Tom Clancy’s The Division PC

poruka: 2.435
|
čitano: 253.172
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Tom Clancy’s The Division PC
TomoR kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

Dok se ovi isprebacuju vamo tamo sqaud od cetvorice dobrih igraca vec rijesi čelenđ...tak da to nema smisla 

Istina, ali jednom kad se poslože mogu ponavljati challenge u nedogled, samo protrčavši kroz njega.

EDIT:

"Izvještaj" o tome šta je bilo spomenuto na Dev stream-u:

http://www.gamesring.com/news/division-state-game-march-29-ep-3/

https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/4cc3t9/weekly_scheduled_maintenance_tuesday_march_29/

Bit će promjena na Division Tech-u (ne zna se kakvih), i:

Scavenging: Confirmed it affects gear quality (when something drops, the quality of the drop will be improved by scavenging, there won't be more drops).

Kakva je glupost taj scavenging, trebaju to maknuti sto prije, kao sto je blizz maknuo Magic find u diablu.

Sad me samo tjeraju da hoardam 2 seta opreme - sa i bez scavenginga. S tim da nikad necu ni koristit opremu bez scavenginga jer ce mi biti zao da mi dropa suboptimalna oprema. Fuj. 

17 godina

Evo i isječak iz dev stream-a:

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
AFARON kaže...
TomoR kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

Dok se ovi isprebacuju vamo tamo sqaud od cetvorice dobrih igraca vec rijesi čelenđ...tak da to nema smisla 

Istina, ali jednom kad se poslože mogu ponavljati challenge u nedogled, samo protrčavši kroz njega.

EDIT:

"Izvještaj" o tome šta je bilo spomenuto na Dev stream-u:

http://www.gamesring.com/news/division-state-game-march-29-ep-3/

https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/4cc3t9/weekly_scheduled_maintenance_tuesday_march_29/

Bit će promjena na Division Tech-u (ne zna se kakvih), i:

Scavenging: Confirmed it affects gear quality (when something drops, the quality of the drop will be improved by scavenging, there won't be more drops).

Kakva je glupost taj scavenging, trebaju to maknuti sto prije, kao sto je blizz maknuo Magic find u diablu.

Sad me samo tjeraju da hoardam 2 seta opreme - sa i bez scavenginga. S tim da nikad necu ni koristit opremu bez scavenginga jer ce mi biti zao da mi dropa suboptimalna oprema. Fuj. 

upravo u tome i je čar ove igre ... da nemozes imat savrsenog lika.....jbg dobijes na mostu izgubis na ćupriji

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
15 godina
SiNkE.Zgb kaže...

upravo u tome i je čar ove igre ... da nemozes imat savrsenog lika.....jbg dobijes na mostu izgubis na ćupriji

Sve je to uredu za ostale statove - hoces malo vise hp, smanji dps i skills. Hoces armora? zrtvuj crit dmg i slicno. Ali scavanging je beskoristan u borbi, a bez njega te pece savjest da ce ti loot biti smeće. I onda kad ubacis njega pece te savjest jer ti je lik lošiji nego što može biti. Grozan osjecaj!  Baš je ono first world problemčina da ti se smuči..

17 godina
Idemo danas farmat ambasadu sa onim exploitom? Trebam M1A da kompletiram gear.
17 godina

Kako funkcionira ova igra po pitanju placanja, jel dovoljno samo imati igru ili se placa i pretplata dodatno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
walentkane kaže...

Kako funkcionira ova igra po pitanju placanja, jel dovoljno samo imati igru ili se placa i pretplata dodatno?

Nema pretplate. Kupiš igru i to je to.

12 godina
walentkane kaže...

posto igru nemos igrat bez monitora , a na monitoru mozes gledat htv, pretplatu moras placat htv-u

za samu igru netreba pretplata, čak su i čitevi free

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
16 godina
AFARON kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

Sve je to uredu za ostale statove - hoces malo vise hp, smanji dps i skills. Hoces armora? zrtvuj crit dmg i slicno. Ali scavanging je beskoristan u borbi, a bez njega te pece savjest da ce ti loot biti smeće. I onda kad ubacis njega pece te savjest jer ti je lik lošiji nego što može biti. Grozan osjecaj!  Baš je ono first world problemčina da ti se smuči..

Da stvarno je ogroman problem i hrpu toga treba žrtvovati... Daj molim te, pa scavenging je secondary stat kojeg imaš na 2 komada armora i već si preko 100, još dodaš par modova na armoru koji, pazi sad, daju primary stat i scavenging kao secondary i hopa cupa vec si na 150% što je nekakav max trenutno. Znači jedino što žrtvuješ je nešto resistance-a i eventualno ammo quantity increase-a na modovima ili što već koristiš inače.

Manje plakanja :)

There are some things so serious you have to laugh at them. -Niels Bohr
17 godina

Neki dan sam naletio na reddit post, koji je iz tko zna kojeg razloga obrisan. Probao sam jučer, na jednom item-u i radilo mi je.

Ukratko, na PC-u radi, da kada napravite brzi dvoklik-troklik na pravokutnik od loot-a da taj item pokupite iz daljine. Kada ste na pravokutniku od loot-a, onda oružje ne izbacuje metke.

Našao alternativu:

http://imgur.com/a/WyyNA

Dodana je i alternativa sa ALT pa kursorom miša kliknete!

Origigi reddit post:

https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/4cfbe2/psa_you_can_pick_up_loots_in_distance/

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2016 10:11 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mrsmith kaže...

Da stvarno je ogroman problem i hrpu toga treba žrtvovati... Daj molim te, pa scavenging je secondary stat kojeg imaš na 2 komada armora i već si preko 100, još dodaš par modova na armoru koji, pazi sad, daju primary stat i scavenging kao secondary i hopa cupa vec si na 150% što je nekakav max trenutno. Znači jedino što žrtvuješ je nešto resistance-a i eventualno ammo quantity increase-a na modovima ili što već koristiš inače.

Manje plakanja :)

U pravu si, tek sam sinoc primjetio da je secondary kad sam poceo ozbiljnije re-rolati statove XD

17 godina

Btw 150% scavange je 1,5% bolja sansa za drop.Tak da s tim ili bez ako nemas srece ne budes dobio ono sto trebas :)
Ima talent na stitnicima za koljena koji daje 25% bolji drop, to je ako se ne varam pravih 25% jer nije scavenging.

Ovo dolje mozes imat na koljenima kao talent.

Perceptive: Your Item find and Gold find bonuses are increased by 25%

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2016 10:55 (NEW_MAN).
13 godina

ono kaj su oni rekli za scav. je sljedece - da ne djeluje na računicu na to da li ce ti baciti zlatni ili ljubičasti nego koliko ce ti kvalitetno baciti to kaj ti baci unutar nekog ranga

npr rokneš bossa i on baca ljubičasti loot npr vector lv31 - on ga baca u rangu dam 10800 - 12500, jaci scav bi ti trebao doprinjeti da ne dobiješ 11000 nego da dobiješ 11.800 ili 12.300, za npr smg vjerojatno tu ide i crit hit chance koji je tipa od 23-25% a talenete ti daje na random brijem., znaci to nije za materijale niti za to da ti poveca šansu da baci zlato nego ovo kaj sam napisao..

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2016 11:07 (VooDooZg).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
VooDooZg kaže...

ono kaj su oni rekli za scav. je sljedece - da ne djeluje na računicu na to da li ce ti baciti zlatni ili ljubičasti nego koliko ce ti kvalitetno baciti to kaj ti baci unutar nekog ranga

npr rokneš bossa i on baca ljubičasti loot npr vector lv31 - on ga baca u rangu dam 10800 - 12500, jaci scav bi ti trebao doprinjeti da ne dobiješ 11000 nego da dobiješ 11.800 ili 12.300, za npr smg vjerojatno tu ide i crit hit chance koji je tipa od 23-25% a talenete ti daje na random brijem., znaci to nije za materijale niti za to da ti poveca šansu da baci zlato nego ovo kaj sam napisao..

Ehm...ne! https://twitter.com/MikeL2D/status/713049081195667457

13 godina

a Hamiš je ko ?? gledao sam i čitao kja su developeri jucer pričali  pa sad ne znam onda ak oni ne znaju sami onda super, a ni to me nebi začudilo s obzirom u kakvom je stanju igra

i da dodam juder smo farmali tunel 3 sata ono izvan mape znaci boss pada svakih minutu-dije i svakih 10 puta smo pokupili loot, prvih 10 puta sam imao ono na koljenima i ostalo scav oko 150 drugih 10 puta sam imao scav 15  bacalo je apsoluno random do te mjere da je u 10 puta bacilo sa scav 150 10 puta ljubičasto a sa scav 15 3 puta žuto i 7 ljubičasto i drugi put drukcije i tak - pa ti sad znaj..

i na ovo kaj si ti napisao i linkao sa reddita evo i kometar ispod

"They said the exact opposite yesterday in the stream though. They mentioned the drop rate or purple/yellow is purely RNG and the quality of the dropped item (so I guess stat rolls) is dependent on scavenging."

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2016 11:33 (VooDooZg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
VooDooZg kaže...

a Hamiš je ko ?? gledao sam i čitao kja su developeri jucer pričali  pa sad ne znam onda ak oni ne znaju sami onda super, a ni to me nebi začudilo s obzirom u kakvom je stanju igra

Developer :)

Da editiram post s obzirom da si i ti dodao dosta toga od mog zadnjeg reply-a:

Osim ako netko ne pronađe / linka timestamp VoD-a / Oddshot s twitch.tv-a tj. stream-a u kojem su rekli, da kad kažu "quality" ne misle na boju itema, preporučujem da se uputite na:

https://www.twitch.tv/thedivisiongame

Trenutno streama https://twitter.com/hamishbode  aka Community Developer for The Division at Massive pa postavite pitanje u chatu!

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2016 12:26 (Teknokyo).
17 godina

Jest da je na konzoli, i ovi protiv kojih se bori nisu baš neki, ali odgledati do kraja!

Kada 4 njih focuse-a damage na meni na PC-u, nema šanse ni da Ultimate upalim... Pogotovo kad mi u leđa pucaju, ne moraju ni biti čiteri.

Jučer sam bio naletio na takav server, povremene Rogue-ove sam uspio ubiti, e onda su se na serveru složile dvije grupe od po 4 Rogue-a skempali se na zgradu i Sticky bombali sve ispod sebe - pitao ljude da ih foksuirano idemo riješiti, ali nitko nije htio ni u party.

Jednostavno sam odustao od igranja... Division Tech kutije su ionako sve bile prazne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Igra ima krivi naziv, trebala bi se zvati - The Farm Division :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
VooDooZg kaže...

Igra ima krivi naziv, trebala bi se zvati - The Farm Division :)

Kao i svaka loot igra - samo što je negdje lakše doći do najboljeg loota, a negdje malo/puno teže.

Ako ti dosadi, lijepo kreneš igrati nešto drugo i svi sretni i zadovoljni :)

13 godina

Da mislim da ću se vratiti na serije dok ovo malo ne poboljšaju, pričekat ću još taj famozni patch za raid-ove ili kaj vec pa ak je to banana onda ne vidim kaj da igram u igri - PVP iliti DZ je pun hakera a u nomralnoj zoni nemaš kaj raditi jer smo svi zgirani tak da chalange pretrčimo i onda kaj farmat za 5% bolji loot sa istim talentima a i tak si prejak za izazove unutar igre ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
VooDooZg kaže...

Da mislim da ću se vratiti na serije dok ovo malo ne poboljšaju, pričekat ću još taj famozni patch za raid-ove ili kaj vec pa ak je to banana onda ne vidim kaj da igram u igri - PVP iliti DZ je pun hakera a u nomralnoj zoni nemaš kaj raditi jer smo svi zgirani tak da chalange pretrčimo i onda kaj farmat za 5% bolji loot sa istim talentima a i tak si prejak za izazove unutar igre ?

Slažem se potpuno - tako nekako i ja radim. Prošli tjedan sam se logirao samo jednom ili dvaput, ali sam sad opet počeo igrati. Priznajem da mi je splasnuo incijalni doživljaj nakon što sam se koliko toliko nagearao - ali to je potpuno normalno. Budemo vidjeli sljedeći content patch.

Ovo što kažeš za DZ, u načelu se slažem. Vidjeti ćemo što će biti s updateom DZ-a (eventi, questovi, crate dropovi). Što se tiče hakera - u 160h igre sam vidio sam jednog, ali vjerujem da ih ima.

Ja sam općenito skroz zadovoljan s gameplayem koji sam dobio za plaćeni novac. Igra koja me u 3 tjedna zadrži toliko ingame u mojim je očima poprilično dobra - tj. jedna od boljih u zadnje vrijeme, bez obzira što sam je nekako "preletio" pa sad zujim naokolo .

13 godina

Ne bunim se ja koliko sam platio i koliko sam sati gameplaya imao i to u kratko vrijeme - je super, ali tak mi je bilo i sa warface-om i sa payday2 i sa wowp itd.. krene super ali nakon mj-dva ode na uninstall,, iskreno The Division sam i tak kupio da ubijem vrijeme dok Escape from Tarkov ne dođe, a i da ekipu skupim za tu igru ;)

Ne znam di su nesala vremena di sam mogao igrati mjesecima tipa Gulid Wars 1 sa svim fenomenalnim ekspanzijama ili fallout 2 ili Baldurs Gate 1 i 2 itd

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
VooDooZg kaže...

Ne znam di su nesala vremena di sam mogao igrati mjesecima tipa Gulid Wars 1 sa svim fenomenalnim ekspanzijama ili fallout 2 ili Baldurs Gate 1 i 2 itd

A gle, postali smo stariji.

Činjenica je da u "međuvremenu" sve što se proizvede za puno love se mora prodati za još puno više love (AAA produkcija). S obzirom da živimo u "brzim" vremenima gdje većina ljudi (djece, skupine od 25-35 koja se po statistikama najviše igra) više ne želi uložiti puno vremena. Između ostalog i zato jer imaš Google/mobitele/internet gdje sa par klikova možeš dobiti mišljenje nekog drugog o nečemu (neću napisati: točni odgovor).

Recimo, i Diablo 2 kada si se odlučio za neki build trebao si ga igrati. Diablo 3, svaku "klasu" u letu možeš mijenjati, pa ovisno o patch-u igraš ono što je tada popularno/dovoljno jako. Sjećam se još kad sam u Icewind Dale-u došao do nekih 80% igre, i onda skužio da sam krivo naskillao jednog party member-a, i morao krenuti ispočetka.

Balduri, i prvi Fallout-i su bili super jer uglavnom si sve sam otkrivao (između ostalog), a ne gledao po netu šta ćeš i kako ćeš da što prije završiš.

Da se vratimo na The Division, greška je po meni što su napravili da se sve ilvl 31 može kraftati. I, što je drop rate ukupno preslab. Zato se i traže "glitch-evi", boss farm metode itd, jer u takvoj igri loot je ono što te na kraju najviše veseli.

Meni osobno bi bilo super da je drop rate High End-a malo bolji (pogotovo u DZ), te da ilvl 31 oprema može dropati samo od mobova, biti nagrada za Challenge (čak i onaj žuti item koji dobiješ kao nagrada za završeni Challenge je "samo" ilvl 30). Recimo da Diablo 3 ima sad relativno dobar omjer toga (doduše, tamo sve najbolje možeš i craftati), ali recimo bounty-e možeš ponavljati koliko puta hoćeš (sa bounty materijalima možeš re-rollati opremu), a ovdje je hrpa ilvl 31 opreme skrivena iza High End Division Tech-a (recimo rukavice ilvl30 i ilvl31 možeš craftati samo sa HE Division Tech - ako hoćeš optimalno na tom slotu slijedi ti obilaženje kutija koje jednom kada ih netko otvori u instanci su prazne 2 sata...). I onda je pitanje da li ćeš naletjeti na "prazne kutije" instancu + organizirane Rogue ekipe, pa i čitere. Mislim smiješno, čitere su za sad (iako obećavaju drastičnije kazne) banirali na 48-72 sata iz igre.

Osobno, više bi mi se sviđalo sve možeš craftati sa "normalnim" materijalima, a da sa Division Tech možeš re-rollati talent na oružju, npr.

Svejedno, mene i dalje drži setting, igram daily-e na dva lika (to je 160 Phoenix-a minimalno na dan) + malo po DZ i tako, bar dok ne pokupujem sve high level recepte koji se mogu dobiti za Phoenix-e. Pretpostavljam da će prije "izaći" Incursion/Operations, pa onda slijedi farmanje set item-a tamo, nadam se da će biti dobri setovi.

Ovo su navodno potvrđeni setovi za sad:

Tactician's Authority - enhances electronics and support capabilities.
Striker's Battlegear- provide bonuses for assault capabilities.
Sentry's Call - enhances marksman capabilities.
Path of the Nomad - provides bonuses for lone wanderers.

12 godina
protjeran

Ako danas uspijem namjesiti twitch da mi radi normalno ( bez trzanja i da mi je igrivo ) budem radio giveaway ako bude ljudi sta gledalo uopce . Giveaway ce bit vjerovatno key za divisiju jer imam viska jedan . Javim tu ako uspijem nastimati sve pa imate priliku osvojit Key za DIVIZIJU . 

Nemoj se prkosit gravitaciji .
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
VooDooZg kaže...

Ne bunim se ja koliko sam platio i koliko sam sati gameplaya imao i to u kratko vrijeme - je super, ali tak mi je bilo i sa warface-om i sa payday2 i sa wowp itd.. krene super ali nakon mj-dva ode na uninstall,, iskreno The Division sam i tak kupio da ubijem vrijeme dok Escape from Tarkov ne dođe, a i da ekipu skupim za tu igru ;)

Za Escape from Tarkov mozes na mene racunat sad odma.

16 godina
NEW_MAN kaže...
VooDooZg kaže...

Za Escape from Tarkov mozes na mene racunat sad odma.

Me too :) - Jedino me onaj koncept da kad umreš gubiš sve mrvicu plaši. Iako, u drugu ruku, kad pogledaš kako je igra napravljena 100% realno - itekako ima smisla.

Je li poznat točan release date?

13 godina

tek closed alpha dolazi a closed betu su najvaili u 2 kvartalu 2016 to dobivaš kad kupiš onaj paket za 36€ kaj mislim uzeti kad ce imati točne datume za closed betu ili kad bude closed beta - tak i tak sad igram takvu igru koja se zove The Division :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mrsmith kaže...
VooDooZg kaže...

Slažem se potpuno - tako nekako i ja radim. Prošli tjedan sam se logirao samo jednom ili dvaput, ali sam sad opet počeo igrati. Priznajem da mi je splasnuo incijalni doživljaj nakon što sam se koliko toliko nagearao - ali to je potpuno normalno. Budemo vidjeli sljedeći content patch.

Ovo što kažeš za DZ, u načelu se slažem. Vidjeti ćemo što će biti s updateom DZ-a (eventi, questovi, crate dropovi). Što se tiče hakera - u 160h igre sam vidio sam jednog, ali vjerujem da ih ima.

Ja sam općenito skroz zadovoljan s gameplayem koji sam dobio za plaćeni novac. Igra koja me u 3 tjedna zadrži toliko ingame u mojim je očima poprilično dobra - tj. jedna od boljih u zadnje vrijeme, bez obzira što sam je nekako "preletio" pa sad zujim naokolo .

Tako je, neznam sta se ljudi žale toliko na end-game. Šta je sa ostalih AAA igara koje se pređu u 10-ak ili manje sati i svi sretni, i nema uopste nikakvog end-game-a. A ovdje vidis po internetu postove tipa "igram samo 100 sati i imam najjacu opremu i nemam sta da radim". Pa nije ovo MMO sa mjesecnom pretplatom, wtf ljudi..

17 godina

Ja imam preko 160 sati u igri i daleko sam od "najjače" opreme...

Nikad vidio Midas-a, Caduceus-a itd... O "žutom" M1A da ne govorimo (hoće li M1A dobiti nerf?)

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

vidjet cemo danas u 8 (mislim), na njihovom sluzbenom twitch kanalu ce pricati o novom updaitu i sto dalje sa igrom

uplay: LeftY_CRO | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice