Tom Clancy’s The Division PC

poruka: 2.435
|
čitano: 252.083
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Pih, sada grupa od 4, njih 3 može skupiti po 3 GS240 set itema u jednom run-u (čitajte do kraja)...

https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/4eqxaf/incursion_loot_farm_explained/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Tom Clancy’s The Division PC
TomoR kaže...

Pih, sada grupa od 4, njih 3 može skupiti po 3 GS240 set itema u jednom run-u (čitajte do kraja)...

https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/4eqxaf/incursion_loot_farm_explained/

Ehm. nigdje ne piše da dobivaju 3 x gs240 itema po runu :P

Svaki run 3 playera skrše igru u trenutku kad APC eksplodira i zaobiđu "weekly reward" check, te prilikom logiranja dobiju gs240 item u torbi. Jedan player mora ostati "online" i čekati da se ta trojica vrate. Tog četvrtog igrača rotirate svaki run jer on ostaje bez tog gs240 itema.

Btw. netko je napisao u chat Hamish-u detalje vezane za ovaj glitch (developeru koji trenutno streama na twitchu), a on je odgovorio da trenutno rade na fix-u!

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2016 15:39 (Teknokyo).
17 godina
Teknokyo kaže...
TomoR kaže...

Ehm. nigdje ne piše da dobivaju 3 x gs240 itema po runu :P

Svaki run 3 playera skrše igru u trenutku kad APC eksplodira i zaobiđu "weekly reward" check, te prilikom logiranja dobiju gs240 item u torbi. Jedan player mora ostati "online" i čekati da se ta trojica vrate. Tog četvrtog igrača rotirate svaki run jer on ostaje bez tog gs240 itema.

Ah, OK onda. Moja greška.

Ali svakako zaobilaze taj weekly reward check.

17 godina
Ja sam goreeee!!
Idemo ekipa gdi ste?
17 godina
NEW_MAN kaže...
Ja sam goreeee!!
Idemo ekipa gdi ste?

Izgleda da su se na kraju svi našli na istom mjestu!

Vidim po stream-ovima da se ekipa i dalje skuplja tamo.

EDIT:

Zašto im je ovo Unlisted?

EDIT 2:

Ovaj vikend je Free Rainbow Six Siege, ako tko želi Siege odjeću za The Division, samo treba kliknuti da želi igrati Siege, isti se aktivira na accountu i možete otključati Siege odjeću za The Division.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2016 7:34 (TomoR).
17 godina

Sentry's Call 4-piece bonus...

AUG HS crit ide i preko 200K (samo da iscraftam jedan s heal on crit)... Loše rollani M1A crita jadnu Larae Barret preko 1M (iza smartcover-a).

Trojica smo prošetali kroz Lexington Challenge.

Po meni su prevelike razlike napravili s tom opremom, ali šta je tu je, daleko sam od optimalne, ali brate ne da mi se bombat onog APC-a (a nisam prošao toliko često kao neki drugi ovdje).

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

211 equippan gearscore (može i preko 220 jer imam sva 3 seta i skoro su svi partovi 240, samo neki 214 - ali nema smisla kad nisu statsi dobri).

Anyway, koristim 4pt sentry i 2pt striker - 268k dps, 68k hp. Nažalost, nemam rank 75 za 204 AUG ali koristim 182 MP5. Isprobao sam sinoć na dummy i headshotovi idu preko 160-170k kad set stacka 3 marka... prebolesno. Sniper mi je na 184k dps i critam oko 900-1.1mil crit u glavu u Lexingtonu ...da mi je naći neki novi dobar M44.. pa to bi išlo na 2 milijuna LOL

EDIT: Isprobao sam i 4pt Striker + 2pt Sentry.. paper dps je viši, kad se stacka buff kompletno prikazuje mi 611k dps-a!! Ali mi u praksi djeluje dosta slabije nego Sentry 4pt. Valjda jer koristim SMG. Možda bi trebalo Shotgun ili AR s njime.

There are some things so serious you have to laugh at them. -Niels Bohr
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2016 8:52 (mrsmith).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ekipa, danas slozim komp i vjerojatno odmah uzimam igru. Kako vam se cini nakon nekoliko tjedana igranja? Dali je i dalje zabavna? Vrijedi li te pare?

btw. jel ima neki info koliko ce ekspanzije kostati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mrsmith kaže...

EDIT: Isprobao sam i 4pt Striker + 2pt Sentry.. paper dps je viši, kad se stacka buff kompletno prikazuje mi 611k dps-a!! Ali mi u praksi djeluje dosta slabije nego Sentry 4pt. Valjda jer koristim SMG. Možda bi trebalo Shotgun ili AR s njime.

Striker ima paper DPS. Mislim da bi najbolje išao sa Shotgun-om i/ili čak i LMG-om. Realno, 3 Striker + 3 Sentry bi za sadašnje pojmove možda bio najbolji balans što se tiče iskoristivog/efektivnog DPS-a u PvE (level 32 žuti ako ga pogodim u glavu s AUG-om pada od 11 metaka sa Sentry 4pc bonusom, named žuti lvl 32 za nekih 30 metaka max - ako dobro pogodim).

Stryder kaže...

Ekipa, danas slozim komp i vjerojatno odmah uzimam igru. Kako vam se cini nakon nekoliko tjedana igranja? Dali je i dalje zabavna? Vrijedi li te pare?

btw. jel ima neki info koliko ce ekspanzije kostati?

Mimo cijene gold pass-a (30-40€, uključuje sve Year one ekspanzije) ne znamo koliko će pojedina ekspanzija koštati.

Igra je do lvl 30 super, PvE je u tom dijelu prekrasan. Ako želiš istraživati sve onako polako i sigurno možeš utopiti 40 sati bez problema (ja sam na prvom liku pokupio svih 293 intela na mapi, riješio sve side misije itd, za nekih 55 sati).

Nakon lvl 30, možeš nešto i solo, ali svakako preporučam igrati u grupi, puno je lakše, pogotovo ako ideš ganjati DZ rank. Tj. min/max opreme itd. počinje tek nakon lvl 30.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2016 9:12 (TomoR).
13 godina

kratko i jasno NE, igra je u beta fazi i ima milon bugova i radni naziv joj je THE Glichvizion ili the Cheatvision - uz to ubi stalno nagrađuje one koji cheataju čak ih i potiče na to ( ne znam koliko su novih cheatera navukli sad sa ovim da će aug i m1a otici sutra u 1 ujutro - valjda 100.000 novih cheatera koji ce napraviti sve samo da se domognu para i lv75 ), ovi koji cheataju od početka su sad nagrađeni sa najjacim puškama u igri, pa im je massive još ponudio glich da se opreme sa lv240 gearsetovima ( jer nemoj me hebat da to ne mogu rjesiti u 2.5 sekunde sa if-then naredbom tipa ako nisi završio 15val nema glavne nagrade )., uz to sve nisu rješili rpm hack pa sad i dalje pederčine kolju sve kaj hoda po DZ i to pod konstantnom ultom i još buffova -- jučer nas je jedna grupa terorizirala satima i to uz prebacivanja sa servera na server ( neki .exe lik )..

uglavnom, probat ću farmat kad se vratim s posla ( sa lv68 na 75 ) ali čisto ne vjerujem da cu stic do 1 ujutro još i radim sutra - a ako promjene na nacin da se više nigdje nece moc kupiti mislim da će to biti napokon kap koja ce preliti čašu 8 u mom slučaju )

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
VooDooZg kaže...

jučer nas je jedna grupa terorizirala satima i to uz prebacivanja sa servera na server ( neki .exe lik )..

uglavnom, probat ću farmat kad se vratim s posla ( sa lv68 na 75 ) ali čisto ne vjerujem da cu stic do 1 ujutro još i radim sutra - a ako promjene na nacin da se više nigdje nece moc kupiti mislim da će to biti napokon kap koja ce preliti čašu 8 u mom slučaju )

Aha, bili smo jedno vrijeme na istom serveru i vidjeli da je taj neki .exe u manhuntu, samo smo se držali podalje.

Rekli su da će rotirati rank 75 i rank 90 blueprinte, možda dođe i neki bolji od AUG/M1A na njihovo mjesto, te za koji tjedan opet budu ti na tapeti.

Osim toga, DuJo i ja (uglavnom, pa još tko nam se htio pridružiti) smo prošli vikend bili skoro non-stop u DZ, baš da dođemo bar do ranka 75, hrpa vas nije htjela s nama...

Čak i jučer sam napravio rank i pol (XP per kill, sada dobivam 282XP +/- po kill-u; rank 78 sam sad), s time da ako baš nije solo ili dva Rogue-a izbjegavam(o) u širokom luku. Također, nisam probao, ali pretpostavljam da bih i ja nekog sad pogocima u glavu samljeo u DZ sa AUG-om, zbog 45% damage bonusa od Sentry's Call seta - a toga će biti sve više. Damage bonus tog seta vrijedi za sve u grupi, čak i u PvP.

Osobno, žao mi je da ni jedan set nisu napravili koji diže toughness/staminu/health, čak i onaj koji dolazi sa idućim Incursion-om diže armor/exotic damage resilience samo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2016 9:56 (TomoR).
16 godina

Lol :D stižu sankcije uskoro... or not?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mrsmith kaže...

Vjerojatno hoće, ali oni (Massive/Ubi) su najviše krivi.

Kad su vidjeli da se exploit-a, jednostavno su trebali onemogućiti Incursion dok ga ne patch-aju (tj. uopće ovo prolaženje kroz zidove/zatvorena vrata).

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2016 15:01 (TomoR).
17 godina
TomoR kaže...
mrsmith kaže...

Kad su vidjeli da se exploit-a, jednostavno su trebali onemogućiti Incursion dok ga ne patch-aju (tj. uopće ovo prolaženje kroz zidove/zatvorena vrata).

Zašto bi onemogućili dio igre za sve poštene igrače zbog vas par exploitera?

Nek vas lijepo kazne i dobro :-P

16 godina
Bitanga kaže...

Par exploitera? Ako budu kažnjavali morati će kazniti 90% playera.. jer jučer ni da si htio nisi mogao naći grupu koja je radila Incursion normalnim putem na Hard a kamoli na Challenge.

Ja se uopće ne osjećam krivim što sam napravio challenge exploit 4-5 puta jučer. Ionako sam Hard napravio normalno 10-ak puta, i skupio većinu geara tako. Svi ovi 240 itemi koje sam dobio jučer su ili downgrade ili minoran upgrade tako da i ako ga uzmu nema štete.

15 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
TomoR kaže...
mrsmith kaže...

Cheateri koji koriste cheat engine i 3rd party software dobiju ban od 3 dana. Nisam pročitao da se netko još "bunio" na perma ban!

Rollback još nisu radili, čak ni pojedinačnih charova!

Vi kažete exploit, ja kažem clever use of game mechanics!

Uglavnom, čekam da me kazne :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2016 15:35 (Teknokyo).
14 godina
mrsmith kaže...

Vjerojatno su imali u planu prodaju mnogo vise kopija, pa si mislim da nema sanse da se zamjere igracima :D Kukavice :D

Sankcije budu sigurno slicne onima na Originu kad igru kupis preko Meksika.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
Bitanga kaže...

Iako većina moje friends liste prije Incursion-a nije exploit-ala, razlika onih koji su se nagearali s ovim i onih koji nisu je tako velika da je skoro bolje odmah se ostaviti igre.

Osim toga, koji su tvoji stats-i, DZ rank i vrijeme provedeno u igri? Jesi uopće igrao, da znaš o čemu se tu radi?

Dodatno, mislim da svatko sa više od 100 sati u igri je bar neki exploit/glitch koristio. Čitere nisu kažnjavali drugačije nego 3 dana ban-om (BTW, netko kaže da su otkrili kako su "kamuflirali" RPM podatke, pa ekipa opet namješta ROF)...

Na kraju, ako me i kazne zbog moja 3 "završena" Challenge-a bar neću više igrati protiv čitera...

CyberDemonVZ kaže...

Vjerojatno su imali u planu prodaju mnogo vise kopija, pa si mislim da nema sanse da se zamjere igracima :D Kukavice :D

Ti šuti, mislim da nisi ni kupio igru, a vidim, stalka-š 

14 godina
neaktivan

Trebalo je 12 sati od pacha da nadju adresu za mjenjanje RPM (ovi su samo promjenili adresu procesa koji je zadužen za RPM). A od cheta je najnoviji mjenjanje servera u DZ, a ostali chitovi svi rade,nema provjere procesa od strane ubija već samo prijava ,njihova provjera pa ban i da neki su dobili drugi ban brisanje raćuna.

0 0 hvala 0
17 godina
TomoR kaže...

Osim toga, koji su tvoji stats-i, DZ rank i vrijeme provedeno u igri? Jesi uopće igrao, da znaš o čemu se tu radi?

Ako svi pričaju da je nešto exploit i nije clever use of game mechanics nego je očito da to ne treba tako funkcionirati, onda je to exploit i nemoš se pravit da nisi znao za to svih n puta koliko si igrao i to napravio.

Ima takvih stvari i u drugim MMO igrama pogotovo kod lošijih developera koji ne razmišljaju baš kako treba pa onda imaju blesave glitcheve.

Nema veze koliko sam igrao i što sam igrao, kupio sam igru i dok se poželim spojit volio bih da nema cheatera i exploitera i da mogu normalno igrati. Ovako čekam da prvo riješe te dječje bolesti ;-)

14 godina
TomoR kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ti šuti, mislim da nisi ni kupio igru, a vidim, stalka-š 

Haha, nisam. Imam oko 8 kn na racunu. A zena ne da za kupovinu igre! Ne znam kak sad to :D

Interesantni likovi se ovdje skupljaju pa pratim :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
12 godina
Bitanga kaže...
TomoR kaže...

Ako svi pričaju da je nešto exploit i nije clever use of game mechanics nego je očito da to ne treba tako funkcionirati, onda je to exploit i nemoš se pravit da nisi znao za to svih n puta koliko si igrao i to napravio.

Ima takvih stvari i u drugim MMO igrama pogotovo kod lošijih developera koji ne razmišljaju baš kako treba pa onda imaju blesave glitcheve.

Nema veze koliko sam igrao i što sam igrao, kupio sam igru i dok se poželim spojit volio bih da nema cheatera i exploitera i da mogu normalno igrati. Ovako čekam da prvo riješe te dječje bolesti ;-)

Budes li dugo cekao svi ce ti izgledat ko čiteri

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
13 godina

Ja sam uninstall obavio - ovo u DZ danas i jučer i UBI-evo "boli nas k za cheatere već mj i više", igra milin i jedan bug ima i gazilion glicheva koje massive ne može jednostavinim programiranjem rješiti u 45min ---- samo ukazuje koliko velika pita govana je ova igra, gear-aš se, farmaš i onda sa ekipom uletiš u DZ i napišiš se kare jer te zabije 7 različitih cheatera na 7 različitih servera - ono likove boli kifla, došeta se do ekipe tvoje ti ga skineš na 1/3 i hop ode hp gore i tak 12 puta, nas 4 sa 4 def ulte sa gearom na sebi zelenim lv191/240 pod pulsom od skillpowera 35.000, kubglica sa dimom - ne znam kaj bi još nabrojao ništa samo ko da se sa zidom boriš - zidu bi više i nekakav dam napravio ali Isusu ne možeš...

Hvala lijepo, 280 sati života ste mi uzeli ali više ni sekunde dok ne rješe to sranje u DZ - ja apsolutno ne vidim poantu igranja kad ti svakog non-hosta. gledaš i misliš si jel da napadnem kaj ak je cheater, i onda ga zvekneš i imaš šansu 20% da je normalan igrač kao i ti da će to biti super fajt i bude i vrati ti se povjerenje u igru, ti rokneš ekipu pa oni tebe pa ganjanje i evo Isusa teleportao se s krova zgrade na tvoja leđa, pukne metak dok trci i gleda u retrovizor od parkiranog auta frizuru i ti padaš i kažeš super  ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Fix / ban / rollback / whatever inc! :D

Server restart za manje od 50min!

Here is the list of changes that will be implemented with the hotfix on April 15:
Falcon Lost

• Fixed an exploit where players could attack the APC without triggering new waves of NPC
  • Fixed a bug where the Weekly Reward for Falcon Lost was not granted correctly

Missing characters

• Fixed a bug on Xbox One where players could no longer see their characters. Please note that in order to fix this issue, we restored the account data of the affected players to that of April 12, 12pm CEST | 6am EDT | 3am PDT
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2016 22:32 (Teknokyo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2016 23:03 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

pozdrav novi san na forumu pa ako neko želi da me doda da igramo može slobodno :)

max333321

marić
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
VooDooZg kaže...

Ja sam uninstall obavio

Šta radiš install na SSD?

12 godina
neaktivan

koji fail je ovaj ubisoft, znaci exploitere ce kazniti a cheaterima dati jos jednu sansu?

majko mila koji su to glupani, ma EA je mila majka za njih

uplay: LeftY_CRO | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Odlično su zastrašili cheatere, lik nas je skinia trojicu sa svin mogucin cheatovima..... znaci u u sekund nas je sve pobia, tup tup tup i adio đaci i to ne jedan put nego 2 puta i sinke ga je još osta gledat lik se teleportira nakon šta nas je MRDRA

YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCAAui2B1chG8tt5Aoow6e_A TWITCH: http://www.twitch.tv/du_jo_cro
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Igram na PS4, imam oko 200 sati igranja (ebiga imam dvoje klinaca, više ne ide),  L 30, DZ 49, GS 174... nikada nisam iskoristio niti jedan exploit! To mi nema nikakvog smisla. U biti mislim da između explojtera i čitera nema nikakve razlike, obadva varaju i na nepošten način sudjeluju u igri. Ako exploitaš ne možeš reći da si igranjem došao do GS 200+, već varanjem iliti iskorištavanjem rupa u igri. Nekima je utjeha da to svi rade...meni je onda drago što sam u manjini. 

Inače vas pratim od početka u ovoj temi svaki dan, ali ne učestvujem zbog ovog PC u naslovu...puno toga korisnog sam saznao od vas i za to tnx...

3 0 hvala 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice