The Witcher 3

poruka: 6.078
|
čitano: 1.194.336
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
The Witcher 3

ja sam od pocetka igrao sa northern realmsom, kupio i pokupio sto se za njega moze, igram ga na najtezoj razini i sad vise ne gubim..nisam probavao druge deckove jer nije bilo potrebe..

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
The Witcher 3

Da nije sve monotomo i repetitivno, probaj i druge ;-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Witcher 3

Bad ass Geralt

Worst Hunter Ever 

Crossbow Sniper

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
The Witcher 3

foliage distance mi je na high (na ultra oduzima previse fpsa) 

ali primjetim da trava na odredjenoj udaljenosti iskace u kadar (pop in) - jedino me to smeta, kako se toga rijesiti? 

GOG verzija igre (patch 1.12.1)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Witcher 3

Jaoooo sinoć sam umalo pao sa stolice od smijeha kada sam radio quest za Zoltana i njegove karte. Kada je Geralt rekao Zed is dead i još onaj vampir sa Fuck off

Dijkstra, Zoltan, Cleaver su takvi šaljivci da ovima iz CD Project RED treba spomenik podignuti!

Ne sjećam se kada sam se zadnji puta smijao provalama iz neke igre kao što je Witcher 3.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
Re: The Witcher 3
boxer kaže...

Jaoooo sinoć sam umalo pao sa stolice od smijeha kada sam radio quest za Zoltana i njegove karte. Kada je Geralt rekao Zed is dead i još onaj vampir sa Fuck off

Dijkstra, Zoltan, Cleaver su takvi šaljivci da ovima iz CD Project RED treba spomenik podignuti!

Ne sjećam se kada sam se zadnji puta smijao provalama iz neke igre kao što je Witcher 3.

A meni se bas jucer desilo u nekoj malo masovnijoj borbi da je jedan od npc vojnika prilikom juriša uzviknuo "You only live onceeeee!!!" /YOLO 

13 godina
protjeran
The Witcher 3

Di najjeftninije kupiti witchera sa dlc ? Ili ima netko da mi posudi igru da je pređem posto mi je igra vrhunska . 

Nemoj se prkosit gravitaciji .
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
The Witcher 3

ja sam zavrsio DLC Hearts of stone... i po meni cista 10/10, i usudio bi se reci da su questovi i story savrseni, zabavni i zanimljivi. Svaka cast za developere...

ako vam je main game bio dobar, ovo obavezno nabavite...

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AFARON kaže...
boxer kaže...

A meni se bas jucer desilo u nekoj malo masovnijoj borbi da je jedan od npc vojnika prilikom juriša uzviknuo "You only live onceeeee!!!" /YOLO 

Mene su strijelci neki dan napadali i uzvikivali "aim for the knee

Također ima i Gwent karda u Nilfgardian deku strijelac sa referencom na Skyrim. 

Sjećam se da sam uzeo ss smiješnog oglasa u Novigradu, kad ga pronađem postat ću ga. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.1.2016 14:34 (boxer).
18 godina

naletio sam na jedan problem vezan uz gear... viper gear is HoS ima lvl 39 kao requirement. problem je u tome sto se konvencionalnim metodama taj level ne moze doseci. dakle ja sam cijelu ekspanziju odigrao u bear setu i kad sam igru zavrsio ne mogu uopce staviti taj armor na sebe... ozbiljan problem po mom misljenju... najbezbolniji nacin bi bio ukucat tih par xp pointova koji fale u console (meni osobno fali do lvl 39 negdje oko 120-130) medutim ne mogu nac novu verziju witcher 3 console.

ako ima netko tko ima jos laksi nacin kako popraviti ovu stvar nek se slobodno javi ili stavi post ovdje.

It's not who u are, it's who u know.
12 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ako nekog zanima neka posluša :) Danas sam završio Witcher 1 pa me inspiriralo (nov sam na "klavijaturama" tako da nije nista ekstra) al jednostavno obožavam tu melodiju

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Witcher 3

Evo onaj humoristični oglas u Novigradu, mislim da sam ga pronašao kraj Gold Surgeona i još koji zanimljiv ss. Igra ima stvarno mnogo referenci, vrlo je zanimljiva i dalje tvrdim da se radi o najboljem RPGu današnjice.

Zanimljiv grafit Zanimljiv grafit
Zanimljiva konstatacija za žene Zanimljiva konstatacija za žene
Quest Defender of gods - Karl Marx referneca Quest Defender of gods - Karl Marx referneca
Quest - Greedy God - referenca na Mojsija i grm koji gori Quest - Greedy God - referenca na Mojsija i grm koji gori
Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina

za one koji su zainteresirani za novu verziju witcher 3 console na nexusu postoji verzija 1.12 pa ko voli nek izvoli...

Edit: jedna vijest vezana za novu ekspanziju, jucer objavljena

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2016 16:06 (Obi Wan).
17 godina
neaktivan
The Witcher 3

Pitanjce, radim quest Deadly Plot (kada se sprema ubistvo Radovida)  i pronašao sam Thalera u pećini sa 2 trolla. Imam opciju da ih ubijem ili da ih mirno nagovorim da puste Thalera.

Mene sada zanima da li će kasnije u igri biti trollova koje ću moći ubiti jer mi trebaju leaver i ostali sastojci da napravim decoctione, ako neće da ih odmah smaknem i da ne razmišljam što će biti.

Ovo mi je 3 puta kako nailazim na trollove, a drugi puta imam opciju da se borim sa njima, pošto su bili OK i humoristični nisam ih dirao (zapravo drugog i nemožeš ubiti jer je Dijkstrin bodyguard).

Btw, jedan bad ass trailer na koji sam naišao, dosada ga nisam vidio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
boxer kaže...

Pitanjce, radim quest Deadly Plot (kada se sprema ubistvo Radovida)  i pronašao sam Thalera u pećini sa 2 trolla. Imam opciju da ih ubijem ili da ih mirno nagovorim da puste Thalera.

Mene sada zanima da li će kasnije u igri biti trollova koje ću moći ubiti jer mi trebaju leaver i ostali sastojci da napravim decoctione, ako neće da ih odmah smaknem i da ne razmišljam što će biti.

Ovo mi je 3 puta kako nailazim na trollove, a drugi puta imam opciju da se borim sa njima, pošto su bili OK i humoristični nisam ih dirao (zapravo drugog i nemožeš ubiti jer je Dijkstrin bodyguard).

Btw, jedan bad ass trailer na koji sam naišao, dosada ga nisam vidio.

bit ce dosta prilika za troll liver... bez brige

11 godina
The Witcher 3

ne igram witchera dok si ne kupim novu kantu, istražujem dosta što bi si kupio od komponenata, pa me sad zanima koliko su realni ovi recenzenti grafa, ovdje ću staviti guru3d ali mislim općenito na sve te tipove na svojim stranicama ili youtubeu što izbacuju benchmarks za pojedine grafe, evo naprimjer ovdje guru3d kaže da ćeš sa asus strix 980 Ti pri rezoluciji 2560x1440 vrtiti Witchera 3 prosječno 68 FPS (sve ultra, hairworks isključen) http://www.guru3d.com/articles_pages/asus_rog_matrix_geforce_gtx_980_ti_platinum_edition_review,15.html

dakle znači li to da ako kupim asus strix 980 Ti, mogu očekivati takve rezultate?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cansee kaže...

ne igram witchera dok si ne kupim novu kantu, istražujem dosta što bi si kupio od komponenata, pa me sad zanima koliko su realni ovi recenzenti grafa, ovdje ću staviti guru3d ali mislim općenito na sve te tipove na svojim stranicama ili youtubeu što izbacuju benchmarks za pojedine grafe, evo naprimjer ovdje guru3d kaže da ćeš sa asus strix 980 Ti pri rezoluciji 2560x1440 vrtiti Witchera 3 prosječno 68 FPS (sve ultra, hairworks isključen) http://www.guru3d.com/articles_pages/asus_rog_matrix_geforce_gtx_980_ti_platinum_edition_review,15.html

dakle znači li to da ako kupim asus strix 980 Ti, mogu očekivati takve rezultate?

Imat ćeš poprilično dobre rezultate, možda ne baš kao u testu ali dobre ako upariš sa nekim jačim procesorom.

Guru je testirao sa:

Our test system is based on an eight-core Intel Core i7-5960X Extreme Edition setup on the X99 chipset platform. This setup is clocked to 4.40 GHz on all CPU cores.

11 godina
boxer kaže...
Cansee kaže...

Imat ćeš poprilično dobre rezultate, možda ne baš kao u testu ali dobre ako upariš sa nekim jačim procesorom.

Guru je testirao sa:

Our test system is based on an eight-core Intel Core i7-5960X Extreme Edition setup on the X99 chipset platform. This setup is clocked to 4.40 GHz on all CPU cores.

aha, mislio sam uzeti i7-6700k proc i 16 giga rama, i nadao sam se da će mi uz tu navedenu grafu i sa uključenim hairworksom biti average 60 FPS, jel to moguće?

18 godina

ne moze ti to nitko rec osim ako ne kupis i probas ili nades nekoga tko ima slicnu konfiguraciju. to je cisto gatanje.

16 godina
Cansee kaže...
boxer kaže...
Cansee kaže...

Guru je testirao sa:

aha, mislio sam uzeti i7-6700k proc i 16 giga rama, i nadao sam se da će mi uz tu navedenu grafu i sa uključenim hairworksom biti average 60 FPS, jel to moguće?

Imaš jos 2 postavke koje uštede jedno 20-30fps-ova kada smanjis sa ultra na very high, mislim da su shadows i foilage density. Meni se ovako vrti na 60+ na 1080p sa 970gtx, tako da je vjerovatno to istina za 980ti.

16 godina
neaktivan
The Witcher 3

Strpi se još malo pa uzmi novu gen. grafi.

fejzer_hr BF4
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
logi7 kaže...

Strpi se još malo pa uzmi novu gen. grafi.

to sam i kontao, sačekati novu generaciju nvidije ;)

16 godina
neaktivan
The Witcher 3

Završio semestar, instaliran Witcher s svim pečevima -> pad ispita garantiran.

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

Nisi mogao sacekati jos dva tjedna hahah?

And how can man die better than facing fearful odds, for the ashes of his fathers and the temples of his Gods.
12 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

Završio semestar, instaliran Witcher s svim pečevima -> pad ispita garantiran.

Nece ti biti zao :P

17 godina
neaktivan
The Witcher 3

Evo par smiješnih wallpapera.

Moj PC  
11 0 hvala 0
11 godina
The Witcher 3

jel igra neko W3 sa xone joystickom? u nekoliko recenzija su rekli da je bolje nego sa mišem i tipkovnicom...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
The Witcher 3

Ja sam probao i stoput mi je bolje sa tipkovnicom i misem.

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
The Witcher 3

trenutno sam level 13

sto kad dodjem na level32 i budem mogao raditi questove iz blood&wine expanzije? 

ima li ih smisla raditi pa se vracati na main quest sa puno vecim levelom nego sto bih inace bio?

btw na kojem levelu da idem na skellige?

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2016 11:29 (Fanu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Fanu kaže...

trenutno sam level 13

sto kad dodjem na level32 i budem mogao raditi questove iz blood&wine expanzije? 

ima li ih smisla raditi pa se vracati na main quest sa puno vecim levelom nego sto bih inace bio?

btw na kojem levelu da idem na skellige?

Pa mislim da je ustvari i poanta tih side questova da se zlevelaš i olakšaš si main quest. A i neki od side questova su odlični pa ti preporučam da ne napraviš istu grešku kao ja pa neke propustiš odigrati, jer igra ima onu neku prijelomnu točku u main questu di se svi neizvršeni questovi brišu i nije ih kasnije moguće odigrati. 

Što se tiče levela za Skellige, nisam siguran sjećam li se dobro, ali trebao bi u main questu ići tamo tako da i nemaš previše izbora. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice