The Witcher 3

poruka: 6.078
|
čitano: 1.196.037
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: The Witcher 3
MasterG kaže...

Raptr ilitiga AMD Gaming Evolved...snima sve što igram i kasnije ako hoću zadržim ili odmah obrišem. Nikad problema nisam imao, nikakvi padovi u performansama, prejednostavno za koristit i za uplodat...topla preporuka.

Hm jesi updejtao AMD GE na najnoviji? Probaj uninstall i skini sa službene stranice novu verziju.

Pa sa svaki novim driverom dolazi i AMD GE koji sam ponovno instalirao kada sam instalirao 15.7.1 drivere.

Mogu probati potpuno deinstalirati pa ponovno instalirati drivere i AMD GE, ali čudno je da radi u Diablu a u Witcheru ne radi.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
18 godina

nazalost jos uvik nisu popravili misteriozno nestajanje glyphova kada ih izvadis iz armora... propala mi 4 greater quen glypha :(

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
Obi Wan kaže...

nazalost jos uvik nisu popravili misteriozno nestajanje glyphova kada ih izvadis iz armora... propala mi 4 greater quen glypha :(

Nisam imao nikakvih problema sa time. Možda si ih vadio preko "remove upgrade" opcije pa su uništeni?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
odjavljen
boxer kaže...
MasterG kaže...

Raptr ilitiga AMD Gaming Evolved...snima sve što igram i kasnije ako hoću zadržim ili odmah obrišem. Nikad problema nisam imao, nikakvi padovi u performansama, prejednostavno za koristit i za uplodat...topla preporuka.

Hm jesi updejtao AMD GE na najnoviji? Probaj uninstall i skini sa službene stranice novu verziju.

Pa sa svaki novim driverom dolazi i AMD GE koji sam ponovno instalirao kada sam instalirao 15.7.1 drivere.

Mogu probati potpuno deinstalirati pa ponovno instalirati drivere i AMD GE, ali čudno je da radi u Diablu a u Witcheru ne radi.

Ako imaš win 10 probaj sa njegovim ugrađenim programom... Super radi i ne nametljiv je.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
The Witcher 3

Pozdrav, inst.10 a zaboravio dlce  prekopirat ,pa ako ima dobra duša da uploada,o.

007
Moj PC  
0 0 hvala 1
18 godina
Hexfire kaže...
Obi Wan kaže...

Nisam imao nikakvih problema sa time. Možda si ih vadio preko "remove upgrade" opcije pa su uništeni?

tako je, u pravu si... a nista, drugi put obratit vise paznje

16 godina
The Witcher 3

Drugi playtrough, Death March težina,

Quest: Wandering in the Dark -> Follow the Wild Hunt's warrirors.

Jel ima netko savjet kako na prijeći onaj dio

kad moram štitit Keiru od Wild Hunt pasa, dok ona zatvara tri portala?

Suggested level je 6, ja sam level 7 i meni ih nije problem zatuć,
no monsteri kod 2. portala oneshottaju Keiru što god napravio.

Jedan njihov zamah i Keira ostane bez cijelog lajfa i game over.

Probao stajat ispred, iza, sa strane, stavit ulje, zaletat se u mraz, mijenjat signeove,

no štogod napravio jedan se provuče i bam - ode Keira.

Znam da mogu smanjit težinu no to onda nije to :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
The Witcher 3

Baci bombe na njih.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Krx kaže...

Drugi playtrough, Death March težina,

Quest: Wandering in the Dark -> Follow the Wild Hunt's warrirors.

Jel ima netko savjet kako na prijeći onaj dio

kad moram štitit Keiru od Wild Hunt pasa, dok ona zatvara tri portala?

Suggested level je 6, ja sam level 7 i meni ih nije problem zatuć,
no monsteri kod 2. portala oneshottaju Keiru što god napravio.

Jedan njihov zamah i Keira ostane bez cijelog lajfa i game over.

Probao stajat ispred, iza, sa strane, stavit ulje, zaletat se u mraz, mijenjat signeove,

no štogod napravio jedan se provuče i bam - ode Keira.

Znam da mogu smanjit težinu no to onda nije to :)

Ja sam to nedavno prošel isto na Death March, bil sam lvl 5 i riješil sam ih sa igni melt armor sam tak nisu je ni taknuli.

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3
16 godina
The Witcher 3

Neebs i Witcher 3. 

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Što mislite o ovom videu?

Iako mnogi govore da nije bilo dowgradea igre meni izgleda da je jasno vidljiv.

0 0 hvala 0
17 godina

Na nekim mjestima demo izgleda ljepše, a na nekima jednostavno nedovršeno.

17 godina
The Witcher 3
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
axos kaže...

Da budem iskren potpuno mi je svejedno,uzivao sam u igri i uzivao bi i da je jos losija bila grafika,iako kada sam cuo to tek prije igranja i izlaska igre bio sam razocaran,ali nakon evo 171 sat igranja potpuno sam zaboravio na taj downgrade ako ga je i bilo.

15 godina
neaktivan
Wack kaže...
axos kaže...

Da budem iskren potpuno mi je svejedno,uzivao sam u igri i uzivao bi i da je jos losija bila grafika,iako kada sam cuo to tek prije igranja i izlaska igre bio sam razocaran,ali nakon evo 171 sat igranja potpuno sam zaboravio na taj downgrade ako ga je i bilo.

Ma kakav downgrade, samo su doradili igru do sada, tonovi nisu toliko "drecavi" kao na previewu. Igra najbolje izgleda od bilo koje igre do sada. :)

15 godina
neaktivan
Almin94 kaže...
Wack kaže...
axos kaže...

Ma kakav downgrade, samo su doradili igru do sada, tonovi nisu toliko "drecavi" kao na previewu. Igra najbolje izgleda od bilo koje igre do sada. :)

Meni izgleda neusporedivo bolje ne demou. Više detalja. Pogotovo trava i stabla. A to da sam sve jedno uživao... Pa uživao bi i da je u rangu witchera 1.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.8.2015 16:35 (axos).
16 godina
The Witcher 3

SAJB!

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ajde više taj New Game+ DLC da mogu ispočetka igrat.

Nemam više misija i neprijatelja za skupljat XP, a hrpa opreme se neće sama craftat.

"Bolje izdati knjigu nego prijatelja!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
windir_zg kaže...

Ajde više taj New Game+ DLC da mogu ispočetka igrat.

Nemam više misija i neprijatelja za skupljat XP, a hrpa opreme se neće sama craftat.

i ja ga cekam ko ozeblo sunce...

15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ljudi imam bug na ovom questu. Naime, cim jednom udare ovu zensku, ona pada i gotovo. Je li se nekome nesto slicno desavalo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Bok

Isto pitanje sam i ja postavio na prethodnoj stranici. :)

Na kojoj težini igraš? Kod prvog igranja, normalna težina, nisam imao problema, no na drugom igradnju,

na Death March težini mi se dešavalo isto, ispi*dio sam :)
AKo ti nije bitno - probaj smanjit težinu igre,

A ako je, Zajebov savjet mi je pomogao: - bombe.

Prije ih nisam koristio no sada bome da.

Moja Taktika:

- Primjeni Elementa Oil na mač

- Stavi se ispred Keire. Na sredinu između nje i kraja štita.

- Prije no što počnu izlaziti, aktiviraj queen, pa prebaci na igni.

Džukele su osjetljive na vatru.

- kad počnu izlaziti, baci Dragon's dream bombu na sredinu između portala i štita od Keire.

Kad se približe ispali Igni tako da ih istovremeno i spržiš i aktiviraš bombu.

Ako nemaš enhanced verziju bombe, onda koristi jednu po portalu.

Obzirom da mi je keira stradavala tek kod drugog portala, na prvom nisam koristio bombe.

Pazi na mačevanje, Geralt voli otplesati naprijed.

Nemoj se baš zaletavati u mraz, jer em gubiš life em se koji može zavuć iza i roknut Keiru.

HTH :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.8.2015 13:48 (Krx).
15 godina
neaktivan
Krx kaže...

Bok

Isto pitanje sam i ja postavio na prethodnoj stranici. :)

Na kojoj težini igraš? Kod prvog igranja, normalna težina, nisam imao problema, no na drugom igradnju,

na Death March težini mi se dešavalo isto, ispi*dio sam :)
AKo ti nije bitno - probaj smanjit težinu igre,

A ako je, Zajebov savjet mi je pomogao: - bombe.

Prije ih nisam koristio no sada bome da.

Moja Taktika:

- Primjeni Elementa Oil na mač

- Stavi se ispred Keire. Na sredinu između nje i kraja štita.

- Prije no što počnu izlaziti, aktiviraj queen, pa prebaci na igni.

Džukele su osjetljive na vatru.

- kad počnu izlaziti, baci Dragon's dream bombu na sredinu između portala i štita od Keire.

Kad se približe ispali Igni tako da ih istovremeno i spržiš i aktiviraš bombu.

Ako nemaš enhanced verziju bombe, onda koristi jednu po portalu.

Obzirom da mi je keira stradavala tek kod drugog portala, na prvom nisam koristio bombe.

Pazi na mačevanje, Geralt voli otplesati naprijed.

Nemoj se baš zaletavati u mraz, jer em gubiš life em se koji može zavuć iza i roknut Keiru.

HTH :)

Hvala puno! Sada cu pokusati pa se javim ako sta bude zezalo opet. :D

17 godina
Wack kaže...
axos kaže...

Grafika je downgrade-ana, cd projekt red je to priznao - http://www.eurogamer.net/articles/2015-05-19-cd-projekt-red-tackles-the-witcher-3-graphics-downgrade-issue-head-on

Igra i dalje izgleda dobro, bitno je da su napravili solidan combat i odličnu priču.

18 godina

jedma zamjerka... mislim da im nije trebalo onoliko upitnika ispod mora na otocima.... vecinom se radi o smugglers caches ili hidden treasure, sta je u jednu ruku jedno te isto... bolje da su ard skellig popunili upitnicima kao velen ili eventualno da su sibnili jos jedan otok... 

15 godina
The Witcher 3

7 sati san skuplja ta sranja od upitnika i sve proda. Uopce nisan ni gleda sta od geara dobijan. Kad bi to u Game+ popravili bilo bi odlicno.

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
The Witcher 3

Mene je pocelo smetat kad idem skupljat te na oceanu, i nakon 20min izgubim koncentraciju i zabijem se u nesto te mi potone brod pa ti sine plivaj 1200ft do najblizeg otoka >.<

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
The Witcher 3

Pozdrav svima. Kako će se igra vrtiti na mojoj konfiguraciji na 1440x900 rezoluciji, ako netko ima slični ili isti pc da podijeli iskustva :). I da li je 4 gb rama dovoljno, koliko sam vidio trebalo bi biti...?

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Cijeli Velen sam počistio od tih uptinika i nije mi bilo toliko teško jer sam usput razgledavao krajolike i mlatio monstere ali ovo na Skelligu - jok. Odustao nakon prvog potopljenog broda.. Fak dat šit

Would you look at me now? Can you tell I&amp;#39;m a man? With these scars on my wrists To prove I&amp;#39;ll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
The Witcher 3

ignore

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2015 11:11 (null).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
wes1337 kaže...

Pozdrav svima. Kako će se igra vrtiti na mojoj konfiguraciji na 1440x900 rezoluciji, ako netko ima slični ili isti pc da podijeli iskustva :). I da li je 4 gb rama dovoljno, koliko sam vidio trebalo bi biti...?

Hvala!

minimum je 6 gb rama

It&#39;s not who u are, it&#39;s who u know.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice