skidam ti kapu. još ako je na heroic... svaka ti čast što možeš izdražat 1 sat inkurzije za 2 itema. moj naklon do poda... :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
e i da ako kome treba grindat lone star backpacke na HVT weekly... samo se meni javite, ja ih uvijek dobijem i kao nagradu i kao drop od šefa 268 lvl svi naravno skoro pa super roll. :D
Vrjeme je da se vratim....
Kaj je s hakerima i gličerima?

Vrjeme je da se vratim....
Kaj je s hakerima i gličerima?
Ne znam kolko dugo nisi u igri, od 1.3 nema baš tolko novog al ipak ima promjena. Imaš Underground koji je nakon nekih 25 levela malo repetitivan, a i neide mu u prilog što je loot večim dijelom B.L.I.N.D. i FireCrest, ipak zabavno za 10ak sati igranja. Zatim nova inkurzija, koja je po meni najbolja do sad u smislu mehanike, čak i loota (osim ako tražiš 1.1. setove, onda ti Falcon Heroic ne gine). 268 gear i 229 oružja; Alfa Bridge i Reclaimer su relativno dobri setovi, X-45 pištolj je u rangu s ostalim oružjima, g36 assault je uz bok, možda malo bolji od LVOA-C, a SVD (iliti Dragunov) malo slabiji od m1a.
Gličera nema previše, hakera još možeš sresti u DZ-u... DZ meta je uz tanktician postao sentry + shotgun ili m1a (možeš one- ili twoshotat ljude)...
mislim da sam sve važno nabrojio
Da ličera više nema osim kaj je najnoviji sa Dead-eye koji opet staka oružje sa onim brzim mjenjanjem pa te lik one-shota u DZ itd, glichvision i nema mu tu popravka -- svako malo neki glich, bilo ono sa dps-om pa sa reclamer-om pa sa alpha brigeom pa sad ovo i ko zna koliko u međuvremenu, dz je infestiran sa hackerima - najnovija fora magic bullet ( računa 1 metak ko 4 ) itd.. Probaj se rogue-at malo pa buš brzo skužio nakon kaj zabiš neku ekipu par puta kak ti uleti neko sa čitom koji te odjedno oneshoota ili te ubije u 2-3 frame-a bez obzira kaj si zgiran 95% a ti njemu radiš nikakav dam. itd..itd.. sve manje volje imam

Ti si bogami jedni pametan ;)
nadam se da bum se i ja opametio uskoro..
Kad igram, igram Underground i PvE. DZ ne ulazim više uopće...
Odradili smo sve Inkuzije na Heroic!
Nas opet DZ jučer ispizdio, više ga vikendom ne igram - to je nenormalno koja je količina hack-era, od kako su ono deadeye popravili bilo je ok dan-dva možda 1-2 hakera dnevno ali jučer svaka druga grupa ima nekog ko koristi aim-bot na smg-u ili magic-bullet ( ili kak se vec zove ) na m1a+deadeye
baš više teško nalazim razlog da zaigram The Division :(
Sutrašnji update će proširiti dropove Underground-a, tj. svi setovi će se dobivati iz Undergrounda!
http://forums.ubi.com/showthread.php/1475294
Sutrašnji update će proširiti dropove Underground-a, tj. svi setovi će se dobivati iz Undergrounda!
http://forums.ubi.com/showthread.php/1475294
mogli bi to napravit i sa HVT... a ne da samo lonestar dobivam
pozdrav raja, mozel neko da mi kaze molim vas da li cu moci pokrenuti the division na slj. konfiguraciji i na kojim postavkama, ako necu moci, da djabe ne dajem 30 eura za igricu, hvala vam unaprijed
windows 10 64-bitni
grafika gtx 750 2gb ddr5
procesor i5 4440 3.1 GHz
ram 8 gb
pozdrav raja, mozel neko da mi kaze molim vas da li cu moci pokrenuti the division na slj. konfiguraciji i na kojim postavkama, ako necu moci, da djabe ne dajem 30 eura za igricu, hvala vam unaprijed
windows 10 64-bitni
grafika gtx 750 2gb ddr5
procesor i5 4440 3.1 GHz
ram 8 gb
Radit će na medium (1080p) i dalje izgledati pristojno.
FPS će vjerojatnopadati povremeno jako nisko, ali u većini slučajeva bi ti trebao biti dovoljan.
jel ima neko da bi posudio igru dan-dva da probam kako radi,a mozda i kupim igru od nekog forumasa ako je za prodaju.
Ne znan za ostale al ja vise ta videa niti ne gledan od kad je izaša bf1
Sad nisam u mogućnosti pogledati video jer sam na poslu (kod kuće se ne sjetim), ali zanima me samo jedna informacija. Da li su u proteklih nekoliko mjeseci spomenuli implementaciju anti-cheat engine-a i ako da, kada?
Sad nisam u mogućnosti pogledati video jer sam na poslu (kod kuće se ne sjetim), ali zanima me samo jedna informacija. Da li su u proteklih nekoliko mjeseci spomenuli implementaciju anti-cheat engine-a i ako da, kada?
Anti cheat engine navodno postoji u igri, realno bilo je i banova (i to dosta), ali sumnjivih igrača ima hrpa.
U samom videu se samo spominje da o DZ-u uopće nisu pričali, nego da sa 1.4 žele posložiti gear i protivnike u neke smislene granice, slično kao kad se lvlaš do 30 (tu se uglavnom svi slažu da je OK iskustvo), te da razlike među opremom ne bi trebale biti više toliko drastične kao što su sada, te da će dropovi biti smisleniji, tj. da i kao solo igrač možeš igrati skoro sve i naletjeti na upgrade.
Jako zanimljive stvari su spomenute u zadnjem SoTG (npr. moći će se postaviti lvl "svijeta" u 1.4):
https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/52v1yd/state_of_the_game_september_15th/
Kad bude video, stavit ću
Za one kojima se nada čekati da Tom stavi video, evo cijeli SoTG
Nisam igrao od izlaska undergrounda, pa me zanima koji je najbolji set 4+2 i kaj od oružja valja?
Nisam igrao od izlaska undergrounda, pa me zanima koji je najbolji set 4+2 i kaj od oružja valja?
Za solo, uglavnom 4 Sentry + 2 Final Measure (ili Tactician), ali za grupnu igru i hrpa ovih drugih setova je OK.
Ja na jednom liku imam Sentry, na drugom Tactician + 2 Final Measure, na trećem 4 Lonestara + Savage rukavice i neki chest, na četvrtom neku kombinaciju Firecresta i još nekog seta. Nisam baš igrao neko vrijeme pa se ne sjećam točno.
5 Sentry + Savage rukavice mislim da je najbolji set trenutno, 4 reclaimera + 2 tacticiana kao suport je odličan. Ako igraš s ekipom večina setova je ok. Oružja možeš birat kaj god želiš. M1A je još uvijek najjači, al možeš koristiti i SVD, G36, PP19, SASG, L86... naravno govorim o PvE
5 Sentry + Savage rukavice mislim da je najbolji set trenutno, 4 reclaimera + 2 tacticiana kao suport je odličan. Ako igraš s ekipom večina setova je ok. Oružja možeš birat kaj god želiš. M1A je još uvijek najjači, al možeš koristiti i SVD, G36, PP19, SASG, L86... naravno govorim o PvE
zašto 5 sentry, pa nema peti buff ili?