Tom Clancy’s The Division PC

poruka: 2.435
|
čitano: 249.388
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

SVD Dragunov, Bison SMG, napokon pravi sistem raid-a, sve manje hackera, kupujem s.p. danas ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

novi set koji dopušta nositi smg sa ballistic shield-om i pojačava ga brutalno - to bu zaimljivo :)  

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Tom Clancy’s The Division PC
VooDooZg kaže...

novi set koji dopušta nositi smg sa ballistic shield-om i pojačava ga brutalno - to bu zaimljivo :)  

Netko je spomenuo da baš tog seta još neće biti sa 1.3.

13 godina
TomoR kaže...
VooDooZg kaže...

Netko je spomenuo da baš tog seta još neće biti sa 1.3.

Znam ali će doć - kad tad ;)

14 godina
neaktivan

Zasto cekati 1.3 kad vac sada mozes igrati ballistic shield + bilo koje oružje.

0 0 hvala 0
13 godina

niko nije ovo primjetio, moja sljedeca assaultica :)

12.8k na 2800 firearms i još 1000rpm po def - wtf :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2016 15:11 (VooDooZg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
VooDooZg kaže...

niko nije ovo primjetio, moja sljedeca assaultica :)

12.8k na 2800 firearms i još 1000rpm po def - wtf :)

je ali pogledaj mu acc... ima da padaju meci 30 metara u krug od mete. acc ako nije negdje na 75% zaboravi na HS-ove iz daljine. za blisku borbu je ok, ali opet na pvp ne radi pa beskorisno.

13 godina

pa imaš minimalno 20-30% na držaću i imaš 20-30% na muzzle-u, ak to nije dosta imaš opciju i na optici staviti headshoot dam i acc.  tak da nema brige -  a pvp ili ne, pa nema ni sad assault nikakve dodatne bonuse pa se da jako fino igrati s njim u pvp-u a pogotovo kad ima ovakav dam i rof, ovaj je ko m4 ili LVOA-C na steroidima :) 

16 godina
neaktivan
VooDooZg kaže...

pa imaš minimalno 20-30% na držaću i imaš 20-30% na muzzle-u, ak to nije dosta imaš opciju i na optici staviti headshoot dam i acc.  tak da nema brige -  a pvp ili ne, pa nema ni sad assault nikakve dodatne bonuse pa se da jako fino igrati s njim u pvp-u a pogotovo kad ima ovakav dam i rof, ovaj je ko m4 ili LVOA-C na steroidima :) 

moraš malo matematiku razradit. ako početni acc je 25- 30 % (znači base acc), i ti mu nadodaš 50%, to je samo 12,5 - 15 % više. ti mu moraš dodat barem 100 - 150 % acc moda da doguraš na 75% acc.

17 godina

Ako tko još nije uspio skupiti blueprinte a misli da mu trebaju, u DZ03 su ponovno na red došli AUG i M1A!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ranko091 kaže...
VooDooZg kaže...

moraš malo matematiku razradit. ako početni acc je 25- 30 % (znači base acc), i ti mu nadodaš 50%, to je samo 12,5 - 15 % više. ti mu moraš dodat barem 100 - 150 % acc moda da doguraš na 75% acc.

To stoji u matematici i zdravoj logici ali u ovoj igri malo što ima veze s tim, treba vidjeti da li zbraja ili dodaje u igri jer druge stvari zbraja svakak -- ali stoji ova tvoja ;)

16 godina
neaktivan
VooDooZg kaže...
ranko091 kaže...

To stoji u matematici i zdravoj logici ali u ovoj igri malo što ima veze s tim, treba vidjeti da li zbraja ili dodaje u igri jer druge stvari zbraja svakak -- ali stoji ova tvoja ;)

ma već sam jaa to probao. sniperi imaju oko 50% početni. sa talentom za acc doguraju do 75. i plus 2 moda. dođe oko 90% cca. acc modovi su oko 21,5 - 22 cca max sto sam vidio. valjda su to namjerno da nemožeš imat na sniperu 100%. a i skill talent na oružjima su oko 47% max. što sam vidio.

17 godina

Navodno "stara" tj. trenutna oružja ostaju kao što jesu sada, tj. SMG-evima će ostati Crit chance - samo nova oružja nakon patch-a će dobivati nove bonuse (SMG -CHD, AR - armor damage, LMG - out of cover damage):

Ali, uzeti sa trunkom soli.

EDIT:

State of the Game, bit će weapon recalibration!

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2016 13:25 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TomoR kaže...

EDIT:

State of the Game, bit će weapon recalibration!

šta? talente? jer to bi bilo zanimljivo. već sam pobacao 100-tinjak 204 dobrih stvari zbog groznih talenata.

17 godina
ranko091 kaže... 

šta? talente? jer to bi bilo zanimljivo. već sam pobacao 100-tinjak 204 dobrih stvari zbog groznih talenata.

Ako ne lažu, jedan weapon talent će se moći zamijeniti!

16 godina
neaktivan
TomoR kaže...
ranko091 kaže... 

Ako ne lažu, jedan weapon talent će se moći zamijeniti!

sad imam 2 milijuna, znači moram još skupit ako ću morat i oružja počet kalibrirat.

17 godina

Neke zanimljive, nepotvrđene stvari za patch 1.3; znat ćemo sutra bolje:

http://forums.ubi.com/showthread.php/1465323-I-ve-just-been-playing-with-the-Developer-amp-it-was-Amazing!-Some-things-u-need-2-know

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

"*Gear sets will come with a guaranteed mod slot now with Chest pieces always dropping with 2 mod slots."

e da i još bitnije

"3 Gold div. tech -> Gold Material of your choice"

NAPOKON

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2016 10:49 (VooDooZg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Komentar patch notes-a, s igranjem Dragon's Nest-a u pozadini:

Službeni patch notes:

http://tomclancy-thedivision.ubi.com/game/en-GB/news/detail.aspx?c=tcm:154-256432-16&ct=tcm:148-76770-32

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Serveri su up, vidim da ekipa na live igra novu Inkurziju, i bar ovi na Xbox-u Underground (ima nešto reporta da ekipu sa Gold edition izbacuje, da kao nemaju Underground)

EKipa kaže da u DZ05/06 230+ bracket-u chestovi su sada jako isplativi za otvoriti:

http://i.imgur.com/JOJq8hR.png

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2016 12:50 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

danas stavim dva blind seta na sebe +20% crit dmg na pulsu. bacim puls. umjesto da mi dmg naraste on padne. pa ono. jel to meni ili je to 1.3 super bug.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ranko091 kaže...

danas stavim dva blind seta na sebe +20% crit dmg na pulsu. bacim puls. umjesto da mi dmg naraste on padne. pa ono. jel to meni ili je to 1.3 super bug.

Lol, još nisam probao. 

A kako su ti se promijenili ostali stats-i sa stavljanjem B.L.I.N.D. itema na sebe?

16 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Lol, još nisam probao. 

A kako su ti se promijenili ostali stats-i sa stavljanjem B.L.I.N.D. itema na sebe?

a vjerovatno ništa. jer radi samo na pulsu.

17 godina

Ovi su završili Heroic Underground 3 faze, sa svih 5 direktiva! 12kXP!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Ovi su završili Heroic Underground 3 faze, sa svih 5 direktiva! 12kXP!

lako tako, neka im uleti misija sa timerom na 20 minuta. sat vremena mogu i ja kempat.

17 godina

Ekipa je otkrila način kako da aktivira više od jednog consumable-a sa Reclaimer setom, a navodno zahvaća i ostale ne-Rogue igrače oko sebe (koji nisu u team-u Reclaimer usera).

Kažu da grupe u DZ-u rasturaju s tim bug/glitch-om:

https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/4qpuz2/reclaimer_set_is_broken_massive_please_fix/

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Moze mi neko objasniti sta je season pass,zelim da kupim igru preko nuuvem pa ima gold edition koj sadrzi season pass ili da uzmem standard verziju.

Hvala!

0 0 hvala 0
14 godina
zoco kaže...

Moze mi neko objasniti sta je season pass,zelim da kupim igru preko nuuvem pa ima gold edition koj sadrzi season pass ili da uzmem standard verziju.

Hvala!

Season pass ti je igra sa svim ekspanzijama tj dlc-ovima. Ja bi za početak na tvom mjestu uzeo standardnu verziju igre i isprobao da li će mi se svidjeti pa tek onda kupio i season pass, da ne bacaš novac bezveze :)

Battlenet ID: Mogy#2560
17 godina
Baldurion kaže...
zoco kaže...

Hvala!

Season pass ti je igra sa svim ekspanzijama tj dlc-ovima. Ja bi za početak na tvom mjestu uzeo standardnu verziju igre i isprobao da li će mi se svidjeti pa tek onda kupio i season pass, da ne bacaš novac bezveze :)

Krivo.

Season pass su DLC-ovi, da ga aktiviraš trebaš posebno kupiti osnovnu igru.

Gold Edition je osnovna igra + Season Pass.

13 godina

Kao što je Tom rekao, season pass su prva 3 DLC-a + neki skinovi, outfiti,... Mislim da je najbolje da malo proučiš igru prije, jer po meni se isplati kupiti season pass ako misliš igrat na duže staze. Pripazi samo na nuuvemu da igra nije region lock, jer znam da je bila kad sam ja tražio, jer ako je lockana samo na Brazil nečeš moći aktivirati key

Engage...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice