg-a nakon headshota (Sentry), ili ukupno više dmg-a za uzastopne pogotke (Striker) su i dalje na 4 komada seta. 5-i set komad za Sentry dodaje HS damage, a za Striker CHD.

Sentry, Striker i Tactician, i dalje najviše dropaju na Falcon Lost inkurziji. Ali, za GS268 trebaš igrati na Heroic (protivnici lvl 35), public ćeš teško složiti grupu koja neće odustati.

Ja, manje/više se ulogiram jednom u dva tjedna da si uzmem free loot od Season Pass dropova, i čekam patch 1.4 gdje će presložiti protivnike (Heroic će biti lvl 33 svugdje) i protivnici će linearno postajati "jači", a ne eksponencijalno kao do sad.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2016 8:18 (TomoR).
17 godina

World Tiers in 1.4 explained:

MarcoStyle je bio u Massive-u kao dio Elite Task Force-a

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Najava za PTS (22.09. za one koji su se prijavili za Elite Task Force, ako sve prođe OK 26.09. se otvara za sve):

Na PTS-u će se dobiti lvl 30 lika u ljubičastoj opremi, kako bi se simulirao napredak prema Tier 4 svijetu.

Kasnije će se moći dobiti pristup svojim vlastitim karakterima.

Mislim da ću skinuti PTS i probati kada bude dostupan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Kakva je trenutno situacija s ovom igrom? Se isplati uzeti samo radi single player iskustva?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Kakva je trenutno situacija s ovom igrom? Se isplati uzeti samo radi single player iskustva?

Lvl 1-30 je super balansiran i zabavan. Ako igraš solo i drugi te ne rush-aju, trebaš nekih 15ak sati uz malo istraživanja. Ja sam "potrošio" nekih 50 ak sati da istražim cijeli grad i nađem sve collectables.

Nakon toga je praktički OK dok ne počneš igrati na "jačim težinama misije" - solo Hard možeš prošetati (osim Inkurzija), a Challenge/Heroic je grupa ipak preporučljiva. Grind baš nije "najbolji" trenutno, ali zato i rade ove incentive sa igračima da patch 1.4 bude i super solo iskustvo i da grind bude OK za sve tipove igrača.

DZ (Dark Zone koji je PvE/PvP u jednom) je nažalost pun ekipa koja je min/max i cheatera povrh toga - u DZ odavno nisam ušao.

Za nekih 20-25€ da uzmeš i odigraš "samo" lvl 1-30 + istraživanje grada je po meni OK. Toliko vidim da je sad po key site-ovima, ali se sigurno da naći jeftinije (to je bez season pass-a), pa ako ti se svidi igra kasnije uzmeš i season pass.

14 godina

Ma na tako neki iznos i ciljam. Možda upiknem tek tolko da odradim single player par sati.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kratki (oko 30 minuta) live film Agent Origina:

Izgleda da je dobro napravljen.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

kad se taj PTS serveri mogu skinit i jeli uopce mogce igrat

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Od ponedjeljka od 9 ujutro, skidaš "cijelu igru" ponovno i dobiješ fresh char level 30 (prvi tjedan). PTS ima 37,13GB... moguće je igrati ako posjeduješ igru, imaš i ljude koji već strimaju PTS pa možeš  pogledati ako te zanima

Engage...
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2016 22:25 (Jean-Luc Picard).
17 godina

Jučer nije bilo SOTG, ali je Skill-up od live stream-a prekjučer napravio kompilaciju od 51minute!

Ima jako puno informacija o tome što je planirano u 1.4.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Trenutno stanje "balansa" oružja na PTS-u za 1.4 - očekujem tu još promjena, naravno:

https://docs.google.com/document/d/1poj7HlFoefaaG3HlxKjgTFAp6EKLoZsEbzo36QTPxbY/pub

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Današnji State of the Game, patch notes za PTS uglavnom:

https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/551c7e/state_of_the_game_september_29th/

https://www.twitch.tv/thedivisiongame/v/92012088

BTW, Blind set postaje Banshee, DZ set:

B.L.I.N.D. becomes Banshee:

• 2 Pieces: +20% Dark Zone Currency gained

• 3 Pieces: +10% Damage to targets out of cover

• 4 Pieces: While Rogue, all ammo is completely refilled every 30 seconds. Damage taken from non-rogue players reduced by 10%. While not Rogue, movement speed is increased by 20%. Damage to Rogue players is increased by 10%

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2016 14:11 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

State of the Game od jučer, uglavnom pričaju o tweakanju na PTS-u za patch 1.4:

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Eto kupio igru prošlog vikenda i igra me razduševila imam nekih 23h gameplay-a i teško mi je prestati igrati. Već dugo me nije ovako privukla neka igra. Sad razmišljam uzeti Season pass pa da totalno zaglavim

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Division in real life (parodija):

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

SOTG od jučer u blog formi:

http://tomclancy-thedivision.ubi.com/game/en-GB/news/detail.aspx?c=tcm:154-271414-16&ct=tcm:148-76770-32

Week 4 što je sad na PTS-u je 99% release candidate za 1.4. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

PTS se zatvara sutra u 10h ujutro po našem vremenu.

Ima timer na official stream-u:

https://www.twitch.tv/thedivisiongame

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Lik je napravio kompletni popis promjena 1.3 na 1.4 (misije, nagrade itd.):

https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/5833ja/pts_screenshot_information_for_people_without/

Također, sa 1.4 bi se bossovi u ne-DZ trebali respawnati svaka 4 sata, evo mapa sa lokacijama:

http://i.imgur.com/65a8ZSy.png

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

widdz testira štit na PTS-u:

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Službeni upitnik od Massive-a, za one koji su igrali PTS.

Koje ste skillove koristili:

https://www.surveymonkey.com/r/tdptsskills

Forum link: http://forums.ubi.com/showthread.php/1508700-PTS-Skills?p=12007612&viewfull=1#post12007612

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Službeno rečeno na SOTG stream-u, patch 1.4, na svim platformama službeno izlazi 25.10.2016.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

SOTG Highlights:

Full SOTG:

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pitanje za vas koji igrate Division da li vam se zna desiti da se igra smrzne i jednostavno zablokira. Meni zadnjih pet dana svaki put nakon nekih sat vremena igra se smrzne, bez problema izađem iz igre sa WinKey ili Ctrl+Alt+Del, temperatura grafe je oko 70 stupnjeva, kad izađem već oko 55, tako da mislim da grafa nije, a i već imam oko 40 sati igranja i prije nije ništa radilo čudno. Imao sam drivere 16.8.2 sad sam dao zadnje 16.10.2 i opet isto, oko sat vremena i zamrzne mi se slika, zvuka nestane i to je to.

Eto molio bi za pomoć ako netko ima nešto pametno za savijetovati. Hvala unapred.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

decki javite molim vas da li je 1.4 donio ikakve velike promjene na bolje da li se sada isplati igrati ;) 

EDIT: jer igru nisam upalio već mjesecima 

Team32Ipe77
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2016 21:03 (Ipe77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MasterOfDisaster kaže...

Pitanje za vas koji igrate Division da li vam se zna desiti da se igra smrzne i jednostavno zablokira. Meni zadnjih pet dana svaki put nakon nekih sat vremena igra se smrzne, bez problema izađem iz igre sa WinKey ili Ctrl+Alt+Del, temperatura grafe je oko 70 stupnjeva, kad izađem već oko 55, tako da mislim da grafa nije, a i već imam oko 40 sati igranja i prije nije ništa radilo čudno. Imao sam drivere 16.8.2 sad sam dao zadnje 16.10.2 i opet isto, oko sat vremena i zamrzne mi se slika, zvuka nestane i to je to.

Eto molio bi za pomoć ako netko ima nešto pametno za savijetovati. Hvala unapred.

Testiraj si memoriju i/ili probaj napraviti repair igre.

Ipe77 kaže...

decki javite molim vas da li je 1.4 donio ikakve velike promjene na bolje da li se sada isplati igrati ;) 

EDIT: jer igru nisam upalio već mjesecima 

Da.

Igra se sad može i solirati, te je relativno lako doći do bolje opreme, u svim aktivnostima.

13 godina
neaktivan

sto da ja zakljucim neznam sad se dvoumim dal probati ili ne 

Team32Ipe77
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice