Tom Clancy’s The Division PC

poruka: 2.435
|
čitano: 249.283
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

To sam i mislio nego sam malo krivo/nepotpuno izrazio. Season pass su samo dlc-ovi bez osnovne igre. Srry  

Battlenet ID: Mogy#2560
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.7.2016 22:58 (Baldurion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mijenjam The Division Gold Edition sa likom blizu max levela (uz gold ediciju sve nadolazece ekspanzije su besplatne) - https://www.origin.com/en-ie/store/buy/tom-clancys-the-division/pc-download/base-game/gold-edition

Zanimaju me CS:GO skinovi pa mi se slobodno javite preko STEAM-a   http://steamcommunity.com/id/Bonappetit24

0 0 hvala 0
17 godina

State of the Game Highlights, 5.07.2016, najviše se vrti oko PS4 patch-a:

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Tom Clancy’s The Division PC

Ako koristiš assault rifle G36 to je normalno zbog talenta Focused, a ako je ne koristiš onda je BUG.

17 godina

No comment.

Ako sam dobro shvatio, X-45 pištolj i Sentry, vjerojatno i rukavice koje dižu 25% damage za HS sa pištoljem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kad Hamish Bode igra Heroic Falcon Lost (manje više svaki put je na istom mjestu, ali nebitno) i team koristi Reclaimer bug...

Ah da, Breezy zapravo priča o 3 FireCrest + 3 Predator's Mark:

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

sad sam uletio na reclaimera... frca sve u pm... kao da je vatromet

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

sad sam uletio na reclaimera... frca sve u pm... kao da je vatromet

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
TomoR kaže...

No comment.

Ako sam dobro shvatio, X-45 pištolj i Sentry, vjerojatno i rukavice koje dižu 25% damage za HS sa pištoljem.

Vidio sam taj post na redditu ujutro i odmah isprobao, first wave x-45 (180k DPS), 5 sentry, savage rukavice s pistol damage (nemam decisive trenutno) i mogu reč da je brutalno. Jedino mi nije jasno u videu kakvom brzinom on ispaljuje metke, izgleda ko da ima neki macro za LMB...

Engage...
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2016 18:48 (Jean-Luc Picard).
17 godina

Ako koga zanima, jučer sam nadogradio komp na 16GB RAM i Gigabyte GTX1070 Gaming G1.

Sve mi je na stock-u, tj. ništa nije dodatno clockano (proc mi ide na 3,8GHz automatski, grafa se isto auto-clocka malo gore, s obzirom da je takav model). Igram na 1920x1080.

Bacio sam sve na Ultra + detalje u igri na 100% gdje je bilo manje (uglavnom igram sa 60 FPS ingame lock-om), dok nije bilo lockano FPS se vrtio od 80-120. Grafa kod toga ne probija 65°C.

Imao sam frame drop na 45 ukupno dva puta, jednom na Lincoln Tunnel Challenge kad se loadala nova grupa mobova i jednom u DZ-u, na "staroj" GTX770 takve stvari su se puno češće događale.

Ukupno sam zadovoljan, malo ću se igrati sa postavkama, pa možda i te dropove riješim (iako imam dojam da je to više problem igre, pa čak i CPU-a u mom slučaju) nego grafičkih postavki.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koja je cijena te gtx1070?

16 godina
TomoR kaže...

Zasto ne clockas proc kad imaš sve uvjete? Na 3.8Ghz ti procesor ne ide kad su sve jezgre opterećene nego na manje. Uz par klikova ga digneš na najmanje 4.2Ghz bez problema.

Kanter PROO
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.7.2016 13:26 (RePlaY).
16 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Ukupno sam zadovoljan, malo ću se igrati sa postavkama, pa možda i te dropove riješim (iako imam dojam da je to više problem igre, pa čak i CPU-a u mom slučaju) nego grafičkih postavki.

ja još uvijek ne kužim te dropove i intel procesore na diviziji. ja još niti jedan jedini drop vidio nisam. naletim na tu i tamo neku maglu sa puno svijetla pa fps padne, hebiga takva je to scena. ali svudje drugdje 99% igre sve fluidno.

17 godina
Mlitavi kaže...

Koja je cijena te gtx1070?

Uzeo sam ovu: http://www.adm.hr/product.asp?product=graficka-kartica-gigabyte-geforce-gtx-1070-g1-gaming-8-gb-ddr5-256-bit-18228008-mhz&code=62640ADM

RePlaY kaže...

Zasto ne clockas proc kad imaš sve uvjete? Na 3.8Ghz ti procesor ne ide kad su sve jezgre opterećene nego na manje. Uz par klikova ga digneš na najmanje 4.2Ghz bez problema.

Znam, igrat ću se malo s tim, ali davno kada sam ga kupio, na 4GHz mi se dosta bio grijao, dok nabavim vodeno/bolji cooler (ovaj Scythe Mugen 2 me stvarno već dugo služi) onda ću ići na to. Za sada nisam imao stvarne potrebe. Mogao bih staviti push/pull i na ovaj cooler (čak sam kupio i one nosače za cooler ako se ne varam...)

ranko091 kaže...

ja još uvijek ne kužim te dropove i intel procesore na diviziji. ja još niti jedan jedini drop vidio nisam. naletim na tu i tamo neku maglu sa puno svijetla pa fps padne, hebiga takva je to scena. ali svudje drugdje 99% igre sve fluidno.

Možda igra stvarno dobro koristi osam jezgri? Osim toga, nisu problem scene s efektima, također u DZ-u ti uglavnom dropa zbog ingame VoIP-a, da li ga ti možda imaš isključenog?

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.7.2016 14:17 (TomoR).
16 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Možda igra stvarno dobro koristi osam jezgri? Osim toga, nisu problem scene s efektima, također u DZ-u ti uglavnom dropa zbog ingame VoIP-a, da li ga ti možda imaš isključenog?

voip je uključen, ali samo push to talk. tako da mogu tu i tamo random ljudima reć nešto ako ne čitaju chat.

iako kad razmislim i frend se isto žali na to kad igra ekipno da mu šteka igra. baš ću mu reć nek proba voip do kraja isključit.

17 godina

Malo sam čituckao, kaže ekipa da Division sve core-ove koristi maksimalno što može i da se desi framedrop kada zauzeće CPU dođe do 100%. Neki rješavaju to da makni affinity sa jednog core-a, no onda ukupno igra radi sporije, ali bez tih velikih frame drop-ova.

Mogu živjeti sa drop-om frame-ova jednom u 2-3 sata igre, neki s kojima igram u nekim DZ instancama imaju velikih problema po tom pitanju, pa moramo mijenjati server.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Miracool kaže...

Mijenjam The Division Gold Edition sa likom blizu max levela (uz gold ediciju sve nadolazece ekspanzije su besplatne) - https://www.origin.com/en-ie/store/buy/tom-clancys-the-division/pc-download/base-game/gold-edition

Zanimaju me CS:GO skinovi pa mi se slobodno javite preko STEAM-a   http://steamcommunity.com/id/Bonappetit24

AKTIVNO: Jos uvijek trazim da se neko javi :)

17 godina

Maintenance od jutros bi trebao promijeniti slijedeće:

• Reduced the base damage of all G36 Assault Rifles by 15%.
  • Fixed a bug where named weapons could not have their talents recalibrated.
  • Fixed a bug where the Megamap would not open for some players.
  • Fixed a bug where using the Evacuation Point in Underground before the new Objective Notification has appeared caused the mission UI to break.
  • Fixed a bug where the AlphaBridge Gloves could miss some of their attributes.

Note: this change is retroactive, which means that all attributes on existing AlphaBridge Gloves will be rerolled.

• Fixed a bug where the game music would stop completely when logging out while inside an Incursion.

• Fixed a bug where recalibrating the last Talent on the PP-19 submachinegun would not yield a free Talent.

• Fixed a bug where the Sentry Gear Set bonus would incorrectly apply when using The Showstopper automatic shotgun.

• Fixed a bug where using a Signature Skill could cause the visual effect to be applied to all nearby players (not just group members).

• Fixed a bug where weapon talents could stack indefinitely while using the Alpha-Bridge Gear Set 4-piece bonus.

• Fixed a bug where recalibrating weapon talents would yield a random bonus, instead of the one selected in the UI.

• Fixed a bug where players would die when returning to certain missions after respawning in a safe house.

• Fixed a bug where PC players would be able to use multiple consumables at the same time.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
TomoR kaže...

Maintenance od jutros bi trebao promijeniti slijedeće:

• Reduced the base damage of all G36 Assault Rifles by 15%.
  • Fixed a bug where named weapons could not have their talents recalibrated.
  • Fixed a bug where the Megamap would not open for some players.
  • Fixed a bug where using the Evacuation Point in Underground before the new Objective Notification has appeared caused the mission UI to break.
  • Fixed a bug where the AlphaBridge Gloves could miss some of their attributes.

Note: this change is retroactive, which means that all attributes on existing AlphaBridge Gloves will be rerolled.

• Fixed a bug where the game music would stop completely when logging out while inside an Incursion.

• Fixed a bug where recalibrating the last Talent on the PP-19 submachinegun would not yield a free Talent.

• Fixed a bug where the Sentry Gear Set bonus would incorrectly apply when using The Showstopper automatic shotgun.

• Fixed a bug where using a Signature Skill could cause the visual effect to be applied to all nearby players (not just group members).

• Fixed a bug where weapon talents could stack indefinitely while using the Alpha-Bridge Gear Set 4-piece bonus.

• Fixed a bug where recalibrating weapon talents would yield a random bonus, instead of the one selected in the UI.

• Fixed a bug where players would die when returning to certain missions after respawning in a safe house.

• Fixed a bug where PC players would be able to use multiple consumables at the same time.

Dokle !?!?!  stalno guženje po DZ od strane ljudi koji zloupotrebljavaju loš KOD igre ??  pa to više ne znam da li da ih zovem hackerima ili jednostavno jadnom igrom, jucer mi je 4 takva uzelo god roll marine 90 shootgun i ubilo još 50 ljudi u pol sata u dz05/06, pokupili supply dropove i okrali pitaj Boga koliko ljudi - takvi ne trebaju ni farmat npc-eve nego farmaju nas jadnike, baš mi je već pun q. igre pomalo....

16 godina
neaktivan
VooDooZg kaže...
TomoR kaže...
...

Dokle !?!?!  stalno guženje po DZ od strane ljudi koji zloupotrebljavaju loš KOD igre ??  pa to više ne znam da li da ih zovem hackerima ili jednostavno jadnom igrom, jucer mi je 4 takva uzelo god roll marine 90 shootgun i ubilo još 50 ljudi u pol sata u dz05/06, pokupili supply dropove i okrali pitaj Boga koliko ljudi - takvi ne trebaju ni farmat npc-eve nego farmaju nas jadnike, baš mi je već pun q. igre pomalo....

http://vignette1.wikia.nocookie.net/epicrapbattlesofhistory/images/e/e4/Sheldon_Cooper_there_there.gif

:D

17 godina

Brzinski recap današnjeg SOTG (video će vjerojatno ubrzo):

https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/4sg4mc/quick_and_dirty_live_log_of_the_state_of_the_game/

Uglavnom, devovi priznaju da su NPC-evi prejaki i da moraju "poraditi na tome".

EDIT:

Patch je navodno oko 1,5GB.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2016 12:46 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kaže lik da su ovo AlphaBridge rukavice nakon fix-a - s obzirom da jedine koje sam ja dobio nisu imale main stat, ajde da vidimo šta će od njih ispasti:

https://gyazo.com/fe3c2c16962b3ca88ff627161e5f8896

Ahahaha, ovaj sad ima preko 1200 Stamine na njima:

http://imgur.com/a/jL4jK

Ali liku koji je imao 2 mainstata, sad rukavice nemaju ni jedan main stat, xD:

http://imgur.com/l5gcLoI

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2016 14:42 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo i današnji SOTG video:

EDIT:

Ahahaha, na kraju:

StreamerHouse: "Please add a pony into the game!"

Yannick: "Yes, I can do that. I will release it and after that nerf it."

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2016 17:08 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

a G36 osim kaj su brutalno nerfali napravili su i ninja nerf - sad kicka ko kobila i maltene je neupotrebljiv na 20+ metara, i to sa stab. talentom 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
VooDooZg kaže...

a G36 osim kaj su brutalno nerfali napravili su i ninja nerf - sad kicka ko kobila i maltene je neupotrebljiv na 20+ metara, i to sa stab. talentom 

Da, a to su "slučajno" zaboravili navesti u patch notesima:

https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/4sjf2r/does_g36_seem_like_it_have_more_recoil_after_patch/d5aawfi

EDIT:

BTW, kaže neki lik u YT komentarima da na PC-u i dalje radi makro za sve Consumable odjednom za Reclaimer-a - vi koji ga imate, ste probali nakon patch-a?

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2016 11:32 (TomoR).
17 godina

Kaže lik, našao je način da zabavlja sebe, a očito i druge oko sebe u DZ-u:

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Današnji server maintenance povećava PvP damage za 20% (samo oružja, ne skill-ovi):

http://forums.ubi.com/showthread.php/1471196-Changelog-July-14th-Maintenance?p=11831624&viewfull=1#post11831624

A ovo drugo, valjda je ekipa našla neki glitch spot u Dragon's Nestu?

Here is the list of changes to be implemented with the July 14th maintenance:

• Modified PvP weapon damage modifier so players will deal about 20% more weapon damage to each other (note that this change does not impact skill damage)
  • Added more kill volumes to Dragon’s Nest map. When exiting the map area, characters will be automatically killed
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Season pass owneri, za sada dvaput mjesečno u PvE svijetu (po characteru, ne accountu), će moći se boriti za supply drop - mobovi su lvl 32, a nagrada unutra je ovisno o GS-u s kojim dođeš se boriti za to.

http://tomclancy-thedivision.ubi.com/game/en-GB/news/detail.aspx?c=tcm:154-259002-16&ct=tcm:148-76770-32

Kaže ekipa na PS4 da dobivaju DLC setove iz toga xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Season pass owneri, za sada dvaput mjesečno u PvE svijetu (po characteru, ne accountu), će moći se boriti za supply drop - mobovi su lvl 32, a nagrada unutra je ovisno o GS-u s kojim dođeš se boriti za to.

http://tomclancy-thedivision.ubi.com/game/en-GB/news/detail.aspx?c=tcm:154-259002-16&ct=tcm:148-76770-32

Kaže ekipa na PS4 da dobivaju DLC setove iz toga xD

ma mogu oni bacat loot kakav hoće, ali mene više nervira idiotarija tipa, ako igraš underground dobivaš stvari koje su došle sa undergroundom, ako igraš circle dobivaš samo te iteme, ako igraš falcona dobivaš samo vanila iteme. pa tko je tako blesav da loot tako dijeli.

i sad ja moram grindat Falcona za tactician opremu. a riga mi se igrat više falcon ili ikoju inkurziju.

13 godina
ranko091 kaže...

ma mogu oni bacat loot kakav hoće, ali mene više nervira idiotarija tipa, ako igraš underground dobivaš stvari koje su došle sa undergroundom, ako igraš circle dobivaš samo te iteme, ako igraš falcona dobivaš samo vanila iteme. pa tko je tako blesav da loot tako dijeli.

i sad ja moram grindat Falcona za tactician opremu. a riga mi se igrat više falcon ili ikoju inkurziju.

Moraju staviti da negdje dropa više određenih itema, da znaš što očekivati od tog inkržena, ali mogli bi rotirati malo da ne bude tako monotono... A UG i DZ da možeš dobiti svega podjednako... Btw. ovaj tjedan riješio Falcona 8 puta, a sad još za vikend planiram barem jedno 5,6 runova još...

Engage...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice