The Witcher 3

poruka: 6.078
|
čitano: 1.196.037
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
The Witcher 3

Instaliraj 1.11 patch. On bas to popravlja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
The Witcher 3

.

artuditu
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.10.2015 16:54 (flpmyslf).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: The Witcher 3
Zajeb kaže...

Stavio 1.11 i opet ista stvar.

Oh, you say you want to succeed? Well I say go and fucking fail.
18 godina
Vuk15 kaže...
Zajeb kaže...

jedino da reloadas prije startanja questa... ako to nemas onda je to problem

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
Obi Wan kaže...
Vuk15 kaže...
Zajeb kaže...

jedino da reloadas prije startanja questa... ako to nemas onda je to problem

Probo i dalje isto.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.10.2015 17:03 (Vuk15).
18 godina

e moj vuce nista... sist i plakat...

16 godina
Vuk15 kaže...

Imam instaliran patch 1.10, i imam problem da ne mogu ubiti ovog lika. Ima li kakvo rijesenej za ovo?

Probaj kamehameha!

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3
13 godina
Butcher kaže...
Vuk15 kaže...

Imam instaliran patch 1.10, i imam problem da ne mogu ubiti ovog lika. Ima li kakvo rijesenej za ovo?

Probaj kamehameha!

Izgleda da mi to jedino i preostaje hahaha, salu na stranu nadam se da ce biti ispravljeno u nadolazecem patchu. 

17 godina
The Witcher 3

Jel vama 1.11 patch poveća cjene robe? Nekon 1.10 su mi bile pale a sad nakon 1.11 otišle u nebesa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
The Witcher 3

jel se W3 može igrati na windowsima 10? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
The Witcher 3

moze evo vidi http://files.fm/u/mglfvyg

http://postimg.org/image/66ddp72db/
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Cansee kaže...

jel se W3 može igrati na windowsima 10? 

Ja igram na Win10 i radi odlično!

btw, još malo igre sa bojama :). 

artuditu
18 godina

ej bećarci

Imam maleni problemčić, naime tokom reinstalacije OS-a izgubio sam save gameove. Pa ako ima netko tko bi mi uplodao svoje. Stao sam na kraju glavne priče.

Hvala unaprijed.

Bok, ja sam sharyn
18 godina
blackdevil kaže...

ej bećarci

Imam maleni problemčić, naime tokom reinstalacije OS-a izgubio sam save gameove. Pa ako ima netko tko bi mi uplodao svoje. Stao sam na kraju glavne priče.

Hvala unaprijed.

moj save ti nece pomoc... ja kad zavrsim pricu zavrsim sve...

18 godina
blackdevil kaže...

ej bećarci

Hvala unaprijed.

https://jumbo.iskon.hr/dl/4bc51e0e-4f90-4b2a-b8aa-d6284e410f56

Ovo su moji, sa over 9000 modom :) tak da ne buš puno šetao. Al za započeti game+ dušu dalo. Ne znam koji je točno save status pa sam snimio tri komada.

Who would have thought being hit by lightening would land you in hospital?
18 godina

naletio sam na jako cudnu situaciju... lvl 6 sam i odlucih se zaleti do dragonslayer grotto da skupim dijagrame za griffin armor... znam da nije nesto extra tesko za pobit bagru unutra...

i tako cistim ja to i taman soba prije susreta sa onim vampirom spawna mi se u tom prolazu lvl 20 leshen... sta je jos najinteresantnije od svega toga tamo bi se trebao nalazi onaj otrovni plin koji je zapaljiv ako bacim igni na njega medutim njega nema... a kad upalim baklju plin pocne eksplodirat kao da je negdje iznad mene...

moram priznat jako interesantan glitch

17 godina
Fanu kaže...
Hexfire kaže...
Fanu kaže...

Fallout 3 je bio daleko od prosjecne igre

atmosfera i mehanika igre su bile bez presedana u to vrijeme..

To bi bio New Vegas. F3 je bio tipična Bethesda igra bez duše.

New Vegas je bio evolucija F3

mislim da je F3 odradio poprilicno dobar posao u prikazivanju pustoši nuklearnog rata - art style je bio dosta dobar (nosac aviona, nuke town, razruseni gradovi, hotel, itd) + sve je zanimalo kako ce implementirati VATS sustav iz prvog lica i uspjelo im je

sto se tice Fallout 4, ima toliko malo gameplay videa da ne znam ni sta ocekivati osim napokon solidne grafike

Pa Fallout serijal i jeste poseban upravo zato što nije pokušavao ovo boldano. Retrofuturizam, crni i monthy pythonovski humor, ekscentrični likovi, zajebancija i reference, a ne beznadni, depresivni post-apokaliptični svijet odnosno tema prožvakana sto milijuna puta. Upravo je u ovom segmentu F3 najviše fejlao.

10 godina
neaktivan
The Witcher 3

Jel zna netko na koju shemu funkcionira finishing attack? Nekada mi se desi da kad protivnik ima malo healtha ne uspijem napraviti finish attack, a nekada mi se dogodi da ga stunnam i napravim instant finish kill? Jako mi se sviđa taj slow mo i zanima me da li bas mora postojati određeni trenutak/potez kojim se to radi

artuditu
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
flpmyslf kaže...

Jel zna netko na koju shemu funkcionira finishing attack? Nekada mi se desi da kad protivnik ima malo healtha ne uspijem napraviti finish attack, a nekada mi se dogodi da ga stunnam i napravim instant finish kill? Jako mi se sviđa taj slow mo i zanima me da li bas mora postojati određeni trenutak/potez kojim se to radi

to kako kad... ja sam ih osobno stavio sve na automatski

17 godina
protjeran
RePlaY kaže...

Jel vama 1.11 patch poveća cjene robe? Nekon 1.10 su mi bile pale a sad nakon 1.11 otišle u nebesa.

Ja sam tek na početku igre međutim ne vjerujem da je u patchu "problem", možda samo nemaš informaciju da ne daje svaki vendor isto? Recimo, oružja prodaješ weaponsmithu, kože i gluposti od monstera prodajem tamo gdje mi je vreća na mapi (po selima, oni obični trgovci) i slično...

Svaki vendor ima svoje cijene, imaš na youtubeu koju su najbolji...

Tek sam startao witchera ali evo par fotki:

Noćno kupanje

Kralj sela sa glitch nogom

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.10.2015 23:16 (HaM).
10 godina
neaktivan
The Witcher 3

Da li se može switchat silver sword? Mozda bi se i mogao kad bi negdje nasao takav, ali nigdje nisam nasao...silver mi je attack 280, a steel 360 i htio bi to bar ujednacit. A i smeta mi to kaj nemogu nijedan runstone stavit na sword

artuditu
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
The Witcher 3

Pa napravi novi mac u weapon smitha. Kasnije ces imat rupe za rune.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
The Witcher 3

btw, bio netko ovdje? kak se dođe preko, po kamenju se nemogu penjat, stalno se ili odskliže ili padne, a most je podignut

artuditu
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
flpmyslf kaže...

btw, bio netko ovdje? kak se dođe preko, po kamenju se nemogu penjat, stalno se ili odskliže ili padne, a most je podignut

Dođi do ruba i skoči dolje u vodu. Idi desno i trebao di s lijeve strane vidjeti ulaz u špilju koja te onda vodi do vrha. Nisam 100% siguran da li je ulaz vidljiv odmah ili moraš zaroniti. Uglavnom, tu negdje je :P

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
flpmyslf kaže...

Dođi do ruba i skoči dolje u vodu. Idi desno i trebao di s lijeve strane vidjeti ulaz u špilju koja te onda vodi do vrha. Nisam 100% siguran da li je ulaz vidljiv odmah ili moraš zaroniti. Uglavnom, tu negdje je :P

Mora zaroniti, ima podvodni prolaz, tu treba sa samostrijelom srediti nekoliko Drawnera. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
15 godina
neaktivan
flpmyslf kaže...

Ja sam uspio skocit do tamo, iako je pravi put kroz spilju.

LoL acc THCJoshi
15 godina
The Witcher 3

Evo witcher dobija sve najvaznije nagrade na Golden joystiku.

Awesome news! We’d like to announce that we’ve won the prestigious Golden Joystick Awards in the following categories:

Best Storytelling
Best Visual Design
Best Gaming Moment
Studio of the Year
Ultimate Game of the Year

We would like to take this opportunity to thank everyone who voted for us and for your ongoing support!

http://www.gamesradar.com/golden-joysticks-all-winners-year/

http://www.gamesradar.com/witcher-3-dev-explains-what-golden-joystick-awards-really-mean-studio/

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.10.2015 20:55 (Zajeb).
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Witcher 3

Witcher 3 je na popustu na Steamu i na Originu, isti popust. Gdje je bolje kupiti na Steam ili na Origin?

btw. da li će mi witcher raditi imam GeForce GTX 460 1Gb GDDR5 karticu?

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2015 9:38 (speedydust).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
speedydust kaže...

Witcher 3 je na popustu na Steamu i na Originu, isti popust. Gdje je bolje kupiti na Steam ili na Origin?

btw. da li će mi witcher raditi imam GeForce GTX 460 1Gb GDDR5 karticu?

Ukoliko nemaš account ni na jednom od servisa onda Steam jer nudi puno veći broj igara za kupiti i puno je kvalitetniji servis od Origina. I jedan i drugi ti nude mogućnost povrata novca, pa ako ti i neće raditi možeš tražiti novce natrag. Onako od oka, nisam baš siguran da ćeš s tom grafičkom moći puno. Eventualno ako igraš na maloj rezoluciji. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
The Witcher 3

Pozdrav, imam problem sa velikim stutteringom u igri. Počelo se dešavati neki dan. Probao sam sva riješenja ali jedino reset PC radi. Verzija je GOG i patch 1.11.

Znači igra radi kao slide show, razlog ne poznat. Sve druge igre rade uredno.

Jel to do patcha ili?

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2015 12:29 (Point-X).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice