Tom Clancy’s The Division PC

poruka: 2.435
|
čitano: 257.006
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Kupio sam sad igru preko Gamesplaneta i dobio nekakav "Preorder Key - NOT UPLAY:" koji se očito treba upisati negdje da bi dobio "pre-order ULC Hazmat gear DLC" - e sad prema njihovim uputsvima to bi trebao upisati The Division stranici ulogiran, no međutim tamo di odaberem platformu ( PC ) baca mi samo da je beta prošla..

Jel ko to rješavao već ili koja je fora - hvala na pomoci ..

edit...  pročitao sam da je to kod za betu i da ako piše da si vec primio kod za betu da onda kao imaš taj dlc ( makar ne znam kakve veze to s tim ima ) a da će valjda 4-5 dana prije izlaska igre ažurirati site pa ce se moc ukucat za gold ediciju ( a valjda i za ovu onda di je Hazmet s. ) pa će valjda doć i taj noviji kod - će da vidmo

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2016 18:56 (VooDooZg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Tom Clancy’s The Division PC
VooDooZg kaže...

Kupio sam sad igru preko Gamesplaneta i dobio nekakav "Preorder Key - NOT UPLAY:" koji se očito treba upisati negdje da bi dobio "pre-order ULC Hazmat gear DLC" - e sad prema njihovim uputsvima to bi trebao upisati The Division stranici ulogiran, no međutim tamo di odaberem platformu ( PC ) baca mi samo da je beta prošla..

lp
Davor

Daj link toga sta si kupio. 

Meni pise da je svaki key Uplay i da se dobije taj Hazmat gear set.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
VooDooZg kaže...

edit...  pročitao sam da je to kod za betu i da ako piše da si vec primio kod za betu da onda kao imaš taj dlc ( makar ne znam kakve veze to s tim ima ) a da će valjda 4-5 dana prije izlaska igre ažurirati site pa ce se moc ukucat za gold ediciju ( a valjda i za ovu onda di je Hazmet s. ) pa će valjda doć i taj noviji kod - će da vidmo

Ja sam normalno to aktivirao prekjučer ovdje: http://tomclancy-thedivision.ubi.com/game/en-GB/beta/index.aspx

I sad čekam da pošalju ključ:

At release, you will receive your Hazmat gear set unlock code by email.

13 godina
TomoR kaže...
VooDooZg kaže...

Ja sam normalno to aktivirao prekjučer ovdje: http://tomclancy-thedivision.ubi.com/game/en-GB/beta/index.aspx

I sad čekam da pošalju ključ:

At release, you will receive your Hazmat gear set unlock code by email.

meni tu kad odaberem PC onda napiše "YOU HAVE ALREADY REDEEMED YOUR BETA CODE" - nabijem ih

16 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Kako bi bilo dobro da ljudi prestanu bit imbecili sa kupovanjem EA, Gold, Premium, Idiot edicija igara... Oni igru jos nisu niti izbacili vec imaju 3 hebene ekspanzije na vidiku... kako nece uginut svi redom u tom ushranom Ubisoftu.

imaju oni cijelu igru, samo su je rascijepali na 4 dijela. tako su bili rekli sami.

12 godina
neaktivan
VooDooZg kaže...
LeftY_CRO kaže...

moze link kakva grupa na fejsbuku?

btw za one koji su bolje upuceni od mene - ima kakvih novosti u vezi dlca?

pitam jer se dvoumim izmedju standard i gold editiona

Today we are revealing early details on what players can expect in The Division Season Pass. More details will follow as the game nears release on March 8, but if you are considering the Gold Edition (which includes the full game and season pass) you might be excited about this new info.

The core of the Season Pass will be 3 major expansions released over the course of the year. Each expansion builds on The Division, continuing your agent’s journey with new content, gear and gameplay as you fight to take back New York:

• Expansion I: Underground
  • Expansion II: Survival
  • Expansion III: Last Stand

Plus on March 8, Season Pass owners will unlock the exclusive Sawed-off Shotgun, a unique sidearm customized for short-range destruction. Season Pass owners also receive a set of exclusive outfits and weapon skins, as well as access to special monthly benefits including exclusive content drops and special events.

More details are coming soon!

shvacam sve to, i procitao sam niti sam ne znam koliko puta; no medjutim moje pitanje se odnosilo na to da li ima kakvih "dubljih" informacija o dlc da ne ispadne neki srot od par eura a kad ono kupim gold edition i bacim novce.. to me muci u vezi dlca

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
16 godina
neaktivan
LeftY_CRO kaže...

shvacam sve to, i procitao sam niti sam ne znam koliko puta; no medjutim moje pitanje se odnosilo na to da li ima kakvih "dubljih" informacija o dlc da ne ispadne neki srot od par eura a kad ono kupim gold edition i bacim novce.. to me muci u vezi dlca

koliko sam ja pročitao odkad ide igra. Igra je napravljena cijela. ovi dlc-ovi su ustvari poglavlja priče. ako ne uzmeš gold mislim da nećeš vidjet cijelu priču.

mislim da su napisali da je igra jako velika da je u komadu stave odmah. iako naravno lažu, žele više para, što su mogli odmah stavit cijenu 100 eura i mir. a ne nas tu natezat sa četvrtinom igre svakih mjesec ili dva...

i sad se ja nađem npr i prođem igru u tjedan dana i šta dalje?! čekat 2 mjeseca da mogu nastavit...?! (ili koji god vremenski ritam budu imali)

12 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
LeftY_CRO kaže...

koliko sam ja pročitao odkad ide igra. Igra je napravljena cijela. ovi dlc-ovi su ustvari poglavlja priče. ako ne uzmeš gold mislim da nećeš vidjet cijelu priču.

mislim da su napisali da je igra jako velika da je u komadu stave odmah. iako naravno lažu, žele više para, što su mogli odmah stavit cijenu 100 eura i mir. a ne nas tu natezat sa četvrtinom igre svakih mjesec ili dva...

i sad se ja nađem npr i prođem igru u tjedan dana i šta dalje?! čekat 2 mjeseca da mogu nastavit...?! (ili koji god vremenski ritam budu imali)

dada tocno to!

to bi bilo drugo da se trenutno moze posebno kupiti season pass (negdje nakon izlaska igre ce se moci, samo je pitanje nakon kolko vremena) al ne znam kolko je pametno srljati u maglu bez dodatnih informacija...

sto se tice ubi-a, npr u r6 siege season pass mi je bezveze pa mislim da bi se i to tu moglo ponoviti al tko ce ga znat

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
16 godina
neaktivan
LeftY_CRO kaže...

sto se tice ubi-a, npr u r6 siege season pass mi je bezveze pa mislim da bi se i to tu moglo ponoviti al tko ce ga znat

neznam kakav je siege season pass, ali kod divizije, su dlc-ovi poglavlja priče. ipak je ta igra večinom rpg. a siege je pucačina, di je priča daleko od primarne stavke.

15 godina

I koja je najmanja cijena na  netu za igru? Razmišljam da bi uzeo ako kapnu neke pare.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

I koja je najmanja cijena na  netu za igru? Razmišljam da bi uzeo ako kapnu neke pare.

kinguin 69.99e - gold verzija

sa popustom 3 ili 5% za euro, 2 manje

obicna 39.99e

15 godina
LeftY_CRO kaže...
fila2208 kaže...

obicna 39.99e

Gold su svi dlcovi?
kad prvi dlc pada?

razmišljam uzeti ali ne bih sam igrao, barem 3-4 ekipa lagano silovat po dz.

ti uzimaš?

12 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
LeftY_CRO kaže...
fila2208 kaže...

obicna 39.99e

Gold su svi dlcovi?
kad prvi dlc pada?

razmišljam uzeti ali ne bih sam igrao, barem 3-4 ekipa lagano silovat po dz.

ti uzimaš?

da, gold sadrzi sve dlc a jos se tocne ne zna kaj bude sve sadrzavalo osim toga

ja cu igru uzeti sigurno, samo se dvoumim izmedju normal i gold editiona; tocnije muci me taj nedostatak informacija o season passu da znam sa sigurnoscu reci da li se isplati sa moje strane ili ne

15 godina
LeftY_CRO kaže...

da, gold sadrzi sve dlc a jos se tocne ne zna kaj bude sve sadrzavalo osim toga

ja cu igru uzeti sigurno, samo se dvoumim izmedju normal i gold editiona; tocnije muci me taj nedostatak informacija o season passu da znam sa sigurnoscu reci da li se isplati sa moje strane ili ne

Imaš kakvu ekipu? Mogao bih i ja na plaći...

kasnije će bit svaki dlc 15 dolara tak te sheme, i nećeš moć u priči naprijed radi toga?

Koliko čitam gore

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.2.2016 16:50 (fila2208).
13 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

kasnije će bit svaki dlc 15 dolara tak te sheme, i nećeš moć u priči naprijed radi toga?

Koliko čitam gore

nemam ekipu, ja igram solo otkad znam za sebe :)

da, kolko sam skuzil dlc se nadovezuju na pricu a kaj sve nude pitaj boga... pretpostavljam da bude season pass skuplji samostalno nego kaj je sad u ovoj gold verziji

16 godina
neaktivan
LeftY_CRO kaže...

nije ti to dobro. u grupi se moraš puno više živcirat, više psovat, i objašnjavat ukućanima zašto psuješ i zašto pričaš s monitorom. :D nikad nemoj igrat sam. :)

12 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
LeftY_CRO kaže...

nije ti to dobro. u grupi se moraš puno više živcirat, više psovat, i objašnjavat ukućanima zašto psuješ i zašto pričaš s monitorom. :D nikad nemoj igrat sam. :)

ma meni se neda non stop visiti na team speak i tim forama

17 godina

Community Intelligence stranica:

https://communityintelligence-thedivisiongame.ubi.com/

Ko da slažu svoj reddit tamo 

EDIT:

Vidim da jako kasnim s tom stranicom, a ništa.

Evo onda video, hrpa sitnica u igri koje možda i nismo primijetili za open bete:

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2016 9:00 (TomoR).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina

da li je na g2a najjeftinija igra(38€) ili ima negdje i jeftinije?
I zanima me dali je bolje uzeti preorder ili ce past cijena kad izadje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

da li je na g2a najjeftinija igra(38€) ili ima negdje i jeftinije?
I zanima me dali je bolje uzeti preorder ili ce past cijena kad izadje?

imas gore iznad postove di su kolege pisali otkud su preorderali a ja sam napisao kolko je na kinguinu.

igra dok izajde ce imat visu cijenu to je sigurno

17 godina

Priča: The Division!

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
LeftY_CRO kaže...
fila2208 kaže...

Koliko čitam gore

da, kolko sam skuzil dlc se nadovezuju na pricu a kaj sve nude pitaj boga... pretpostavljam da bude season pass skuplji samostalno nego kaj je sad u ovoj gold verziji

Solo brijač, daj složit ćemo neki rouge team da krademo druge :)

16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

da ali koliko sam skužio dz će bit podijeljen na levele. 0-7, 8-15 itd... ili kako već bude. čim pređeš sa 7 na 8  level više ne vidiš ove 0-7 nego te buše ovi sa lvl 15, dok ne pređu u skupinu sa lvl 16 pa njih gaze ovi lvl 23 itd... :D

13 godina

I to bi bilo sasvim ok, bilo bi najbolje da te gura sa istim lv ali dobro od +/-2 je ok, inace bi svi visili i terorizirali 7lv manje likove..

Nikad mi nije bila jasna ta zelja i gameplay da se izivljavas na nekom ko ti ne moze uzvratiti ili ti nije dostojan protivnik, u cemu ti je onda gust igranja - meni je najgori dio ovi ai mlitavci po cesti u normalnom dijelu kaj te mogu gadjat do sutra i nemreju ti nista a ti njih sa 1 headshootom rjesis, daleko su zabavniji ovi u dz a.i. i hard misije samo steta kaj a.i. nije bas na nivou pa ne igraju na to da te kolju sa suppress fire dok te drugi flankaju, ili da i oni imaju medpack itd

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ranko091 kaže...
fila2208 kaže...

da ali koliko sam skužio dz će bit podijeljen na levele. 0-7, 8-15 itd... ili kako već bude. čim pređeš sa 7 na 8  level više ne vidiš ove 0-7 nego te buše ovi sa lvl 15, dok ne pređu u skupinu sa lvl 16 pa njih gaze ovi lvl 23 itd... :D

Dakle ko kad dolaziš u srednju pa te tuku veliki, pa kasnije ti tučeš male kad dođu pa tako dalje i dalje?

Sve je to ok, skupit 4 dobra momka i udri po leđima svakog 4v1 i samo extract i odmah van ;)

13 godina

Na Nuveem gold edition 37€ I piše activation locked to South America. Može li se to nekako aktivirati vpnom? 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Neznam kak ste vi ljudi tolko ludi i da ne velim kaj kad kupujete igre za 70€, kud je to došlo, oni će vam stavit igre i po 100€ jer vide da snobovi kupuju, samo vi dajte, kad će koštat kolko vrijedi onda se i kupuje ;) NHF!

Chill Now And Forever
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
keky911 kaže...

Neznam kak ste vi ljudi tolko ludi i da ne velim kaj kad kupujete igre za 70€, kud je to došlo, oni će vam stavit igre i po 100€ jer vide da snobovi kupuju, samo vi dajte, kad će koštat kolko vrijedi onda se i kupuje ;) NHF!

Koliko nešto nekome vrijedi je osobna stvar. Ja planiram utopiti bar 500 sati u ovu igru ove godine, i za to je 70€ za Gold ediciju prihvatljiva cijena, tj. meni "vrijedi toliko". I jedina je igra koju planiram platiti po punoj cijeni ove godine.

Ako ti smatraš da je to igra koja "vrijedi" 20€, 15€, 10€, to je čisto tvoje stajalište.

BTW, od Battlefielda 3 nisam napravio pre-order, tako da je i ovo za mene vrlo iznimna situacija.

Dodatno, slažem se da je pre-order raditi glupo, ali jednom se živi, a igra po svemu viđenome djeluje kao veliko osvježenje u žanru. Koji put se mora i riskirati.

12 godina
neaktivan

Bilo je i mnogo boljih igara u koje su se utukli sati i sati pa nisu koštale 500+kn, istina je da je to samo osobno mišljenje ali sa nekog stanovišta trebalo bi biti realno jer tako se nama manipulira (kao što ti kažeš to je nešto novo u žanru pa reko hajmo kupit makar došlo i 1000kn, mislim da je to krivo razmišljanje, pa i ja želim utući kako ti kažeš 500 sati u siege npr ali ga neću kupiti iz principa jer je preskupo (dobro siege više nije tolko ali jednostavno neću barem dok se dodatno ne snizi cijena))

Al eto svak radi po svom sa svojim parama, ja ću svoje rađe dobro pojest ;)

Da, to za pre-order uvijek stoji

Chill Now And Forever
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.2.2016 9:54 (keky911).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice