The Witcher 3

poruka: 6.078
|
čitano: 1.194.392
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: The Witcher 3
Comi123 kaže...

Razmišljam da ponovo krenem igrati Witchera nakon pauze, e sad, da bi se uklopio da pređem sve (i HoS) do izlaska BaW-a, hteo bih znati jel mogu da igram New game+ iako nemam nikakve save-ove? Onda nebi trebalo ništa da bude sačuvano od opreme.

za startat new game + trebas imat save u kojem je igra zavrsena... sad ne znam dal se to moze napraviti tako da samo odradis HoS, pa onda ponovno poceti igru kao new game +

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
Krenuo igrat igru po prvi puta. Sve pet samo se moram naviknut na ipak dosta losiju borbu od bloodbornea kojeg sam nedavno zavrsio
Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Kill Frenzy kaže...
Krenuo igrat igru po prvi puta. Sve pet samo se moram naviknut na ipak dosta losiju borbu od bloodbornea kojeg sam nedavno zavrsio

na kojoj tezini igras?

16 godina
The Witcher 3

Mislim da je to normal iliti medium

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Kill Frenzy kaže...

Mislim da je to normal iliti medium

zato i je lagano

igraj death march

16 godina
The Witcher 3

mislim da cu se prebacit na hard jer prvi put igram uopce witchera.nisam igrao 1 i 2

nisam cak ni rekao da je lagana nego losija nekako

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Kill Frenzy kaže...

mislim da cu se prebacit na hard jer prvi put igram uopce witchera.nisam igrao 1 i 2

odma igras na death march... sve ostalo je prelagano

15 godina
Kill Frenzy kaže...

Što god odabrao, nemoj očekivati genijalnost combata koji ima jedna Souls igra. Witcherov combat funkcionira i to je to, ali da ćeš igru igrati zbog njega, nećeš sigurno. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Hexfire kaže...
Kill Frenzy kaže...

Što god odabrao, nemoj očekivati genijalnost combata koji ima jedna Souls igra. Witcherov combat funkcionira i to je to, ali da ćeš igru igrati zbog njega, nećeš sigurno. 

Ma Witcher 3 ima odlican combat u usporedbi sa Witcher 1. Ali kao sto kazes to nije razlog igranja ove igre :)

16 godina
neaktivan
The Witcher 3

Nemam iskustva sa Dark Souls igrama, te ne mogu usporedjivati, iako znam (od onoga sto sam vidio) da je combat u Souls igrama vrhunski, naravno i vrhunski tezak. Combat u Witcheru je ok, te kvalitetan, dosta bolje od prve igre, u kojoj je combat bio katastrofa, barem meni. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
The Witcher 3

znači  imam izbor platiti runewrightu ili otvoriti vlastiti bordel, pa taj smrad me oce opljackati.

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Pislje kaže...

znači  imam izbor platiti runewrightu ili otvoriti vlastiti bordel, pa taj smrad me oce opljackati.

al se to moze? mislim otvoriti kupleraj

13 godina
neaktivan
Pocea sam NG+,ali mi je bezveze sto je sad armor i wepons slab tj protivnici su prejaki,a mislia sm da cu biti tata-mata,a ono kita! U biti cilj mi je odigrati ovu ekspanziju,ali ja sam level 41 a tamo triba biti 62 barem,zajebano...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Uvijek možeš nanovo pokrenuti samo Hearts of Stone iz menua i on ce ti sam dat visoki lvl, iako mislim da sam ja dobio 30 i neki lvl

Battlelog: D3lBoy-00
10 godina
neaktivan
The Witcher 3

Upravo kupio na steamu, vidim da je danas zadnji dan, a stvarno se isplati platiti 30€ jer igrica je bezobrazno dobra. E sad, prije sam igrao na piratskoj verziji i sad sam ju maknuo, ali sam si ostavio sejvove. Da li ce mi ti sejvovi radit na novom Witcheru. 1. od problema je taj kaj zelim igrat NEWGAME+ koji imam sejvan, ali nisam isto tako kupio HOS ekspanziju?! Cim sam kupio sam pretpostavio da cu krenut otpocetka, a mozda ipak i kupim HOS ekspanziju, iako mi je taman prije koji sat istekao popust.

artuditu
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
flpmyslf kaže...

Upravo kupio na steamu, vidim da je danas zadnji dan, a stvarno se isplati platiti 30€ jer igrica je bezobrazno dobra. E sad, prije sam igrao na piratskoj verziji i sad sam ju maknuo, ali sam si ostavio sejvove. Da li ce mi ti sejvovi radit na novom Witcheru. 1. od problema je taj kaj zelim igrat NEWGAME+ koji imam sejvan, ali nisam isto tako kupio HOS ekspanziju?! Cim sam kupio sam pretpostavio da cu krenut otpocetka, a mozda ipak i kupim HOS ekspanziju, iako mi je taman prije koji sat istekao popust.

Saveovi bi trebali radit, iako ne znam za situaciju kad je u saveu ukljucen HoS a igra je samo osnovna. Ja sam kupio DRM free preko GoGa pa sam mogao samo dodati HoS ()

16 godina
flpmyslf kaže...

I ja sam poceo s piratskom igrom (gog verzija), pa sam je kupio (za 18 eura, isto GoG verzija, sa Kinguina). Zatim sam samo usmjerio Gog aplikaciju na folder gdje mi se nalazi piratska verzija, sacekao par minuta verificiranje i nastavio dalje igrati bez problema.

Za steam verziju bi isto trebalo da radi ako ti je i piratska instalacija bila steam verzija.

17 godina

And your point is ? Meni je Fallout 4 imho *ranje naspram Witcher 3 u kojeg je uloženo baš puno truda i vremena,samo pogledaj koliko je slavenska mitologija vjerno prenesena iz priča/knjiga,a questovi su nešto najbolje jer svaki ima smisao te jedan obični quest se razgrana u 4 zasebna questa  za razliku od fetch questova u Fallout 4 ( ubij ovoga,odnesi ovo,nadi ovo ).

Kad si se već dodirnuo vizualija,Fallout 4 se vrti na Creation engineu starome 5-6 godina,u suštini prepravljeni Skyrim sa mutnim teksturama i malo boljim osvijetljenjem da zamaskiraju antikni engine.

Da nije bilo hypea i Fallout 4 lorea,još jedan prosječan RPG u prolazu,

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2016 22:45 (doky01akablava).
Moj PC  
7 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Tvrdipanj kaže...

Prošao Witchera 3 prekjučer...

Završetak: Ciri postaje witcher (dobro), Cerys kraljica (dobro), Radovid ucmekan (dobro), Keira nabijena na kolac (loše), Geraltu ostao solo (muljao sa obje), nisam pronašao Letha...

Osjećaj je takav da sam pomalo ljut jer nije završilo skroz dobro kako sam se nadao. A kad nakupina nula i jednica u meni izazove emocije, to zbilja vrijedi :-)

Steam kaže da sam utukao 111 sati u igru. Bolesno...

Igram se od 1996 na PC-u (prije na C64) i mogu reć da je ova igra potukla do tad najbolji igru koju sam igrao: System Shock 2.

U igri nema plitko napisanog lika, svaki quest je smislen, pa priča, glasovi, grafika...

Sad uzimam odmor do ljeta (ipak se moram vratiti ženi i djeci u stvaran život  ). Na ljeto kad odu na more, proći ću cijelu avanturu još jedanput. U međuvremenu još jednaput proći Witchera 2.

Howgh!

najbolji dio jos nisi ni odigrao znaci? HoS ekspanzija! To je slag na torti :)

artuditu
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
fanaticni gejmer kaže...
falout cetri je bolja igrica i tocka.

to bice kolega uzeo zutu umjesto plave tablete pa ne zna sta prica. a jadan... nije mu lako

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...
Meni je ova igra osobno losa jer je fallout 4 novija, ima bolju pricu i nije linearna, sada ju svi igraju i svi smo uptodate na face, gleadamo kul strejmera i lajkamo sa perom i premocno oruzja i gradnja ma sve u witcher3 sve prazno, svijet je star i nemas sto istraziti. graficki izgleda mnogo bolje i nemogu je prestati da modiram preko svog nexus mod managera.

U Witcher 3 sve prazno?

Svijet je star?

Nemaš što istražiti?

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
fanaticni gejmer kaže...
Meni je ova igra osobno losa jer je fallout 4 novija, ima bolju pricu i nije linearna, sada ju svi igraju i svi smo uptodate na face, gleadamo kul strejmera i lajkamo sa perom i premocno oruzja i gradnja ma sve u witcher3 sve prazno, svijet je star i nemas sto istraziti. graficki izgleda mnogo bolje i nemogu je prestati da modiram preko svog nexus mod managera.

"svijet je star"  

wtf 

Edit:

Onda mora da si veliki fan Warhammer 40.000 igara, jer su one smjestene najdalje u buducnost (godina 40000). Eto nesto sam i naucio iz ovakve izvale..btw evo koga zanima pdf sa timeline-om vremena radnji iz igara:

http://preceden.s3.amazonaws.com/Turtles%20in%20Time-%20The%20Video%20Game%20Chronology%20Project.pdf

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2016 9:45 (AFARON).
Moj PC  
6 0 hvala 1
16 godina
protjeran
doky01akablava kaže...
Kad cujem netko da kaže "igrice" najezim se i shvatim da nema svrhe uopće ulaziti u ikakvu raspravu.

Ja se nalozim na ove ko ti sta se loze na semantiku kad je svima jasno o cemu se prica...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ansha kaže...
doky01akablava kaže...
Kad cujem netko da kaže "igrice" najezim se i shvatim da nema svrhe uopće ulaziti u ikakvu raspravu.

Ja se nalozim na ove ko ti sta se loze na semantiku kad je svima jasno o cemu se prica...

Alo, djecace. 

My love towards the world grew and multiplied more and more. I didnt want the last battle to come. I started to wish... for these days to go on forever.
12 godina
neaktivan
The Witcher 3

Eto sad ste vidili kakvu ja raspravu vodim sa poznanicima svaki put kada je rijec o gamingu. 

Igrao witchera od jedinice i naravno da sam svjestan razlike u kvaliteti. Zasto bih igrao igru u kojoj cekas 30-60 sec da bi ucitala hebenu kucu od 20 kvadrata ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2016 19:20 (fanaticni gejmer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
The Witcher 3

Možda zato što dominira u svakom pogledu,za ovakvu igru ne predstavlja mi problem čekati 30sek da se učita "kuća od 20 kvadrata"

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
The Witcher 3

Pa ja cijelo vrijeme govorim da je fallout 4 drek od igre jos uz to cekam pola sata da ga se ucita uopce. O izborima i posljedicama u toj da i ne govorim, jer ih i nema !! 

No cini se da su ljudi cijepljeni protiv sarkazma i glupog humora. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fanaticni gejmer kaže...

Pa ja cijelo vrijeme govorim da je fallout 4 drek od igre jos uz to cekam pola sata da ga se ucita uopce. O izborima i posljedicama u toj da i ne govorim, jer ih i nema !! 

Ocigledno ti nemas pametnijeg posla nego doci tu i trollati,to onda to  govori o tebi da si cijepljen protiv drustvenog zivota ? 
Isto kao da dodes u Battlefield temu i kaze Black Ops 3 je bolji od Battlefielda,sta ces ocekivati ?

10 godina
neaktivan

sorry dude .... za vrtit witchera moraš imati vrhunsku pilu pa ne buš čekal ni 5s

18 godina
odjavljen
fanaticni gejmer kaže...

Stavi igru na ssd pa se učitava skroz brzo.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice