Znam kako funkcionira fps, u filmu je 24 fpsa dovoljno jer su frameovi pravilno rasporedeni, dok su u igri nisu i zato nije dovoljno dobro iskustvo na 24 fpsa.
Ali da je razlika izmedu 30-35 i 60 fpsa tolika da bi iskljucivao graficke opcije tipa hairworks je bedastoca na kvadrat.
Edit: Vrlo informativan video, hvala kolega.
Izgleda da covjek moze razaznati i razliku izmedu 120 i 60 fpsa u igri i da je to dosta korisno kod pucacina iz prvog lica jer poboljsava vrijeme reakcije.
Divno.
Kako se to odnosi na Witchera 3? Zar je stvarno veca razlika u 30 fpsa i 60 (realno u ovoj situaciji dobis zapravo i preko 40 fpsa s nasim karticama, 30 u graficki najzahtjevnijim scenama) nego razlika sa hairworks on/off ili draw distance i shadow setting?
Please...to samo ako si picajzla.
Hebiga, kupite si onda 120HZ monitor i stavite sve na medium ako vas bas veseli, ja osobno nikad ne bih zrtvovao ove opcije u korist 20-30 fps-a, sto te ostavlja i dalje na duplo vecoj granici od screen tearinga.
Dokaz tome su i konzole kojima je ocito dovoljno da rade na 30 fpsa. Ok 60 je bolje ali ne ako zrtvujes druge graficke postavke...
Benefit velikog fpsa je ocito u pucacinama. Ja nisam bas neki FPS player pa mi to mozda nije vazno kao drugima, no ovo nije fps igra.
Igra je napravljena vizualno prekrasno, i RPG je gdje se covjek treba uziviti u svijet i pricu.
Meni osobno je to mnogo vaznije.
Razumijem da netko misli da je tih par fpsa vaznije, no ja to smatram picajzliranjem.