Tom Clancy’s The Division PC

poruka: 2.435
|
čitano: 249.410
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Tom Clancy’s The Division PC
TomoR kaže...

Voodoo, po tonu tvojeg posta ispada da ja branim ekipu koja koristi čiteve, ali sam manje više siguran da ih ti ne podnosiš isto kao ni ja.

ma jok, svakom normalnom dobrom igraču se diže kosa na glavi ( ona iza ) kad ga neko shebe prevarom na takav način, kažem kad popušim od ekipe koja je bolja od mene onda mi je žao ali mi je i drago jer sam bio u dobrom fajtu i izgubio, drugi put ću biti bolji i odigrati bolje ali kad zalegnem jer je neko nesposoban igrati ovakvu noob-free igru i instalira hack da bi mogao igrati protiv drugih ( masa retarda to još i placa ) onda stvarno podemonim - di su ona vremena kad ti je trebao mozak da igraš igru i kad ti je igra predstavljala izazov tipa kao npr Baldurs Gate serijala ili Fallout 2 itd..itd..  ovo danas ti je dovoljno 5% mozga da igraš a još je i to previše za neke pa hack koriste i onda ti sve tvoje kaj uložiš truda u igru padne u vodu ...

17 godina

Evo, igrali sad malo HVT misije i nekih 3 sata DZ-a, nismo naletjeli na cheatera!

Ali to su rijetke sesije.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

Za Xbox prvi "pravi" DLC navodno izlazi 28.6. Od prije se zna da za PS4/PC izlazi tek mjesec dana kasnije:

http://www.ign.com/articles/2016/06/06/the-division-underground-dlc-release-date-leaked-on-amazon

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Lol, još su ninja nerfali critical hit chance sa pulsom (max je sad 60% bez obzira išao pulse preko toga ili ne).

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Lol, još su ninja nerfali critical hit chance sa pulsom (max je sad 60% bez obzira išao pulse preko toga ili ne).

dobro je to onda. ne moram više dizat critical chance. puls mi daje nekih 38. smg mi ima u startu 25 i već sam preko 60. zamijenit chc modove za acuracy ili rof.

17 godina

Izgleda da, nakon što Overwatch radi perma-banove na "prvom hvatanju" sada će tako navodno i u Rainbow Six: Siege

http://rainbow6.ubi.com/siege/en-GB/news/detail.aspx?c=tcm:154-253722-16&ct=tcm:148-76770-32

Znači, ona rekla-kazala da ne smiju perma ban na prvi prekršaj u The Division zbog nekih zakona i jer je Ubi sjedište u Europi je zapravo bila samo notorna laž i farbanje očiju...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

M pederi su uvijek mogli samo kenjaju i boje se očito izgubiti bazu igraca jer pun k igraca Divisiona koristi neki hack

- drugi problem je sistem detekcije hackera, radi po principu da ti prijaviš a to je način boli glava, da ne pricam da ih je masa u šemi da je jedan od 4 hacker pa kao zarogaš se na ekipu i onda dvojicu skineš iz ekipe a ovaj jedan konstanto kolje sve tvoje u ekipi i ne pada i sad nisi na čisto kak su pali a djeluju ko čiteri itd..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

4 "glavnih" The Division YT-era raspravljaju o patch 1.2:

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Clear Sky challenge mode valjda aktivan od danas (i još neke sitnice):

http://forums.ubi.com/showthread.php/1459514-Changelog-June-9th-maintenance?p=11760852#post11760852

Here is the list of changes to be implemented with the June 9th maintenance:

• Fixed instances of players being teleported automatically to the Safehouse/Checkpoint in some areas of the DZ06 and an electronic store in the Open World
  • Moved the no-respawn zone at the entrance of Clear Sky to reduce the risk of players mistakenly entering the Instance before the group was formed
  • Activated Clear Sky Challenge Mode
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
TomoR kaže...

Slabo im se prodaje Season Pass pa su valjda odlučili reći dosta cheaterima :-)

17 godina

Ovi rusi su izgleda nagearani do bola:

CM Clear Sky za 7:38m

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Kažu da 4x tacti igra na toj inkurziji fino ( ulte se brzo pune ), a za perma ban - šta rec nego napokon - s.p. kupujem ako se uvjerim ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Nema nekih novih "mehanika" koje se mogu iskoristiti? :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2016 10:41 (Teknokyo).
17 godina
Teknokyo kaže...

Ima neke ekipe koja sa mobile cover i dalje prolazi kroz zidove, ali im u Clear Sky-u baš i ne pomaže puno.

Video od zadnjeg State of the Game:

15 godina
neaktivan
TomoR kaže...
Teknokyo kaže...

Ima neke ekipe koja sa mobile cover i dalje prolazi kroz zidove, ali im u Clear Sky-u baš i ne pomaže puno.

Video od zadnjeg State of the Game:

Bah... pa neću ni igrat onda :D

13 godina

Najbrže prodavajuća Ubisoftova igra ima 93% manje igrača nego ih je bilo na izlasku prije 3 mjeseca.

https://twinfinite.net/2016/06/the-divisions-player-count-on-pc-has-dropped-by-93-since-launch/

hype, hype

Ubi bene, ibi patria.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Kad imaju naivne menadžere koji su mislili da nitko ne želi cheatati u njihovim igrama.

17 godina
Tonči kaže...

Kad imaju naivne menadžere koji su mislili da nitko ne želi cheatati u njihovim igrama.

Pola ljudi je odustalo zbog cheatera, pola jer nema nikakvog single player end-gamea osim farmaone jednog te istog.

Logično je za očekivati da broj igrača opada, tako je i u svim drugim igrama, čak i onima koje ne muče cheateri. Pogotovo onima koji nemaju nikakav endgame.

17 godina

Službeni trailer za Underground DLC:

BreezyPeazy reakcije na isti:

Likebutter ima video sa službenog Ubi eventa, gdje kažu, ako ne lažu, da je release Underground DLC-a 28.06. na XboX One i PC-u!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kažu, da će Underground za PC i PS4, ipak tek 2.8...

http://www.ign.com/articles/2016/06/13/e3-2016-the-division-underground-dlc-release-date-announced

Ali da će sve platforme dobiti patch 1.3 28.6, koji bi trebao dati više stash space-a.

EDIT:

Underground DLC Q&A:

http://wccftech.com/the-divisions-underground-dlc-fully-unveiled-in-developer-qa/

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2016 10:36 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Mislim da je velika većina ovdje odustala od igre :P

Ja prvi se nisam ulogirao od 1.1 patcha..

Bnet: Gaap#2615 - Origin: MRSmith1_Cro - Steam: MRSmith
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Potvrdjeno da na PC dolazi 20.06.2016 .

QuB3 Community Representative  Join DateSep 2015LocationEMEA CRCPosts231
Hey guys,

The Underground expansion will be available June 28th on Xbox One & PC, August 2nd on PS4.

As also stated at the end of the YT video:

Regards
QuB3
Last edited by Ubi-QuB3; Yesterday at 09:16 PM.

0 0 hvala 0
17 godina

SkillUp priča o onome što zna za sad:

Kaže da će danas imati hands-on na Underground content-u na ubi štandu, pa se nadajmo da će imati neke konkretnije informacije za sutra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Teaser trailer za drugi DLC, Survival:

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Po onome šta je pokazano na E3, bit će sa Underground GS229 oružja, protivnici će dobiti Skill Jammer-e, Heroic lvl će biti na Inkurzijama (navodno lvl 35 mobovi) - Underground će imati svoj XP sistem (navodno što "dublje" ideš bit će sve jači protivnici ali i nagrade bolje - te će biti posebni Underground vendor zbog kojeg se isplati lvl-at u Underground-u):

https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/4o42q2/media_underground_gameplay_e3/d49g4ja

Balans oružja, inače, uključuje da će sa SMG-eva maknuti dodatni CHC!

Nešto o novim setovima (kao da ih i sada nije već previše) - s time da ima slika sa GS268 set itemima...

https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/4o4wqh/new_13_gearset_blind/

Underground video hands-on:

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Sve to super zvuči i izgleda, ali nakon što skupiš svu tu silnu dobru opremu i proliješ krv da prođeš te underground levele... recimo da se poželiš malo isprobati u DZ PvP-u. Uđeš, i od ukupno 500 igrača što je ostalo od playerbase-a na PC-u dobiješ rape od strane čitera. Izađeš i prestaneš igrati.

Ova igra je vjerojatno puno bolja trenutno na PS4/XBOne. Žao mi je jer sam ispucao 200+ sati u njoj prvih mjesec dana od kad je izašla i stvarno me bila dobro "uzela", ali to je realno stanje.

Bnet: Gaap#2615 - Origin: MRSmith1_Cro - Steam: MRSmith
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Promjene na oružjima u 1.3:

SMG - umjesto CHC, dobivaju native CHD (oko 40% vidjeh)

AR - dobivaju enemy armor damage (izgleda do 25%), samo za PvE

LMG - dobivaju ~30% damage protiv protivnika van cover-a

Shotgun - +stagger chance, šansa da "zateturaš" protivnika, radi samo za PvE

"Objašnjenje" za Underground dungeons:

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice