Tom Clancy’s The Division PC

poruka: 2.435
|
čitano: 250.945
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Fan made infomercial:

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Tom Clancy’s The Division PC
TomoR kaže...

Ja sam rank 99 već na jednom liku, sada dižem drugog. I to sa GS200 jer nisam glitch-ao do boli Inkurziju kao neki ovdje pa plaču da nema loot-a ni nadogradnji više za njih... 

Eh, da i još to nabijaš rank na GS 0-160 bracket-u. Jadno

BTW, jučer bar 5 raportiranih čitera, ali ova dvojica su bili najbolji!

Ovaj nas je single-shottao i kroz cover, to je onak, standardno:

Slažem se, jadno je, ali dok ne banaju nekog to se sve zove i dalje zove clever use of game mechanics :)

Btw. još nisam vidio ni jednog cheatera u ovom bracketu!

13 godina
TomoR kaže...

Ja sam rank 99 već na jednom liku, sada dižem drugog. I to sa GS200 jer nisam glitch-ao do boli Inkurziju kao neki ovdje pa plaču da nema loot-a ni nadogradnji više za njih... 

Eh, da i još to nabijaš rank na GS 0-160 bracket-u. Jadno

BTW, jučer bar 5 raportiranih čitera, ali ova dvojica su bili najbolji!

Ovaj nas je single-shottao i kroz cover, to je onak, standardno:

Potpis ..

vidli smo kak i zakaj ne izlazis iz DZ ( 2 Teknokyo )  i to kaj to drugi retardi koriste ( hack ) ne opravdava tebe da ga i ti koristiš, za mene su takvi još gori..

u biti zakaj nebi napisao kaj mislim - za mene su si koji koriste hack retardi koji nisu dovoljno dobri igraci da bi igrali igru normalnim putem i trudili se da budu bolji i da nauce nego zaobilaze taj put i instaliraju nesto da igra za njih - time se svrstavaju u najnižu vrstu smrada i retardiranosti u igri... milion puta više cijenim igraca koji je loš ali se trudi i uci i bez obzira koliko je loš rađe će probati 1000 puta ponovo a ne da instalira hack,, jednom kad vas sve odjebu zbog hackova ili ih više necete moc koristiti onda ćete uvidjet koliko ste jadni....

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2016 11:59 (VooDooZg).
17 godina
VooDooZg kaže...

Potpis ..

vidli smo kak i zakaj ne izlazis iz DZ ( 2 Teknokyo )  i to kaj to drugi retardi koriste ( hack ) ne opravdava tebe da ga i ti koristiš, za mene su takvi još gori..

Je'l sad napadaš mene da koristim Hack, ili Tekna?

13 godina
TomoR kaže...
VooDooZg kaže...

Potpis ..

Pa očigledno Tekna kad ste na fb screenshoot stavili da hack koristi.., za tebe znam da ne koristiš

16 godina

Kakav hack lol :D daj nisam upućen!

There are some things so serious you have to laugh at them. -Niels Bohr
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
VooDooZg kaže...
TomoR kaže...
VooDooZg kaže...

Potpis ..

Pa očigledno Tekna kad ste na fb screenshoot stavili da hack koristi.., za tebe znam da ne koristiš

Ehm... kakav hack? LOL

Daj taj screenshot da vidim!

Btw. ako ste naletili na mene i mislite da korsitim hack, slobodno reportajte! :P

12 godina
protjeran
Teknokyo kaže...
VooDooZg kaže...
TomoR kaže...
VooDooZg kaže...

Potpis ..

Ehm... kakav hack? LOL

Btw. ako ste naletili na mene i mislite da korsitim hack, slobodno reportajte! :P

bila je slika sa tvojim nikom i kazu da si citer . Hahahahas sad cemo te banat . 

Nemoj se prkosit gravitaciji .
15 godina
neaktivan
Adict kaže...
Teknokyo kaže...
VooDooZg kaže...
TomoR kaže...
VooDooZg kaže...

Potpis ..

Ehm... kakav hack? LOL

bila je slika sa tvojim nikom i kazu da si citer . Hahahahas sad cemo te banat . 

Kako misliš bila? Na facebook grupi "The Division Hrvatska"? Pa tko ju je stavio?

Svašta...

16 godina

Hahahahaha

...fucking Tekno! Oduvijek sam sumnjao u tebe, evo sad se ispostavilo da sam u pravu!

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
mrsmith kaže...

Hahahahaha

...fucking Tekno! Oduvijek sam sumnjao u tebe, evo sad se ispostavilo da sam u pravu!

Nemoj me i ti sad krcat....

:P

Sudionici BF4 teme se svaki dan mole za ovakve postove :DDD

13 godina

jbg hakera je 1/3 u DZ a u vremenu od 18-20 ih je 2/3 - ja nisam na tebe naletio ali ekipa je postala i vjerovao sam im na rjec, ak sam te krivo optužio sorry ali ono kaj sam rekao za one koji koriste hack to ostaje..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Teknokyo kaže...
mrsmith kaže...

Hahahahaha

Nemoj me i ti sad krcat....

:P

Sudionici BF4 teme se svaki dan mole za ovakve postove :DDD

hahahahhahahaha , da da tekno dosao je i tvoj kraj , hahahha. U grupi imas dole kao citercina pise i ss lika tvoj nick :D

16 godina
Adict kaže...

hahahahhahahaha , da da tekno dosao je i tvoj kraj , hahahha. U grupi imas dole kao citercina pise i ss lika tvoj nick :D

Ahahaha a ja cu riknut :D daj molim te postaj SS ako imaš. Tekno čiterčino stara! Još od doba Doom-a i Wolfensteina pola grada sumnja u tebe

15 godina
neaktivan
VooDooZg kaže...

jbg hakera je 1/3 u DZ a u vremenu od 18-20 ih je 2/3 - ja nisam na tebe naletio ali ekipa je postala i vjerovao sam im na rjec, ak sam te krivo optužio sorry ali ono kaj sam rekao za one koji koriste hack to ostaje..

Ma sve 5, nego sad razmišljam tko je mogao stavit screenshot? S obzirom da zadnjih par dana igram DZ solo, a jedina osoba (koje se sjećam) na koju sam naletio, a da znam da je iz hrvatske je neki enzo_cro(mislim da je između bila enzo..cro neka godina rođenja tipa 92-96) i neki njegov kolega, koje sam trollao par puta u istoj instanci. Kad sam prvi put naletio na njih pitao sam (na engleskom), da li su iz hrvatske, a nakon što su odgovorili potvrdno, samo sam rekao nešto tipa "i hate balkan ppl" i ubio jednog od njih, a drugog pustio da me ganja. Mislim da sam u slijedećih nekoliko sati naletio na njih još 2 ili 3 puta i svaki put bi najavio kill putem in game voice-a i  ubio drugog igrača te nastavio trčati :DDD

13 godina

Ma to kad ekipa posta kad ih neko zguzi normalno a onda pocnu plakati da je hack, jbg sorry - mislio sam da je ekipa normalna i da zna kaj je hack vec do sad,, sad jedino ako ne uđete s nekim u grupu na random pa taj ima hack i onda taj neko hebe 2-3 sata sa hackom i onda se spojiš s njim i ti ubiješ nekog normano i taj tebe optuži da hack imaš zbog random tipa.. itd..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Evo ss sa stranice na fejsu.

Lose se vidi ali tekno nema opravdanja čiter si hahahhahahahh

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2016 13:23 (Adict).
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina

U 2016. ljudi igraju na monitoru od 3 inča. Nije ni čudo da ih čak i Teknokyo uspije ubiti.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Adict kaže...

12 godina
protjeran
Teknokyo kaže...
Adict kaže...

Naravno da se ja zajebavam , ali lik je napisao citer :D hahaha los je SS jer sam sa mobitelom radio SS na grupi pa sam uplodao jbg . Ali vidi se ono sta treba :D 

16 godina

Toliko su ti loše slike na mobu da im je nastavak .jbg

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
mrsmith kaže...

Toliko su ti loše slike na mobu da im je nastavak .jbg

Ma lizi si ga ti , nisam slikao nego Skreenšotao  

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2016 13:38 (Adict).
17 godina

A mogao si bar mobitel okrenuti da se slika razvuče!

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Evo napisao da si citer i rasista hahahaha. Sad su u .jpg
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Adict kaže...
Teknokyo kaže...
Adict kaže...

Naravno da se ja zajebavam , ali lik je napisao citer :D hahaha los je SS jer sam sa mobitelom radio SS na grupi pa sam uplodao jbg . Ali vidi se ono sta treba :D 

Nisam ni drugačije shvatio ^^ , ali zgleda da sam nekome pokvario dan :(

14 godina
neaktivan

Evo ljepše slike ali nije loše što čitaš(ovo je šala) več stvarno skupljanje zelenih obleka od ljudu i to u zoni ispod 160?

0 0 hvala 0
16 godina
Adict kaže...
Evo napisao da si citer i rasista hahahaha. Sad su u .jpg

Hahahahahah a to je onaj EzioCRO kojem smo se smijali na TS-u.. daj komentare screenshotaj dole

12 godina
protjeran
TomoR kaže...

A mogao si bar mobitel okrenuti da se slika razvuče!

Evo ga popravio :D nadam se da se sada bolje vidi , znas na poslu sam pa na mobu slikam , pa prebacujem pa ovo pa ono . Trebalo je prolistat pol grupe da nadem ovo :D 

Uđi u grupu na fejsu pa citaj komentare , neda mi se SS slat jer ce rec vidi adikta drukao na forumu hahahha . 

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2016 13:48 (Adict).
13 godina

0-160 wtf !!?!???

kaj farmaš ljubičaste igrače ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lopesz kaže...

Evo ljepše slike ali nije loše što čitaš(ovo je šala) več stvarno skupljanje zelenih obleka od ljudu i to u zoni ispod 160?

LOL ma kakvo skupljanje obleka? To pokupim u prolazu pa čak i ne extractam već deconstructam! Meni je cilj preživjet rogue status i pokupit bodove!

Btw. da objasnim ovaj dio o rasizmu. Igram afro-amerikanku i dosta puta (ako ljudi koje ubijem imaju mikrofon i odgovore / opsuju me) samo kažem "its nothing personal, i just hate white ppl" s obzirom da većina ima caucasian in game chara :D

Da se nalazim u  0-160 bracketu, to ne osporavam!

U ovaj bracket sam uletio nakon zadnjeg patcha, a za one koje planiraju istu stvar, samo ću vam reći da ste zakasnili jer sam za vikend u svakoj instanci naletio na grupice od 4 manhunt rogue-a kako "farmaju" DZ01-02, dok sam ja igrao solo, i low GS igrači su ipak imali šanse, ako se udruže!

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2016 14:08 (Teknokyo).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice