The Witcher 3

poruka: 6.078
|
čitano: 1.195.975
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: The Witcher 3
Point-X kaže...

Pozdrav, imam problem sa velikim stutteringom u igri. Počelo se dešavati neki dan. Probao sam sva riješenja ali jedino reset PC radi. Verzija je GOG i patch 1.11.

Znači igra radi kao slide show, razlog ne poznat. Sve druge igre rade uredno.

Jel to do patcha ili?

jel imas najnovije drivere za grafiku?

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
The Witcher 3

Nemam najnovije, dali da stavim ili?

Isprike imam Nvidia grafu. 355.82

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2015 16:00 (Point-X).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Point-X kaže...

Nemam najnovije, dali da stavim ili?

Isprike imam Nvidia grafu. 355.82

uvik je pozeljno da imas najnovije

14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Prvo normalan prijelaz igre, pa onda NG+ i završena ekspanzija.

Sad odmor od Witchera sve dok iduća ekspanzija ne izađe jer sam skoro bio na rubu zasićenja.

"Bolje izdati knjigu nego prijatelja!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Ništa i dalje slide show dok ne resetiram PC, primjetio sam da se događa pogotovo ako sam igrao prije neku drugu igru. Temperature su OK, samo od jučer od jednom loadam save i paf stuter skroz do ne igrivosti. Ne znam što je problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
The Witcher 3

Ka da ti grafička ostane bez VRAMa i uguši se te FPS padne i nastane slideshow..

Ali čudno ako je do sada radilo da je odjednom počelo...

Koja grafička? Sumnajm 7600 GTX koja je u profilu

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
doktor1 kaže...

Ka da ti grafička ostane bez VRAMa i uguši se te FPS padne i nastane slideshow..

Ali čudno ako je do sada radilo da je odjednom počelo...

Koja grafička? Sumnajm 7600 GTX koja je u profilu

Pa niti meni nije jasno, pogotovo jer sve drugo radi u redu.

Samo od jednom jučer, load napravio i bam slideshow.

Grafa je 760 GTX

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2015 22:50 (Point-X).
18 godina
The Witcher 3

Stavi postavke na medium pa probaj...

Pitam za grafičku jer u profilu piše 7600 GTX

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
doktor1 kaže...

Stavi postavke na medium pa probaj...

Pitam za grafičku jer u profilu piše 7600 GTX

Probao sam, čim uđem u igru odmah lag fest. Znači i izbornik isto, stavio 30 fps, borderless itd. ali ništa. Inventory ne trza pa mi je još čudnije.

15 godina
The Witcher 3

Da nisi omogucia super rezoluciju u postavkama Geforce expirienca.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
The Witcher 3

Jesi kloko procesor možda?

Ja sam danas nešto sje.. dok sam se igro sa klokom procesora, (otišo sam ipak malo previše na 4.6 GHz) i u GTA V mi je FPS pao na 5-8 FPSa! Prije toga na 4.2 GHz uredno 50... Isto ako kada bi otišu u settings FPS nazad na 50....

A naše konfiguracije su slične i meni na High postavkama ima lock na 50 FPSa tako da stvarno neznam

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Ma ništa, zato mi ni nije jasno što se desilo. Što me najviše zbunjuje je to da kad prvo upalim Witcher 3 ( Nakon reseta pca) radi super i onda nakon nekog vremen krene stuter ( fakat slideshow). Evo danas sam igrao LoL pa mi dojadio i upalim Witcher odmah nakon i stutter?! Ništa nisam radio, danas sam stavio nove drivere za grafu i to je to i sa prijašnjim je bilo isto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
The Witcher 3

Nemam pojma...

Probaj sve očistit sa Display Driver Uninstallerom, (netreba safe mode) te snimi neke prethodne drivere, ne ove nove...

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2015 23:36 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
The Witcher 3

Stavio sam HW Monitor i gledam opet temp, piše 77c, a kad popipam grafu vruća je užas. Ali to bi bio problem i u ostalim igrama zar ne ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
The Witcher 3

Dosta toplo... Witcher 3 možda više prži grafičku od ostalih igara pa dolazi do problema...

Meni je sa W3 temperatura oko 67 stupanjeva, ali sa velikim overclockom...

MSI Afterburner ti pokazuje sve bitne podatke pa malo baci oko!

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.11.2015 0:13 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Kvragu, ali igram i MGS5 sa svim na high i nema frke. Samo mi treba da mi grafa sere.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
The Witcher 3

Probaj testirat grafičku sa Furmarkom

Ovo je već tema za nešto drugo jer smo Witchera zaspamali pošteno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Zasluzeno 

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
The Witcher 3

kakav odnos imate sa Yenn, Triss i Keira-om? 

artuditu
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
flpmyslf kaže...

kakav odnos imate sa Yenn, Triss i Keira-om? 

Samo profesionalni, sex i ništa drugo.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
17 godina
protjeran
doky01akablava kaže...

Zasluzeno 

Naravno. Dočekao sam nakon toliko godina "pravi" witcher 2. To su mogli odmah tako a ne onoliko zajebati dvojku koja je kurac a ne igra... 

Kad se sjetim, toliko frendovima nahvalim witchera 1, svi ga odigraju, oduševe se... svi onda čekamo dvojku, dvojka kooonačno izađe a ono %$"#$%"#$%  

Sad iz vica stavio trojku i sretan što su ipak nastavili gdje su stali sa jedinicom  

Evo malo detalja iz mojega današnjega iskustva witchera

15 godina
HaM kaže...

Kad se sjetim, toliko frendovima nahvalim witchera 1, svi ga odigraju, oduševe se... svi onda čekamo dvojku, dvojka kooonačno izađe a ono %$"#$%"#$%  

Sad iz vica stavio trojku i sretan što su ipak nastavili gdje su stali sa jedinicom  

Pa trojka je puno sličnija dvojci nego jedinici... 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan
The Witcher 3

Dvojka loša? Tko može zaboravit onu priču i dijaloge.. 

Moj PC  
6 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Witcher serijal je Game of Thrones u video igrama, a dvojka je najbolji primjer toga kad je priča u pitanju.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
The Witcher 3

Pa dobro drago mi je da je vama bila dobra. Nama je bio top 1 promašaj u rpg serijalima zbog a) težine (arkadni dio + mačevanje) b) težina borbe (kamera) c) predmeta (količina i upotrebljivost).

Nazad na topic. Nisam 14i već 17i level i igrom slučaja sam završio side quest (witcher contract) koji me tražio lvl 23 (udari pa pobjegni + sign za prevenciju štete) tako da, može se.

Nije nemoguće. Da sam poginuo, sigurno se ne bih vraćao istog nivoa na taj quest (volim svoje živce).

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Bio bi red da stave lika koji daje glas Geraltu ulogu jer je čovjek stvarno glumac po profesiji (Doug Cockle), samo mu trebaju staviti umjetnu dugu kosu jer je u stvarnom životu ćelav

Ne mogu zamisliti film s Geraltom bez njegovog zaštitnog hrapavog glasa.

13 godina
windir_zg kaže...

Bio bi red da stave lika koji daje glas Geraltu ulogu jer je čovjek stvarno glumac po profesiji (Doug Cockle), samo mu trebaju staviti umjetnu dugu kosu jer je u stvarnom životu ćelav

Ne mogu zamisliti film s Geraltom bez njegovog zaštitnog hrapavog glasa.

možda uzmu vladu kalembera, ima dugu kosu i hrapav glas

18 godina

da li netko zna koji merchant(i) osim onog alchemista istocno od novigrada kupuju crossbow bolt. imam osjecaj da su prije patch-a svi zivi to kupovali, sad samo taj jedan

17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

da li netko zna koji merchant(i) osim onog alchemista istocno od novigrada kupuju crossbow bolt. imam osjecaj da su prije patch-a svi zivi to kupovali, sad samo taj jedan

Pogledaj kod onog beggara što prodaje flaše u Novigradu. Nalazi se kod velikog mosta uz rijeku. On kupuje sve.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice