- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav drugovi, igram na pc-u i nece mi castat axii alternative, da se protivnik bori za mene. ukratko, kad dugo drzim tipku Q on samo stunta protivnike u borbi, a nece ih "preokrenut" na moju stranu? imam sve skillove stavljene, od axiia jos imam onaj delusion, da li je to mozda problem? ispada da sam bacio u vjetar jedno skill mjesto i jedan bod...
Btw, jel tko zna kako se u witcheru zove ona pjesma kad se krenes bzv borit na mapi pa krenu oni bubnjevi :D? trazio sam po youtubu ali ne mogu nac haha
Pozdrav drugovi, igram na pc-u i nece mi castat axii alternative, da se protivnik bori za mene. ukratko, kad dugo drzim tipku Q on samo stunta protivnike u borbi, a nece ih "preokrenut" na moju stranu? imam sve skillove stavljene, od axiia jos imam onaj delusion, da li je to mozda problem? ispada da sam bacio u vjetar jedno skill mjesto i jedan bod...
Btw, jel tko zna kako se u witcheru zove ona pjesma kad se krenes bzv borit na mapi pa krenu oni bubnjevi :D? trazio sam po youtubu ali ne mogu nac haha
Za ovo prvo što te muči s Axii-em ti ne mogu pomoći ali pjesma koja te zanima je ja mislim ovo:
Šalu na stranu, da ne misliš na ovo?
Za ovo prvo što te muči s Axii-em ti ne mogu pomoći ali pjesma koja te zanima je ja mislim ovo:
Šalu na stranu, da ne misliš na ovo?
Hvala na pomoci, ali nije to ta.. Jako rijetko bude ta pjesma, pocne svirat ugl. kad naletim na vukove, drownere ili ostala smetala u novigradu/velenu... Pocne tako sta prvih par sekundi cujes samo ratne bubnjeve, a tek onda melodiju u kojoj se takoder u pozadini cuju ti bubnjevi... Kad pocne svirat dobijes dojam ko da se ides borit protiv ne znam kakvog protivnika, bas te ono nabrije, a na kraju pokoljes par smetala :D
E to je ta :D u igri kao da ima malo drugaciji uvod, al to je to :)
Sjeca li se tko ost bitke sa salamandrom ? predobro je bilo, ovde mi je najdraze slusat one kad lutam po mocvari. 
Sjeca li se tko ost bitke sa salamandrom ? predobro je bilo, ovde mi je najdraze slusat one kad lutam po mocvari. 
A ova tema koja se proteže kroz zadnju expanziju. Nije mi danima izlazila iz glave, pogotovo ovo gdje djeca pjevaju
.
BTW. ima kakvih vijesti o novoj expanziji?
Nešto se šuška da bi nova expanzija mogla izaći 26.04., ali ništa službeno ....
Nešto se šuška da bi nova expanzija mogla izaći 26.04., ali ništa službeno ....
Lako moguće da će probati izbaciti oko tog datuma da izbjegnu Uncharted release.
Nabavio Hearts of Stone neki dan, počeo igrati na Death March. Prije toga sam igru prešao na normal, tak da mi je ovo brutalno teško. Ovaj Toad Prince na početku je ekstremno težak, trebalo mi je skoro dva sata i tona živaca.
To je bug. Timer koji "otkriva" dal je gumb stisnut ili drzan je krivo podesen po defaultu, odnosno igra uvijek misli da si samo stisnuo sign. Prvi workaround je unequippati Delusion skill. Drugi (trajniji) je:
"I GOT IT, THE PROBLEM IS SOLVED!
Navigate to your folder: C:\Users\<User Name>\Documents\The Witcher 3
Open the file "input.settings"
Find all the entries for "IK_Q=(Action=CastSignHold,State=Duration,IdleTime =0.2)"
Change the entry to have an IdleTime of 0.01. So after your change it should look like this:
"IK_Q=(Action=CastSignHold,State=Duration,IdleTime =0.01)"
There are multiple entries of this setting, and they are not grouped together, so you will have to find and change them all.
If you changed the keybind to the cast sign, it will not be under IK_Q, but inder IK_(your current key)"
Nabavio Hearts of Stone neki dan, počeo igrati na Death March. Prije toga sam igru prešao na normal, tak da mi je ovo brutalno teško. Ovaj Toad Prince na početku je ekstremno težak, trebalo mi je skoro dva sata i tona živaca.
Da da, i mene je Toad Prince iznenadio tezinom, znatno teze od bossova u main game. A i ostatak ekspanzije obiluje boss fightovima, zanimljivim, ali malo i poteskim. Ali neka treba toga, ova ekspanzija je i meni izvukla zivaca, no oprastam joj to.
Da da, i mene je Toad Prince iznenadio tezinom, znatno teze od bossova u main game. A i ostatak ekspanzije obiluje boss fightovima, zanimljivim, ali malo i poteskim. Ali neka treba toga, ova ekspanzija je i meni izvukla zivaca, no oprastam joj to.
Yup, neki bossevi u main igri su bili iznenađujuće laki. Recimo Imleritha sam bez beda prošao, a očekivao sam jednog od jačih bosseva. Doduše, igrao sam na normal, ali uspoređujem prema težini ostatka igre i malo jačih neprijatelja.
Imlerith da, prođe ga se lako, ali zato sam se dobro namucio kod Caranthira. Gledam to sa strane kad prelazis igru 1. put pa neznas sve cake kako prije/lakse...Za mene je najtezi boss bio Caretaker, tu sam se mucio 3 dana po sat vremena
ocekivao sam da ce brzo ovaj blood and wine al bome oduzilo se to nesto... receno je da je Q1 release date... znaci krajem treceg, pocetkom cetvrtog miseca al jos nista...
Upravo zavrsio,mogu reci da sam razocaran zadnjim dijelom igre,vidljiv je pad u kvaliteti u odnosu na pocetak.Dobio sam najlošiji zavrsetak igre i mogu reci da me je od svega najvise razocarao,ne zato sto je jako emotivan već zato sto je način dolaska do tog kraja jako loše(samo jedna od mnogi zamjerki vezanih za taj kraj).Wild Hunt su zaboravni protivnici,a sam Eredin djeluje kao nedovrsen i jednostavan lik u odnosu na druge manje likove poput Bloody Baron-a.Witcher me oduševio svojom ljepotom,većinskim dijelom priče,side questovima,likovima,Gwentom itd.Od mene 9/10.Nikada nijednoj igri nisam dao 10/10 ocjenu,Witcher 3 je bio najblize tomu ali zbog vec naglasenih zamjerki smatram da je 9 dovoljna.
ajde brzo se prebaci na HoS i daj tih 10/10 1. put
Od mene 9/10.Nikada nijednoj igri nisam dao 10/10 ocjenu,Witcher 3 je bio najblize tomu ali zbog vec naglasenih zamjerki smatram da je 9 dovoljna.
To nema nikakvog smisla. Sa čime onda uspoređuješ igru kad ju ocjenjuješ?
Od mene 9/10.Nikada nijednoj igri nisam dao 10/10 ocjenu,Witcher 3 je bio najblize tomu ali zbog vec naglasenih zamjerki smatram da je 9 dovoljna.
10 za mene ne predstavlja savrsenu igru,takvo nesto ne postoji.Kad kazem 10/10 mislim na jako dobro zaokruzenu igru sa razradjenim likovima,zanimljivom pričom,questovima,gameplayom itd. od prvog pa do zadnjeg questa pa stoga sam dao 9.
Eto da izvalim svoju sramotu.
Tek sam na drugom poglavlju DRUGOG witchera. :D.
Pitanjce, bez obzira na sys req, koliko je u stvarnosti na istoj konfiguraciji razlika između drugog i trećeg nastavka?
Koliko je pad performansi "istih" postavki (ajmo reći sličnih...high?), između dvije igre?
Podaci na papiru nikad nisu ni blizu stvarnom stanju stvari.
Tnx!!!
EDIT:
Dvojka mi radi na maksimalnim postavkama (jedino su sjenke na medium), i fps je od 35-60.
10 za mene ne predstavlja savrsenu igru,takvo nesto ne postoji.Kad kazem 10/10 mislim na jako dobro zaokruzenu igru sa razradjenim likovima,zanimljivom pričom,questovima,gameplayom itd. od prvog pa do zadnjeg questa pa stoga sam dao 9.
Pa 10 i nije savršena igra kad takva ne postoji. Samo kažem da mi je čudna izjava da nema igre kojoj bi ti dao 10/10. Jer sa nečim moraš usporediti Witchera npr da bi zaključio da mu fali x stvari zbog koje ima ocjenu ili dvije manje. Mali offtopic.
Pitanjce, bez obzira na sys req, koliko je u stvarnosti na istoj konfiguraciji razlika između drugog i trećeg nastavka?
Koliko je pad performansi "istih" postavki (ajmo reći sličnih...high?), između dvije igre?
EDIT:Dvojka mi radi na maksimalnim postavkama (jedino su sjenke na medium), i fps je od 35-60.
Ja sam imao GTX 750 Ti i igra se je vrtila na High, (sjene medium) + HBAO na zaključanih 30 FPSa
U močvari je u početku FPS padao na cca 27, ali sa zakrpama se je i to popravilo...
GTX 960 drži lock na 30 bez problema sa Ultra postavkama...
Eto da izvalim svoju sramotu.
Tek sam na drugom poglavlju DRUGOG witchera. :D.
Nije to nikakva sramota, blago tebi pa ćeš tek igrati Witcher 3 po prvi put.... :) Ja sam bio na pola Witchera 1 kad mi se više nije dalo igrati i preskočio sam direktno na W3, s tim da sam se upoznao s pričom (od W1 i W2) preko YT kanala, čitao i slično. Ispalo je da mi je W3 jedna od najboljih igara ikada i sad mi je krivo što nisam odigrao W1 i W2 prije pa bi mi sigurno bio još zanimljiviji...
hehe da, blago se tebi ... ja bi da mi netko ispere mozak da mogu opet sve ispočetka odigrati.