The Witcher 3

poruka: 6.078
|
čitano: 1.197.458
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: The Witcher 3
Obi Wan kaže...
wes1337 kaže...

Pozdrav svima. Kako će se igra vrtiti na mojoj konfiguraciji na 1440x900 rezoluciji, ako netko ima slični ili isti pc da podijeli iskustva :). I da li je 4 gb rama dovoljno, koliko sam vidio trebalo bi biti...?

Hvala!

minimum je 6 gb rama

Netko je očito pokrenuo i sa 4 tako barem čitam po netu, postao sam tu da vidim iskustva i "naših" ljudi. Tako da taj minimum ne znači ništa. U biti je nebitno jer sutra uzimam još 4 gb. Ali ako ima tko da igra sa 4 GB neka napiše tu da ljudi mogu dobit ideju kako će to ići.

18 godina
The Witcher 3

gotov witcher sad malo odmora od gaminga

Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina

ima li kakvih naznaka kada ce zazivit new game+? ovaj tjedan?

It's not who u are, it's who u know.
12 godina
The Witcher 3

Odradio upgrade na Win 10 i igra više ne radi tj prilikom pokretanja samo me izbaci i javi poruku witcher3 has stopped working,ne mogu naći ništa na netu neke ideje kako da to sredim ?

0 0 hvala 0
15 godina
The Witcher 3

Ako je steam onda validaciju fajlova. Ako je GOG trazi dalje. Mozda je do drajvera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
The Witcher 3

Ljudi imam jedno pitanje.Ako zapocnem new game dali ce mi se izbrisat saveovi?I ako da,je li moguce nekako ih ipak sacuvat?

0 0 hvala 0
18 godina
IvanDado kaže...

Ljudi imam jedno pitanje.Ako zapocnem new game dali ce mi se izbrisat saveovi?I ako da,je li moguce nekako ih ipak sacuvat?

moguce ih je sacuvati... nades folder u my documents di je witcher 3 (bar je u mene tako) kopiras i bok. a ako pocnes new game save files ostaju

16 godina
The Witcher 3

Izašao je Modkit !

link za download

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2015 14:03 (null).
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

BTW ja jos nisam skupio sve karte. Imam problem da nadjem Lamberta... Ovdje sam procitao (http://gwent-cards.com/gwent-quests/old-pals-gwent-quest/) da se moze naci u Novigrad ili Kaer Morhen, al ja nikako da potrefim... Jesi imao problem mozda sa ovim questom?

15 godina
narog1205 kaže...

BTW ja jos nisam skupio sve karte. Imam problem da nadjem Lamberta... Ovdje sam procitao (http://gwent-cards.com/gwent-quests/old-pals-gwent-quest/) da se moze naci u Novigrad ili Kaer Morhen, al ja nikako da potrefim... Jesi imao problem mozda sa ovim questom?

Ne znam u kojem si stadiju igre, ali čim imaš quest da ideš u Khaer Morhen tamo napraviš jedan quest sa Lambertom i nakon toga ga možeš pronaći u fortessu za gwent.

Ja jedino od Thalera nisam dobio kartu i nemam blage što je trebalo. Od 3-4 puta koje sam ga susreo ni jednom nije bilo opcije da odigram gwent s njim.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
18 godina
Hexfire kaže...
narog1205 kaže...

Ne znam u kojem si stadiju igre, ali čim imaš quest da ideš u Khaer Morhen tamo napraviš jedan quest sa Lambertom i nakon toga ga možeš pronaći u fortessu za gwent.

Ja jedino od Thalera nisam dobio kartu i nemam blage što je trebalo. Od 3-4 puta koje sam ga susreo ni jednom nije bilo opcije da odigram gwent s njim.

skupio sam sve karte

sto se tice lamberta, njega odmah kad zavrsis onaj njegov quest uhvatis i zaigras gwent. thalera isto tako, mada se preporuca da prije susreta sa thalerom odigras sa ekipom prije njega (zoltan, roche i njo netko ja mislim). ako nisi tada onda je on tamo u seven cats in pa mozes tamo bacit partiju s njim

17 godina
neaktivan
wes1337 kaže...
Obi Wan kaže...
wes1337 kaže...

Pozdrav svima. Kako će se igra vrtiti na mojoj konfiguraciji na 1440x900 rezoluciji, ako netko ima slični ili isti pc da podijeli iskustva :). I da li je 4 gb rama dovoljno, koliko sam vidio trebalo bi biti...?

Hvala!

minimum je 6 gb rama

Netko je očito pokrenuo i sa 4 tako barem čitam po netu, postao sam tu da vidim iskustva i "naših" ljudi. Tako da taj minimum ne znači ništa. U biti je nebitno jer sutra uzimam još 4 gb. Ali ako ima tko da igra sa 4 GB neka napiše tu da ljudi mogu dobit ideju kako će to ići.

Dovoljno je 4 GB rama, mada je poželjno imati više. Meni radi bez problema na 4GB rama, čak povremeno snimam i gameplay.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
15 godina
Obi Wan kaže...

skupio sam sve karte

sto se tice lamberta, njega odmah kad zavrsis onaj njegov quest uhvatis i zaigras gwent. thalera isto tako, mada se preporuca da prije susreta sa thalerom odigras sa ekipom prije njega (zoltan, roche i njo netko ja mislim). ako nisi tada onda je on tamo u seven cats in pa mozes tamo bacit partiju s njim

Znam da je u Seven cats, ali nemam opcije za razgovor sa njime. Nije mi toliko bitno jer sam onaj glavni turnir odavno riješio, ali opet je pomalo razočaravajuće.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Kroz par sati bi NG+ DLC trebao biti dostupan za skinut.

"Bolje izdati knjigu nego prijatelja!"
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
Hexfire kaže...
Obi Wan kaže...

skupio sam sve karte

Znam da je u Seven cats, ali nemam opcije za razgovor sa njime. Nije mi toliko bitno jer sam onaj glavni turnir odavno riješio, ali opet je pomalo razočaravajuće.

da znas kakvu kartu daje bilo bi te briga :p

15 godina
Obi Wan kaže...

da znas kakvu kartu daje bilo bi te briga :p

Znam kakvu daje, ali srećom se bez problema može i bez nje. AI nije baš na nekoj razini, ali je zabavno bez obzira.

14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Na GOG-u je DLC dostupan za skinut.

edit: treba skinuti i dodatnih 2gb novog patcha. piše da je verzija 1.08 ali je novija verzija

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.8.2015 19:42 (windir_zg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
windir_zg kaže...

edit: treba skinuti i dodatnih 2gb novog patcha. piše da je verzija 1.08 ali je novija verzija

ima li kakvih novosti po pitanju popravljanja bugovitih questova? ponajvise onih koji su prije radili ali nakon novog patcha ne rade kao npr oni statue questovi sa triss

14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
windir_zg kaže...

ima li kakvih novosti po pitanju popravljanja bugovitih questova? ponajvise onih koji su prije radili ali nakon novog patcha ne rade kao npr oni statue questovi sa triss

Tebi se problem vjerojatno događao nakon što si instalirao patch 1.08.0.0.35, a ovo je patch 1.08.0.0.37 koji treba instalirat da bi DLC radio, pa ti možda riješi problem.

Osim ako ga već nisi instalirao, onda ti ne mogu pomoć - možda ima više informacija na službenim forumima

17 godina
neaktivan
The Witcher 3

Hehehe

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Pokrenem ja New Game+, lvl 37, završim sa White Orchard mapom, dođem u Velen, riješim par kao opakih čudovišta i mislim kako sam glavni baja - kad se pojavi lvl 50 Leshen i ubije me isprve.

Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
The Witcher 3

Slažete li se da igra čiji topic ima ovoliko stranica zaslužuje više glasova na
http://www.bug.hr/master/toplista/ ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
The Witcher 3

Zaboravio sam da i postoji ta top lista... Nebitno...

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Drugo prelaženje igre je puno bolje bez pozadinske muzike.

Probajte i nećete požaliti.

Moj PC  
0 5 hvala 0
18 godina
The Witcher 3

ja glasah sad , imamo okruglih 60

wrong radi zike sam i igrao rad boljeg dojma jer inace ne igram ovakve igre pretezito imho

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.8.2015 16:45 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
The Witcher 3
Zavrsio Witchera 3 ,samo 322 sata.
They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Moj PC  
15 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Witcher 3

GIF

Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Presao vec odavno,samo 1300h,nis strasno.

Ljubomorne duše mogu da mi puše
Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
xR4Z3R kaže...

Presao vec odavno,samo 1300h,nis strasno.

LOL 1300h.

ako si igrao 12 sati dnevno svaki dan trebalo ti je 108 dana da nabiješ 1300h

17 godina
neaktivan
MasterG kaže...

Raptr ilitiga AMD Gaming Evolved...snima sve što igram i kasnije ako hoću zadržim ili odmah obrišem. Nikad problema nisam imao, nikakvi padovi u performansama, prejednostavno za koristit i za uplodat...topla preporuka.

Hm jesi updejtao AMD GE na najnoviji? Probaj uninstall i skini sa službene stranice novu verziju.

Sasvim slučajno sam uspio natjerati AMD GE snimanje da radi u Witcheru 3. S obzirom da mi po defaultu AMD GE iako prepoznaje igru nije htio snimati, odnosno uopće nakon pokretanja igre ne prikazuje hotkey za snimanje i highlits, instalirao sam Dxtory da snimam sa njime neke situacije u igri. Tu se desilo nešto čudno i kada je pokrenut Dxtory onda AMD GE nakon pokretanja Witchera prikaže hotkeye i nudi snimanje. Isprobao sam više puta no u Witcheru mi radi samo dok je pokrenut Dxtory. Moram pohvaliti snimanje, nije zahtjevno, ne smanjuje drastično fps u igri, daje prilično dobru kvalitetu sa dobrom kompresijom (50mbit, 1920x1080 @30 fps) no pojavio mi se novi problem. Snimljeni Gameplay sa AMD GE ima desinkroniziran zvuk, uglavnom je zvuk nešto brži nego video. 

Jesi li ti imao takvih problema sa snimanjem Witchera?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice