Tom Clancy’s The Division PC

poruka: 2.435
|
čitano: 252.840
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Tom Clancy’s The Division PC
mrsmith kaže...

Evo ga - očito sam zabrijao da nisu preko 190 GS, sorry. 200 imaju svi.

Je'l netko od njih ima neki super duper damage boost?

Ovaj što igra radi ekstremno puno damage-a, ali ajde to može biti gear i buffovi, ali onda dođe heavy, ovaj puca po njemu, skine mu možda trećinu armora i onda heavy machinegunner nakon toga samo padne...

EDIT:

Video mi je potvrdio da netko u grupi ima Sentry's Call 4-piece bonus i da "radi" za sve u grupi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2016 12:48 (TomoR).
16 godina
TomoR kaže...
Ovaj što igra radi ekstremno puno damage-a, ali ajde to može biti gear i buffovi, ali onda dođe heavy, ovaj puca po njemu, skine mu možda trećinu armora i onda heavy machinegunner nakon toga samo padne...

EDIT:

Video mi je potvrdio da netko u grupi ima Sentry's Call 4-piece bonus i da "radi" za sve u grupi.

Ja sam na 2pt trenutno (chest+backpack), danas kupujem 3. (head) i nadam se da budem dobio 4. od Lexingtona (gloves ili kneepads) pa možemo isprobati :)

EDIT: OMG... ja sam malo puno glup danas. Imam Striker's Battlegear, ne Sentry's Call... zaboravi.

There are some things so serious you have to laugh at them. -Niels Bohr
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2016 14:29 (mrsmith).
17 godina
mrsmith kaže...

EDIT: OMG... ja sam malo puno glup danas. Imam Striker's Battlegear, ne Sentry's Call... zaboravi.

Kaže neki lik u nekom komentaru na neki video. Jesam spomenuo neki?

Uglavnom, ima Striker's Battlegear 4-piece i koristi  shotgun. 90K health-a i 65% armor damage mitigation-a, ali ipak 200K DPS-a. Navodno mu ne treba više od 5 pogodaka da dobije 100% damage buff (valjda računa svaki pellet posebno). I, izgleda dovoljno da jedan pellet pogodi da buff nakon toga ne pada.

EDIT:

Ovi djeluju dobro uigrano a GS im je oko 180:

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2016 14:47 (TomoR).
16 godina
TomoR kaže...
Uglavnom, ima Striker's Battlegear 4-piece i koristi  shotgun. 90K health-a i 65% armor damage mitigation-a, ali ipak 200K DPS-a. Navodno mu ne treba više od 5 pogodaka da dobije 100% damage buff (valjda računa svaki pellet posebno). I, izgleda dovoljno da jedan pellet pogodi da buff nakon toga ne pada.

Hmmmmm, jako dobra ideja! Odmah isprobam na shooting range-u ako i kad skupim tih 4 parta danas. Ionako mi GS 182 Super 90-ka stoji u stashu :D zlu ne trebalo! Volim shotgune općenito :D

17 godina

Potvrdio mi jedan od ovih koji su odradili Challenge Falcon Lost, da Sentry's Call 4pc bonus radi za cijeli squad (tj. onaj tko ima set apply-a damage buff i svi imaju koristi od njega).

Također, bonus radi i u PvP-u...

Treba nafarmat danas Phoenix-a da se može složiti taj set, tj. kupiti bar ona dva blueprinta u BoO (mislim da jedan komad imam od dropova).

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2016 14:56 (TomoR).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Kak se radi incursion na challenge ako je lockano?
17 godina
NEW_MAN kaže...
Kak se radi incursion na challenge ako je lockano?

Moraš ga prvo završiti na Hard i imati dovoljan Gear score da ga možeš igrati na Challenge.

17 godina
mrsmith kaže...
TomoR kaže...

Hmmmmm, jako dobra ideja! Odmah isprobam na shooting range-u ako i kad skupim tih 4 parta danas. Ionako mi GS 182 Super 90-ka stoji u stashu :D zlu ne trebalo! Volim shotgune općenito :D

Evo, dao čovjek i slike gear-a, video ne želi dati...

http://imgur.com/a/ysHfU

13 godina

Gearset limit za challenge je smjeh ili ga mi slabo igramo taj incursion

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

DuJo the čiter

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina

Evo i mene, 4pt Striker i 1pt Sentry equippan (imam i 2. part u inventory ali je chest pa ako ga equippam gubim 4pt Strikera). Low mi je dps jer nisam imao kredita da iteme rerollam :) fali mi kakvih 2-3 milijuna da se optimiziram lol

Ako danas craftam Sentry masku ide dps bez rerolanja statsa preko 230k - s optimizacijom geara (crit dmg/chance) možda i preko 300k.

EDIT: E i da, ovaj 4 part Striker bonus je poprilično opasan s Vectorom (koristim MP5 inače, ali sam stavio Vector zbog puno bržeg ispucavanja = veći boost, bez promašaja).

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2016 8:33 (mrsmith).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Lijepo, moći ćete me danas onda šetati kroz Hard i Challenge Incursion!

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
TomoR kaže...

Nego, imaš možda ideju kako brzinski nafarmati kredite? Mislim da sam kratak barem 3 milijunčića da sve izrerollam...

EDIT: 79k je samo početni reroll na 214 set itemu, sljedeći 110k... itd.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2016 10:26 (mrsmith).
17 godina
mrsmith kaže...
TomoR kaže...

Nego, imaš možda ideju kako brzinski nafarmati kredite? Mislim da sam kratak barem 3 milijunčića da sve izrerollam...

EDIT: 79k je samo početni reroll na 214 set itemu, sljedeći 110k... itd.

Ako možeš ugurat "žute" kneepadse pored set opreme, ima jedne koje daju "Headshot kills grant credits". Čak i u DZ kada nekog rokneš, daje ti "normalne" kredite. Bio sam neko vrijeme nosio kneepadse s tim talentom (u tom trenu su mi bile najbolje), dobivao sam 125 kredita po HS kill-u.

A ostalo, prodavati opremu, umjesto da ju rastačeš za crafting materijale (ali treba ti vjerojatno i jedno i drugo...)

16 godina
TomoR kaže...

Ako možeš ugurat "žute" kneepadse pored set opreme, ima jedne koje daju "Headshot kills grant credits". Čak i u DZ kada nekog rokneš, daje ti "normalne" kredite. Bio sam neko vrijeme nosio kneepadse s tim talentom (u tom trenu su mi bile najbolje), dobivao sam 125 kredita po HS kill-u.

A ostalo, prodavati opremu, umjesto da ju rastačeš za crafting materijale (ali treba ti vjerojatno i jedno i drugo...)

Trenutno ne mogu kneepadse ugurati :/. Jučer sam napravio kakvih 10-ak Lexingtona challenge, po 6-7min run, možda 8-10min kako kad - uglavnom, oko 30k ukupno po runu sam dobivao. Nemam pojma kako to ubrzati ali ovako je čista patnja. Moram vidjeti s Teknom, možda ima kakav exploit lol.

13 godina

pa jel završio ko od vas Incursion na challenge ?? mi smo 4 puta na hard s tim da nas je prvi put shebalo za nagradu jer nam je leader bio neko je završio vec 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
VooDooZg kaže...

pa jel završio ko od vas Incursion na challenge ?? mi smo 4 puta na hard s tim da nas je prvi put shebalo za nagradu jer nam je leader bio neko je završio vec 

Challenge sam probao sinoc prije spavanja s randomima, tek tako da vidim damage i hp mobova. Onako odokativno bi rekao da je sve povećano za 3 puta (damage/hp) naspram hard mode - uglavnom, djelovalo je poprilično teško.

17 godina

Hmm, ekipa to već rješava solo...

A ovaj to navodno radi live, upravo:

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Vidio sam da. Jbg na poslu sam pa ne mogu probati... a imam u banci 40k electronics gear (i par komada Tacticians seta).

Vjerojatno bude fixano dok se vratim kući :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Poslije posla idemo peglat. Ja imam 42k electronics gear.
Doma sam u 16:30 i peglam!
Challenge stizemo!
lol
17 godina
Btw mislim da isto kaj smo s altom radili za hard prolazi i za challenge. Pokrenes s jednim likom, swapas i mozes ponavljat.
16 godina
NEW_MAN kaže...
Btw mislim da isto kaj smo s altom radili za hard prolazi i za challenge. Pokrenes s jednim likom, swapas i mozes ponavljat.

Tako je.

16 godina

https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/4eql92/hamish_bode_on_twitch/

Kaže da se rank 75 i 90 blueprints mijenjaju svaki tjedan. Ako ne kupimo ovaj tjedan, drugi više ne bude ni AUG-a ni M1A 204 GS.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

ma i nadam se da bud epopravljeno kad se vratim s posla jer ovo je ubijanje volje za igrom na najjace - 2 sata istu stvar raditi, onak na normalno ak uspiješ završiti onda možeš i biti sam na sebe ponosan da si to završio i da je ekipa bila vrh jer ste uspjeli a ovo mi je samo još jedan od čavala na ljes ove igre - zavidim onima koju će kupiti igru nor za Božić ove godine, oni će biti lišeni svih glicheva i igrati i uživati u igri, ovo kaj si mi radimo i kaj igra radi i kaj ubi ne poduzima vezano uz DZ i čitere - to je katasrofa a ne užitak..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

The future is so bright it's wearing sunglasses!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
mrsmith kaže...

https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/4eql92/hamish_bode_on_twitch/

Kaže da se rank 75 i 90 blueprints mijenjaju svaki tjedan. Ako ne kupimo ovaj tjedan, drugi više ne bude ni AUG-a ni M1A 204 GS.

moram nafaramat još 13lv u DZ jer ću popizditis u suprotnom dobiti, mislim da će biti samo DZ farm biti sljedećih dana za mene

17 godina

Jučer skupljao DZ lovu da mogu još i AUG kupiti (M1A kupio odmah čim sam došao do Ranka 75). Taman skupim dovoljno, a ono sa dvije strane Rogue-ovi (dan prije sam došao na 2-3K da mi fali, pa me Rogue-ovi ubili 4 puta za redom, opet morao skupiti preko 20K). Kupio.

Znači, treba farmati i DZ sad da se ima dovoljno DZ kredita za "nove" blueprintove. Nadam se da će biti dobrih blueprintova i za ostale tipove pušaka.

Ni jedno ni drugo još nisam craftao sa dobrim roll-om, hvala na pitanju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2016 13:13 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ja sam dobio na zelenim 214 kill xp na vesti i na koljenima tak da imam tipa 60-65% ( dobivam oko 277xp po kill-u to mislim dignuti na tipa 300 ) i imam scavi. na cca 90% ( nadam se da to utjece na drop DZ funds-a ) tak da mi treba cca 2600 kilova do lv75 i sad to farmam po principu koljem sve po cesti na DZ 01-02, izbjegavam rogue i ostale non-hostile i ultu imam za bježanje jer ove fore da opet ko jučer spušim 15.000xp-a i 12.000 DZ funds i 7 ključeva jer neko ko ima cjeli dan za igranje jer ne radi ili ne znam kaj pa ga boli kita pa puca i po npc-u i pol sanžera po non hostile pa nas gađa 25 igraca dok smo na 3lv rouge-a to više ne jebem dok se ne dignem na 75lv i kupim kaj trebam .. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
VooDooZg kaže...

Ja sam dobio na zelenim 214 kill xp na vesti i na koljenima tak da imam tipa 60-65% ( dobivam oko 277xp po kill-u to mislim dignuti na tipa 300 ) i imam scavi. na cca 90% ( nadam se da to utjece na drop DZ funds-a ) tak da mi treba cca 2600 kilova do lv75 i sad to farmam po principu koljem sve po cesti na DZ 01-02, izbjegavam rogue i ostale non-hostile i ultu imam za bježanje jer ove fore da opet ko jučer spušim 15.000xp-a i 12.000 DZ funds i 7 ključeva jer neko ko ima cjeli dan za igranje jer ne radi ili ne znam kaj pa ga boli kita pa puca i po npc-u i pol sanžera po non hostile pa nas gađa 25 igraca dok smo na 3lv rouge-a to više ne jebem dok se ne dignem na 75lv i kupim kaj trebam .. 

I onda će se podići letvica jer će na DZ rank 90 početi stavljati najbolje blueprintove 

13 godina

hocu m1a i eventualno aug ako skupim ovu ali biti cu sretan i sa m1a 204 bp - za ovo više me ne zanima igram sa ljubičastim m1a i midasom jer mi u 270 sati igre nije bacilo ništa bolje

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice