Tom Clancy’s The Division PC

poruka: 2.435
|
čitano: 252.121
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Ovo je toliko broken da pocinje biti smijesno. Isao sam izgooglati Division hacks.... ej, prestrasno cega sve ima. Big head mode.. page up za vece glave, page down za manje glave.

Čemu se ja onda čudim da me iza covera razderu headshot u sekundi. Vjerojatno mi je glava velika kao 3 covera zajedno pa se bezveze skrivam.

There are some things so serious you have to laugh at them. -Niels Bohr
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.4.2016 9:56 (mrsmith).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Sva sreća pa sam na vrijeme prodao igru i povratio 2/3 bačenih para 

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

Ja odigram po 1h dnevno i čist uživam u PvE... PvP me ionako nikad nije zanimao.

Veći je problem što igra nema nikakvu dubinu i nemaš ništa za radit osim farmaone jedne te iste stvari isto kao i Destiny.

Ima potencijal da postane s vremenom bolja, al to će potrajati par godina ako preživi do onda.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Re: Tom Clancy’s The Division PC
Bitanga kaže...

Ja odigram po 1h dnevno i čist uživam u PvE... PvP me ionako nikad nije zanimao.

Veći je problem što igra nema nikakvu dubinu i nemaš ništa za radit osim farmaone jedne te iste stvari isto kao i Destiny.

Ima potencijal da postane s vremenom bolja, al to će potrajati par godina ako preživi do onda.

Dubina je u pvp

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
12 godina
neaktivan
Bitanga kaže...

problem je u tome sto su oni izdali 1/5 igre, sljedeci dio igre dolazi kao "free update" + dlcevi i onda je to full igra kak su davne 2013 najavili...

al jbg, pohlepa je napravila svoje pa su izdali polu proizvod kad su skuzili da mogu pare izmust od igraca koje ne cijene niti 0.000001%

#ubisoft

uplay: LeftY_CRO | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
17 godina
SiNkE.Zgb kaže...
Bitanga kaže...

Dubina je u pvp

Možda tebi je, meni nije. Bar ne u ovoj igri, u nekoj drugoj možda je, al ovdje PvPa ni nema ako ćemo zapravo.

Kolko god sam bio u DarkZoneu možda sam dvaput naletio na neki pvp okršaj (a nisam bio puno jer sam samo lvl 34). Jednom na extraction pointu i jednom me dočekao rogue na ulazu u DZ.

Tako da, i u Dark Zoneu većina brije PvE, a PvP samo bitange :-P

17 godina

Bitanga, biti Rogue rank 1 i preživjeti je najbrži način za dizanje DZ ranka.

Trebaš uvijek čuvati leđa, ali i drugi isto tako. Probaj pa vidi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Bitanga kaže...
SiNkE.Zgb kaže...
Bitanga kaže...

Dubina je u pvp

Možda tebi je, meni nije. Bar ne u ovoj igri, u nekoj drugoj možda je, al ovdje PvPa ni nema ako ćemo zapravo.

Kolko god sam bio u DarkZoneu možda sam dvaput naletio na neki pvp okršaj (a nisam bio puno jer sam samo lvl 34). Jednom na extraction pointu i jednom me dočekao rogue na ulazu u DZ.

Tako da, i u Dark Zoneu većina brije PvE, a PvP samo bitange :-P

Hahahaha....nema pvp-a......DuJo jel cujes ti njega :)))

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
17 godina

No comment (private hack)...

A ovo je glitch koji je u igri od bete, i da, može se raditi damage ovima "iza" zida - kaže čovjek ako ne bude fixano sa današnjim maintenance-om da će objaviti video svima:

http://imgur.com/a/6qW0x

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

zna neko kaj slazu po serveru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ja nikad necu shvatiti kak mu se da (ovom - private hack) pa koji on užitak igre ima, mislim nek ide onda usisavat tepih ili prati prozor ono ista je stvar kao i ovo trcat i kliktat mis bez ikakve pameti i bilo cega vezanog uz igru !?!?!?!?!?

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Možda dođe Assasin's Creed DLC outfit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

e tu obleku sam čekao, ovi npc sniperi ju vec imaju čudi me da ju ranije nisu ponudili

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Hamish Bode, današnji State of the Game:

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Aha, još jedan način kako ingame pojačat damage... Sve sam bliže tome da odustanem, ovo je više smiješno.

Lik je sa tim single-shottao APC-a u Incursion-u...

http://tvpot.daum.net/v/vfd2aLV1L1zd3RVVC3Cd1CC

Tajna je Competent talent, koji očito stack-a.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Navodno radi i sa Reckless chestom i onim talentom koji daje kredite na headshotu. Stackas pun klinac puta, odvalis headshot i "zaradis" 100k kredita po shotu. I rest my case...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mrsmith kaže...

Navodno radi i sa Reckless chestom i onim talentom koji daje kredite na headshotu. Stackas pun klinac puta, odvalis headshot i "zaradis" 100k kredita po shotu. I rest my case...

Mijenjaš Reckless chest na brzinu s drugim i stackaš damage?

16 godina
TomoR kaže...
mrsmith kaže...

Mijenjaš Reckless chest na brzinu s drugim i stackaš damage?

Tako kažu..

17 godina

To znaci da se stackaju svi ali svi talenti. Jer to mora biti globalni bug.
Ne vjerujem da ide samo na Reckless.
Danas idem ranije s posla da isprobam prije nego zena dojde.

EDIT:

Danas idem u DZ glet ako se stacka XP bonus. Ono ubijem moba i dobijem 10000k xp lol. Sad sam nabrijani i jedva cekam kaj doma dojdem.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.4.2016 8:58 (NEW_MAN).
16 godina
NEW_MAN kaže...

To znaci da se stackaju svi ali svi talenti. Jer to mora biti globalni bug.
Ne vjerujem da ide samo na Reckless.

Tako se i meni čini. Ali poanta je u brzom klikanju da se zbuga, valjda zbog laga ili šta već. Ovaj koji je postao video koristi makro za Logitech tipkovnicu, i isklika možda 10 puta u sekundi ili kako već, jer vidim dole u komentarima da nekima nije radilo ako su mijenjali normalno ručnim klikanjem miša (ili su možda bedasti).

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.4.2016 9:55 (mrsmith).
13 godina

ja koliko vidim ovak iz videa ocito je kombinacija talenta i skilla jer taj talent ima veci dam 10sec nakon kaj iskoristis skill, pa je vjerojatno zbugan taj dio, sad iz videa nije mi jasno dal to svaki put radi ( svaki log in ) ili to napravi jednom pa "nabilda DPS" - uglavnom mogu pretpostaviti da to ljdima ne radi jer ne koriste skill nakon kaj "napumpaju DPS"..

Ako to radi tako onda igra stvarno svakim danom sve dublje tone, i ovako je 1/3 citera u DZ a sad ako ovo radi onda ce i svakidrugi normalan igrac od ove 2/3 koristiti ovaj glich nakon kaj ga neki haker zašuta 2-3 puta ili čak i bez toga jer je to u ljudskoj prirodi.., uglavnom ovo bu završilo masovnim egzodusom za mjesec-dva ako Massive ne plati nekome ko se bavi s time da mu to rješi - neka plate nekoj anti-hack kompaniji i daju joj ovalsti ban-anja da rješe tu najezdu a oni neka rješe glicheve, 80% će ih rješiti u 2sekunde (maknu mobile cover i stave npr dron) a s ovim oko dps-a, propadanje kroz mapu i slicne gluposti nek rješavaju unutar kuce i game/graphic engina..

Ako ne, onda ce ostati upamceni kao najkrace igrani veliki naslov i mogu bankrot proglasiti..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

LOL.. a zipa ovaj exploit... unlimited materijali ..Stvarno, ali zaista svaka čast kome to padne na pamet. Ovo moraš doslovno u glavi imat "Fuck the planet!!" i samo kako ćeš nešto razvalit.

http://imgur.com/a/jDBDT

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

izgangbang-ali su igru uzduž i poprjeko, ovima je najpametnije ugasit igru na tj dana i raditi 168 bez prestanka da sve rješe ioli iznova isprogramiraju određene djelove igre i onda otvore igru da bude kak spada - problem je kaj bi maltene trebali i hard reset igre napraviti jer sad su se već neki dokopali preko gliceva i hack-ova opertme i oružja i novaca i materijala pa su u velikoj prednosti

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

A pazi ovo.. nakon svih priča kako će kazniti exploitere bla bla bla, ispalo je da je sve to bilo samo zastrašivanje jer na kraju neće biti ništa od toga. Dakako, to smo i pretpostavili.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mrsmith kaže...

LOL.. a zipa ovaj exploit... unlimited materijali ..Stvarno, ali zaista svaka čast kome to padne na pamet. Ovo moraš doslovno u glavi imat "Fuck the planet!!" i samo kako ćeš nešto razvalit.

Isprobam pa javim lol

17 godina
mrsmith kaže...

A pazi ovo.. nakon svih priča kako će kazniti exploitere bla bla bla, ispalo je da je sve to bilo samo zastrašivanje jer na kraju neće biti ništa od toga. Dakako, to smo i pretpostavili.

Nisam ni sumnjal da ne budu nikoga kaznili.

Danas budem abjuzal sve na max i ako naletim na jednog jedinog cheatera onda skidam cheat.

13 godina

za 2tj u DZ ce citer napucavat citera u beskonačno

dvaput..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Znači, sad trčiš okolo sa minimalnim skill power-om i napucaš ga u nebesa sa back-pack-om... Objašnjava i zašto su se neki u DZ-u jučer healali svake 2 sekunde...

Ako vas zanima, lik to radi i za money po HS kill-u, damage itd... Vjerojatno je tako ekipa prije nabijala i healanje s maskom u nebesa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.4.2016 13:53 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kaže čovjek, Top 5 camping spots za preživjeti Manhunt:

Dobro je znati gdje ih dodatno tražiti ili koja mjesta totalno ignorirati.

EDIT:

U redu je, ne zna naša "popularna" mjesta.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.4.2016 14:09 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mrsmith kaže...

Meni netlimiter ne radi. Stavim limit i kurca ne limitira.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice