Tom Clancy’s The Division PC

poruka: 2.435
|
čitano: 249.438
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Tom Clancy’s The Division PC
TomoR kaže...
mrsmith kaže...
TomoR kaže...

Znate ovu lokaciju, je'l?

https://imgur.com/a/2ZidR

Jedna od početnih misija :D fora!

Jok, to je Pit u DZ-u.

Šta nije to ona misija s početka gdje ima tih bijelih šatora, kad treba neku snajpericu skinuti na povišenom gore? Pa tamo bude i prvi drone za intelligence skupit?

Bnet: Gaap#2615 - Origin: MRSmith1_Cro - Steam: MRSmith
17 godina
mrsmith kaže...
TomoR kaže...
mrsmith kaže...
TomoR kaže...

Znate ovu lokaciju, je'l?

https://imgur.com/a/2ZidR

Jedna od početnih misija :D fora!

Jok, to je Pit u DZ-u.

Šta nije to ona misija s početka gdje ima tih bijelih šatora, kad treba neku snajpericu skinuti na povišenom gore? Pa tamo bude i prvi drone za intelligence skupit?

Jok.

Evo, izguglao na brzinu da vidiš kako Pit izgleda ingame, pa usporedi s onim slikama od gore. Praktički su točno pogođene staklene kućice (to je valjda lift), stepenice itd.

EDIT:

BTW, NPC-evi sad dropaju agente ko ludi. Možeš na mapi naići na hrpu dropanih stvari, fundsa i ključeva u DZ 201+ bracket-u 

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2016 12:38 (TomoR).
17 godina

Ako se želite malo igrati s teoretskim build-ovima:

https://buildapp.thedivisionintel.net/

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

vratila se smeća prokleta u igru, sad im je nova fora m1a i aimbot + macro na mišu da što mu radi autofire brže i lik samo stisne miš i m1a taga-taga-taga pod max brzinom i sve u glavu - vidim da i npc-eve po dz06 tak čiste uleti grupa od 4 svi sa m1a i rush-aju i tamo autofire i boss se topi..

Pa jel će ovi mutavci više stat tome na kraj ili će zbog straha od toga da izgube 20.000-50.000 čitera na kraju popušiti 10 milja season pass-ova prodanih .., napokon naprave dobru stvar nakon 2-3mj i sad će ovi retardirani retardi opet sjebat DZ i cjelu igru.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ne mogu oni ništa napraviti, jer je igra pogrešno dizajnirana u startu. Server po difoltu vjeruje klijentu, a komunikacija je posve nezaštićena. Ako oni ne napišu iznova server i ostatak mrežnog koda, NIKAD se neće riješiti cheatera. Dobro napisano bi otežalo cheaterima posao, ali bi ih bilo. Ovako nemaju problem (cheateri).

17 godina

Da, ušli u DZ06, gledam ekipa čisti samo tako, probali ih iznenaditi. Ubilo nas tako brzo, nije ni napisalo kojim oružjem...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Čovjek objašnjava, a onda i igra sa Final Measure setom (jede granate ):

Službeni Ubi filmić o DZ-u:

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

da taj je dobar, isprva mi je bio iritantan ali onda sam skužio da dobro kuži matematiku igre - npr ono za Brutal pre1.2 je objasnio u detalje sve ..

17 godina

Ako ikoga još zanima, za Clear Sky nije "izdan" Challenge mode sa današnjim maintenance-om.

Navodno žele prvo popraviti novi wallbreach/teleport glitch sa mobile cover-om (koji sam vidio kako radi i samo sam se počeo udarati po čelu kako je to uopće moguće), jer je ekipa već postala guide-ove kako mimoići cijeli prvi dio u Clear Sky-u, te iz sigurne udaljenosti očistiti Columbus Circle.

EDIT:

Evo i State of the game recap-a:

State of the game 6/2/16 Summary

• Planned hotfixes did not go live due to problems with some of the fixes. In addition, exploits with Clear Sky were found and need to be addressed before the Challenge Mode is released, so that is delayed as well. [UPDATE: Prior to deployment, it has been found that the patch was unsuccessful and has been delayed. As such, today's maintenance will finish early (approximately 12pm CEST). This also means that the deployment of the Clear Sky Challenge Mode has been delayed for the time being as well. We will share more info on when the patch will be deployed and what it contains as soon as we can. Thank you for your patience. http://forums.ubi.com/showthread.php/1457008-Server-Maintenance-June-2nd]
  • Hotfixes for the Daily HVT not reseting are ready but delays as it was part of this hotfix build. This bug is the result of completing a HVT mission purchased by someone else in your party. Doing so will result in your HVT mission not resetting if it is availible again the next day.
  • Hotfix for the DZ06 teleport bug is also ready but delayed for the same reason.
  • The developers are aware of no critical S&D mission zone issue. The fix will require a client fix in patch 1.3
  • The developers are aware of the loading bug with "Clear Sky". The workaround is to wait for a full group before entering the mission area or after CM mode is released you can reset the mission when you have a full group. No solution until patch 1.3.
  • Double UI fix for Xbone is still TBD.
  • Please check forums for the full bug list.

Results from patch 1.2 data :

• HVT and S&D was very successful, 2x more time in the open world (no shit).
  • Move upgrades away from crafting, data supports this. More weapon variety in equipped weapons. Especially shotguns.
  • Lone star drops in HVT is working as intended. Final measure is intended to have high drops in the DZ as well.
  • 7% of all extractions in DZ post patch 1.2 had attempts to cut the rope. 3% were successful and 20% out of that 7% figure died before the rope could be cut.

EDIT:

Evo i jubito:

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.6.2016 14:34 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Sačmarice u patch 1.2, lijepo razrađeno:

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

I jučer i danas maintenance.

Ovo od danas, baš me zanima jesu li stvarno riješili mobile cover glitcheve.

Patch Notes

Here is the list of changes to be implemented during the maintenance of June 03:

• Fixed a bug where High Value Target daily missions would not reset properly
  • Fixed a bug where the final cutscene would only trigger after completing an incursion
  • Fixed instances where Mobile Cover could be used to glitch through walls
  • Fixed a bug that allowed players to skip parts of the Clear Sky incursion
  • Added more kill volumes around Columbus Circle in Clear Sky

Please note that Clear Sky Challenge Mode will not be activated with this maintenance.

Izvor:

http://forums.ubi.com/showthread.php/1457443-Changelog-June-03-2016-Maintenance?s=b1574391ab8f43ee12d5fa4b7df6643a&p=11748676&viewfull=1#post11748676

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

ja od ove igre davno odustao (nakon 43h gameplaya) 

fascinantno da i dalje mobile cover uzrokuje sranja

taj skill od pocetka nema veze s vezom uz toliko covera u igri - jedino kome je taj mobile cover posluzio jest cheaterima.

mislim da mi je ovo zadnja ubifail igra

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Fanu kaže...

taj skill od pocetka nema veze s vezom uz toliko covera u igri - jedino kome je taj mobile cover posluzio jest cheaterima.

Ma svi su odustali, jedino TomoR ne pušta da ovaj thread umre :-)

A šteta, mogla je biti super igra.

14 godina
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ni igra im nevalja oni bi film snimali ahhah 

Team32Ipe77
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.6.2016 21:55 (Ipe77).
14 godina
Bitanga kaže...
Fanu kaže...

Ma svi su odustali, jedino TomoR ne pušta da ovaj thread umre :-)

A šteta, mogla je biti super igra.

Ja odustao od ovog sranja pred ima već skoro 2 mjeseca. Još i uspio prodati za dobre pare key   Prešao sam story line koji je ok bio i malo multiplayera koji je meh bio i to je to. Osobno ne bi nikome preporučio ovu igru.

Battlenet ID: Mogy#2560
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.6.2016 22:47 (Baldurion).
17 godina

Oi narode, isplati li se igrati ovo čudo solo bez ekipe? Nabavio danas igru, doduše za ps4 no kontam da je isti drek...igrao nešto sitno single player jer nemam aktivan ps + pa me zanima isplati li se uopće počinjati igrat ovo sam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
lobotomac90 kaže...

Oi narode, isplati li se igrati ovo čudo solo bez ekipe? Nabavio danas igru, doduše za ps4 no kontam da je isti drek...igrao nešto sitno single player jer nemam aktivan ps + pa me zanima isplati li se uopće počinjati igrat ovo sam.

Kampanja i put do lvl 30 je super, tako da ti se isplati. Mislim da PS+ ne trebaš za online igru (moraš biti online, bar na PC-u), i za "SP" dio.

13 godina

Odinstalirao igru opet ali sad se bome ne kanim vratiti tak skoro - ako njima nije stalo do njihovog produkta ( igre ) zakaj bi ja bio retard koji ce prijavljivati hakere i sve kaj koriste milion i jedan hack i glich koji im igra dopušta -- bilo je super jedno 2-3 tj igra je bila stvarno zabavna u DZ ali sad se opet vratilo da te lik skine dok si pod ultom za 2 sek dok ti njemu ne radiš nikakav dam, i naravano m1a na rafalnoj paljbi sve headshoot itd..itd..  dosta je bilo, ako je njima stalo do toga da zadrže tih par tisuca čitera onda  nek se čiteri igraju sami sa sobom jer igra i tak nema kaj drugo za raditi osim se pvp-at po dz a to je nemoguce kad je svaki 3 aim-boter ili rpm hack ili neki 18-i hack, uvak katasrofalan nije čak ni dayz..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
VooDooZg kaže...

Odinstalirao igru opet ali sad se bome ne kanim vratiti tak skoro - ako njima nije stalo do njihovog produkta ( igre ) zakaj bi ja bio retard koji ce prijavljivati hakere i sve kaj koriste milion i jedan hack i glich koji im igra dopušta -- bilo je super jedno 2-3 tj igra je bila stvarno zabavna u DZ ali sad se opet vratilo da te lik skine dok si pod ultom za 2 sek dok ti njemu ne radiš nikakav dam, i naravano m1a na rafalnoj paljbi sve headshoot itd..itd..  dosta je bilo, ako je njima stalo do toga da zadrže tih par tisuca čitera onda  nek se čiteri igraju sami sa sobom jer igra i tak nema kaj drugo za raditi osim se pvp-at po dz a to je nemoguce kad je svaki 3 aim-boter ili rpm hack ili neki 18-i hack, uvak katasrofalan nije čak ni dayz..

Gdje vi srećete te silne čitere ja ne kužim? Visim po cijele dane u dz, uglavnom dz4 i 5 i sretnem jednog čovjeka svakih 20 min.

Jedini čiter koji me ubio je bio prije zadnja dva dlc i to se tip teleportirao okolo. Jedini čiter kojeg sam vidio.

Mislim da u tim čiterskim pričama ima puno pretjerivanja. Neki ljudi jednostavno igraju jako dobro i imaju jako dobru opremu. Gledam juče tipa 

na tviču, bolesno igra. Protiv petorice i ne mogu ga ubit. Jel to odmah znači da je čiter? 

17 godina
Mlitavi kaže...
VooDooZg kaže...

Gdje vi srećete te silne čitere ja ne kužim? Visim po cijele dane u dz, uglavnom dz4 i 5 i sretnem jednog čovjeka svakih 20 min.

Jedini čiter koji me ubio je bio prije zadnja dva dlc i to se tip teleportirao okolo. Jedini čiter kojeg sam vidio.

Mislim da u tim čiterskim pričama ima puno pretjerivanja. Neki ljudi jednostavno igraju jako dobro i imaju jako dobru opremu. Gledam juče tipa 

na tviču, bolesno igra. Protiv petorice i ne mogu ga ubit. Jel to odmah znači da je čiter? 

Samo mi jedno reci, koliko često ideš Rogue?

Mi koji smo dosta (bili) Rogue, smo ti magnet za one koji misle da su svi Rogue čiteri, pa onda i oni "upale" za neku čudnu pravdu u njihovim očima...

16 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Mi koji smo dosta (bili) Rogue, smo ti magnet za one koji misle da su svi Rogue čiteri, pa onda i oni "upale" za neku čudnu pravdu u njihovim očima...

Ne igram ti ja kao rogue. Radije pomognem nekome i većinu vremena I mind my own bussines 

17 godina
Mlitavi kaže...

Ne igram ti ja kao rogue. Radije pomognem nekome i većinu vremena I mind my own bussines 

Pa evo ti onda odgovora - pokušavaš uopće i ne ulaziti u PvP situacije, kako ćeš onda primijetiti cheater-a?

Ne kažem da trebaš biti Rogue ili ganjati iste (imam i preko 150 Rogue kill-eva), ali ako ni ne ideš u konfrontacije, teško da ćeš ih primijetiti.

Je'l igraš u DZ201+ bracket-u, ili nekom nižem?

16 godina
neaktivan
TomoR kaže...
Mlitavi kaže...

Pa evo ti onda odgovora - pokušavaš uopće i ne ulaziti u PvP situacije, kako ćeš onda primijetiti cheater-a?

Ne kažem da trebaš biti Rogue ili ganjati iste (imam i preko 150 Rogue kill-eva), ali ako ni ne ideš u konfrontacije, teško da ćeš ih primijetiti.

Je'l igraš u DZ201+ bracket-u, ili nekom nižem?

Ali rekao si u biti ono što ja govorim. Da ljudi vide čitere kad ih i nema.  Ako si ti tako dobar, odmah te prozovu čiterom jer

je u toj igri jedna opća psihoza da je u dz 90% čitera.

E sad, što taj netko možda onda upotrijebi neki hack da te ubije.... to vjerojatno nije nešto što se tako često dešava.

Ne moram ja ulazit u konfrontacije. Onaj koji vara, naći će me tako i tako. Kao i taj lik što se teleportirao po mapi.

Nisam bio niti blizu njega. Odjedom se pojavio iza leđa i ubio me jednim metkom. Ali ok. Razumijem što hoćeš reći.

Veća je šanša da ćeš naletit na nekoga tko vara ako briješ na pvp.

Igram u 161-200. Zadnje vrijeme u dz5, 4. Najmirnije je. Prije sam bio često u dz1-3, ali kažem, tad sam jednog jedinog

lika vidio da je koristio hack. 

17 godina
Mlitavi kaže...

Igram u 161-200. Zadnje vrijeme u dz5, 4. Najmirnije je. Prije sam bio često u dz1-3, ali kažem, tad sam jednog jedinog

lika vidio da je koristio hack. 

Čiteri se uglavnom vrte u "najjačem" bracket-u, tako da ti vjerujem da ih u 161-200 ima manje.

Gle, ima nekih za koje sam jako sumnjao da su čiteri pa i ih i nisam raportao, ali onih 10-15 100% očitih sam morao raportat...

13 godina

Ja sam se pomirio s tim da u Divisionu nema nikakav anticheat i zato prijavljujem i one koji su mi jako sumnjivi, a nisam siguran da čitaju, pa nek ovi u Ubisoftu provjeravaju. Jučer na primjer naletili na lika koji nas je probio kroz overheal i survivor link u 2 sec. Ne mora značiti da je čiter, al kad me tako brzo dropa, još s 75% armora i 415 tafnesa morao sam prijaviti...

Engage...
17 godina
Jean-Luc Picard kaže...

Ja sam se pomirio s tim da u Divisionu nema nikakav anticheat i zato prijavljujem i one koji su mi jako sumnjivi, a nisam siguran da čitaju, pa nek ovi u Ubisoftu provjeravaju. Jučer na primjer naletili na lika koji nas je probio kroz overheal i survivor link u 2 sec. Ne mora značiti da je čiter, al kad me tako brzo dropa, još s 75% armora i 415 tafnesa morao sam prijaviti...

Ma, siguran sam da si to stavio na reddit da bi se netko našao reći kako ne znaš igrati 

13 godina

A gle, ja priznajem ne briljiram baš u pvpu, pa da je samo mene dropao nikome ništa, al trojicu u timu tako spusti jedong nakon drugog, i minutu poslje i četvertog (jer je bježao) a baš da nitko ne zna igrati, hmm

Reddit je reddit, zato i ne pišem tamo :P

Engage...
13 godina
TomoR kaže...
Mlitavi kaže...
VooDooZg kaže...

a kaj da ti ja sad kažem, nakon 600 sati igre valjda hebiga znam skužiti ko je čiter a ko je dobar igrač, zato i kažem da je 3tj bilo mira od njih, u rogue smo svaki dan po nekoliko puta guzimo ekipu ekipa guzi nas i sve 5 ali onda uleti jedan majmun koji bez ulte poskida cjelu ekipu i pol servera ( to sigurno zato jer je super igrac pa pobije sve bez bacikanja i ulaženja u cover nego čisto facom u facu dok 4 igrača rokaju po njemu - nemoj me batje ) ili naletimo na ekipu koja u dz06 stoji u m.h. nasred ulice ili ispred safehouse i ubije nas 4 svakog po 3-4 puta i još 2 grupe koje su došle iz nižih zona rogue-ove ubijati..

Neda mi se sad objašnjavati da nisam neko ko od prekjučer igra ovu igru pa mi je svako ko nas ili me naguzi citer ali i sam znaš kad vidiš po stilu igre ko je čiter a ko nije, kad uletim i par puta nas zabije ekipa koja ima tehničara koji zna cover i shock turret postaviti kad treba i di treba i kad ekipa zna igrati to je milina kad te takvi naguze ali kad likovi trce i bez stajanja pucaju po bosu na mid town musicu iz m1a i skidaju ga ko sladoled na 45 stupnjeva onda proljev dobijem momentalno...

Ponavljam bilo je lijepo ali opet se sve vraca na stare staze od prije mjesec-dva, svakim danom sve više i neda mi se prijavljivati ekipu zato kaj massive ima stav "give peace a chance" prema retardima, nek se poslože i razmisle si kaj im je bitno ( uložiti i rješiti čitere iz DZ i prodati pun k Season pass-ova ili prepustiti igru stihiji zbog mlakog stava i ostati na čemu su trenutno bez prodanih s.p. )..

U biti mi je žao pun k. zbog toga svega jer sam proveo puno vrhunskih sati u igri jer je ekipa super ali ne mogu gang-bang svakodnevni trpiti - p.s. Mlitavi - odi u dz06 GS201 malo više pa ces vidjeti kak nema čitera, dolje po dz01/02/03 smo prošli tj bili i tamo ih maltene nema ili se pojavi 1 solo pa te taj zguzi - ali dolje je ekipa koja se ili tek gear-a ili ne zna igrati i to mi nije neki izazov iskreno dolje masakrirat tu ekipu...

Kaj je najgore desi se u masusituacija da npr zabiješ ekipu koja klejma supply drop i to tipa 2-3 ih je a nas je 4 pa ih "herojski zabijemo" onda se toj dvojici-trojici odmah upali nekaj u glavama "mi smo podtlačani, prava su nam povrjeđena jer nas je manje pa smijemo chit upaliti i pobiti ekipu koja nas je ubila" - mislim nemoj me batje, pa ako nemaš ekipu nemaš - koliko puta su mene naguzili jača ekipa ili dok nas je dvoje bilo pa ih je u 2 grupe došlo po 3 ili 4 igrača i msaknuli nas i kaj sad, spušiš i znaš zakaj si popušio - upalio bi taj hack nikad, ne razumijem to

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.6.2016 16:52 (VooDooZg).
17 godina

Voodoo, po tonu tvojeg posta ispada da ja branim ekipu koja koristi čiteve, ali sam manje više siguran da ih ti ne podnosiš isto kao ni ja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice