Tom Clancy’s The Division PC

poruka: 2.435
|
čitano: 251.816
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Ovako su isprogramirali promjenu Daily misija, nije ni čudno da ne radi kako treba (ukratko, netko je stavio da postoji 31.04...):

https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/4hnktj/the_reason_for_no_dailies_april_31st/

Osim toga, svaki programski jezik ima bazu kalendara s datumima itd, trebali su samo od tamo izvlačiti, ovo ručno štelanje je nebulozno.

EDIT:

Evo i pristojna tablica sa oružjima/talentima, koja pokazuje koliko se to zapravo odražava na efektivni DPS:

https://drive.google.com/file/d/0B2EJnAVSYCL1SDF5dFpvSXozbkE/view

EDIT 2:

Patch Notes 4th of May 2016:
Updated the list of Daily Missions to avoid any potential missing days. Please note that the list has been updated on the server only and may not appear updated in the client files.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2016 9:48 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ako ovo prodje,napokon nešto pametno od Masiv.

NEW 200+ DZ will have 240 LOOT DROPS and lvl 32 - Lvl 34 enemies... no more green and blue drops in DZ200.

Loot tables are also changed.. Less mods,.. more gear and weapons

and...

- the removing of Boss NPC in the PVE "Will make sense in the near future"...
- When balancing we will not nerf anything... we will buff the others. Only nerf is ´balanced´.
- Reckless, One is non fixed
- Mission doors not opening is fixed
- BOO wings not unlocking is fixed
- 1.2 is currently in testing fase (will be much better tested they say).

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Tom Clancy’s The Division PC
Tako je ukinut PVE i nek se svi jebu u supak na suho u PVP protiv chitercina.
Will make sense in the near future? LOL There will be no future! jer nitko vise ne bude igrao.

Svi glitchaju u PVE i umjesto da poprave igru oni budu maknuli bosseve te loot koji oni daju. Znaci na kraju dana ti ostaje DZ gdi budes farmal gear za cheatere koji fino farmaju druge igrace. GG
17 godina

Sa patchem 1.2 bit će novi DZ bracket GS201+, sa mobovima višeg levela i valjda višim drop rate-om "boljih stvari":

Pogledajte video za više podataka o tome. Supply drop-ovi itd.

EDIT:

Evo malo šire najave:

1.2 is in testing phase and is intended to be rock solid.
No exact date on 1.2 - "soon"
"A lot" of bug fixes dropping in 1.2, including Reckless chest & One is None.

• LOOT: Conceed they have taken the focus away from crafting, but didn't do enough to make the loot drops good enough/easy enough to obtain. Currently improving quality of HE drops.
  • 1.2: "Be generous" with loot, in terms of source, quality and quantity of loot. They want the loot to be the "main source of upgrade"
  • 1.2: New DZ bracket, 200ivl+ - provides opportunity to face tougher npcs in DZ, with better rewards. "Much more really good loot" "The best quality of loot possible" "240 gear sets drops, 204 items drop." "Reduced mod drop rates, changed the weights of other drops, increase chance for weapon drops."
  • 1.2: All activities receive increased rewards: quality and quantity.
  • 1.2: Incursions will drop more loot in 1.2 (suggestive)
  • 1.2: All DZ brackets receive increased loot quantity and quality, in order to allow players progression through DZ to the 200+ bracket through DZ loot.
  • 1.2: No green or blue division tech in 200+ ONLY YELLOW DIV TECH
  • 1.2: Only level 32-34 enemies in dz 200+
  • 1.2: Hinted at improving supply drops "you will fight for the supply drops believe me."
  • 1.2: "The removal of bullet king and "love for PvE" will return in 1.2"
  • 1.2: No nerfs in all the "balancing" only buffs.
  • 1.2: "Buff weaker stuff, not nerfing strong stuff" - "NO DRASTIC NERFS"
  • 1.2: Balanced should only affect the very first shot, nothing else.

State of the Game video:

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2016 13:55 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Skill Cooldown Reduction In Depth:

Zanimljivo za pogledati/razjasniti neke sitnice.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Sinke, razočaran sam, a šta bi tek DuJo rekao...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bas maloprije gledao... rek'o, gle ovo su nasi :)
13 godina

a joooooj, ovo vam nije trebalo :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
TomoR kaže...

Sinke, razočaran sam, a šta bi tek DuJo rekao...

A sta da ti kazem, kad nisi s ekipom s kojom igras stalno i znas kak razmisljaju desi ti se ovo

Drogaman nas je zarougao bez upozorenja

A zyrky je bio dropan nekoliko puta prije ovoga samo neznam dal je bio s istim likom u grupi, pa reko necu ni bacat ultu i eto....

(u pozadini pjeva Nives Celzijus i Dolje na koljena,reci mi moja voljena ....)

i losa reklama je bolja nego nikakva

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.5.2016 14:05 (SiNkE.Zgb).
17 godina

Sinke, a di je bila Ulta?

EDIT:

Ma skužio sam da tu nešto nije bilo kako štima, s druge strane, oni su bacili ultu, zapper i vatrene metke. Ko stoka na klanju ste im bili.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.5.2016 14:08 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
TomoR kaže...

Sinke, a di je bila Ulta?

EDIT:

Ma skužio sam da tu nešto nije bilo kako štima, s druge strane, oni su bacili ultu, zapper i vatrene metke. Ko stoka na klanju ste im bili.

kad sam skuzio da su njih tri dropana stisnem heal i da cu stisnut ultu u tom trenu me dohvatio zapper....

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
17 godina

Pjesma o DZ:

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

malo smo se rougali

malo je losa kvaliteta al jbg zena neda za novi pc

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2016 0:10 (SiNkE.Zgb).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

nije lijepo ic 4vs1

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.5.2016 12:38 (SiNkE.Zgb).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo vam malo soundtrack-a:

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Jel neko umro ovdje....da kupim vijenac

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
SiNkE.Zgb kaže...

Je, igra.

There are some things so serious you have to laugh at them. -Niels Bohr
16 godina
neaktivan
mrsmith kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

Je, igra.

ja koji igram po 1 -2 sata dnevno, meni je još ok. radim si novog lika. medic/support. a ovi što su gličali, varali i igrali po 10-tke sati dnevno su se ispucali, nemaju više šta radit.

meni je bitno da me ova igra drži do 10-tog mjeseca. pa ako bf bu dobar se preselim tamo.

17 godina
SiNkE.Zgb kaže...

Mene žena skoro "ubila" jer sam noćas dreknuo dok smo naletjeli na onog čitera u DZ-u...

Igram više od 1-2 sata dnevno, samo tri lika na lvl 30, GS201 - ali mogu sva tri skoro podjednako opremiti (a šta ćeš, ne padaju dobre 240-ke dok završavamo legit Challenge Falcon Lost), dobra ekipa za DZ-anje. Ima tu još puno "posla".

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.5.2016 11:39 (TomoR).
15 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
mrsmith kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

Je, igra.

ja koji igram po 1 -2 sata dnevno, meni je još ok. radim si novog lika. medic/support. a ovi što su gličali, varali i igrali po 10-tke sati dnevno su se ispucali, nemaju više šta radit.

S obzirom da nitko nije banan, ja i dalje to zovem "clever use of game mechanics", ali da potpisujem to što si napisao :)

13 godina
ranko091 kaže...
mrsmith kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

Je, igra.

meni je bitno da me ova igra drži do 10-tog mjeseca. pa ako bf bu dobar se preselim tamo.

svaka cast ako te igra uspije zadrzati do 10og mjeseca s obzirom da nema nikakav end game content

igraju se konstantno jedne te iste misije sa jednim te istim protivnicima

a ako se odlucis za DZ, velika je vjerojatnost da ce te ubiti exploiteri u 1-2 hita 

usrali su sa preranim releasom igre - jednostavno nema dovoljno sadrzaja za jedan MMOFPS

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.5.2016 11:50 (Fanu).
17 godina

A vratit će se Tekno i Smith sad dok prođe Overwatch beta u Dank Zonu.

BTW, od svih ovdje, koliko vas je prošlo legit Falcon Lost Challenge?

6 Jesam
7 Nisam
1 Nisam, ali sam gličao do bola
5 Što je Falcon Lost?
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Fanu kaže...

svaka cast ako te igra uspije zadrzati do 10og mjeseca s obzirom da nema nikakav end game content

a ako se odlucis za DZ, velika je vjerojatnost da ce te ubiti exploiteri u 1-2 hita 

usrali su sa preranim releasom igre - jednostavno nema dovoljno sadrzaja za jedan MMOFPS

Ako poprave stvari na 1.2 i budu kvalitetno izbacivali novi content ne vidim zašto ne bi igrao do 10 mj. Ja igram 3-4 sata dnevno, misije (daily) jesu postale dosadne jer ih doslovno protrčavaš, al je FL CM još uvijek interesantan i nakon što par puta završiš.

DZ je nakon ovih banova postao odličan, rijetko se naleti na čitera pa su fajtovi dobri, a čak se i manhunt večinom može preživjeti

Engage...
12 godina
TomoR kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

Mene žena skoro "ubila" jer sam noćas dreknuo dok smo naletjeli na onog čitera u DZ-u...

Igram više od 1-2 sata dnevno, samo tri lika na lvl 30, GS201 - ali mogu sva tri skoro podjednako opremiti (a šta ćeš, ne padaju dobre 240-ke dok završavamo legit Challenge Falcon Lost), dobra ekipa za DZ-anje. Ima tu još puno "posla".

Tak si dreknul da se i moja skoro zbudila

12 godina
Fanu kaže...
ranko091 kaže...
mrsmith kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

Je, igra.

Exploiteri vise nemaju nikakvu prednost u dz....inkuržn je dovoljno dugo vani da su se svi mogli normalno zgirat.....

13 godina

jesu, mogli su da im je bar 10% bacilo kak spada, ja ima 3 tacti. 240 maske 11 ruksaka 240, 2 tacti pads-a 240 - a samo jednu vestu 240 i to tacti, jedan holster i to tacti., i 2 kom rukavica ali striker i obje su tak dobre da su mi 191 bolje..  Još sam si rasipao Savage 182 super rukavice slučajno tak da je rezime inkurzije za mene "dabog da je voda odnjela" :)

Lovim Sentry 4 set ali jedino kaj imam je neki polovični 214 s tim da nemam nikakve ( čak ni 191 ) sentry rukavice pa ne mogu 4sentry/2tacty imati :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Iskreno, ja se ne planiram vratiti prije 1.2 patcha (provjerim blueprinte jednom na tjedan ^^). Overwatch sam igrao samo 10tak sati i odustao jer ja jedini igram support / tank u našoj grupi, a ostale moraš "molit" da preuzmu neku od tih uloga. :(

17 godina
Teknokyo kaže...
TomoR kaže...

Iskreno, ja se ne planiram vratiti prije 1.2 patcha (provjerim blueprinte jednom na tjedan ^^). Overwatch sam igrao samo 10tak sati i odustao jer ja jedini igram support / tank u našoj grupi, a ostale moraš "molit" da preuzmu neku od tih uloga. :(

Igras Overwatch sa krivim ljudima :)

Ja sam uvijek tenk a Gaap je suerp hiler. Kad on nije hiler onda sam ja. "Profesionalna" deformacija nakon sto godina hilanja u wowu.

17 godina

Jedine polupristojne Striker/Sentry/Tactician rukavice (sve GS191) sam dobio u DZ-u.

GS240 rukavice imam (tj. koje su dropale) jedne jedine i to Tactician sa Shotgun damage/Pistol Damage/Health on Kill - mislim da je očito da su ništ koristi.

Sentry holster imam jedan GS214 i nekoliko GS191 koji su "podnošljivi", ali sam se naigrao Hard Inkurzije, čak i na Public-u...

Evo, tek pred koji dan sam dobio jedan (Striker) GS240 Vest koji se koliko toliko može iskoristiti (ali do 1.2 4xSentry/Reckless/Savage je još uvijek najjača kombinacija za DZ ako ima puno PvP-a u tome).

Sa 1.2 ako kad isprave Reckless Chest najbolja moguća kombinacija bi mogla biti 3 Striker + 2 Sentry + Savage rukavice (pogotovo za PvE), ali još trebamo vidjeti kako misle buffat-i AR-ove i LMG-eve pa možda neće trebati toliko pozornosti bacati na crit šansu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2016 12:32 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Teknokyo kaže...
TomoR kaže...

Igras Overwatch sa krivim ljudima :)

Ja sam uvijek tenk a Gaap je suerp hiler. Kad on nije hiler onda sam ja. "Profesionalna" deformacija nakon sto godina hilanja u wowu.

Sretno vam bilo :) U koliko kupim igru, igrat ću većinom weekly brawl i moliti RNGesus-a za dobru kompoziciju grupe!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice