Tom Clancy’s The Division PC

poruka: 2.435
|
čitano: 255.116
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Tom Clancy’s The Division PC
fila2208 kaže...

Ne kužim da još uvijek nisu popravili calculatore statsa, jedno pokazuje kad stavim pušku, drugo kad idem na armor...pa ti složi dobrog lika a ne znas si prave statse.

ja samo nekuzim sta su utrpali u 2GB update a najbitnije stvari nisu pokrpali

sve me strah kad poprave to, na sta ce mi statsi ličit

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2016 18:02 (SiNkE.Zgb).
15 godina
SiNkE.Zgb kaže...

Jucer kupim blueprint za liberatora ( ili kak se vec zove)

Pise tamo da se moze scraftat od 8800-9800 dmg....scraftam jedno 15 komada i najaci je bio 7800dmg

I onda ti igraj to jebeno zbagano govno 

Mozda ti racuna DPS sa modovima koji se nalaze na trenutnom oruzju...mislim da sam negdje cuo za taj bug

16 godina
neaktivan
AFARON kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

Pise tamo da se moze scraftat od 8800-9800 dmg....scraftam jedno 15 komada i najaci je bio 7800dmg

Mozda ti racuna DPS sa modovima koji se nalaze na trenutnom oruzju...mislim da sam negdje cuo za taj bug

to onda nema nikakvog smisla. ako se uspoređuje, uspoređuje se sirovo i modano, pa ako je sirovo jače od modanog nemaš tu šta razmišljat. jer sam i ja krafatao pa mi nije jasno di je nestalo 2000 dmg.

12 godina
ranko091 kaže...
AFARON kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

to onda nema nikakvog smisla. ako se uspoređuje, uspoređuje se sirovo i modano, pa ako je sirovo jače od modanog nemaš tu šta razmišljat. jer sam i ja krafatao pa mi nije jasno di je nestalo 2000 dmg.

Popapao bullet king da nadoknadi manjak :)

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
17 godina
fila2208 kaže...

Ne kužim da još uvijek nisu popravili calculatore statsa, jedno pokazuje kad stavim pušku, drugo kad idem na armor...pa ti složi dobrog lika a ne znas si prave statse.

Meni je jučer na oružju pisalo 88k, pa nešt klikam po ekranima (ništ mijenjao) i onda bude 105k... pa opet klikam, pa opet 88k.

:-D

16 godina
neaktivan
Bitanga kaže...

Meni je jučer na oružju pisalo 88k, pa nešt klikam po ekranima (ništ mijenjao) i onda bude 105k... pa opet klikam, pa opet 88k.

:-D

ma ja to više ni ne gledam dps. nakrkam oružje modovima, odem na range i pucam. ako tamo kaže da rate of fire ili acc ili veći okvir diže dps, ok, ali skoro uvijek xx % dmg, critical, i hs % dmg imaju jedini neki učinak na stvarni dmg ovo ostalo je umjetni dps. tj idealni dps, ako bi rokao full jednu minutu idealno metak svaki u metu.

čudna neka matematika.

15 godina

Liberator se ne isplati?

1040rpm djeluje moćno sa 50+ metaka... :)

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Liberator se ne isplati?

1040rpm djeluje moćno sa 50+ metaka... :)

skini si sve modove sa glavne puške pa idi gledat kako izgledaju oružja. meni je i žuti ak47 bio sa 50 metaka dok ga nisam iskraftao pa je otišao na 30.

15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 3
17 godina
SiNkE.Zgb kaže...

Meni pise u nacrtu 6949-7765 DMG. 

13 godina
AFARON kaže...

ja ga vec imam pa sam prošao muke po njemu - uglavnom oni koji imaju taj problem - nemojte puniti bacpack preko 40 mjesta prije izlazska iz igre

17 godina

lvl 30 .. šta sada da igram .. DZ ili daily mission ili nešto treće .. tj. pitanje je koji je najbolji put do high end geara .. skupljam nesto pa kraftam .. ili idem na loot .. ili  kupujem kod vendora ili što?

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.3.2016 8:32 (mr.ezrider).

0 0 hvala 0
17 godina
NEW_MAN kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

Kada craftaš nešto, DMG range na tome što kraftaš uvijek ovisi o tvojem Firepower (pa vjerojatno i +DMG na određeno oružje koje imaš recimo na rukavicama).

Tako da taj DMG range za craft je svakome drugačiji...

12 godina
TomoR kaže...
NEW_MAN kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

Kada craftaš nešto, DMG range na tome što kraftaš uvijek ovisi o tvojem Firepower (pa vjerojatno i +DMG na određeno oružje koje imaš recimo na rukavicama).

Tako da taj DMG range za craft je svakome drugačiji...

Slazem se da je svakom drukciji al ako mi pise od 8800 do 9800 nemres mi ga skraftat 7800

17 godina

Kaže, Rogue by mistake:

https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/4bugvp/going_rogue_by_mistake_and_apologizing_didnt_work/

Nije mi jasno kako mu health skoro nikad nije pao ispod 2 crte. Aha, ima onaj "glitch item" koji heala 2% nakon status efekta, s time da heal ne prestaje nakon status efekta.

@Sinke, jesi probao craftati drugo oružje nakon toga? Isto je damage range ispao tako loš?

EDIT 2:

Cijela friends lista u istom Challenge-u:

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.3.2016 9:40 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

ovo je apsolutno nemoguce bez neke skripte, 3-5 igraca ga je gađalo 7 min i nije mu pao hp ispod pola, armor cap je na 65% ( ja imam ona j talet na pancirki i u coveru me NPC-ivei izrokaju 3x brže nego kaj su njemu igraci radili dam koji su kud i kamo jaci ), drugo nije da ima 200.000HP jer ih skida brzo a za to mora imati visok firearms 2500-3000 kaj mu ne ostavlja puno za HP,, onaj def ultu je hitio samo jednom i to nakon skoro 2min videa kaj su ga rokali, i zadnje solo je bio tak da je sva vatra bila koncentrirana na njega --- ono nemoj me jebat ..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
VooDooZg kaže...

ovo je apsolutno nemoguce bez neke skripte, 3-5 igraca ga je gađalo 7 min i nije mu pao hp ispod pola, armor cap je na 65% ( ja imam ona j talet na pancirki i u coveru me NPC-ivei izrokaju 3x brže nego kaj su njemu igraci radili dam koji su kud i kamo jaci ), drugo nije da ima 200.000HP jer ih skida brzo a za to mora imati visok firearms 2500-3000 kaj mu ne ostavlja puno za HP,, onaj def ultu je hitio samo jednom i to nakon skoro 2min videa kaj su ga rokali, i zadnje solo je bio tak da je sva vatra bila koncentrirana na njega --- ono nemoj me jebat ..

Ako misliš na Rogue-a kaže da su mu ovo stats-i:

I'm at 160 dps, 71 hp and 1505 electronics.

Vector +8% crit and 3% crit heal The liberator is just a backup

E sad, ako se crit heal odnosi na damage koji bi napravio protiv NPC-a, a puca po playerima onda možda...

12 godina
neaktivan
TomoR kaže...
VooDooZg kaže...

E sad, ako se crit heal odnosi na damage koji bi napravio protiv NPC-a, a puca po playerima onda možda...

Imas ti ts instaliran TomoR da mi pojasnis te sitnice malo oko stavljanja modova na oružje itd?

17 godina

Imam TS (na koji trenutno ne mogu), ali što se modova za oružje tiče, ima hrpa filmića, npr:

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

LOL, playing with Morgan Freeman:

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
TomoR kaže...
VooDooZg kaže...

nije problem dam koji on radi nego dam koji on ne prima - taj dio je nemoguc, crit heal 3% ne moze tako brzo puniti koliko on trpi sve da ima 65% armor - dobra je ta kombinacija ali ne toliko

13 godina

to je jednostavna matematika, crit hit mogucnost je cap-an na 65% kaj znaci da ce od npr nekakvih 100 metaka recimo 65 biti crit neka ima mag 40 ( Vector ima 20mag koliko se sjecam i sa 100% znaci 40 )  znaci nek je ajmo rec 30 crit po magazinu., e sad on sa crit dam radi ajmo rec max 40.000 Dam ( makar mislim da sam i to puno rekao ) - znaci crit heal po crit metku mu je 1200HP * 30 i to je 36000HP po punom magazinu - čak i na 1050rpm to je presporo jer to je pola HP-a ukupnog..

e sad to su idelani uvijeti ako gađa igrace koji ne znaju kaj je to armor mig. i imaju ga malo pa im prolaze metki a takvih baš nema puno u DZ da idu na rogue-a - znaci od tih 40000 dam njemu ce proc kurac iliti 15000 max, crit mu nece max raditi stalno pa i tu pada i onda na kraju dođeš da nije 1200 po metku nego 600 i dođeš da ih je 20 u magazinu crit i onda dođeš na to da je to 12000 po magazinu a dobro znas koliko je to malo..

i sad pogledaj ponovo video pa mi reci jel mu skace za kockicu dvije hp talno i da li se heal-a i koristi med kit..

sve da ima i heal on kill 30% iz videa se vidi da ga ne fila brutano ili u overheal kad ubije nekog

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Realno, dio što on baš ne prima damage je mene najviše zbunio (doduše kad je išao reload-at uglavnom se približio nekom igraču pa su prestali pucati po njemu da ne bi oni sami postali Rogue).

Čak i da je imao 65% damage mitigation kroz armor i 30% mitigation-a zbog "On the Move" talenta (Kill a hostile while moving to reduce incoming damage by 30% for 10 seconds), trojica sa 80K DPS-a bi ga svejedno trebala ubiti... Doduše, ako se kojim slučajem On the Move stack-a tko zna (Smart Cover se stacka i dalje nakon patch-a, pa moglo bi tu biti svašta...)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
TomoR kaže...

Realno, dio što on baš ne prima damage je mene najviše zbunio (doduše kad je išao reload-at uglavnom se približio nekom igraču pa su prestali pucati po njemu da ne bi oni sami postali Rogue).

Čak i da je imao 65% damage mitigation kroz armor i 30% mitigation-a zbog "On the Move" talenta (Kill a hostile while moving to reduce incoming damage by 30% for 10 seconds), trojica sa 80K DPS-a bi ga svejedno trebala ubiti... Doduše, ako se kojim slučajem On the Move stack-a tko zna (Smart Cover se stacka i dalje nakon patch-a, pa moglo bi tu biti svašta...)

ne stacka se 65% je max, probaj u grupi 4 baciti sve kombinacije osim def ulte pa ces vidjeti kak te npr zlatni NPC-evi skidaju, stani se pred ovoga sa šaticom rushera i navuci sve kaj imaš pa da vidim kak ćeš istrpiti čak i 2 šusa samo ( kad bi se stackalo onda bi imao 100% i bio bi "besmrtan" to određeno vrijeme )..  Čak i kad i DEF ultu hitiš koja je 80%  te skidaju jace nego kaj ovog skidaju, a njega je u jednom trenu 4 gađaju

17 godina

"On the move" se aktivira on kill, ne možeš ga "baciti".

Izgleda da nisi razumio što sam napisao.

Žuti mobovi lvl 32 uvijek jače "udaraju" od igrača (osim nekih sticky bomb high electronics i slično kombinacija).

Ako polazimo od toga da čovjek ima 65% mitigation kroz armor, to znači da prima 35% damage od oružja. Nakon prvog kill-a mu se aktivira 30% damage reduction on the move, kada zaokružimo, to znači da zapravo nakon toga prima oko 25% damage od oružja (30% od 35% je 10,5%, pa 35-10,5% je oko 25%, zato sam zaokružio). E, sad, ako unutar 10 sekundi opet ubije nekog ulazni damage bi mu se smanjio na oko 17,5% itd - u slučaju da se On the move stack-a što me ne bi čudilo kako igra računa neke druge bonuse.

Teoretski, i tih 25% ulaznih damage-a ga ne bi trebalo spasiti od 4-orice koja pucaju po njemu, pogotovo što mu se health bar praktički ne pomiče.

LOL, naletio na ovo (damage reduction od On the move je još bolji nego sam opisao, ali se ne bi trebao stackati...):

Damage resistance in the Division is additive, not multiplicative. You can stack damage resistance to and beyond 100%, albeit temporarily.

https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/4bt6zc/hiddenobscure_talent_bonuses/

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

ajmo ovak, trebalo mi je 5min traženja po netu da nađem bar 3 stvari koje su teški hack

http://www.mpgh.net/forum/showthread.php?t=1097637

sad računaj nekoga ko stalno hackira igru i kaj još ima svega

jel trebamo dalje..

i ovo je najjace

"

bans incoming tho :^)

Maybe manual bans if you rage in DZ. The game it self has 0 anti-cheat. The people who have been banned for rage hacking in DZ only got 48 hour bans lol."

oces dalje za promijenu rpm-a di ti lik umjesto 650 upiše 1000000 pa u jednom metku cjeli magazin ispuca itd..

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.3.2016 12:49 (VooDooZg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja ne bježim od toga da postoje hack-ovi i da će ih biti sve više u igri.

Također ne branim onog lika, ali mi nije jasno kako su mu ljubičasti mobovi oduzimali health ko i meni recimo, ali "normalni" ljudi ga praktički nisu mogli ni taknuti.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ma lik je teski citer i amen. nemoguce da ga gro igraca nije uspjelo ubiti nego on njih sve nekoliko puta

uplay: LeftY_CRO | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Jeli još nekome ne broji rogue agents killed? Pa ubija san ih sigurno 5-6 a piše mi samo 1.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.3.2016 15:11 (RePlaY).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RePlaY kaže...

Jeli još nekome ne broji rogue agents killed? Pa ubija san ih sigurno 5-6 a piše mi samo 1.

Čudno je to brojanje kill-ova. Ni meni ne radi kako treba. Ali mi povremeno doda broj ubijenih.

Također, mislim da se kill pripisuje onome tko ga "spusti na zemlju", a ne onome tko dođe pa ga melee-a/dokrajči oružjem.

The Division Mythbusters ep. 2:

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice