treasure hunt questovi ne donose xp jel tako?
mislim da ne a i da donesu xp kolicina je zanemarivo mala
treasure hunt questovi ne donose xp jel tako?
mislim da ne a i da donesu xp kolicina je zanemarivo mala
nakon questa sa borsodi aukcijskom kućom, može li se tamo doći i kupovati/prodavati? na završetku questa mi je jedan lik (neću spoilat ako netko nije još prešao) rekao da navratim i donesem ako imam nekih vrijednih stvari za prodati, i nekoliko sam puta došao i uvijek su vrata zaključana
nakon questa sa borsodi aukcijskom kućom, može li se tamo doći i kupovati/prodavati? na završetku questa mi je jedan lik (neću spoilat ako netko nije još prešao) rekao da navratim i donesem ako imam nekih vrijednih stvari za prodati, i nekoliko sam puta došao i uvijek su vrata zaključana
moras ic dole kod njega di je secret exit
moras ic dole kod njega di je secret exit
tamo odakle smo izašli iz sefa?
yep
nadam se da si kupio cijel Viper set :)
Malo po pitanju grafike....
Vani je STML 3.1; mod koji kopira art koji je bio viđen na E3 2014 traileru prije downgradea...
Neke bitne stavke iz moda:
- completely removed the projector behind geralt
- revamped vegetation translucency/lighting now coloring depending on Tod like vanilla
- imported cirrus layer clouds from B&W
- implemented anamorphic lensflare for the sun ( in certain Tod ) and firelight sources
- fixed AO in shadowed areas
- increased AO in general
- reduced geralt reflection in certain situation to prevent him from glowing
Par slika koje sam okinuo, (sve osim u močvari su slikane oko podne)
ja još imam 30 ostalih modova plus ini tvikanje...
sve kupio, tj. armor kupio a mačeve pronašao, i pokupovao sve na aukciji, uopće mi to nije bio plan na početku, al kad sam vidio šta nude, profesorove naočale sad stalno nosim :D
sad igram blood and wine, i sad me stalno muči xp, bojim se riješavati questove i POI koji su viši lvl, rješavam prvo što niže levele da dobijem što više xpa, al ne znam jel imam razloga za brigu, sada sam na 41 lvlu a igram blood and wine možda 2 sata. ako sam lvl 41 a riješim quest 43. lvl, jel dobijem više xpa nego što bi dobio da sam lvl 44 i riješim quest 43lvl?
Meni je to sta pise lvl. questovima nesto sta mi totalno ubija gust igranja. Pa nismo totalni debili da ne skuzimo jel neki quest iznad nasih mogucnosti ili ne, pogotovo sta i protivnicima pise lvl iznad glave 
Meni bi gust igranja ubilo to da pređem pola mape da rijesim neki quest, a kad dodjem tamo tek onda vidim da su likovi 15 lvl-a iznad mene.
sve kupio, tj. armor kupio a mačeve pronašao, i pokupovao sve na aukciji, uopće mi to nije bio plan na početku, al kad sam vidio šta nude, profesorove naočale sad stalno nosim :D
sad igram blood and wine, i sad me stalno muči xp, bojim se riješavati questove i POI koji su viši lvl, rješavam prvo što niže levele da dobijem što više xpa, al ne znam jel imam razloga za brigu, sada sam na 41 lvlu a igram blood and wine možda 2 sata. ako sam lvl 41 a riješim quest 43. lvl, jel dobijem više xpa nego što bi dobio da sam lvl 44 i riješim quest 43lvl?
igras na death march? Ako da, onda pripazi da ne igras preveliki lvl quest za razliku od tvog Geralta. Ako ides rjesavat Hense, mozes rjesit skoro sve, al dosta toga zavisi i o tvom gameplayu i donekle do monsteru na pojedinom lvl-u. Kaj se tice bas main quest-a tu pratis flow, tak da nemres zalutat na lvl 50 sa lvl 45?! Ako igras death march i enemy scaling onda te mogu one-hitat pa ti moze killat mood. Znam da kad rjesavas nekih zaostali lvl koji je recimo 20, a ti si 40 da dobije onak 20-50 xp-a, al mislim da bez obzira na lvl koji jesi quest nosi isti xp, ne sjecam se vise tocno, nisam dugo igrao
Meni bi gust igranja ubilo to da pređem pola mape da rijesim neki quest, a kad dodjem tamo tek onda vidim da su likovi 15 lvl-a iznad mene.
E pa to je pravi rpg, to su najljepsi trenutci, kad te negdje razbiju pa se vratis po osvetu nakon 20h igranja.
Ovo je tesko poglupljivanje. Witcher 3 je vise akcijska igra nego rpg, a opet ko akcijska igra suxa jer ne trazi nikakav skill u borbama...
jeste vi ljudi mozda culi za enemy scaling?
To je druga tragedija u modernim "rpg"-ovima i ne rijesava spomenuti problem..
molim elaboraciju izjave
molim elaboraciju izjave
Pa totalni idiotizam, opet je svijet umjetan i nerealan, a i opet ti pise lvl questova. Da ne kazem da me lvl 7 wraith udarao jace nego lvl 50 wraith kad sam bio cca lvl 45...
meni je emeny scaling predobar (dakle ovaj kakav je u witcheru, a ne generalni). puno mi je napetija kad znam da moram pazit gdje idem, bez obzira u kojem se dijelu mape nalazim. a ne sad dodem tipa u velen otvarati chestove ili ne znam sta pa se samo prosetam. to je meni nerealno. svaki trenutak mora bit opasan, pogotovo kad me kakva bestija zaskoci
upravo sam završio igru, zadnji moment sa ciri pod drvetom iznad vinograda, ostalo par misija sa šaketanjem koje mi ionako nije gušt
uh, kakva igretina, šteta što ne volim igrat iznova igre dok ne prođe bar nekoliko godina od zadnjeg prohoda
pošto za grandmaster witcher gear nije potreban mastercrafted witcher gear, kontam da bi to onda mogao prodati? dakle sva 4 mastercrafted witcher seta, nije da će mi za nešto trebati jel tako?
pošto za grandmaster witcher gear nije potreban mastercrafted witcher gear, kontam da bi to onda mogao prodati? dakle sva 4 mastercrafted witcher seta, nije da će mi za nešto trebati jel tako?
Kako nije? Ne sjecam se toga..
za grandmaster wolf mi nije trebao mastercrafted wolf, stoposto, evo sad sam provjerio još jednom, možda treba za feline ili neki drugi
problem je što trebaju neke komponente kojih nije bilo dosada, pa to sad treba pronalaziti ili kupovati a dosta su skupe
Ma ne isplati se craftat grandmaster set, macevi su losi u odnosu na ostale a oklop dobiva jako malo u odnosu na mastercrafted..
Ma ne isplati se craftat grandmaster set, macevi su losi u odnosu na ostale a oklop dobiva jako malo u odnosu na mastercrafted..
al ipak je malo bolje, a super mi izgledaju, tj. wolven gear mi izgleda puno bolje od mastercrafted wolven geara
jel mi može netko objasniti gdje sam točno izašao poslije heista borsodieve aukcijske kuće? ne mogu pronaći taj izlaz, dakle bio sam sa ewaldom do kraja i izašli smo negdje u oxenfurtu na obali al ne mogu pronaći gdje točno
edit: pronašao sam, kod onog mola gdje je čamac u oxenfurtu, blizu novigrad gate markera, ali nisam pronašao ewalda, to mi uopće nije jasno, kad završava heist on je rekao ako ikad imam neki trofej a želim dobru cijenu da ga pronađem u aukcijskoj kući, al ja ga ne mogu nikako pronaći
koliko se ja sicam on je bio u toj kolibi kraj rijeke... medutim svaki put nakon toga sam ih obojicu pobio tako da se tocno ne sicam u kojim se periodima on tu nalazi. istina da sam ga samo jednom vidio i to kad je quest zavrsio i nisam se vise vracao tako da ko zna... moguce da je zaje8a geralta
probaj meditirat svako sat pa vidi u koje se doba dana on tu ''spawna''
Ja san bas neki dan isa to provjerit i meni ga nije bilo. Sad se nesicam jesam li ih obojicu ubia.
Da ne čitam sve... kupio na sniženju preko Steama sa oba DLC-a. I kad igram, je li moguće da me on prerano ubaci u neku zemlju radi toga. Jer sad sam u Novigradu, trebam u nekaj sa S brodom. I većinom su svi banditi prejaki za mene, ja sam lvl 4. I na putu u taj S dođu gusari i oni su prejaki za mene. Wtf?? Nisam nikad igral, igra je super, ali neki dio nisam napravio kak treba
Pa da, pored svakog questa u Journalu ti piše recommended level
samo da dam svoj konačan feedback, upravo sam završio blood and wine, dakle prešao sam base game i ekspanzije, imam oko 300 saati igranja (znam da je prilično amaterski naspram nekih ovdje :D)
fan sam witchera već dugo, pročitao sam sve knjige, i odigrao prva dva witchera (nekoliko puta :D), ukratko što se tiče priče, nema se tu puno što reći, stvarno je super, odličan svijet, priča, likovi, fino su sve uklopili, stvarno sam zadovoljan
s obzirom da mi je igra stvarno predobra, i da sam stavrno uživao, malo bi se više osvrnuo na neke nedostatke, a prvi je svakako težina, igrao sam naravno na deathmarch i dok mi je na početku bilo dosta teško, kasnije postaje stvarno lagano, dogodi se to da witcher contract na archgriffina 35 lvl (i još je enemy upscaling on) odradim samo sa par udaraca mačem, ni ne koristim napitke, bombe ni signove. i onda dođe HoS, i toad, caretaker i greatest fear, bossovi s kojima sam se jako namučio, na greatest fearu sam morao spustiti težinu, jednostavno ga nisam mogao ubiti, žao mi je što to nisu malo ujednačili, mislim da se recimo toliko mučim s tim bossom, a eredrina ubijem kao od šale. u svakom slučaju sam uživao u svemu tome, al eto to mi je zamjerka
drugi minus mi je što nisam baš previše doživio posljedice svojih radnji i izbora. a tu sam jako puno očekivao, možda nisam dovoljno obratio pozornost na to, ne sjećam se nijednom da sam vidio posljedice svojih izbora puno kasnije tokom igre, sad npr. da sam na 10 lvlu donio neku odluku i onda kad sam 25 lvl čujem da je bilo nešto s tim. puno puta mi je jako teško bilo donijeti odluku, ali se ne sjećam da me ta odluka pratila kasnije. na samom kraju base igre nisam uopće imao dojam da mogu utjecati na bilo što, vjerojatno su me prijašnje odluke dovele do toga kraja, ali nisam baš to doživio. nagađam da trebam igrati ponovno pa donijeti drugačije odluke i vidjeti što će se dogoditi
ali sve u svemu fantastična igra, jedna od najboljih ikad za mene, svakako ću je odigrati još koji put :D