The Witcher 3

poruka: 6.078
|
čitano: 1.208.206
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: The Witcher 3

Witcher 3 u Witcheru 1, priča o Ciri. Jebate
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
skank666 kaže...

Nije to witcher 3 nego prepričava događaje iz knjiga (susret Geralta i Ciri, odrastanje u Kaer morhenu, treniranje sa Yennifer, prvi susret sa wild huntom itd.) koji su dogodili prije witcher 1.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2016 9:39 (JackIsBack).
17 godina
odjavljen

Tobože W3 zbog Ciri a i intra. Knjige nisam čitao tako da ne znam timeline baš,  samo ono osnovno sa wikie.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
11 godina
JackIsBack kaže...
skank666 kaže...

Nije to witcher 3 nego prepričava događaje iz knjiga (susret Geralta i Ciri, odrastanje u Kaer morhenu, treniranje sa Yennifer, prvi susret sa wild huntom itd.) koji su dogodili prije witcher 1.

tako je, samo što nije treniranje sa yenefer, nego sa triss, yenefer nije bila u kaer morhen prije radnje witchera 3. naravno da je bila jako ljuta na geralta zbog toga, i to je razlog zašto u w3 čim dođe u kaer morhen izbaci krevet na kojem su spavali geralt i triss :D 

u tom videu taj tip ispriča vrlo ugrubo i ukratko što se događa kroz 7 knjiga sage o vješcu, 2 godine poslije toga geralta pronalaze blizu kaer morhena, ima amneziju i kreće radnja witchera 1

17 godina
Cansee kaže...
JackIsBack kaže...
skank666 kaže...

tako je, samo što nije treniranje sa yenefer, nego sa triss, yenefer nije bila u kaer morhen prije radnje witchera 3. naravno da je bila jako ljuta na geralta zbog toga, i to je razlog zašto u w3 čim dođe u kaer morhen izbaci krevet na kojem su spavali geralt i triss :D 

u tom videu taj tip ispriča vrlo ugrubo i ukratko što se događa kroz 7 knjiga sage o vješcu, 2 godine poslije toga geralta pronalaze blizu kaer morhena, ima amneziju i kreće radnja witchera 1

Krivo zboriš. Zar ne vidiš zarez. Nisam napisao da je Yennifer trenirala Ciri u kaer morhenu.

Također kada smo već kod toga, Triss nije trenirala magiju s Ciri nego je došla u kaer morhen na Geraltov poziv i očitala "bukvicu" witcherima što je tretiraju i treniraju kao dječaka a Yennifer je podučavala magiju dok je Ciri živjela kod "Mother Nenneke" u Temple of Melitele.

12 godina
odjavljen
The Witcher 3

Ja ne znam za vas, ali evo ja sad igram Witcher 1 opet i divim se koliko je atmosfera snazna u toj igri. Koliko god su i drugi i treci odlicne igre, po pitanju atmosfere nisu na razini prvog Witchera po mome misljenju.

5 0 hvala 0
16 godina
IvanDado kaže...

Ja ne znam za vas, ali evo ja sad igram Witcher 1 opet i divim se koliko je atmosfera snazna u toj igri. Koliko god su i drugi i treci odlicne igre, po pitanju atmosfere nisu na razini prvog Witchera po mome misljenju.

Dijelim isto mišljenje. Jedinica je posebna i ništa ju nemože nadmašiti po tome. Već sam ju prešao 3-4 puta i mislim da ću uskoro opet.

Posebno mi je zakon drugi chapter kada glumiš detektiva. Nekako mi jedinica više vuče na knjige i zato je to tako. Combat, mnogi zamjeraju, jednostavno se mora prežvakati jer igra nudi sve ostalo. Grafika je dost loša, ali mene to ne smeta ni ne dira, tak da bez problema odigram. Ko može igri u ta 2 aspekta progledati kroz prste, ceka ga epic avantura.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2016 16:03 (null).
17 godina
odjavljen
11 godina
JackIsBack kaže...
Cansee kaže...
JackIsBack kaže...
skank666 kaže...

Krivo zboriš. Zar ne vidiš zarez. Nisam napisao da je Yennifer trenirala Ciri u kaer morhenu.

Također kada smo već kod toga, Triss nije trenirala magiju s Ciri nego je došla u kaer morhen na Geraltov poziv i očitala "bukvicu" witcherima što je tretiraju i treniraju kao dječaka a Yennifer je podučavala magiju dok je Ciri živjela kod "Mother Nenneke" u Temple of Melitele.

je, moja greška, krivo sam razumio, sry ;)

12 godina
odjavljen

Kvragu. Da sam barem prije vidio taj mod. Jel ga mogu ja slobodno sad instalirat ili cu ipak morat new game startat? To mi se neda stvarno.

15 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
The Witcher 3
Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina

postoji zasebna tema za gwent pa ako bi mogli ubuduce stavljati ovake obavijesti i slicne stvari tamo bilo bi odlicno. hvala.

It's not who you are, it's who you know.
18 godina
The Witcher 3

Did you know gaming?

The env for the swamp on the PC version of Witcher 3 is called "env_nml_swamps_v1_a_ps4_flat24" ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Tvorac STML moda je našo duboko zakopanu opciju koje prezentaciju skoro pa vraće na razinu 

tralera!

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2016 8:33 (doktor1).
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
The Witcher 3

kad sam započinjao igru, učitao sam save iz witchera 2, i sad me zanima kad pređem sve i kad budem htio igrati iz početka ako odem na ono NEW+, hoće li mi tu biti sadržan i save iz witchera 2?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Cansee kaže...

kad sam započinjao igru, učitao sam save iz witchera 2, i sad me zanima kad pređem sve i kad budem htio igrati iz početka ako odem na ono NEW+, hoće li mi tu biti sadržan i save iz witchera 2?

da

edit: u biti nisam ni ja vise siguran. mozda te bude pitalo da napravis import witcher 3 save-a, pa onda import od witcher 2.

It's not who you are, it's who you know.
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2016 12:55 (Obi Wan).
15 godina
The Witcher 3

ako tko ima vremena, neka mi objasni kako staviti modove za grafiku.

steam verzija..

ps. dali se nexus placa ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

instaliraj nexus i nađi mod koji ti se sviđa, i preko nexusa ga instaliras. ne placa se nexus.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

U tamnicu nemos uopce uci bez cat napitka. Mracno ozracje i glazba su mi ostavile poseban dojam.

Neznam za vas, al meni su sve igre od prije bolje! 

11 godina
fanaticni gejmer kaže...
IvanDado kaže...

U tamnicu nemos uopce uci bez cat napitka. Mracno ozracje i glazba su mi ostavile poseban dojam.

Neznam za vas, al meni su sve igre od prije bolje! 

misliš da su ovako općenito bile bolje igre nego što su danas, ili su prošli witcheri bili bolji nego ovaj zadnji?

15 godina
Cansee kaže...
misliš da su ovako općenito bile bolje igre nego što su danas, ili su prošli witcheri bili bolji nego ovaj zadnji?

Bolji je jako teško definirati. Što se mene tiče svaki od 3 witchera ima i dobrih i loših strana. 

I dalje ima jako dobrih igara, ali možda ih je teže pronaći ispod hrpe recikliranog smeća, prerano izdanih igara i neoptimiziranih konzolaških portova. Ali za to su krivi sami igrači koji zdravo za gotovo prihvate neke stvari koje su prije bile nezamislive.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
odjavljen
The Witcher 3

Ne znam bas da li bi mogao reci da mi je Witcher 1 bolji od drugih, nego vise da je svaki u necemu poseban. 

2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
IvanDado kaže...

Ne znam bas da li bi mogao reci da mi je Witcher 1 bolji od drugih, nego vise da je svaki u necemu poseban. 

Geralt je u prvom dijelu bio brutalan, ko da mu je sve to gdje se je uvalio išlo na kurac... Dok je u ovim drugim, onako - herojski neki tip (što i ima smisla) Dan danas mi je ostalo u sjećanju u prvom djelu, kad spašavaš onu vješticu Abigail od rulje, pa kad im zaprijeti da će pobit sve što se može popest na drvo ako se ovoj išta desi... Djeca, starci nema veze. Više mi se taj Geralt sviđao. 

A igre, upravo to što kažeš... Fenomenalan serijal!

17 godina
The Witcher 3

Što se tiče romansi.. cijelo vrijeme igrajući mi je u podsvijesti da bih trebao guglati može li se "zbariti" i yen i triss, ali reko stignem, imam vremena..

Odradim sa Ciri razgovor sa Councilom i dođe quest sa njih dvije u kojem me zavežu za krevet i ostave tamo, da bi me Dandelion pronašao jer ne ide sa obe.

Skinuo sam mod za omogućavanje konzole, te ima tri komande koje se unose da bi se promjenio "love story", konkretno mislim na ovaj thread u kojem su navedene.

Meni to treba jer sam kao najveći tukac rekao objema da ih volim i to je rezultiralo gore navedenim.

Loadao sam raniji save, znači sat vremena igre down the drain, pa ću sada to igrati, i vidjeti, sa unešenim komandama.

Javite ako imate neku ideju ili nešto..

edit: Quest sa njih dvije se zove It Takes Three To Tango 

No me interesa nada!
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.9.2016 17:51 (marinn95).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
marinn95 kaže...

Što se tiče romansi.. cijelo vrijeme igrajući mi je u podsvijesti da bih trebao guglati može li se "zbariti" i yen i triss, ali reko stignem, imam vremena..

Odradim sa Ciri razgovor sa Councilom i dođe quest sa njih dvije u kojem me zavežu za krevet i ostave tamo, da bi me Dandelion pronašao jer ne ide sa obe.

Skinuo sam mod za omogućavanje konzole, te ima tri komande koje se unose da bi se promjenio "love story", konkretno mislim na ovaj thread u kojem su navedene.

Meni to treba jer sam kao najveći tukac rekao objema da ih volim i to je rezultiralo gore navedenim.

Loadao sam raniji save, znači sat vremena igre down the drain, pa ću sada to igrati, i vidjeti, sa unešenim komandama.

Javite ako imate neku ideju ili nešto..

edit: Quest sa njih dvije se zove It Takes Three To Tango 

Uhvatila te pozuda kao i mene

I am over 9000!!!
17 godina
The Witcher 3

A šta da ti kažem.. Javim ako se popravilo stanje nakon tih komandi..

Edit: Great Scott! Geralt je otišao u knjižnicu i podigao par knjiga na temu monogamije. 

No me interesa nada!
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.9.2016 18:53 (marinn95).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
skank666 kaže...

Geralt je u prvom dijelu bio brutalan, ko da mu je sve to gdje se je uvalio išlo na kurac... Dok je u ovim drugim, onako - herojski neki tip (što i ima smisla) Dan danas mi je ostalo u sjećanju u prvom djelu, kad spašavaš onu vješticu Abigail od rulje, pa kad im zaprijeti da će pobit sve što se može popest na drvo ako se ovoj išta desi... Djeca, starci nema veze. Više mi se taj Geralt sviđao. 

A igre, upravo to što kažeš... Fenomenalan serijal!

Ali fora stvar je da ni Abigail nije bila nevina. Bilo je jakih argumenata da jednostavno pustiš rulju da radi s njom šta želi. Baš je taj gray area pristup bilo ono što je W1 izdvojilo iz mase. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
odjavljen
The Witcher 3

Koji vam je najdrazi character u Witcher unversu? 

0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
IvanDado kaže...

Sam Geralt naravno 

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
10 godina
IvanDado kaže...

Ciri i naravno Geralt...

I am over 9000!!!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice