a ako ste u grupi i ubijete grupu rouge-ove jel se računa xp onome koji ih ubije spuštene ili cjela grupa dobije neki xp ? mislim glupa je fora malo da kill dobiva onaj član koji dokrajci spuštenog, jer i kad je spušten treba im pun q da ih ubiješ jer nekak čudno računa dam dok si na podu ( ne možeš ga crit headshot-at dok je na podu :) )
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mozda je lik iz videa za potreba snimanja skupio ekipu koja ga namjerno nije gadjala....jedino od tuda objasnjenje zasto mu ljubicasti botovi rade vise dmg nego ljudi

Sasvim slučajno postali ja i Lopesz najtraženiji u DZ-u.
I jeste uspjeli preživjeti manhunt?
Lopez je ziher uzeo lv50 DZ, pokupovao sve b-printe pa se sad bahati po DZ :)
ja vec drugi put zaredom na istoj misiji dobivam
the division services are not available
neki delta error
igram sam
itko drugi?
Oho. Preživjeli smo manhunt.
Stare čiterćine, neka je sila mokasine sa vama!
Izgubio sam volju za igranjem igre. Nije mi gušt uopće više, pretežito zbog hakera i nedostatka sadržaja nakon što se dođe 30lvl. Da me sad trenutno neko pita ako bi mu preporučio ovu igru, kratak i jasan odgovor je NE. Nemojte bacati novac jer je igra trenutno u lošem stanju.
Da, problem je kaj je sadrzaj igre realno 30-40 sari max, ostalo sam utukao zbog zajeban%ije i ekipe inace bi davno prestao igrati jer je sve ponavljanje na 150 puta i onda opet ispocetka, sad je jos taj jedini dio koji je preostao ( pvp u DZ ) postao nemoguc jer prije je bilo tu i tamo koji haker sad pa je bilo tu i tamo koja grupa od 4 hakera a sad je svaku vecer u svakoj zoni po par sati da jedna grupa hakera terorizira i ima foru "ovo je nasa zona" a najtragicnije je kaj je ubi-ev odgovor snimi pa cemo ih banat ( da, banat cete ih na 48 sati )
Sve u svemu jako lose, s obzirom na engine i trud oko grada i hype - katastrofa iskoristeno
Da, problem je kaj je sadrzaj igre realno 30-40 sari max, ostalo sam utukao zbog zajeban%ije i ekipe inace bi davno prestao igrati jer je sve ponavljanje na 150 puta i onda opet ispocetka, sad je jos taj jedini dio koji je preostao ( pvp u DZ ) postao nemoguc jer prije je bilo tu i tamo koji haker sad pa je bilo tu i tamo koja grupa od 4 hakera a sad je svaku vecer u svakoj zoni po par sati da jedna grupa hakera terorizira i ima foru "ovo je nasa zona" a najtragicnije je kaj je ubi-ev odgovor snimi pa cemo ih banat ( da, banat cete ih na 48 sati )
Sve u svemu jako lose, s obzirom na engine i trud oko grada i hype - katastrofa iskoristeno
Mene pvp uopće ne zanima jer nemam vremena da ga gubim na gubljenje itema, pa mi zato DZ nije nešto napet. Rađje bih da se skoncentriraju na PvE i co-op ko Diablo.
No ono što mene trenutno muči je frustrirajuće neresponzivan lik u najbitnijim trenucima. To mi ubija volju za igranjem strašno. Pa ću igrati nešto drugo dok to ne poprave, a ako ne poprave bye bye. Ima i drugih igara. Da sam znao da će biti tako ne bih ni kupio. Šteta, jer igra ima opaki potencijal, al koči ju nenormalno žderanje resursa. Igram čuda od igara na svom kompu bez problema, al ovo brate nije normalno kako se ponaša.
prvi tunel pao za 18min, drugi pokusaj za 23 min al zato so je dujo flenko bossa , pa je onda pao i neki sex
na kabini kamiona i tako
prvi tunel pao za 18min, drugi pokusaj za 23 min al zato so je dujo flenko bossa , pa je onda pao i neki sex
na kabini kamiona i tako
Tunel je sramotno lagan da, mi smo u ruskom konzulau mladost ostavili.
ne znam jel bilo sry
Jucer sam sa ekipom sa ts maltene protrcao ruski konzulat, s tim da to nije bila ekipa s kojom igram svaki dan - sam Lopesz i protrcali smo nismo jednom svi pali - tak da ne znam kaj je vise izazov u ovoj igri, bolje im je da raid-ove sto prije rjese i masu ovih sitnih bugova..
Ova igra je, pre Beta kak bi ju ja nazvao ali su napravili hype i morali su je izbaciti hoces-neces

Ubisoft: "Hey Mogy, we are committed to stopping all exploits and cheating in The Division. The team are aware and we're actively working to address this at the moment. Stay tuned for all the latest news."
Moj odgovor: "Thanks for the answer. I just hope this is not the randomly generated answer and that you guys are really working to address this issues. I really want to play this game without cheaters at the first place, and then i want this game to be glitch/bug free. When you fix that, this game will be perfect and i'll gladly buy all the dlc-s smile :D :) "
Ubisoft: "Hey Mogy, we can assure you we're real :) and that our team are working to address this. Thanks!"
Ovo mi je Ubisoft odgovorio danas. Ćemo vidjeti uskoro da li su ozbiljni ili samo mlate praznu slamu.
Ekipa kako da popravim helt? ja sam sve puco na firearms ako ima neko voljan da pojasni neka se javi na PM da mu bacim ip od ts
pa što će ti toliko firearmsa. ali ako baš oćeš snajpat, mijenjaj glavni stat na itemima za više armora, tako možeš zadržat dps, ali smanjt dmg koji primaš do 65%. i koristi smart cover koliko god možeš. a ako to sve misliš solo radit, namučit ćeš se. takav build je za party bar 3. da rijetko dođeš na red da te buše.
Ekipa kako da popravim helt? ja sam sve puco na firearms ako ima neko voljan da pojasni neka se javi na PM da mu bacim ip od ts
pa što će ti toliko firearmsa. ali ako baš oćeš snajpat, mijenjaj glavni stat na itemima za više armora, tako možeš zadržat dps, ali smanjt dmg koji primaš do 65%. i koristi smart cover koliko god možeš. a ako to sve misliš solo radit, namučit ćeš se. takav build je za party bar 3. da rijetko dođeš na red da te buše.
kak da to promjenim na armor?
Protrčali ste kad ste nagirani ko životinje. Mi smo konzulat išli sa 50k hp i 80k dpsa, namučili se.,
svakim danom bit će challenging sve lakši
da, pa ekipa ce te rejpati u dzu vecem od 2...
Protrčali ste kad ste nagirani ko životinje. Mi smo konzulat išli sa 50k hp i 80k dpsa, namučili se.,
svakim danom bit će challenging sve lakši
Daleko smo mi od nagiranog....al imamo taktiku:
Duju opasemo explozivom, on ih flenka ...ulet medju njih i raznese se.....pola ih je mrtvo
Onada uletavaju el patrone i njenjo i pobiju se medjusobno ...na to ostatak enemya umre od smjeha.... i misija gotova

Jučer prije spavanja mi bio najbolji dan u DZ-u. Ne, nije mi palo ništa "žuto".
Šarao malo solo po DZ1-3 (drugi put kada nekome dam "ideju" za farmanje boss-a moram uvjetovati da budem u team-u od 4...). Vidim non-stop neki rogue-ići na mapi. Prvo sam ih ignorirao, onda mi dosadilo (svi Division Tech prazni itd.) pa sam ih išao "potražiti".
Ispalo je da su to neka dvojica, očito undergearanih koji su non-stop nekog solo ubijali (mene nisu ni jednom, pa ne znam koji su DZ level imali). Uvijek su trčali u kontra strane nakon što su postali Rogue, tako da sam uglavnom samo jednog uspio loviti prije nego je drugome timer istekao. Onaj osjećaj kada se napucavaš s nekim, ponekad jedva preživiš, ali bar znaš da ovaj s druge strane nije čiter.
Šteta, nakon nekog vremena su ili prestali biti Rogue ili su otišli s mape...
Dok se ovi isprebacuju vamo tamo sqaud od cetvorice dobrih igraca vec rijesi čelenđ...tak da to nema smisla
Istina, ali jednom kad se poslože mogu ponavljati challenge u nedogled, samo protrčavši kroz njega.
EDIT:
"Izvještaj" o tome šta je bilo spomenuto na Dev stream-u:
http://www.gamesring.com/news/division-state-game-march-29-ep-3/
https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/4cc3t9/weekly_scheduled_maintenance_tuesday_march_29/
Bit će promjena na Division Tech-u (ne zna se kakvih), i:
Scavenging: Confirmed it affects gear quality (when something drops, the quality of the drop will be improved by scavenging, there won't be more drops).
Dok se ovi isprebacuju vamo tamo sqaud od cetvorice dobrih igraca vec rijesi čelenđ...tak da to nema smisla
Istina, ali jednom kad se poslože mogu ponavljati challenge u nedogled, samo protrčavši kroz njega.
EDIT:
"Izvještaj" o tome šta je bilo spomenuto na Dev stream-u:
http://www.gamesring.com/news/division-state-game-march-29-ep-3/
https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/4cc3t9/weekly_scheduled_maintenance_tuesday_march_29/
Bit će promjena na Division Tech-u (ne zna se kakvih), i:
Scavenging: Confirmed it affects gear quality (when something drops, the quality of the drop will be improved by scavenging, there won't be more drops).
Vjerovatno craftanje gold DT od plavih DT....drugo mi nis nepada na pamet....