The Witcher 3

poruka: 6.078
|
čitano: 1.194.658
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
The Witcher 3

Završio igru .... ubo najgori kraj, živa depra. Igra netko NG+ ? Da li je teža od klasičnog death march ?

lp

0 0 hvala 0
15 godina
The Witcher 3

Ne, jednostavnije je od obicnog gamea, jer vec imas skilove od prijasnjeg prelaska.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
The Witcher 3

Tnx. A niš .... najprije malo odmora jer sam sanjao te likove po noći, pa ekspanzije. Nevjerojatna igra, šteta što težina na death march nije samo malo bolje izbalansirana.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
The Witcher 3

preporučam onima koji dođu kraja da ipak idu spasit von Evereca jer meni je ovaj sword najbolja vrijednost koja se moze dobiti na kraju.

artuditu
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Re: The Witcher 3
flpmyslf kaže...

preporučam onima koji dođu kraja da ipak idu spasit von Evereca jer meni je ovaj sword najbolja vrijednost koja se moze dobiti na kraju.

Meni je zakon ona lopata :)

Who would have thought being hit by lightening would land you in hospital?
10 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ima neko od vas collector edition i ako da di je kupljeno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Witcher 3

Imam nekak osječaj da bu se Ciri pojavila u Cyberpunku 2077 barem usputno, jer ga spominje.A mogli bi napravit igu o njoj.

fejzer_hr BF4
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
The Witcher 3

Pa naravno da ce bit barem prikazana bar par minuta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
The Witcher 3

help?! Još uvijek nisam otkrio koji mutagen ide ovdje. Prepostavljam da bi trebao ići koji ili?

artuditu
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
The Witcher 3

Nema za to mutagen.

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
The Witcher 3

Prve dvije slike iz nove ekspanzije Blood and Wine

It’s a massive new land to explore, visually unlike anything you saw in Wild Hunt or Hearts of Stone, and it too is brimming with stories we want you to discover,” adds Tomaszkiewicz. 

Blood and Wine is a 20-hour tale that will introduce the all-new in-game region of Toussaint, will take Geralt to a land untainted by war, where an atmosphere of carefree indulgence and knightly ritual masks an ancient, bloody secret.

Slika1

Slika2

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2015 17:33 (doktor1).
Moj PC  
11 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
logi7 kaže...

Imam nekak osječaj da bu se Ciri pojavila u Cyberpunku 2077 barem usputno, jer ga spominje.A mogli bi napravit igu o njoj.

Mislim da ce mo je vidjeti kako se porta. 

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.
17 godina
neaktivan
The Witcher 3

Pitanje za one koji još igraju Witcher i imaju Win 10.

Da li ste isprobali opciju snimanja sa Xbox DVR prilikom igranja, jer meni izbaci poruku da se ne može prepoznati igra?

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
boxer kaže...

Da li ste isprobali opciju snimanja sa Xbox DVR prilikom igranja, jer meni izbaci poruku da se ne može prepoznati igra?

evo ja sam sada bas isao probati i pocne snimati, ali nakon 5 sec izbaci prozor da nema kaj snimati. Znam da je prije radilo, a vidim da sada ne pa ne znam kaj bi moglo biti uzrok. Znam da sam jedino u zadnjih par dana apdejtao win 10 i mozda je tu doslo do pogreske?

artuditu
17 godina
neaktivan
flpmyslf kaže...
boxer kaže...

evo ja sam sada bas isao probati i pocne snimati, ali nakon 5 sec izbaci prozor da nema kaj snimati. Znam da je prije radilo, a vidim da sada ne pa ne znam kaj bi moglo biti uzrok. Znam da sam jedino u zadnjih par dana apdejtao win 10 i mozda je tu doslo do pogreske?

Pitam zato što tu poruku i meni izbaci, ja nisam apdejtao OS i nije mi radilo od samog početka, ali vidim na netu da neki ljudi bez problema snimaju Witchera sa Xbox DVR.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
10 godina
neaktivan
The Witcher 3

izgleda da mi 1. put nije uspio win 10 update, danas sam ga napravio sve je radilo i isprobao sam recordat i sve mi opet normalno radi

artuditu
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Pozdrav,
Igram witchera 3 na ps4 i naišo sam na bug kod jednog tresure hunt qvesta. Radi se o scavenger hunt bear school gear qvestu za 20lvl. Znaci treba istražiti neki dvorac na otočiću te nakon sta se dođe do zadnje prostorije i nađe oprema s qvesta igra jednostavno ne odradi svoje... Gledo sam po youtubu u toj prostoriji bi se trebale pojaviti wrajtice i nakon sto ih se ubije otvori se vrata sa polugom i izade van iz dvorca. No igra to jednostavno ne napravi... Vučem onu polugu ko kreten al se vrata ne otvaraju a wrajticama ni traga i ne mogu izaci iz dvorca... Jel ima ko kakvo rjesenje?

0 0 hvala 0
18 godina
Tunafish kaže...
Pozdrav,
Igram witchera 3 na ps4 i naišo sam na bug kod jednog tresure hunt qvesta. Radi se o scavenger hunt bear school gear qvestu za 20lvl. Znaci treba istražiti neki dvorac na otočiću te nakon sta se dođe do zadnje prostorije i nađe oprema s qvesta igra jednostavno ne odradi svoje... Gledo sam po youtubu u toj prostoriji bi se trebale pojaviti wrajtice i nakon sto ih se ubije otvori se vrata sa polugom i izade van iz dvorca. No igra to jednostavno ne napravi... Vučem onu polugu ko kreten al se vrata ne otvaraju a wrajticama ni traga i ne mogu izaci iz dvorca... Jel ima ko kakvo rjesenje?

na ps4 cisto sumnjam... na pc postoji rjesenje... skines mod koji omogucuje fast travel iz svake pozicije i tako izades iz dvorca

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
neaktivan
Tunafish kaže...
Pozdrav,

probaj ovo meni je uspjelo na pc-u

fejzer_hr BF4
10 godina
neaktivan
Fora glich... Uspio sam izglichirat van :D... Al je malo blesavo sta si za tako odličnu igru dopustaju tolko glicheva i bagova... Uglavnom hvala
15 godina
Tunafish kaže...
Fora glich... Uspio sam izglichirat van :D... Al je malo blesavo sta si za tako odličnu igru dopustaju tolko glicheva i bagova... Uglavnom hvala

Zamisli, igra je tako mala i bez detalja da nebi smjela imat ni jedan glich i bug. Stvarno, bolje da se ostave izrade igara.

15 godina
Zajeb kaže...
Tunafish kaže...

Zamisli, igra je tako mala i bez detalja da nebi smjela imat ni jedan glich i bug. Stvarno, bolje da se ostave izrade igara.

Pa nakon 10 patcheva bi čovjek očekivao da isprave takve stvari. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
18 godina
Hexfire kaže...
Zajeb kaže...
Tunafish kaže...

Pa nakon 10 patcheva bi čovjek očekivao da isprave takve stvari. 

meni su se bugovi poceli pojavljivati tek na cetvrtom walkthrough. najozbiljniji je bas taj

17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

meni su se bugovi poceli pojavljivati tek na cetvrtom walkthrough. najozbiljniji je bas taj

Četvrti puta prelaziš igru?

Bemti, jesam spor ja još nisam otišao ni na Skellige, zanemario sam igranje. 

15 godina
The Witcher 3

Presa je on cetvrti put odavno, vec je presa i fallout.

Ja san presa 2 puta ( 390h skupa ) ni jedan bug. Jedino u expanziji nisan moga doc do achivmenata prvi put, ali drugi put bez problema.

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
boxer kaže...
Obi Wan kaže...

Četvrti puta prelaziš igru?

Bemti, jesam spor ja još nisam otišao ni na Skellige, zanemario sam igranje. 

dobro, sa witcherom sam stao kad sam se bacio na fallout, pa onda se bacio na syndicate pa sam i ja witchera zanemario

16 godina
The Witcher 3

postoji li u witcheru lock na naprijatelja s kojim se boris?

nesto kao u bloodborneu?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

postoji li u witcheru lock na naprijatelja s kojim se boris?

nesto kao u bloodborneu?

options -> key bindings -> lock on target

artuditu
16 godina
neaktivan
The Witcher 3

4 dana i oko 20 sati imam u igri. Presao glavnu pricu i odradio dosta side questova, pogotovo contracata. Instalirati cu Heart of Stone ekspanziju, te usput rijeisti jos par sporednih stvari. Pauziram od kad sam zavrsio glavnu pricu (nekih 15 dana), jos jendo 15 i onda ponovo. Treba odmoriti malo. Inace po meni igra godine, te jedna od najboljih igara zadnjih par godina. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.12.2015 0:13 (dzelo).
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
dzelo kaže...

4 dana i oko 20 sati imam u igri. Presao glavnu pricu i odradio dosta side questova, pogotovo contracata. Instalirati cu Heart of Stone ekspanziju, te usput rijeisti jos par sporednih stvari. Pauziram od kad sam zavrsio glavnu pricu (nekih 15 dana), jos jendo 15 i onda ponovo. Treba odmoriti malo. Inace po meni igra godine, te jedna od najboljih igara zadnjih par godina. 

Jaoo ak te Wild Hunt odusevio onda ces uzivati u Hearts of Stone, meni je možda i draži. Meni definitivno jedna od naj ako ne i naj igra koju sam igrao, sve mi se sviđa pogotovo način kako su odradili tu slavensku mitologiju, jako detaljno sve odrađeno, u prvom mj. dolazi onaj veliki DLC sa novom mapom, nemogu docekat.

Btw. neznam jel ste znali ali ima jedan Hrvatski ost u igri :)

Battlelog: D3lBoy-00
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.12.2015 15:42 (D3lBoy).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice