Tom Clancy’s The Division PC

poruka: 2.435
|
čitano: 261.686
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Tom Clancy’s The Division PC
ranko091 kaže...
TomoR kaže...

U Dark Zone koji je PvPvE, za sada ide 24 igrača.

.

pojasni malo? 24 igrača? to je nešto fiksno? privremeno? kako ja to nisam nigdje pročitao?

ja sam imao predođbu da će to bit kaos u DZ, ne 24 igrača na 1km kvadratni.

Za sad je svaka instanca u DZ limitirana na 24 igrača (s obzirom da je u beti to značilo 24 igrača u 2 od 6 zona), DZ će biti "prazniji" kada ćemo moći ući u svih 6 zona DZ-a.

https://division.zone/zones/dark-zone/

Navodno će u punoj igri se random AI puno češće spawnati nego je to bio slučaj u beti. Također, Rogue-ovima će lakše biti ubiti 1-2 lika i skrivati se po DZ 1-6 dok ne istekne Rogue timer.

15 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
TomoR kaže...

U Dark Zone koji je PvPvE, za sada ide 24 igrača.

.

pojasni malo? 24 igrača? to je nešto fiksno? privremeno? kako ja to nisam nigdje pročitao?

ja sam imao predođbu da će to bit kaos u DZ, ne 24 igrača na 1km kvadratni.

Hmm, mislim da sam za vrijeme trajanja closed bete gledao neki Q&A sa devovima gdje su naveli da će u full releasu biti 30 ljudi u DZ-u, a rekli su i da rade na tome da povećaju do 60. Kakvo je trenutno stanje ne znam.

Edit: TomoR  me prestigao i naveo trenutno stanje ^^

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2016 13:08 (Teknokyo).
15 godina
neaktivan

The Division Gets NVIDIA GameWorks Trailer; Massive: We Worked Closely With NVIDIA To Create the Most Immersive NYC

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Teknokyo kaže...

The Division Gets NVIDIA GameWorks Trailer; Massive: We Worked Closely With NVIDIA To Create the Most Immersive NYC

Morali su ubaciti jebeni gimpworks , u vecini igara  zeleni i crveni imaju problema zbog toga nadam se nebude sralo u divisionu.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2016 13:27 (dad0r).
15 godina
neaktivan

Watch the official launch trailer for Tom Clancy’s The Division available on Xbox One, PS4 and PC on March 8th 2016!

Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina

Pozdrav svima,

ukoliko je ovo netko već postavio molim isprike, ukoliko nije postavljeno pogledajte do kraja :D

https://collapse-thedivisiongame.ubi.com/en/

Ovo su dobro napravili:)

.::Arroyo settler::.
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2016 1:53 (Xenomorph).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

po ovome mi već 7 mozemo se početi napucavati..:)

btw isao sam iz znatizelje pitati g2a kada bi mogao cd key doć rekli su mi najranije 7..:(

16 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

po ovome mi već 7 mozemo se početi napucavati..:)

btw isao sam iz znatizelje pitati g2a kada bi mogao cd key doć rekli su mi najranije 7..:(

ne bih se ja oko toga previše brinuo. ionako prvih par dana, ili skoro tjedan cijeli bude kaos šta sa strane servera što raznoraznih "dječjih bolesti" u igri. a ako stvarno krene sve glatko, skidam kapu.

14 godina
ranko091 kaže...

ne bih se ja oko toga previše brinuo. ionako prvih par dana, ili skoro tjedan cijeli bude kaos šta sa strane servera što raznoraznih "dječjih bolesti" u igri. a ako stvarno krene sve glatko, skidam kapu.

Pa da sigurno ce biti problema sa serverima dok navala krene , mene to ne muci pošto radim a trebal sam biti na godišnjem no nešto iskrsnulo i nula bodova od godišnjeg

twice the pride double the fall
13 godina
I pocelo je :)

Igra se skida, key upisan - sad se jos samo treba strpiti do utorka ili mozda cak i ponedeljka ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stigao key za gold edition od gamesplaneta, stvrano su brzi sa slanjem.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Molio bih da mi odgovorite da li je bolje uzeti igru preorder sada ili pričekati nakon izlaska (al max tjedan, dva jer neću duže izdržati). Nikad nisam pratio kako se kreću cijene prije i nakon izlaska pa me samo to zanima, hvala.

Engage...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jean-Luc Picard kaže...

Molio bih da mi odgovorite da li je bolje uzeti igru preorder sada ili pričekati nakon izlaska (al max tjedan, dva jer neću duže izdržati). Nikad nisam pratio kako se kreću cijene prije i nakon izlaska pa me samo to zanima, hvala.

a bit će koji euro gore. ništa strašno vjerujem. a možda se ništa ne promjeni cijena. uz preorder se obično dobije nešto extra, ali to manje više bude to. cijena igre ostaje ista dosta dugo osim ako nema nekakav fijasko...

14 godina

Koliki je preload za razliku od 26 GB beta verzije?

Marko Ištuk
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Zahvaljujem na odgovoru, još da odlučim koju verziju uzmem i naručujem...

Engage...
16 godina
neaktivan
Marko008 kaže...

a voodoozg bi trebao znat, on je napisao da skida.

17 godina
ranko091 kaže...
Marko008 kaže...

a voodoozg bi trebao znat, on je napisao da skida.

Kažu da bi za PC trebalo biti oko 40GB.

EDIT:

• PlayStation 4: 29.8GB
  • Xbox One: 32.29GB
  • PC: 40GB
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2016 19:47 (TomoR).
14 godina

Jel se mora skidati iznova kompletno ili koristi nešto od ovih 26 gb što smo skinuli za betu?

Marko Ištuk
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Marko008 kaže...

Jel se mora skidati iznova kompletno ili koristi nešto od ovih 26 gb što smo skinuli za betu?

sve isponova

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
13 godina

meni je napisao da mu trba isto koliko je i beta "teška" tako da sam odinstalirao betu s obzirom da ju vjerojatno ne kuži i sad mu ovo skida, a i bolje da je novi čisti install - pogotovo s obzirom da ima par dana do izlaska igre...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Jean-Luc Picard kaže...

Uzmeš si preko Gamesplanet, fino odmah budeš dobio key i ove pre-order stvari i ako nisi ziher kakva bu igra i da li će ti biti dobra uzmeš si normalnu verziju za 288kn pa ćeš s.p. uzeti naknadno ak ti se igra svidi - mislim da ti je to win-win jer ako si se naložio igrati teško da buš izdržao kad krene tu tarapana po forumu kad igra izađe ;)

17 godina
neaktivan

Preko Steama 30.5 GB što me je iznenadilo da je tako mala razlika u odnosu na betu.

17 godina

Preload skinut preko uplay-a.

Kaže da je skidalo 32,9GB kod mene. Možda bude još koji GB kod aktivacije igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

meni je skidao 28.5 GB  bar je tak pisalo dok je skidao, svakom drukčije :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Year one najavni video objašnjen (datumi ekspanzija/DLC-a i koliko toliko o tome šta donose):

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

A što si ti očekivao da će napravit nešto urnebesno poslje bete :D, inače stvari se mogu i u 100mb promjeniti puno a kamoli 4-6 ili kolko već GB (barem što se tiće gameplaya)

Danas i ovako sve velike tvrtke manipuliraju sa DLC-ovima kojeg ja nikad ne bih kupio nit neću, pa gdje je prije bilo toga, bilo je ali ono jedan ili 2 dlc-a a danas više od pola igre je dlc (jedan od primjera je  i the crew wildrun koji je dosta izmjenio igru, a primjera ima još more)

Chill Now And Forever
17 godina

Što se tiče veličine onog što se skidalo, pretpostavljam da je u beti ionako bilo preko 95% tekstura i bar 70% voice-overa korištenih u igri. Realno novu misiju mogu složiti od postojećih objekata i sama misija može biti samo 50ak MB.

Ovo je netko našao u pre-load file-ovima:

The Division v1.1 Release Notes

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Falim te Bože da su izbacili video u vezi DLC-ova. Sad bar znam da mi ne treba Season Pass. Koliko vidim uopće ne spominju dodatne mape tipa Brooklyn, nego samo malo podzemnih mapa i dodatni stil coop igranja Incursion.

Marko Ištuk
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice