Tom Clancy’s The Division PC

poruka: 2.435
|
čitano: 256.328
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Tom Clancy’s The Division PC
Teknokyo kaže...
LeftY_CRO kaže...
Teknokyo kaže...

platis da brze otkljucas stvari iz igre, je da je (meni) to bezveze al boze moj ima svakakvih koji bi platili da budu bolji od drugih

Kolko ja vidim ovo je high lvl gear...

http://i.imgur.com/tVNyt96.jpg

ovo sa slike je strašan "high lvl gear"  bolji mi je pao na Hard u misiji bolnica nakon 28min igre - Scar-L :)

17 godina
Teknokyo kaže...

Jedino što za sad znamo je da za 40 ubi bodova možeš "kupiti" 30 Phoenix kredita (http://i.imgur.com/0VA6Jqa.jpg). Još se ne zna da li će se Phoenix krediti moći kupiti za pravi keš i/ili će se moći zaraditi i in-game.

Dodatno pretpostavljam da će se s njima moći kupiti samo lvl 30 oprema (tj. po meni bi bilo blesavo kupiti bilo šta drugo osim lvl 30 opreme ako baš bude nešto posebno).

Moći će se zaraditi i do 200 ubi bodova unutar same igre: http://i.imgur.com/7VvPyCn.jpg - za svakog tko će ovo iole igrati kao RPG, svih 200 bodova ne bi trebao biti problem.

Uglavnom, svaka ubi igra ima dio gdje možeš ubi bodove potrošiti na nešto ingame, ali sa samom igrom možeš zaraditi više bodova nego što ih možeš potrošiti na samu igru. Izgleda da ću još koju ubi igru ganjati do izlaska The Division da stavim koju zalihu ubi bodova sa strane, 

Ukratko, dok ne znamo više o Phoenix kreditima, ne bih se previše zabrinuo.

15 godina
neaktivan
VooDooZg kaže...
Teknokyo kaže...
LeftY_CRO kaže...
Teknokyo kaže...

platis da brze otkljucas stvari iz igre, je da je (meni) to bezveze al boze moj ima svakakvih koji bi platili da budu bolji od drugih

Kolko ja vidim ovo je high lvl gear...

http://i.imgur.com/tVNyt96.jpg

ovo sa slike je strašan "high lvl gear"  bolji mi je pao na Hard u misiji bolnica nakon 28min igre - Scar-L :)

Ehm, ako su pred neko vrijeme "potvrdili" da igra neće uopće imati mikrotransakcije, a sad se weaponi mogu kupiti za Phoenix credite tj. "real money" gdje je granica?

15 godina
neaktivan
TomoR kaže...
Teknokyo kaže...

Jedino što za sad znamo je da za 40 ubi bodova možeš "kupiti" 30 Phoenix kredita (http://i.imgur.com/0VA6Jqa.jpg). Još se ne zna da li će se Phoenix krediti moći kupiti za pravi keš i/ili će se moći zaraditi i in-game.

Dodatno pretpostavljam da će se s njima moći kupiti samo lvl 30 oprema (tj. po meni bi bilo blesavo kupiti bilo šta drugo osim lvl 30 opreme ako baš bude nešto posebno).

Moći će se zaraditi i do 200 ubi bodova unutar same igre: http://i.imgur.com/7VvPyCn.jpg - za svakog tko će ovo iole igrati kao RPG, svih 200 bodova ne bi trebao biti problem.

Uglavnom, svaka ubi igra ima dio gdje možeš ubi bodove potrošiti na nešto ingame, ali sa samom igrom možeš zaraditi više bodova nego što ih možeš potrošiti na samu igru. Izgleda da ću još koju ubi igru ganjati do izlaska The Division da stavim koju zalihu ubi bodova sa strane, 

Ukratko, dok ne znamo više o Phoenix kreditima, ne bih se previše zabrinuo.

https://i.imgur.com/p54YFMi.jpg

Nuff said :P

13 godina

a i najviše me u igri brine da li će neko moć kupiti za 100dam bolju pušku ili bolji armor sa više HP jer u solo igri je to njegov problem a u dark zone-i di bi to moglo uopce doc do izražaja je to toliko nebitna stvar da je smješno razmišljati uopce u tome - -- u zoni di ti igraš solo ili sa 3 prijatelja protiv grupe od 20 prištavaca u grupi koji su se skupili da teroriziraju sve ko god uđe unutra..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
VooDooZg kaže...

a i najviše me u igri brine da li će neko moć kupiti za 100dam bolju pušku ili bolji armor sa više HP jer u solo igri je to njegov problem a u dark zone-i di bi to moglo uopce doc do izražaja je to toliko nebitna stvar da je smješno razmišljati uopce u tome - -- u zoni di ti igraš solo ili sa 3 prijatelja protiv grupe od 20 prištavaca u grupi koji su se skupili da teroriziraju sve ko god uđe unutra..

Ako si u mogućnosti kupiti armor s više Hp-a, onda si i u mogućnosti kupiti isti taj armor s različitim statovima. Ne znam dal si u closed/open beti pokušao stackat secondary statse kao što su headshot dmg, weapon dmg, critical, magazine capacity itd, ali ne govorimo o 100 dmg-a!

12 godina
neaktivan

ove fore su samo sa ciljem da "odma" dobijes ono kaj hoces, a za sve nas ostale smrtnike ostaje farmanje (koje je najveci gust u rpg) i lutrija dobitaka

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Svi itemi u beti osim gasmaske su mi bili epic i protiv drugih igraca nisu pomogli ni 1% jer ljudi nisu mutavi botovi. Botove sam ownal i osjetio sam razliku ali igrac koji se krece te hila je ogromna razlika.
Sigurno se bude moglo kupit nest za real money ali to budu sigurno vendor itemi koji su smece.
13 godina
Teknokyo kaže...
VooDooZg kaže...

Ako si u mogućnosti kupiti armor s više Hp-a, onda si i u mogućnosti kupiti isti taj armor s različitim statovima. Ne znam dal si u closed/open beti pokušao stackat secondary statse kao što su headshot dmg, weapon dmg, critical, magazine capacity itd, ali ne govorimo o 100 dmg-a!

jesam i "izstack-ao" sam sve za marksman rifle i za što više dam i kak je navedeno pomogne protiv moutavog a.i. ali ak igram protiv drugih igraca onda mi pomoc može jedino prvi do mene i on će raditi razliku više nego svi gold item-i 30lv ove igre  ili koji će već biti max -- a i prije ili kasnije će ti baciti te stvari u samoj igri tako da ne vidim apsolutno nikakav probem u tome..

Vidim problem u dosta drugih stvari tipa kako postaješ rogue ali u ovom ne..

17 godina
LeftY_CRO kaže...

ove fore su samo sa ciljem da "odma" dobijes ono kaj hoces, a za sve nas ostale smrtnike ostaje farmanje (koje je najveci gust u rpg) i lutrija dobitaka

Slažem se. Tako dugo dok će jednakovrijedna oprema dropati (tj. sa Phoenix-ima se neće moći kupiti bolja oprema nego što dropa), farmat ćemo.

Ali, da, bit će ekipe sa lovom koja će čim dođe na lvl 30 se dići kao Phoenix iz pepela sa sve žutom opremom. Ali me to ne brine toliko.

13 godina
TomoR kaže...
LeftY_CRO kaže...

Slažem se. Tako dugo dok će jednakovrijedna oprema dropati (tj. sa Phoenix-ima se neće moći kupiti bolja oprema nego što dropa), farmat ćemo.

Ali, da, bit će ekipe sa lovom koja će čim dođe na lvl 30 se dići kao Phoenix iz pepela sa sve žutom opremom. Ali me to ne brine toliko.

Takva ekipa su obično "opasni" igrači ;)

15 godina
neaktivan
VooDooZg kaže...
Teknokyo kaže...
VooDooZg kaže...

jesam i "izstack-ao" sam sve za marksman rifle i za što više dam i kak je navedeno pomogne protiv moutavog a.i. ali ak igram protiv drugih igraca onda mi pomoc može jedino prvi do mene i on će raditi razliku više nego svi gold item-i 30lv ove igre  ili koji će već biti max -- a i prije ili kasnije će ti baciti te stvari u samoj igri tako da ne vidim apsolutno nikakav probem u tome..

Nitko tebi ne može pomoć, ako ja (ili bilo tko kad dosegne lvl 30 relativno brzo)  na lvlu 30 kupim taj gear za Phoenix bodove i iznenada postanem rogue (dok sam iza tebe ili glumim da sam friendly) i sprašim ti magazin u glavu (bez obzira što bi mogao poginuti od tvojih prijatelja naknadno)! Closed i open beta su tako funkcionirale. Tko god je dosegnuo lvl 8, DZ lvl 12 među prvima i počeo farmati blue gear te DZ funds za exotic weapone imao je ogromnu prednost! End game gear / najbolji gear neću komentirati (pogotovo ako dolazi kroz crafting kao što su spomenuli) jer se neće nabaviti preko noći.

12 godina
neaktivan
Teknokyo kaže...
VooDooZg kaže...
Teknokyo kaže...
VooDooZg kaže...

Nitko tebi ne može pomoć, ako ja (ili bilo tko kad dosegne lvl 30 relativno brzo)  na lvlu 30 kupim taj gear za Phoenix bodove i iznenada postanem rogue (dok sam iza tebe ili glumim da sam friendly) i sprašim ti magazin u glavu (bez obzira što bi mogao poginuti od tvojih prijatelja naknadno)! Closed i open beta su tako funkcionirale. Tko god je dosegnuo lvl 8, DZ lvl 12 među prvima i počeo farmati blue gear te DZ funds za exotic weapone imao je ogromnu prednost! End game gear / najbolji gear neću komentirati (pogotovo ako dolazi kroz crafting kao što su spomenuli) jer se neće nabaviti preko noći.

ti se vise fokusiras na dark zone nego na sp, meni osobno je veci gust igrati coop sp nego pvp tak da se niti necu fokusirati na dz.

a i uostalom, u dz nece biti cijelo vrijeme panjeva koji ce napadati druge igrace, u open beti me nitko niti jedamputa nije napao pa ako bude i 50% takvih igraca, ovi pojedinci sa jacom opremom nece biti tolki problem

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
15 godina
neaktivan
LeftY_CRO kaže...

ti se vise fokusiras na dark zone nego na sp, meni osobno je veci gust igrati coop sp nego pvp tak da se niti necu fokusirati na dz.

a i uostalom, u dz nece biti cijelo vrijeme panjeva koji ce napadati druge igrace, u open beti me nitko niti jedamputa nije napao pa ako bude i 50% takvih igraca, ovi pojedinci sa jacom opremom nece biti tolki problem

Ja se fokusiram na prodaju itema koji davaju neku prednost (nebitno koliku prednost) za RL currency! Naravno da nitko tko igra co-op ili sp neće kupovati te iteme... (ili ima i takvih? :)) Dok su to bili samo kozmetički itemi nisam imao problema, bez obzira što su već tada išli protiv sebe jer su davno najavili da neće biti NIKAKVIH mikrotransakcija!

13 godina

dobro a o kojim ti to item-ima pricas ?? npr sad u open beta - bio je onaj zlatni liberator ili kak se vec zvao i davao je 15dam više nego moj plavi SCAR-L, svi ostali modovi ljubičasti su davali 1-1.5% više od plavih - tako da mi stvarno nije jazno o čemu ti trabunjaš !?

mene jedino kaj brine da ću prebrzo i prelako dolaziti do tih item-a i da će mi "zanimljivost igre" trajati max 30-50 sati ali bez obzira, gotovo sigurno da ću kupiti igru i to danas jer mi se neda čekati opet pola godine da izađe nekaj vjerojatno vrhunsko i kaj bi htio igrati ( Escape from Tarkov ), ak bude kupit ću i tu igru pa ko ga j. ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2016 13:21 (VooDooZg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
VooDooZg kaže...

dobro a o kojim ti to item-ima pricas ?? npr sad u open beta - bio je onaj zlatni liberator ili kak se vec zvao i davao je 15dam više nego moj plavi SCAR-L, svi ostali modovi ljubičasti su davali 1-1.5% više od plavih - tako da mi stvarno nije jazno o čemu ti trabunjaš

Pa nije uopće bitno o kojim itemima pričam ako mogu kupit item s secondary statom koji mi odgovara. Ako u beti nisi isprobao tanky (7k + stamine) i glass cannon build (8k + dmg) onda ne znaš o čemu pričam :(

17 godina
VooDooZg kaže...

dobro a o kojim ti to item-ima pricas ?? npr sad u open beta - bio je onaj zlatni liberator ili kak se vec zvao i davao je 15dam više nego moj plavi SCAR-L, svi ostali modovi ljubičasti su davali 1-1.5% više od plavih - tako da mi stvarno nije jazno o čemu ti trabunjaš

Pa, premoć ljubičastih/žutih itema je u tome, da uz statistike oružja imaju i talente na sebi.

Tj. plava oružja su imala po jedan, ljubičasta po 2, a žuta po 3 (2 random i jedan fiksni za svako imenovano oružje). Iznimka, pištolji imaju jedan talent i kad su samo zelena varijanta.

Recimo dobiješ oružje koje ima lijepi damage range, te na sebi Determined (Killing a target reduces skill cooldowns by X%. - yet seen: 5%), Self-Preserved (Critical hits with this weapon heal the user for X.XX% of damage dealt. - yet seen: 0.80%. 1.30%), automatski si u prednosti pred "golim" oružjem.

Znači, trebat će ugrabiti žutu opremu koja će uz sebe još nositi i prave "talente".

Popis poznatih talenata:

https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/47f2dg/complete_list_of_36_weapon_talents_work_in/

Evo, Liberator je dolazio uvijek sa Talented, npr: 

13 godina

i dobro i ta žuta oprema će biti isto tako u solo ili co-op dijelu igre i samim time će biti zanimljivije igrati a ne da odmah imam top i onda mi je jedino napraviti jaki build i ići u DZ i raditi kaj !??

od tih prokletih wiki stranicama sa igrama su mi se mnoge igre zgadile i prestao sam ih igrati nakon 30 sati jer su mi postale prelagane i znao sam di trebam ići po kaj i to mi je ubilo komplet draž igranja, zato to više ni ne koristim - dovoljo sam pametan da sam dođem do ideje kaj bi bilo dobro ili ne ali najbolje je da do toga dolazim ( do opreme i kombinacija ) što sporije tako da bi mi igra što duže bila napeta...

A baš su pederi mogli su pustiti betu i za ovaj vikend malo :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam isto razmišljao da odigram PvE dio do lvl 30, pa onda tek u DZ, ali onda imaš problem, nećeš moći otvarati chest-ove u DZ-ovima dok ne nagrindaš rank. Navodno će DZ rank ići do 99.

U beti si isto trebao biti bar rank 10 da otvaraš one chest-ove iza boss-eva, a nekako imam dojam da će ti chestovi davati najbolje iteme (u zatvorenoj beti su ti chestovi "bacali" ljubičaste i žute iteme). 

To se još ne zna, ali moguće je onda da će za DZ-06 trebati jako visoki rank za otvaranje chest-ova.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Isto bih rado odradila PvE dio prvo no da li ovisi SP o DZ-u ikako? Tipa, će se moći prelazit sve misije bez problema sa ne DZ ekstraktanim itemima? Taj dio nisam baš polovila.

Origin: Tetka_HR - Steam: MaliPero - Raptr: Ukulele - XBL: Mala Perica
13 godina

Ma možeš igrati i solo u DZ ja sam negdje pola vremena igrao ovu normalnu solo/co-op a pola u DZ, jesu me par puta naguzili iz čista mira, par puta jer mi je uletio u line of fire, par puta sam ja rogue-a naguzio itd.. uglavnom da se nije tak problem da baš ne smiješ ući - dapaće...

17 godina
Ukulele kaže...

Isto bih rado odradila PvE dio prvo no da li ovisi SP o DZ-u ikako? Tipa, će se moći prelazit sve misije bez problema sa ne DZ ekstraktanim itemima? Taj dio nisam baš polovila.

Po onome što za sad znamo u PvE može dropati sve kao i u DZ, ali pretpostavljam da je droprate u DZ puno bolji.

SP dio, tj. PvE dio se može bez problema proći bez da pogledaš u DZ.

No, mislim da će nas se dovoljno skupiti i ovdje, pa na neki TS (tako da se ne mora koristiti proximity chat - jer dotični će i ostalima otkrivati naše planove), moći ćemo si čuvati i leđa u DZ.

13 godina

da to bi bilo sasvim u redu ;) ima i neka fb grupa vec

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
TomoR kaže...

Po onome što za sad znamo u PvE može dropati sve kao i u DZ, ali pretpostavljam da je droprate u DZ puno bolji.

SP dio, tj. PvE dio se može bez problema proći bez da pogledaš u DZ.

No, mislim da će nas se dovoljno skupiti i ovdje, pa na neki TS (tako da se ne mora koristiti proximity chat - jer dotični će i ostalima otkrivati naše planove), moći ćemo si čuvati i leđa u DZ.

E to mi se sviđa, tenks Tom!

VooDooZg kaže...

da to bi bilo sasvim u redu ;) ima i neka fb grupa vec

Jučer taman joinala, uletite čisto da se lakše polovimo.  

I slobodno dodajte na uplay: Tetka_HR

13 godina

evo poslao sam i ja zahtjev pa se čujemo i tam na fb ;)

a danas cu je onda uzeti preko gamesplanet, samo se onda još treba strpiti do 8-og - to je veci problem ;)

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

moze link kakva grupa na fejsbuku?

btw za one koji su bolje upuceni od mene - ima kakvih novosti u vezi dlca?

pitam jer se dvoumim izmedju standard i gold editiona

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LeftY_CRO kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/tom-clancys-the-division-pc/193308.aspx?page=16&jumpto=4945567&sort=asc&view=flat

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
LeftY_CRO kaže...

https://www.facebook.com/groups/1752540648311225/?ref=bookmarks 

13 godina
LeftY_CRO kaže...

Today we are revealing early details on what players can expect in The Division Season Pass. More details will follow as the game nears release on March 8, but if you are considering the Gold Edition (which includes the full game and season pass) you might be excited about this new info.

The core of the Season Pass will be 3 major expansions released over the course of the year. Each expansion builds on The Division, continuing your agent’s journey with new content, gear and gameplay as you fight to take back New York:

• Expansion I: Underground
  • Expansion II: Survival
  • Expansion III: Last Stand

Plus on March 8, Season Pass owners will unlock the exclusive Sawed-off Shotgun, a unique sidearm customized for short-range destruction. Season Pass owners also receive a set of exclusive outfits and weapon skins, as well as access to special monthly benefits including exclusive content drops and special events.

More details are coming soon!

13 godina

Kako bi bilo dobro da ljudi prestanu bit imbecili sa kupovanjem EA, Gold, Premium, Idiot edicija igara... Oni igru jos nisu niti izbacili vec imaju 3 hebene ekspanzije na vidiku... kako nece uginut svi redom u tom ushranom Ubisoftu.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
5 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice